Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 965 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

W filmach typu Wyspa doktora Moreau czy Rozgrywka to miał ze 150 kg. Wie ktoś czemu tak się roztył ?

tomasz_user

bardzo istotna kwestia w karierze Brando: odp: pewnie za duzo pil piwa i jadl niezliczona ilsoc hamburgerow przed telewizorem, robil to zapewne specjalnie zeby ludziki potem mogly zadawac tego typu pytania

użytkownik usunięty
tomasz_user

ważył 200 kilo

ojej!!!

użytkownik usunięty
ewunka2004

Dziecinada.

ale na serio. wie ktoś bo to nie jest za bardzo normalne, żeby aktor który ma kupę forsy, przez kilka lat wyglądał jak kulka. dlaczego nie zrobił sobie jakieś kuracji odchudzającej, odsysania tłuszczu czy coś w tym stylu.

tomasz_user

wiesz dlaczego? zeby tacy jak ty sie nad tym zastanawiali i cos w tym stylu

ewunka2004

jak masz tak kretyńskiego odpisywać to daruj sobie.

tomasz_user

ale to jest prawda co napisalam, nie ja to wymyslilam, poczytaj troche o Brando to sie przekonasz ze mial gleboko gdzies jak wyglada i nabijal sie z ludzi ktorzy robia sensacje z tego, cierpial na objadanie sie i tyle, mial tez bulimie..........
ale ty pewnie miales zamiar sprowokowac niejakiego eliasa i ci w tym przeszkodzilam

użytkownik usunięty
ewunka2004

był zwykłą świnią ,która była niewolnikiem batoników i pączków zarazem

kazdy jest niewolnikiem czegos

użytkownik usunięty
ewunka2004

dokładnie, np. taki Order jest niewolnikiem swojej głupoty :-)

użytkownik usunięty

a ty jesteś niewolnikiem swoich głupich postów ,które kompromitują cię na cały świat

no widzisz i po co sie czepiac ze brando byl gruby? kazdy ma swoje wady.........

użytkownik usunięty
ewunka2004

Order trochę przebarwiłeś swojego posta, ale cóż na głupote nie ma leku :P

użytkownik usunięty

lepsza głupota niż ślepy snobizm

użytkownik usunięty

Ty tak uważasz :)

użytkownik usunięty

i tak nikt z fejsbuka nie lubi Marlona

bo tam same dzieciaki i nie wiedza kto to, zacofanie kulturowe, znawcy i pasjonaci kina znaja Brando, i oceniaja go dobrze lub zle ale maja argumenty, a tacy "znaFcy" jak ty czerpia autorytet z fejsbuka i potem zasmiecaja forum filmwebu. Jak nie lubisz Brando to po co tu zagladasz? Idz na inne fora przeciez musisz miec jakies zainteresowania inne niz robienie na zlosc innym, no ale moze rodzice nie zorganizowali ci wypadu w tym roku i dlatego nudzisz sie...........

użytkownik usunięty
ewunka2004

dodam jeszcze ,że na naszej klasie też nie jest zbyt lubiany. tego chyba nie podażysz, hę?

Nie zrozumiales lub moze nie zrozumialas (nie wiem czy jestes chlopcem czy dziewczynka), nie obchodzi mnie to czy jest lubiany na nasejklasie lub fejsbuku lub gdzies gdzie opinie wystawiane sa przez malolaty, piszesz na forum ktore nie jest dla ciebie bo nie lubisz aktora, nie masz zadnych madrych argumentow, nic konstruktywnego swoimi wypowiedziami nie wnosisz, wiec odwiedz moze srony ktore cie interesuja i gdzie masz cos do powiedzenia. A jak nie masz zainteresowan to sobie je znajdz. Voilà.

użytkownik usunięty
ewunka2004

na jakiej podstawie uważasz ,że fejsbuk i nasza klasa nie są źródłami wiarygodnymi jeśli chodzi o aktorstwo Marlona?

Moze dla ciebie sa wiiarygodne, kazdy wierzy w co chce i jezeli dla ciebie filmweb, fejsbok i nasaklasa sa zrodlami z ktorych mozna dowiedziec sie czegos o aktorstwie Brando lub kogokolwiek innego to czerp swoja wiedze wlasnie tam. Nasaklasa to portal na ktorym ludki sie chwala dziecmi i wyjazdami zagranicznymi wiec zdecydowanie nie jest to portal na temat aktorstwa podobnie jak fejsbuk sluzy do innych celow, filmweb to nieprofesjonalny portal filmowy na ktorym nie wypowiadaja sie prawdziwi znawcy kina, niestety, kroluja tu emocje i opinie wlasne po obejrzeniu jakiegos filmu, brak obiektywizmu no moze czasami....Wiarygodne zrodla jezeli chodzi o aktorstwo Brando to obejrzenie wszystkich jego filmow, i poczytanie troche o histori kina amerykanskiego. Zapewniam cie ze to ciekawsze od czytania wpisow na polskich portalach. Ale co kto woli, mtsle ze ty wolisz denerwowac niejakiego eliasa...........i tak naprawde o brando i kinie nie masz bladego pojecia

użytkownik usunięty
ewunka2004

nasza klasa to portal dla ludzi z klasą ,a ludzie z klasą powinni znać się na kinie ,nie?

ludzie z klasa tak ale nie z naszaklasa

użytkownik usunięty
ewunka2004

na naszej klasie rzeczywiście ludzie z klasą. widziałaś napis??

ewunka2004

wierzysz we wszystko co jest gdzies napisane?

użytkownik usunięty
ewunka2004

a ty? bo gdzieś musiałaś przeczytać ,że Marlon jest best aktorem.

Niestety mylisz sie bardzo. Ja mam wlasne zdanie. Fakt, czytalam wiele na jego temat, ale w innych zrodlach niz prasa brukowa ktora pisala ze jest gruby, obejrzalam filmy i jak dla mnie byl jednym z najlepszych i zapewniam cie ze nie sugerowalam sie opiniami twoich kolegow i kolezanek z filmwebu ani tym ile dostal oskarow i krore miejsce zajmuje w rankingach, ja mam swoje zdanie i obejrzane z im wszystkie filmy a nie tak jak ty i wiekszosc z tych co pisza w tym watku ktorzy widzieli tylko Ojca Chrzestnego i Apokalipse i sie tylko wymadrzaja ze sa znaFcami. Nawet jak zejdzie do ostatniej pozycji na tym portalu to dla mnie bedzie the best.

użytkownik usunięty
ewunka2004

"Ojciec" jest jedynym arcydziełem ,ale "Apokalipsa" to już najlepszy film w historii filmów i wszechczasów też,
http://www.filmweb.pl/film/Apokalipsa-2007-404656 - mój ulubiony film z Marlonem.
Dobre jest też "Na wybrzeżach".

użytkownik usunięty

ta ewunka,2004, to jest chyba jeszcze mniej oświecona ode mnie, hihihi ;))

no widzisz, juz masz jakies zainteresowania, a co sadzisz o Tramwaju zwanym pozadaniem? idzie ci coraz lepiej

ewunka2004

a co to jest " Na wybrzezach"? nigdy o takim filmie nie slyszalam. To cos nowego?

użytkownik usunięty
ewunka2004

sorka - "Na wybżerzach".

tez nie znam, nie kombinuj z ortografia i tak nie wiem o co ci chodzi, a o czym jest ten film?

użytkownik usunięty
ewunka2004

w sumie nie wiem ,ale jeden krytyk mi mówił ,ze to fajny film i w dodatku klasyka

"na wybrzezach" baltyku to polscy ludzie masowo jak stado owieczek jada w lato, film o takim tytule niestety z Brando w roli glownej jeszcze nie powstal

użytkownik usunięty
ewunka2004

e tam ,jeszcze powstanie :)

tez mam taka nadzieje;)

użytkownik usunięty
tomasz_user

Uwaga komunikat specjalny!
Z racji tego ,że Marlon zdobył na fejsbuku pierwszego fana zmieniam mu ocenę z 1 na 10.
Dziękuję za uwagę.

użytkownik usunięty

ewunka2004 nie wymieniaj poglądów z Orderem, bo to jeden z największych prowokatorów na tym portalu. Szkoda czasu na takich ludzi :)

to taki "prowokator" amator, chcialby ale nie za bardzo wie jak to robic dobrze, to o czym tu rozmawialismy to tylko wymiana zdan, bo "pogladow" to on chyba nie ma...........smieszny jest i tyle

użytkownik usunięty
ewunka2004

może i amator ,ale nawet z elias nie zrobiłbym takiego głupka jak z ciebie

ty glupka to z siebie robisz, zazdroszcze takiej wytrwalosci w byciu upierdliwym az do bolu, twoich wypowiedzi nikt chyba nie traktuje powaznie, zaraz sie strrrrrrrrrrrasznie rozplacze ze zrobiles ze mnie glupka;)

użytkownik usunięty
ewunka2004

"twoich wypowiedzi nikt chyba nie traktuje powaznie"
niestety wielu ludzi traktuje

nie w tym temacie bo na temat brando nie masz zielonego pojecia, moze na inne tematy tak, mnie to nie interesuje zupelnie, ale tu na tym forum poswieconym brando jestes upierdliwy i nie masz nic zupelnie do powiedzenia wiec idz tam gdzie mozesz sie sensownie wypowiedziec, i nie zasmiecaj, po prostu powiem ci doslownie idz do swojej piskownicy

użytkownik usunięty
ewunka2004

skoro tak mnie nie lubisz po co mi odpisujesz?

zebys w koncu poszedl po rozum do glowy i dal pogadac ludziom na tematy ktore ich interesuja bez wrzucania twoich zbednych komentarzy tylko po to zeby napisac jakas glupote, myslac ze to rozbawi caly swiat lub komus zrobic na zlosc. Jezeli na tym polega twoja egzystencja to ci szczerze wspolczuje

użytkownik usunięty
ewunka2004

Czeski film ;D

użytkownik usunięty
ewunka2004

ja nie zamierzam nikogo bawić, to ty swoimi długimi śmiesznymi wywodami śmieszysz ludzi.
kapujesz?

wiem ze smiesze glupkow, niedorozwinietych umyslowo i kulturalnie takich jak ty, to wiem ze po przeczytaniu moich "wywodow" kazdy glupi nie zrozumie i sie bedzie smial, to doskonale wiem