Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 965 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

Kto jest za tym by wstawić nowe zdjęcie Marlona Brando? Na tym teraz wygląda za młodo, a sądzę że większość forumowiczów zna go z późniejszych filmów

felix_cat

Zdjęcie mi się bardzo podoba, a jeśli chodzi o wcześniejsze filmy, to również są godne polecenia: 'Tramwaj zwany pożądaniem' na przykład

DizzyMissLizzy

No, ale na tym wygląda super ;) i bardzo się cieszę, że mogłam się dowiedzieć jak wyglądał jak był piękny i młody :]

felix_cat

powinnie wstawić zdjęcie z "Ojca Chrzestnego".

user_200

Nie jestem gejem, ale on był przystojny :].

felix_cat

wydaje mi sie, że zdjecie powinno przedstawiac aktora takiego jakim jest obecnie...czyli z upływem czasu przydało by się zmieniac zdjecia ...a nie pozostawiac te z okresu jego "świetności"...ludzie się starzeja to normalne...;)

patisun

Sądzę, że zdjęcie powinno zostać to, które jest aktualnie wstawione. Na tym wygląda świetnie, a nie można tego o nim powiedzieć w czasach "Ojca Chrzestnego" czy "Don Juana de Marco". Ewentualnie mogę zgodzić się na zmianę zdjęcia na fotę z "Ostatniego tanga w Paryżu".
PS. Sądzę, że na tą stronę zaglądają przede wszystkim jego fani, a nie powinien nazywać się fanem ktoś kto nie widział także wcześniejszych filmów z ulubionym aktorem. Jeśli chodzi o Brando to polecam serdecznie "Tramwaj zwany pożądaniem":]

felix_cat

Czego wy tez się czepiacie tych zdjęć stale?
To nieładne, to za stare, tam wygląda jak świnia, tam jak nie on.
Ogarnijcie się wszyscy!

A Marlon był przystojny jak diabli. <3

felix_cat

wstawcie zdjęcie Marlon'a jako Vito Corleone plisssssssss;(

MrBlack

http://media-2.web.britannica.com/eb-media/97/90697-004-F13094C1.jpg