Największe wrażenie na mężczyźnie może zrobić tylko kobieta na mnie ostatnio takie zrobiła Maja Ostaszewska tendencja jest wzrostowa!!!
+ dla Majki
Wszystkich facetów pytam co lub kto jest w stanie zrobić na mężczyźnie większe wrażenie niż kobieta?
Wiem, to pytanie retoryczne.
Pozdrawiam
nie wiem
Platonicznie (bo jak inaczej?) chociaż (chyba) jestem za stary na takie miłości.
Pozdrawiam
tak
Więc kto to taki? porównajmy gusta. Eh to życie gwiazd, można im zazdrościć ale czy sa tak naprawdę szczęśliwi. Każdy ma swoją działkę do zrobienia tu na dole, gwiazda, urzędnik, spawacz, fajnie by było gdyby każdy robił to z sercem a nie dla mln euro.
a wiec..
wykonywanie jakiegokolwiek zawodu nie daje ci gwarancji na szczescie. z pewnoscia jednak osoby uprawiajace 'publiczne' zawody bardziej sa narazone na roznego rodzaju zawirowania. chyba wieksza szanse na 'spokojne' zycie daje im pozostawanie troche z dala od leflektorow prasy, choc w zawodzie aktora 'male co nieco' chyba jest pozadane. Pani Maja chyba umiejetnie dozuje prasie siebie - jej wywiady to glownie rozmowy o medytowaniu, a nie jej prywatnym zyciu (nawet nie wiem czy jest mezatka). a pracy zawodowej chyba prawdziwie sie oddaje. a wracajac do gustow....to z kobiet, tylko - kristin scott thomas - nie tylko za angielskiego pacjenta ale i ...oczy z dusza. z panow aktorow to anthony hopkins, za wszechstronnosc.
może
Pani Maja jest chyba jeszcze panną.
Częściowo sie zgodze jednak uważam że ogromnym wyznacznikiem szczęścia jest wykonywana praca niekoniecznie zawodowa. Bezczynność jest niszcząca dopiero działanie (tworzenie) daje poczucie satysfakcji. Myślę że nie powinniśmy pracy traktować jako zło konieczne ale jako środek do osiągnięcia celu który ma w konsekwencji dać nam szczęście.
Pani Maja faktycznie jest bardzo tajemnicza, chętnie dowiedziałbym się więcej o Niej "Samej". Aż wstyd się przyznać ale zwróciłem uwagę na osobę pani Ostaszewskiej dopiero gdy pojawiła się w serialu "Na dobre i na złe" staram sie nadrobić zaległości.
Pani Maja
Przepraszam, że się wtrące:-). Pani Maja jest rzeczywiście panną-od kilku lat narzeczoną (jak kto woli partnerką) pana Łukasz Barczyka. A o niej samej można się co nie co dowiedzieć czytając odpowiednie wywiady...:-) Ja zresztą nie widzę nic złego w tym, że na ile może stara się chronić swoją prywatność ,bo ona ma być przede wszystkim wiarygodną, dobrą aktorką, a nie "gwazdką" o, której wiemy wszystko i nic z tego nie wynika...pan Zapasiewicz mówił ostatnio, że im aktor więcej o sobie mówi i przestaje być postacią choć trochę "tajemniczą" to traci wiarygodność...
witch
'na dobre i na zle' nie ogladam zbyt czesto ale ciekawi mnie jaka postac gra w tym serialu pani maja? nie wiem, czy mi sie dobrze wydaje ale od czasu jak pani maja zaczela w nim grac wzrosla gwaltownie liczba oddanych na nia w rankingu glosow ale...w punktacji wiele stracila. chyba spadla z pierwszej dziesiatki do czwartej...czyzby odgrywala tam jakas zlowroga wiedzme?
normal
Podejrzewam że pani Maja w tym serialu jawi sie dla wielu jako ktoś mało pozytywny ale akcja dopiero sie rozkręca. Ważne jest chyba jak sie gra a nie kogo...Tak to jest grasz złą postać i już jesteś bee.
dzieki Bogu!
jasne, ale czesto ludzie mieszaja rzeczywistosc z charakterem odgrywanej postaci i stad moje podejrzenia o spadku popularnosci p.mai...