Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 965 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

kto to jest? filmów troche ogladalem a tego buraka znam tylko z ojca i czasu apokalipsy (w chu sie tam nagral). i to powod zeby za nazwisko mu dawac 10? wiekszosc z was na 100% nawet nie wie czy on zyje czy nie.

Zrodlo

Kto to jest? Odpowiedź "Najlepszy aktor w historii kina" Cię usatysfakcjonuje?

_Ja_

Kolego ,,ja'' po co wogole gadasz z kims takim? Przed chwila na stronie dustina hoffmana tez natknalem sie na kogos kto nie wiedzial kto to wogole jest? Dodam tylko ze wsrod ulubionych osob kina mial dode, frytke, uwe bola czyli ludzi dla ktorych slowo kino wydaje sie zupelnym naduzyciem!!! A no 1 ocenil ojca chrzestnego i chlopcow z ferejny czyli najlepsze filmy o mafii w dziejach kina!!! Z kolei koles z ktorym gadasz teraz ma w ulubionych osobach akire kurosawe, co zdziwilo mnie bardzo tym bardziej ze nie bardzo kojarzy brondo! Daj mu szanse moze beda z niego ludzie!

ajka127

Ale @ haribo1122 1231 to marna prowokacja. Ten gość - jak sądzę - mówi na poważnie.

_Ja_

No i tego chyba sie nie da wyleczyc! Na poczatku myslalem ze to jakis dzieciak ale teraz juz sam nie wiem!

_Ja_

Wogole zanim ktos sie zarejestruje na film webie powinien przejsc jakies testy psychologiczne bo to co widze to tragedia.

_Ja_

haribo jest zaje****, całkiem fajnie się rozpisał swego czasu na forum GoodFellas.. inna rzecz, że później ten sam tekst wkleił na Ojcu Chrzestnym.. Ale ogólnie wporzo ziomek.. wkurza mnie tylko, że dał 1. Alowi, a De Niro, nie.. jak wszyscy to wszyscy!

Zrodlo

Niby nie karmic trolla,ale...Ok,dla ciebie może to burak,ale dla innych mistrz kina,więc mozna na jego temat wyrazić zdanie w sposób bardziej cywilizowany,a nie na poziomie przedszkola.Dorośnij człowieku i jeżeli masz zamiar o kimś wyrazić zdanie,to wypadałoby coś o tej osobie wiedzieć.

użytkownik usunięty
Zrodlo

Ale na 1 miejsce nie zasłużył, pajacu.

Zasłużył. To ty nie zasługujesz. Nawet na bycie pajacem. Wiem, że bardzo byś chciał zostać klaunem rośmieszającym dzieci, ale najpierw musisz dobrze się sprawdzić w czyszczeniu klatek po słoniach. Hierarchia nawet w cyrku obowiązuje.....

Cabayero

swoją drogą już sobie wyobrażam Marlona w komedii [ma coś takiego ów wielki aktor za sobą?]... Z taką notą na filmwebie na pewno by sobie poradził...

creep_

A widziałaś Herbaciarnie pod księżycem? Najpierw się doucz, a potem wypowiadaj.

_Ja_

Kształcenie się w kierunku krytyka filmowego nie jest moją aspiracją życiową - i współczuję każdemu, kogo aspiracją jest. Ale dzięki za radę, jakkolwiek nie skorzystam...

creep_

Skoro ponad Twoje aspiracje jest zdobycie wiedzy na temat, na który zamierzasz dyskutować, a o którym na razie gówno wiesz, to ja mogę Ci tylko współczuć.
Nie każdy, kto ma wiedzę na temat, na który Ty takowej nie posiadasz chcę być w tej dziedzinie fachowcem. Nie generalizuj i nie mierz ludzi własną miarą, bo jest za krótka.

Zrodlo

też Go nie lubię, w Czasie Apokalipsy jest beznadziejny. Taki drewniak może zagrać tylko drewniaka. Jako Kurtz był tragiczny, a szkoda bo film naprawdę dobry... Ale wiadomo - zagrał w popularnej produkcji to i noty zbiera wysokie, bywa. Dla mnie to aktor jednej roli - jak Schwartzeneger, Stallone etc.

creep_

Brak mi słów na tę ignorancje.

I w dodatku jesteś w moim wieku... No, ale z Warszawy - więc w sumie wszystko jasne.

_Ja_

A mi brak słów na Twoją ignorancj"ę". Najpierw popracuj nad formą, a dopiero później ubliżaj w treści.

PS. Brando zagrał marnie, spłaszczył fabułę - przeczytaj książkę, sam to stwierdzisz.

creep_

będziesz się kłócic o jedną głupią literkę ?????

ArteXus

do "Ja"

to Ty masz 20/21lat ???

ArteXus

21.

creep_

Zdanie zaczynaj wielką literą, a przed "bo" stawiamy przecinek. Rozpoczynanie zdania od "a" też nie jest wskazane. Najpierw popracuj nad formą, a potem zajmij się wytykaniem moich błędów, moja Ty językowa purystko.

"Jądro ciemności" wpadło mi w rękę. Marne. Marlon nadał tej roli tonu.

użytkownik usunięty
_Ja_

Ależ napięcie! Ażżż w burczy w jelitach ;O

Zrodlo

chłopaku, ale się uśmiałem bo chciałem napisac to samo burak jakich mało a w tym ojcu chrzestnym włozył sobie waciki w usta i wielki mafioso hahaha

maryjan1_2

chyba że dałem się złapać na ironię, bo oceny filmów masz konkretne :]

maryjan1_2

więc posypuję głowe popiołem i zwracam honor.

użytkownik usunięty
Santino

E tam, takie stodoły opowiadasz. Można lubić film, a aktora nie lubić. Chyba, że ktoś ma kichę w czaszce ;o

użytkownik usunięty

A Marlon Brando, to taki tam sobie cwaniaczek, zagrał parę minut w Ojcu Chrzestnym i takie tam. Ogólnie to powinien się kisić obok Ala Pacino na 10 miejscu ;o

Zrodlo

A zyje jescze? czy nie Kim Sun-Woo? bo mnie zagiołes swoim wpisem

Zrodlo

to ty jesteś burakiem,a nie Marlon Brando, on sobie zasłużył na pierwsze miejsce, jak mało który aktor.
takich ludzi jak ty nie powinny wpuszczać na forum

Zrodlo

Szacunku dla zmarłego oczywiście za grosz! Czy naprawdę muszą ludzie tacy na świat przychodzić?