Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 741 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

nie znam faceta zbyt dobrze..nie wiem dlaczego jest az na 2 miejscu!! cyz to nie przesada? czyzby tylko De niro byl lepszy? nie przesadzajmy!

guga_buzka

Eh, te fanki Piratów z Karaibów. Nie wiesz, kto to - nie wypowiadaj się.

A i De Niro jest gorszy od Brando.

guga_buzka

No to skoro nie znasz... to RZECZYWIŚCIE nie możesz wiedzieć dlaczego jest na 2 miejscu.. a więc po co się wypowiadasz..?? Dobra rada, najpierw obejrzyj przynajmniej jego 5. najlepszych filmów i zapoznaj się co nieco z jego filmografią, a później przejdź do krytyki../

guga_buzka

Brando to geniusz , skoro nie widziałeŚ żadnefo filmu z jego udziałem to sie nie wypowiadaj ! Brando to jeden z najlepszych , jak nie najlepszy aktor na świecie ! pozdro

Michael_Scofield_3

Brando to najlepszy aktor w historii kina.

guga_buzka

hehe, deniro jest teraz na drugim:P
a brando na pierwszym...

guga_buzka

błagam dziewczyno, powiedz że masz poniżej 10 lat... bo tylko to byłoby wytłumaczniem dla twojej wypowiedzi. (bez urazy dla bystrych 9 latków)

Captain_America

;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

guga_buzka

Och żałosna jesteś guga... nie wiesz czemu jest tak wysoko????!!
To sie dowiedz i nie wypowiadaj sie na FW jeśli takich oczywistych rzeczy nie wiesz!!!! Żal normalnie....

guga_buzka

Zgadzam się ze wszystkimi.Jeżeli go nie znasz to po prostu nie zabieraj głosu.Osobiście uważam,że Marlon Brando był wybitnym aktorem,który nawet po śmierci jest popularny.Należy do mojej "trójki":):)

katie03

Ja też go bardzo lubię !!! Był wybitnym aktorem... Ponadczasowy geniusz!