błagam nie dawajcie aktorom, filmom czy serialom, które znalazły się wyżej od waszych ulubionych aktorów, filmów i serialów w TOP 100 bezsensownych jedynek.
niektórzy piszą: co to wogóle jest i co robi na 5 czy 6 miejscu??
skoro nie znacie np. twórczości jakiegoś aktora to błagam nie oceniajcie go tylko po to aby spadł... obejrzyjcie najpierw parę filmów z tym aktorem, a potem ocenicie, jeżeli wam się nie spodoba jego gra to oczywiście macie prawo dawać niskie oceny, ale nie dawajcie ich tylko po to aby spadł w rankingu... :( to samo co do filmów i seriali..
jest też wiele osób które zakładają wiele kont i oceniają swoje ulubione filmy dziesiątkami po to aby poszły w górę :/
TO JEST GŁÓWNY PROBLEM CAŁEGO FILMWEBU, wiele ludzi tak robi... :/
gdyby użytkownicy filmwebu nie oceniali bezsensownie to byśmy mieli wiarygodny ranking...
I słusznie. Niektóre rzeczy trzeba powtarzać, aby trafiły do odbiorców. Nie mam nic przeciwko zakładaniu wielu takich tematów. Niektórzy zarejestrowani na Filmwebie niestety piszą prowokacyjne komentarze, byle się posprzeczać z innymi. Dlatego takie apele są słuszne, choć mało skuteczne.
No może i racja.
Ale aż mnie korci żeby wsadzić 1/10 Edwardowi Nortonowi, bo szlag mnie trafia jak widzę że jest wyżej od Marlona. Uwielbiam gościa za wszystko, i naprawdę nie wiem dlaczego jest niżej niż Norton. Może się nie znam na aktorstwie, ale jak dla mnie Brando ma o wiele większe doświadczenie i warsztat aktorski. Przede wszystkim - talent, i jeszcze raz talent. Chyba nikt nie zaprzeczy, że kiedy Marlon pojawia się na ekranie , film momentalnie staje się bardziej interesujący :)
Ja także wolę Brando niż Nortona, ale nie można kwestionować talentu Edwarda. Uważam go za bardzo dobrego aktora, może gorszego niż Brando, ale na pewno utalentowanego. 1/10 dla takiego aktora jak Norton wydaje mi się lekko krzywdzące.
co jak co - Norton bardziej utalentowany, wszechstronny o bogatej mimice, a taki Brando? pech ciał, że świat patrzył jak idol się starzeje i dziwaczeje
szkoda, że nie umarł tak młodo jak James Dean i zostawiając po sobie wspaniałe wspomnienie o Dzikim, Tramwaju zwanym pożądaniem czy Juliuszu Cezarze.. resztę filmografii lepiej wyciąć..