Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 385 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

Wczoraj przeczytałam biografie Brando z której wynika że
Marlon miał styczność z homoseksualizmem.Jak myślicie
czy to ploty ? a może przejaw mody lat 50 (patrz Rock Hudson)
Marlon miał kobiety znaczy że był biseksualny podobnie jak Jimmy Dean.

Christiane

Nie ma mowy o biseksualizmie według mnie jest to śmieszne.Jeden młodzieńczy wybryk z facetem nie może nawet świadczyć o tej orientacji.Facet miał żony do tego dzieci.Co do Jamesa on zdecydowanie był biseksualny.Hudson był gejem nawet podajże umarł na AIDS.

Little_Dean

:|
Sam Marlon Brando przyznawał sie do biseksualizmu :|
jakie plotki ...

MoRRs_Z_LaSu

żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna raz chłopaczek :D

Little_Dean

Marlon sam się przyznał do biseksualizmu

Lukaszek

a nawet zabaw z Jamesem Deanem i Rockiem Hudsonem. Gdzieś czytałem, ze spotykali się nawet w trójke.

użytkownik usunięty
Lukaszek

Jak nie był biseksualny jak był. Wszystko jest napisane w jego biografii, a nawet potwierdzone przez Eliego Kazana. On otwarcie się do tego przyznawał. Poczytaj biografię. A po przeczytaniu biografii J. Deana to jestem już na sto pewna, że był również biseksualny. (btw. polecam "James Dean. Szybkie życie" - dosyć wnikliwa biografia)

Christiane

ja nie widzę nic złego w tym, że ktoś jest bi- czy homo- - jego sprawa,
nie ma to nic do rzeczy z tym, jakim byl czlowiekiem, aktorem...

ponoć gdzieś przyznawał się do kontaktów z Jamesem Deanem :)

6bez6imienna6

co to za biografie? mozecie podac tytuły?

kieszi

http://wapedia.mobi/pl/James_Dean?t=5.#7.

Tutaj masz Deana, coś tam znajdziesz:)
O ile jeszcze tutaj zajrzysz

Il_cattivo

Hehe często zaglądam..dzięki za info:):) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Christiane

Był wiecznym buntownikiem i nie obchodziło go co o nim sądzą inni traktował to jako część swojej artystycznej aury . Sprzeciwiał się wszystkiemu i wszystkim i pewnie dlatego to powiedział.Lubił wzbudzać kontrowersje.Z resztą powiedział to tylko raz w jednej rozmowie , pewnie to wymyślił a potem zapomniał , ale jak widać podziałało chciał by uważano go za niepokornego i proszę.

Christiane

Ja widze ze temat biseksualizmu cz homo seksualizmu ndal budzi negatywne emocje. Czy to naprawde takie straszne ze Marlon byl biseksem? ja nidze w tym nic zdroznego.