nie znam faceta zbyt dobrze..nie wiem dlaczego jest az na 2 miejscu!! cyz to nie przesada? czyzby tylko De niro byl lepszy? nie przesadzajmy!
Eh, te fanki Piratów z Karaibów. Nie wiesz, kto to - nie wypowiadaj się.
A i De Niro jest gorszy od Brando.
No to skoro nie znasz... to RZECZYWIŚCIE nie możesz wiedzieć dlaczego jest na 2 miejscu.. a więc po co się wypowiadasz..?? Dobra rada, najpierw obejrzyj przynajmniej jego 5. najlepszych filmów i zapoznaj się co nieco z jego filmografią, a później przejdź do krytyki../
Brando to geniusz , skoro nie widziałeŚ żadnefo filmu z jego udziałem to sie nie wypowiadaj ! Brando to jeden z najlepszych , jak nie najlepszy aktor na świecie ! pozdro
błagam dziewczyno, powiedz że masz poniżej 10 lat... bo tylko to byłoby wytłumaczniem dla twojej wypowiedzi. (bez urazy dla bystrych 9 latków)
Och żałosna jesteś guga... nie wiesz czemu jest tak wysoko????!!
To sie dowiedz i nie wypowiadaj sie na FW jeśli takich oczywistych rzeczy nie wiesz!!!! Żal normalnie....
Zgadzam się ze wszystkimi.Jeżeli go nie znasz to po prostu nie zabieraj głosu.Osobiście uważam,że Marlon Brando był wybitnym aktorem,który nawet po śmierci jest popularny.Należy do mojej "trójki":):)