Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 741 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

błagam nie dawajcie aktorom, filmom czy serialom, które znalazły się wyżej od waszych ulubionych aktorów, filmów i serialów w TOP 100 bezsensownych jedynek.
niektórzy piszą: co to wogóle jest i co robi na 5 czy 6 miejscu??
skoro nie znacie np. twórczości jakiegoś aktora to błagam nie oceniajcie go tylko po to aby spadł... obejrzyjcie najpierw parę filmów z tym aktorem, a potem ocenicie, jeżeli wam się nie spodoba jego gra to oczywiście macie prawo dawać niskie oceny, ale nie dawajcie ich tylko po to aby spadł w rankingu... :( to samo co do filmów i seriali..
jest też wiele osób które zakładają wiele kont i oceniają swoje ulubione filmy dziesiątkami po to aby poszły w górę :/

TO JEST GŁÓWNY PROBLEM CAŁEGO FILMWEBU, wiele ludzi tak robi... :/

gdyby użytkownicy filmwebu nie oceniali bezsensownie to byśmy mieli wiarygodny ranking...

ArusArczes

dołączam się do apelu

ArusArczes

powtarzasz się :>

użytkownik usunięty
diana6echo

I słusznie. Niektóre rzeczy trzeba powtarzać, aby trafiły do odbiorców. Nie mam nic przeciwko zakładaniu wielu takich tematów. Niektórzy zarejestrowani na Filmwebie niestety piszą prowokacyjne komentarze, byle się posprzeczać z innymi. Dlatego takie apele są słuszne, choć mało skuteczne.

Niestety mało skuteczne :( Ale popieram całkowicie.

ArusArczes

Nie dostałeś zawału??

ArusArczes

No może i racja.
Ale aż mnie korci żeby wsadzić 1/10 Edwardowi Nortonowi, bo szlag mnie trafia jak widzę że jest wyżej od Marlona. Uwielbiam gościa za wszystko, i naprawdę nie wiem dlaczego jest niżej niż Norton. Może się nie znam na aktorstwie, ale jak dla mnie Brando ma o wiele większe doświadczenie i warsztat aktorski. Przede wszystkim - talent, i jeszcze raz talent. Chyba nikt nie zaprzeczy, że kiedy Marlon pojawia się na ekranie , film momentalnie staje się bardziej interesujący :)

użytkownik usunięty
Uzalezniona

Ja także wolę Brando niż Nortona, ale nie można kwestionować talentu Edwarda. Uważam go za bardzo dobrego aktora, może gorszego niż Brando, ale na pewno utalentowanego. 1/10 dla takiego aktora jak Norton wydaje mi się lekko krzywdzące.

użytkownik usunięty
Uzalezniona

Nie zauważyłem, że Norton już spadł w rankingu :)

Uzalezniona

co jak co - Norton bardziej utalentowany, wszechstronny o bogatej mimice, a taki Brando? pech ciał, że świat patrzył jak idol się starzeje i dziwaczeje
szkoda, że nie umarł tak młodo jak James Dean i zostawiając po sobie wspaniałe wspomnienie o Dzikim, Tramwaju zwanym pożądaniem czy Juliuszu Cezarze.. resztę filmografii lepiej wyciąć..