Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 965 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

czemu tak stary aktor zajmuje 1 miejsce, to bezsensu. nawet nie widzialam zadnego filmu z nim. no i jest brzydki. nie ma sie czym zachwycac, trzeba zmienic cala czoluwke kto sie ze mnna zgadza niech sie odezwie :)

Kasiulka_3

Uwaga! To nędzna prowokatorka... Tak myślę. Jeśli nie, to jest to podręcznikowy przykład abderyty.

"nawet nie widzialam zadnego filmu z nim. no i jest brzydki" - to podoba mi się najbardziej.

Apel: Nie odpisujcie tej idiotce.

_Ja_

W pełni się zgadzam ale nie wiem czy ktoś taki zrozumie coś takiego jak "abderyt" lub też "abderyta". Podaj jakiś link do wikipedii czy cuś żeby się połapała

Kasiulka_3

popieram idiotyzmem jest opisywac cos czego sie nie zna a widzialo tylko na jednym zdjeciu

Kasiulka_3

tosamo se pisałem ale jest cenzura i mi skasowali komenty

Qarku

Sorry, ale nie mogę się powstrzymać hehehe. Zazwyczaj się tego nie czepiam, ale o tobie mogą świadczyć wstawione oceny "1" (i nie tylko)

Chobi_2

"czemu tak stary aktor zajmuje 1 miejsce" - rozwaliłaś mnie dziewczynko :)
Kobita ma rację ! Na 1 miejscu powinna widnieć panna Duff - młodziutka aktoreczka, a nie stary Brando, w dodatku nieżywy.

Kasiulka_3

Niezła z ciebie jajcara:). Stary i brzydki:) W sumie czego można się spodziewać po 14 latce nie znającej się na kinie:D:D