Marlon Brando

Marlon Brando Jr.

8,7
36 965 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marlon Brando

pierwszy juz piąty nie długo po za pierwszą 10 spadnie

konrii_2

Idź obejrzeć lepiej jakiś film z van damem lub film typu "american sraj" i nie wracaj. Nie próbuj nawet wypowiadać się na forum aktora o którym nie masz żadnego pojęcia i żadnego filmu z nim nie widziałeś a patrząc na twoje ulubione to aż żal patrzeć jaki masz gówniany i wypaczony gust nic innego jak gniot gniota gniotem poganiał. Ogarnij się chłopie

blabla123456

Jak spojrzalem do Twojego profilu to az strach sie bac normalnie... :lol:
Takiego zakreconego oceniania jeszcze nie widzialem :P
Co do reszty to kolega wyzej napisal juz chyba wszystko. A wiec narazie... ;)

ksg666

hahaha dobre M
mowisz ze nie mam zeielonego pojęcia i ze zadnego filmu z Barlonem Brando nie widziałem..a jednoczesnie patrzyłes na mój profil a nie widziałes tam wszystkioch częsci Ojca Chrzestnego????????????

konrii_2

Bo nie masz żadnego pojęcia nawet najmniejszego gdyż już sam fakt twojej wypowiedzi z cyklu "patrzyłes na mój profil a nie widziałes tam wszystkioch części Ojca Chrzestnego????????????" świadczy o tobie samym, a o ile mi wiadomo to On zgrał w jednej z trzech części jeśli mnie pamięć nie myli. Poza tym twoje 5ięć minut już minęło, wypowiedz się kiedy obejrzysz więcej jak jeden film z Marlonem.......

blabla123456

Nie gorączkuj się tak..

sebjak

Hahaha...
Jak Brando spadnie poza 10tke to uznamy Cie wtedy normalnym ;) Ten aktor dalej jest w 5 najlepszych i tak pozostanie moj drogi!

konrii_2

najwyższy czas. Oby nie wracał.

Shedao_Shai

Marlon był moim Idolem R.I.P [*]

Robert_De_Niro

Trochę 10,większość 5 i sporadyczne 1..;]hmmm co tu jeszcze gadać?