Chyba Ci co oceniali nie oglądali filmów z nim tylko bezmyslnie posłuchali krytyków, i stwierdzili że inaczej nie mozna tylko trzeba dać mu 10. Żenada
Odważna wypowiedź... Oczywiście się nie zgadzam. Chociażby dlatego, że nie przedstawiłeś, ani jednego argumentu przeciw Brando. Napisz, dlaczego uważasz go za złego aktora, to z chęcią przeprowadzę z Tobą konstruktywną dyskusję...
P.S. Ile filmów z Marlonem widziałeś i jakie to były obrazy?
Pozdrawiam!
Jego rola w Ojcu jest wspaniała - aczkolwiek, zastrzegam: JEŚLI jesteś młodym użytkownikiem możesz się zawieźć. Ja oglądając ten film po raz pierwszy, już po przeczytaniu genialnej książki stwierdziłem, że obraz nie jest zbyt udany. Ale odmieniło mnie na dobrą ścieżkę...:-)
Poza tym polecam Ci Czas Apokalipsy i starsze filmy z jego udziałem: Desiree, Pociąg zwany pożądaniem, Juliusz Cezar i taki western, którego nazwy nie jestem w stanie sobie przypomnieć...
Pozdrawiam...
Ty jesteś niedorzeczny. Ale widzę, że Brando to nie jedyny genialny aktor, któremu wystawiłeś 1.
Ciekawe, czy w ogóle widziałeś jakieś filmy z jego udziałem(oprócz "Ojca Chrzestnego", bo tak się składa, że Brando nie zagrał tylko w jednym filmie. A zresztą, gdyby go oceniać tylko po "Ojcu Chrzestnym" to i tak wciąż zasługiwałby na 10).
Hmmm gosciu kogo jak kogo ale Marlona Brando nie wolno obrazac! To wspanialy aktor ktory z oddaniem i pasja gral w filmach az do konca swoich dni! Jesli jestes tak niepoinformowany w kwestiach jego filmowych dokonan, nie zabieraj glosu na temat takich slaw jak m.in. On! Po prostu brak mi slow na takich ludzi jak Ty :( pozdrawiam, obys nastepnym razem pomyslal a nie glupoty wypisywal.
Albo nikogo albo każdego.
Jak długo jest na szczycie, tak długo ci pod nim nie muszą obawiać się promieniami ultrafioletowymi. ha ha ha
Brando i tak miałby to w dupie, więc o co tyle szumu.
Jeden normal Respekt dla cie Mnie jusz zbanowali bo pisałem że ten gościu nie powinien być na pierszym miejscu
Ja nie jestem normalny. Ty jesteś normalny. Jesteś uber normalny.
Twoje słowa uzanania bardzo mnie przygnębiły.
Postąpili słusznie.
Ten gościu to Marlon Brando, Qarku.
Naturalnie, jego miejsce powinni zająć Van Damme, Pudzianowski i Doda.
Piszę sie "już" zamiast..ee...zresztą, nie ważne:/
To było do Kassara
Postąpili słusznie
Naturalnie, jego miejsce powinni zająć Van Damme, Pudzianowski i Doda
Zdecyduj sie koleś albo jsteś za leszczem albo za van dammem
Przyznaje się ,że widziałem tylko Ojca Chrzestnego 1 część z Brando. Ale nie zauważyłem nigdzie jakiegoś nadnormalnego aktorstwa ,fenomenu itd ?
Może jest koleś dobry w innych filmach ,gdzie był młody (nie mówię ,że był zły w ojcu, ale nie jedyny w swoim rodzaju jak piszą jego maniacy).
Dlatego nie dam mu narazie żadnej oceny bo za mało filmów z nim widziałem. Jednak proszę nie pisać ,że zagrać wspaniale w Ojcu ,bo to przesada. Jak ktoś lubi aktora to później wydaje mu się ,że gra cudownie we wszystkich filmach. Mnie tam jego zmutowany głos w ojcu nie umocnił w wierze ,że zasługuje na pierwsze miejsce. Chyba mogę tak napisać nie? Choć zaraz ktoś wyjedzie z textem ,że jestem głupi i wolę Van damma :) Owszem ,wolę. Jednak nie mówię ,że gra lepiej, po prostu go lubię.
pozdro
Jest pierwszy, bo to geniusz. Po prostu. Nie trzeba słuchać "krytyków", wystarczy pooglądać kilka z nim filmów.
Nie powiem ze jest zly,ale swietny tez nie jest. Ocenilem go na 8 na wiecej nie zasluguje. Najlepszy jest Jack Nicholson i on powinien byc pierwszy. Moim zdaniem Brando zasluguje aby byc w 20-ce ale nie w pierwszej 10-ce.
PaVlo
A ile filmów widziałeś z jego udziałem.
P.S. Jack to dla mnie właśnie poziom Brando jest. Dwójka najlepszych w historii kina.