Kto jest za tym by wstawić nowe zdjęcie Marlona Brando? Na tym teraz wygląda za młodo, a sądzę że większość forumowiczów zna go z późniejszych filmów
Zdjęcie mi się bardzo podoba, a jeśli chodzi o wcześniejsze filmy, to również są godne polecenia: 'Tramwaj zwany pożądaniem' na przykład
No, ale na tym wygląda super ;) i bardzo się cieszę, że mogłam się dowiedzieć jak wyglądał jak był piękny i młody :]
wydaje mi sie, że zdjecie powinno przedstawiac aktora takiego jakim jest obecnie...czyli z upływem czasu przydało by się zmieniac zdjecia ...a nie pozostawiac te z okresu jego "świetności"...ludzie się starzeja to normalne...;)
Sądzę, że zdjęcie powinno zostać to, które jest aktualnie wstawione. Na tym wygląda świetnie, a nie można tego o nim powiedzieć w czasach "Ojca Chrzestnego" czy "Don Juana de Marco". Ewentualnie mogę zgodzić się na zmianę zdjęcia na fotę z "Ostatniego tanga w Paryżu".
PS. Sądzę, że na tą stronę zaglądają przede wszystkim jego fani, a nie powinien nazywać się fanem ktoś kto nie widział także wcześniejszych filmów z ulubionym aktorem. Jeśli chodzi o Brando to polecam serdecznie "Tramwaj zwany pożądaniem":]
Czego wy tez się czepiacie tych zdjęć stale?
To nieładne, to za stare, tam wygląda jak świnia, tam jak nie on.
Ogarnijcie się wszyscy!
A Marlon był przystojny jak diabli. <3