Zauważyłam, że dla większośći dziewczyna jest piękna, jak ma mocny makijaż, ubiera się jak dziwka i powiększa co się da. A przecież ta dziewczyna nie ma w sobie nic ładnego! O ile czasem plastikowe laski typu Doda wyglądają mimo wszystko ładnie, to ta Megan jest własną karykaturą. Dziwnie ściągnięte, napuchnięte usta, uwydatnione kości policzkowe, wybielone zęby, tatuaże. Czy dla was naprawdę nie liczy się naturalny urok, rysy twarzy? Każda może założyć minispódniczkę i wypindrzyć się jak Megan. I żeby nie było, nie jestem żadną zazdrośnicą. Na pewno nie chciałabym być ofiarą operacji plastycznych, tak jak ona. A aktorka też marna.
A mi mama mówiła, że jak się plemnik styknie z jajeczkiem to powstają dzieci. Bzdury c nie?:P
Macie bidet???? Jaaaa zajebiście... I wiesz, moja matka jeszcze mi powiedziała, że tylko dwa razy się z ojcem kochała. I tak powstali moi bracia:P
kochana a Ty? to by musiały być 3 razy, więc albo źle policzyła, albo sugerowała Ci coś:P taaak mamy a ja głupia na 20 urodzinach z tym wystrzeliłam i się ze mnie śmiali:P
No ona akurat mnie nie zrobiła;] Powstałam pod wpływem mutacji różnych składników.
Przypuszczam, że zjedzie mnie za to jakiś koleś, ale mi się bardziej podobała jak była taka słodka i naturalna:) taka śliczna, zdjęcie wyżej w linku
Przed poprawkami też była ładna, nie rozumie po co te operacje. Jeśli mowi się o kimś ze jest ładna , to ok jeśli jest naturalnie ładna, ale jeśli miała poprawki to bez sensu, nie wiem czym się tu zachwycać. A zaraz i tak będziemy zwyzywane
Ale wiemy co dobre, piękna jest ta która nie musi nakładać tonę meke-upu na twarz ani nie robić operacji:P
Ona bez poprawek była bardzo śliczna. Kurcze. Ja już bym z nią porządek zrobiła;] Nauczyłabym jej aktorstwa i byłoby gitez
Do kina... ale pierw trzeba flachę obrócić. Oj dziewczyno, będę nieprzytomna coś mi się wydaje. Misiek nie będzie miał ze mnie pożytku:D Albo będzie miał go zanadto...:D
hahaha sądzę, że będzie miał zanadto:P gorzej gdyby to on leżał nieprzytomny, wtedy by nie było haha
A u nas to zawsze flasencja a pozniej 90 letni dziadzia mowi: "kurwa jego mać, lubię tego faceta co to pogode zapowiada"
hahha ja jak raz piłam z gwinta, to jak Boga kocham dopieor po 3 dniach coś wzięłam do ust bo ciągle byłam z głową w kiblu:P haha
to tytuł z takim jednym zajebistym gosciem z hangovera:D:D
a w ciąży nie jestem... dopiero jak bede chciala to zajde;p;p