Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,6
33 537 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando
  • Jeden z najwybitniejszych aktorów, a nie ma go w rankingu Filmweb. Jest za to Paul Walker w topowej 20. O tempora, o mores!

• Versinn Dlatego trzeba oceniac role aktorow starszej daty, zwlaszcza te wybitne role...ja ostatnio "na zachete" dalem 10 Marlonowi za role w filmie "Na nadbrzezach" bo zagral tam rewelacyjnie. Wiadomo ze ranking jest do d.py, zwlaszcza po zmianach w ocenianiu sie wszystko wywrocilo do gory nogami. Trudno, to tylko ranking. Jak bedziemy glosowac to moze cos sie zmieni ..:-D

• RealKalps Racja na 4 miejscu jest Alan Rickman na 29 Robert De Niro ,ale na szczescie MArlon brando jest juz w rankingu filmweb i to na 2 miejscu :D

• szyszkajr No i jak Marlon wpadł na Top to od razu na 2 miejsce :) myślę że to moje 2 głosy na jego role przesądziły o tym ;-)

• użytkownik usunięty

RealKalps Niedawno był na drugim, a teraz jest już na 17. Autor tematu ma rację:ranking ssie.

• Przez chwilę nawet był na pierwszym. A teraz jakieś hejty. Zresztą jakie ma znaczenie ten głupi ranking....

• Versinn Wyżej jest pan Freeman ( ten z Hobbita ) niż Hopkins. Sam ten fakt może być już powodem by "olać" ranking który
    jest pod największym wpływem gimnazjum i licealistów ( z całym szacunkiem dla obu grup ). Obecnie pierwszy
    jest Rickman. Owszem świetny aktor ale pierwszy ? Cały ten ranking podyktowany jest "modą" . To trochę jak sondaże
    partii politycznych.

• użytkownik usunięty

armarange W takich chwilach wstydzę się, że jestem licealistką. W całej mojej klasie tylko ja wiem kim był Marlon Brando, więc...
    Nauczyłam się już nie patrzeć na ten durny ranking.

• No dla mnie to tylko się cieszyć że młodzi ludzie również są rozsądni ( poza tymi którzy tworzą tzw. masę)

• użytkownik usunięty

armarange Dziękuję :)

• Patrząc na Twoje filmy w najwyżej ocenionych jestem spokojny o młode pokolenie ;)

• Versinn Co? Paul Walker ! Ja cie pi#rdole! Gimby to mają zlasowane berety. Masakra ;(

• Versinn A widzisz w rankingu Getry Davis, Glorie Swanson? Stare odchodzi nowe przychodzi i koniec balu

• maciekb80 Getry = Betty

• Versinn Bo to są jakieś żałosne rankingi popularności a często także urody (równie często wątpliwej). Młodziaki nie oglądają starych, klasycznych filmów to skąd mają znać takich aktorów jak właśnie Brando. Ale co do czego to mądrzą się i uważają siebie za wielkich znawców kina z jedynie słusznym gustem.

• Versinn To jest ranking popularności i „mega” postaci „na topie/czasie”. Przykładowo Joaquin Phoénix jest na 1 miejscu, a Heath Ledger niewiele niżej. U kobiet Margot Robbie za Harley Quinn jest na 2-3 miejscu, a Lena Headey na 13. Nie warto brać go na poważnie. Jedyne, co można teraz zrobić to nastukać mu dziesiątek ☺️ Bez względu na ten głupi ranking, to legenda będzie wiecznie żywa, a wiele (nie wszystkie) teraźniejsze gwiazdki przeminą

• Versinn Przynajmniej jego rola w Ojcu Chrzestnym jest w samej pierwszej 10 wg. Filmweb najlepszych kreacji męskich.