Wypisujecie pierdoły na niego że beztalencie, że ciota, a nawet nie obejrzeliście 5 minut jego gry! Teraz spadł na 3 miejsce bo piaskownica mu pały wsytawiała! Dzięki Bogu że wyżej są także geniusze.
Też żem sie zdenerwował! Rozumiem twoje zdenerwowanie. Tak było, jest i będzie. I tego nikt nie zmieni. Wiele osób myśli, że ma jakieś pojęcie o filmach ale sie mylą! Mam wielką nadzieje, że Brando wejdzie na 1 miejsce.
Tyle że nie raczej nie chodziło mi o sam fakt że spadł, tylko o to że piaskownica tak jeździ ostatnio na nim. Cały czas ciota, beztalencie, itp. A pal sześć z listą, byle nie było takiego bagna na forum "Buda". Zresztą na forach Ojca Chrzestnego i Roberta DeNiro niestety też są gnojowniki...
Ja tam też nie rozpaczam, że spadł, ponieważ cała pierwsza top5tka (brando, de niro, al pacino, nicholson i hopkins) moim zdaniem zaslugują na 10/10 i tylko tym aktorom dałem max! Najbardziej jednak z nich cenie Marlona Brando i zawsze sie ciesze jak widze go na 1wszym miejscu.
Ale wracając do rzeczy to faktycznie wszystko przez te dzieci (choć mom 16 lat pozwole sobie uzywać tego slowa...)! Bo do cholery Kto jak kto ale Marlon Brando ma najwiecej komentarzy dzieci NEO! I bardzo mnie to denerwuje (czyt. wkurwia)! Czym On sobie zasłużył na takie komentarze? Bo już nie żyje to co?! Ludzie opanujcie sie! Jak stawiasz mu 1/10 to nie zastanawiasz sie dlaczego jest tak wysoko?! Wiem, że moja wypowiedz gówno zmieni ale co zrobić... ^^
Trochę tu pomyłka jest na filmwebie.. i przez to trochę zbłądziliście: aktorskie top5, to nie jest:
Marlon, Al, De Niro, Nicholson i Hopkins, tylko Marlon, Al, De Niro, Nicholson i Hoffman. Ale to taki mały błąd. Także wybaczam. Poza tym niezapominajmy o takich osobach jak charyzmatyczny Humprey Bogart, czy Katherine Hepburn.
Ja mówiłem o mojej top 5tce... ^^
I właśnie Hoffman, choć jest wspaniałym aktorem nie zawsze mi przypadał do gustu!
A ja z kolei mówiłem o mojej. Tylko dziwi mnie troszkę fakt, że każdy prawie pomija Hoffmana, a Hopkins, który jest słabszy, prawie zawsze czołówka..
Hopkins technicznie raczej nie ustępuje tym najlepszym. Ale w jakimś stopniu należy brać pod uwagę również filmografie, wzloty i spadki formy, a tych Antek ma w swoim dorobku mnóstwo.
W dodatku, na dzień dzisiejszy gra po prostu od niechcenia, co skłania mnie i pewnie również kolegę @Uzi Loca do wyłączenia go z grona tych najlepszych.
To wyłączajcie macie prawo ;) U mnie Hopkins jednak pozostaje na 2 miejscu w moim top 5 :) Pozdrawiam Was.