Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
Och,naprawdę chciało Ci się tak rozpisywać ?
Tak,po to jest ten temat.
Och,ważne,że wszyscy mówią,że jestem śliczna.Nie potrzebuję,by mnie jakieś niedorozwoje bezguścia oceniały.
Nie prawda.Jak ktoś kiedyś był ładny,na starość też będzie. ;)
Nie,nie sądzę.Jest aż ZA DOBRA. Wiem,bo to moja bliska ciocia.
Ja tylko podałam dobry przykład. ;)
"Przede wszystkim liczy się wygląd" - tak Cie wychowali rodzice ? Jeśli najcenniejszą rzeczą jest dla Ciebie wygląd to lepiej się rozbiegnij i w ścianę jebnij. To że Twoja ciotka ma 42 lata i nie ma faceta to pewnie dlatego, że ma taki charakter jak Ty.
Osoby,które mówią,że wygląd nie jest ważny są przeciętne i szare. Ty pewnie kochaneczku się do takich zaliczasz,zgadłam?
No proszę. Mamy tutaj przykład dobrego wychowania.
Zanim coś napiszesz-pomyśl. Nawet tak do osranej śmierci. *.*
Nic o mnie nie wiesz zakompleksiony dzieciaku... To że dla mnie istnieją ważniejsze wartości niż wygląd to nie znaczy, że jestem przeciętny. Twoje wypociny ( bo nie można tego inaczej nazwać) wskazują nam czytelnikom, że jest dzieckiem w trudnym wieku i po prostu chcesz być zauważona.
Tak,tak. Najlepiej powiedzieć,że jestem zakompleksiona. Och,ja tylko stwierdzam fakt.
Jestem dość zauważona,a na Twojej uwadze zbytnio mi nie zależy. :)
Wyraziłam się jasno ? Czy mam Ci to napisać na czole? Jak wolisz ?
madeinjapan jesteś tak cholernie głupia, że nie wierze w to co tutaj czytam. czy ty nie masz za grosz szacunku i wychowania?!
ciekawi mnie bardzo co takiego zachwyciło cie w filmie zabójcze ciało skoro uważasz go za arcydzieło
Daj sobie na wstrzymanie. Masz coś jeszcze?
Co takiego? Jak wiesz,są gusta i guściki. Podoba mi się Megan Fox,film śmieszy,ładne zdjęcia,ciekawi bohaterowie.
Kristen dałaś aż 5,a Megan tylko 3? Sorry,ale Megan jest 100 razy lepsza od przyćpanej Kristen.
hola hola
po pierwsze nie oceniam po wyglądzie tylko po grze aktorskiej. jakoś obie nie przypadły mi do gustu jeśli o to chodzi.
wygląd to kompletnie inna sprawa. nie uważam, że megan jest brzydka, wręcz odwrotnie mysle ze jest naprawde piękna i dba o siebie oraz to jak sie prezentuje.
dobra ok... film mógl się podobać, ale żeby od razu uważać go za arcydzieło to chyba przesadz nie uważasz?.. "przyćpanej kristen" - czy ty wszystkich oceniasz tylko po wyglądzie?
Nie. Oceniam Kristen także po jej fatalnej grze.
Mi się podobał. I prawdę powiedziawszy chciałam podnieść trochę ocenę Zabójczego ciała.
a nie uważasz, że gra megan również nie jest udana? dajmy na to, że wcale nie jest tak atrakcyjna. czy mogłaby się wtedy poszczycić talentem?
Sądzę,że daje sobie radę. Może nie gra wspaniale,ale jej uroda przyćmiewa jej grę.
"Jestem dość zauważona..." Trudno nie zauważyć takiego intelektualnego zera. Jesteś tak przykra i żenująca, że zepsułaś mi oglądanie kabaretu...
Och,przepraszam bardzo. :(
Rozumiem,że oglądasz tylko kabarety,żeby się pocieszyć swoim marnym życiem. Żadna pewna siebie dziewczyna nie spojrzy na szaraka. :)
No wiesz nie interesują mnie takie pewne siebie smarkule jak Ty... Nie masz powodzenia i szukasz tutaj zaczepki. Czepiasz się ulisseski bo jest ładniejsza od Ciebie ? Weź się kurwa ogarnij...
Więc wolisz mimozy? No tak. Teraz wszystko rozumiem.
Owszem mam. Przykro mi. Ale ulisseska sama mówiła,że nie ma powodzenia,bo nie jest ładna.
I nie przeklinaj. Kultury mamusia nie nauczyła?
A ja mam chłopaka i duże powodzenie w szkole.
Poza tym,co Ty jej tak bronisz?
Megan zadbana? ha, dobre sobie. jak dla mnie zadbane osoby pójdą do dermatologa, leczyć cerę, a nie chodzą z syfami przykrytymi 5 cm warstwą tapety, bo '' przecież nic nie widać '' .
może nie masz problemów skórnych ale z doświadczenia wiem, że trądzik jest bardzo trudno wyleczyć i trwa to latami, a tak czy inaczej pozostaną blizny. lepiej chodzić z podkładem i troche to przykryć niż świecić po oczach. i nikt tak nie myśli, że tego "nie widać" - wiele osób ma przez to problemy psychiczne i nie chcą się otworzyć na ludzi. krytykujesz ją za podkład a połowa ludzi w mieście kładzie go na cere...
owszem, ale wszystko da się wyleczyć. to nie jest zło konieczne. zresztą skoro była w stanie zafundować sobie nowy nos, usta i biust to nie jest w stanie zadbać o cerę? i tak mają puder, ale nie w takich kosmicznych ilościach..
Da się wyleczyć.Ale to wymaga czasu.
Nowy nos? Ona go tylko poprawiła. Zresztą,przed ''przemianą'' wyglądała nieźle. Zresztą,liczy się efekt. Kristen Stewart żadna operacja by nie pomogła.
i dobra, dobra. tak madeinjapan każdy może sobie gadać.
w końcu internet daje duuże możliwości. :D
zresztą jakoś mnie nie obchodzi, czy masz chłopaka i jakie masz powodzenie.
Jak się żyje w tym wyimaginowanym świecie ? "Mam chłopaka i duże powodzenie - hahaha tak tak jasne ... Gryzie Cię to że ją "bronię" , co ? Przykro mi, że los był taki okrutny wobec Ciebie :(
i tak przy okazji to Kristen jeśli chodzi o aktorstwo jest o wieeele lepsze od Megan. koniec. :)
Megan przynajmniej dysponuje innymi minami,niż: mam biegunkę.
I do tego ma pełno wdzięku.
Nie,nie koniec. ; )
Och,jakże przykre doświadczenie,że z Tobą pisałam. :<
Pewnie na real też masz takiego świra.
się biorą tacy bezmózdzy chłopcy? Dziecko Słońca. ;)
Ja też z Tobą skończyłam. Wara z tego forum.
Megan dysponuje miną ' otwieram usta, bo to takie sexowne ' :O
Niewielka różnica. ;)
Ona się tylko uśmiecha.Przynajmniej nie chodzi zamulona i skwaszona.
No i nie wydaje dziwnych dźwięków.
Kristen chodzi ' zamulona ' w filmach bo ma takie role. Chyba nie będzie grała zgwałconej nastolatki z bananem na twarzy?
Zresztą uśmiech nie czyni nikogo lepszym aktorem. ;)
siedzę tu , bo potrafisz pisać o Kristen nawet na forum o Megan.
Przestań ją ciągle gdzieś wplątywać , to stąd zniknę. ;)
Uczepiłaś się jej, jakbyś była psychiczna.
O to samo można zapytać Ciebie, skoro nie lubisz Kristen, to po co siedzisz na forum o niej, lub właśnie, ciągle zaczynasz jej temat?
'' dziecko słońca '' - hahaha . podejrzewam, że to muszą być bardzo silne ziółka.
nie ćpam dzieciaki. Ani razu fajki do ust nie wzięłam. Jak nie wiesz,co to jest dziecko słońca,to sobie wpisz w google. :< nieboraku.
Czekoladowa jesteś najbardziej dennym, debilnym, niewychowanym, strolowanym, zakompleksionym, wstrętnym bachorem jakiego widziano we wszechświecie.
Załoze się, ze jesteś przeciętna, pyzata, taki mały worek cementy, ciamajdowaty, z którego wszyscy w szkole się śmieją i który musi udowodnić całemu (jeszcze tylko) filmłebowi, że jest inaczej i że jesteś cudownym, ślicznym dzieckiem, najładniejszym w mieście...
Mam pewne obawy...bo skora już teraz masz taką obsesję, że atakujesz normalną, ładną dziewczynę, której ktoś napisał prawdę, że jest normalna i ładna, to boję się co będzie za kilka lat, kiedy dzieciaki ze szkoły i z podwórka tak cie styrają, jak tyrają cię teraz.
o.Ja nie jestem czekoladowa,więc nie wiem o co Ci chodzi.
Przeciętna nie jestem. Tylko bardzo podobna do Megan Fox.Na szczeście w przyszłości nie muszę sobie robić operacji plastycznych. Bo uważam się za idealną.
Tak,dziewczyna jest normalna. Ale czy ładna? Przeciętna.Przykro mi. Żaden z moich kolegów by na jej widok ślinotoku nie dostał. ;)
I nikt mnie nie tyra,o to się nie martw. A jeśli rzeczywiście ktoś mi czegoś zazdrości, mam to po prostu gdzieś.