Maja Ostaszewska

6,1
72 084 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maja Ostaszewska

Ostatnio w Pitbullu po porostu rewelacyjna. Każdy gest. Szkoda że, ma takie poglądy jakie ma ale liczy się talent a tego pani Ostaszewska ma w nadmiarze. Podziwiam i pozdrawiam, chociaż się nie zgadzam.

tokszok

też od niedawna Panią Maję polubiłam i jej aktorstwo chociażby za rolę w ,, Ile waży koń trojański " czy w filmie ,, Przystań ", ale wkurza mnie jej udział w reklamie -T mobile i jej poglądy polityczne, nie zwracam uwagę u aktorów na poglądy polityczne ale nie przepadam za polityką dlatego nie zwracam uwagi na to, bo dla mnie u aktorów/ piosenkarzy/piosenkarek liczy się talent a nie kto jakie ma poglądy i ja oceniam ich że świetnie grają, śpiewają jakimi też są ludźmi jak zobaczę z kimś jakiś wywiad, czy jak spotkam kogoś osobiście. Tak powinno być że ludzie powinni skupiać się u aktorów na ich talencie aktorskim nawet wokalnym jeżeli jakiś aktor, aktorka bardzo ładnie śpiewa ja się na tym skupiam bo muzyką się interesuje bo jest fajna filmem mniej się interesuje ale na grę aktorską zwracam uwagę jeśli chodzi o rolę komediowe.