Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 741 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando
Luke_18

Mózg Ci trzeba zmienić...
Oczywiście argumentacji - brak...
Zapamiętaj sobie dziecino, że Marlon Brando jest jednym z najwybitniejszych aktorów w historii kina...
Ile filmów z nim widziałaś?
Żenujące są takie wypowiedzi... A na 10 oczywiście Magda m., Sędzia Anna Maria Dupowłosa i Gotowe na ruchanie...
Gratuluje gustu...

_Ja_

O przepraszam Cię Ja, "Gotowe na ruchanie" ("Gotowe na wszystko" jeśli ktoś nie skojarzył) nie są takie najgorsze. Można się przy nich pośmiać.

Co nie zmienia faktu, że Marlon Brando to jeden z najwspanialszych aktorów na świecie. Mimo, że nie pojawiał się na ekranie na długo, to dzięki jego niespotykanemu charakterowi, umiejętnościom aktorskim i jakiejś dziwnej "mocy" która od niego biła potrafił przyćmić innych aktorów.

U mnie Brando ma 9 z ogromnym PLUSEM.

Luke_18

Spieprzaj stąd ze swoim "zajefajnym" avatarkiem i pisownią.
Wara od prawdziwego aktora.
Wara.

Luke_18

Zgadzam się z przedmówcami w 100%! Nie cierpie gdy ktoś nie podaje uzasadnienia tylko wypisuje takie durne texty, nie znając się wogóle na filmach! Czasami głupota ludzka mnie poprostu przeraża... A to nie jest portal do reklamowania swojej grafiki, radzę się na digart przerzucić i oszczędzić tym samym prawdziwym kinomanom czytania twoich beznadziejnych wypowiedzi. A jak już musisz coś skrytykować to podaj uzasadnienie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Luke_18

Hmmm skoro gorzkiej zemście dałaś 10.....gratuluję.........szkoda mi Ciebie..

Luke_18

Słuchaj dziewczyno, twoim jedynym kontaktem z filmem jest telewizja, w której oglądasz badziewne tasiemce i myślisz, że to wystarczy, by móc zabierać głos na poważnym portalu filmowym. Spójrzmy tylko w twoje oceny - same seriale i aktorki serialowe, poza Marlonem Brando, któremu wystawiłaś w pełni zasłużoną jedynkę. Poza tym nie chce ci się myśleć, o czym świadczy fakt, że używasz jedynie ocen 10 i 1. Podoba mi się - dycha, nie podoba mi się - jedynica. Poza tym używasz pokemoniastego pisma, o czym świadczy w tytule tego tematu zapis słowa "Boshe". Mądra ty to jesteś, jak powiedziałby mój ojciec.

Ironicznie, dodam, bo może jeszcze nie zrozumiesz.

Gladka

A, sorry, sorry, poza serialami znajdują się jeszcze trzy filmy, ale to żadne ambitne kino, a o jednym z nich nawet nie słyszałam. Moja pomyłka nie zmienia jednak faktu, że nie dorosłaś do tego, by oceniać Brando.

Luke_18

a ty pewnie byś chciała żeby tutaj była twoja paola rey ?

Marlon Brando to był wielki aktor, ale oczywiscie zgraja ***nietych wielbicielek kolumbijskich tasiemcow potrafi zawsze doj..ać jedynkę dla wspaniałego aktora, zupełnie bez powodu, z czystej zazdrości że to właśnie on jest na górze, a nie ich serialowa ulubienica

jestem za wprowadzeniem zakazu używania internetu dla ludzi z dysfunkcją mózgową, masowych oglądaczy telenowel i (bardzo) głupich gimnazjalistek

świat schodzi na psy, szkoda słów

Luke_18

Zgadzam sie trzeba to zmienic!!! Ile mozna

life_1988

"Zgadzam sie trzeba to zmienic!!! Ile mozna "

Dobra koles, idz przeorać pole traktorem, a nie silisz sie na jakieś bazgroły. Prostak jestes i takim pozostaniesz...

Luke_18

jak może wymagać takiej zmiany osoba która pisze: "boshe" ??? HAHAHA ŚMIECH NA SALI