Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

użytkownik usunięty

a proszę Cię bardzo.
i dzięki, dzięki. Ty mogłabyś grać jokera . nawet nie potrzebujesz charakteryzacji.

użytkownik usunięty

dziękuję! *.*'a
Tak się składa,że bardzo lubię Heath'a Ledger'a ; )

użytkownik usunięty

A ja Jacka Nicholsona. :)

ulisseska1989

OMG co tu się dzieje ?! Musicie się tak pojeżdżać ? Co do Pani madeinjapan to proszę się nią nie przejmować to zwykły troll. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Sindorei

Jak ktoś kiedyś powiedział,lepiej być trollem niż dzieckiem Neo. ;<
Żegnam.

Może napisz jakieś różnice między dzieckiem Neo, a trollem ? Wydaje mi się, że to to samo.

ulisseska1989

Chyba nie oglądałaś filmów z jej udziałem w HD, gdyż mimo makijażu widać wady jej ciała, więc nie jest idealna.To,że Megan Fox stara się upodobnić swój wygląd do Angeliny Jolie świadczy jednak o tym jaka jest płytka.

cyfrowy_baron

Tyle,że ona nie chce,by porównano ją do Jolie. Zastanów się,za nim coś powiesz.

ulisseska1989

Nie rozumiem autorki tego tematu :p Dziewczyno nie jesteś brzydka, więc się nie poniżaj. Megan pewnie naturalnie wygląda mniej czarująco. Pozdrawiam xD

Sindorei

Niestety się mylisz. Bez makijażu wygląda równie ładnie.

iloveit

http://forum.szafa.pl/file.php?11,file=74031 Jest wielka różnica.

Sindorei

Bez makijażu każda aktorka wygląda podobnie. :)

Sindorei

O to było miłe dzięki.Macie wiele racji-bo nad Meg pracuje sztab stylistów-fryzjer,stylista,makijażysta-którzy z każdej kobiety mogliby zrobić piękność dobierając odpowiedni make-up i fryzure.Moim zdaniem Meg nie umie się ubrac,nie każdy musi lubić modę ale mając górę forsy mogłaby coś lepszego założyć.

http://www.mopo.ca/uploaded_images/megan-fox-geek-723957.jpg

http://images.poszkole.pl/images_content/200903/thumbs300x433/1236176426.jpg

ulisseska1989

Mnie te wasze linki nie mogą się otworzyć coś... :(

Camilla3

Hmm coś się zepsuło ...

ulisseska1989

Oo, jedna fotka mi sie otworzyła, i w sumie gdyby ta bluzeczka jej była trochę dłuższa, to nie byłoby tak źle. Teraz wygląda, jakby była na nią za mała.

ulisseska1989

ulisseska1989 - ona ma co pokazywać,bo jest szczupła. A prawdę powiedziawszy każdy prawie tu mówi,że jesteś ładna,ale ja sądzę,że nie. Chcą Cię tylko pocieszyć. ;)

baby__doll

Za dużo jadu dziewczynko ;p

użytkownik usunięty
Sindorei

W sumie,ja też sądzę podobnie co do baby__doll.
Skąd wiesz,że ona jest dziewczynką? Ty zachowujesz sie,jakbyś miał 5 lat. Po prostu.

Dlaczego nie dziwi mnie, że sądzisz podobnie? Pomyślmy... :)

użytkownik usunięty
Camilla3

myślałaś,że tylko ona tak sądzi? Spójrzmy prawdzie w oczy.Nie dziwię się,że dziewczyna nie ma powodzenia. ;))

Nic nie myślałam, nie mnie oceniać urodę kogoś.
Najpierw pokaż swoją, dopiero będziesz mogła oceniać innych, pustaku.

użytkownik usunięty
Camilla3

Pustaku? ! ale pojechałaś! No,no.

Nawet nie mam zamiaru skomentować to co napisałaś. Nie różnisz się od trolli na innych forach.

użytkownik usunięty
Sindorei

dobrze,dzieciaku Neo. ;< Lepiej powiedzieć prawdę,niż dziewczynie oczy mydlić.
baby__doll dobrze napisała.

baby__doll

Pytał Cię ktoś co o niej uważasz? Nie, więc może by tak trochę taktu.

użytkownik usunięty
Camilla3

Wyraziłam swoje zdanie. ; ))))

Oj, chyba pomyliłaś konta :( To nie było pytanie do Ciebie.

użytkownik usunięty
Camilla3

Interesujące,kochanie. Czemu miałabym zakładać tyle kont? Jak już kiedyś mówiłam więcej z wami zachodu,niż jesteście tego warci . ;D

Zapytaj siebie, czemu...

użytkownik usunięty
Camilla3

widzisz ? Nie masz argumentu dlaczego miałabym coś takiego robić.
:)

Posłuchaj, ja nie muszę Ci pisać argumentów. Wszyscy wiemy, że co chwila zakładasz nowe konta, i nie trzeba długo czekać, a sama się wkopujesz. Dlatego to nie zostaje już w sferze domysłów, tylko jest oczywiste, więc Twoje próby robienia nas w konia zawodzą, nikt się nie nabiera.

użytkownik usunięty
Camilla3

hahaha. Nie obchodzi mnie,co sobie myślicie.
I sama dobrze wiem,że zakładanie kilku kont i pisanie to samo byłoby bez sensu. ; )
Ale dobrze.Myśl sobie co tylko chcesz. Wisi mi to i powiewa.

Wiesz mam wrażenie, że zazdrościsz koleżance urody :) Ale tak mają zakompleksione gówniary w Twoim wieku.

użytkownik usunięty
Sindorei

tego okropnego nosa? Nie,niestety nie.
Nie jestem zakompleksiona. I uważaj proszę człowieczku,do kogo mówisz. Rozumiemy się?

użytkownik usunięty

krytyka nie zawsze oznacza zazdrość.

użytkownik usunięty

I wolę jasno-niebieskie oczy.Ona ma piwne. Mi takie nie odpowiadają.
Nie mogłabym jej czegoś zazdrościć,skoro żaden facet jej nie chce.

A mi się Ulisseska podoba,nie uważam wcale żeby była brzydka.A nos akurat ma ładny.Szukacie dziury w całym.

HAHAHAHA co za śmieszna małolatka xDD "tego okropnego nosa?" - co ty bredzisz dziewczynko ? Idź się wyspać bo jutro szkoła...

użytkownik usunięty
Sindorei

Dziękuję,dzisiaj sobie poleniuchowałam do 12.00. :) Jestem wyspana.
A Ty masz klapki na oczach? Raczej Tobie radzę się wyspać. :3 o tak.Idź spać i obudź się zdrowy.

Jesteś jedną z największych porażek FilmWebu ;)) gratulacje :*

użytkownik usunięty
Sindorei

Nie potrzebuję gratulacji od takich dzieciaków jak Ty. :*

Jesteś tak głupia, że po prostu nie mam słów. Wiesz wydawało mi się, że da się z Tobą poagadać całkiem normalnie, i nie jesteś taka pusta za jaką się robisz, ale to co teraz pokazujesz rozwiało wszystkie moje nadzieje. Przykro mi, że nikt nie nauczył Cię szacunku do drugiego człowieka...

użytkownik usunięty
Camilla3

Rozmawiałaś ze mną kiedyś w realu? Znasz mnie? Więc się na mój temat nie udzielaj.
Mówię szczerą prawdę. Dziewczyna nie ma urody. Może i ma inteligencję. Ale bądźmy szczerzy.
Przede wszystkim liczy się wygląd. Moja ciocia na przykład skończyła różne studia,jest mądra itp. ale żaden facet jej nie chce. Bo jest nie ładna. A ma już 42 lata.

użytkownik usunięty

ja nie mówię,że jesteś głupia,bo dodałaś avatar ze słodką Brendą Song. ; )

Twoją głupotę oceniam tylko po tym jak się tutaj zachowujesz. Jeżeli udajesz, Twój problem, widocznie chcesz być brana za taką. Pozatym, czy tutaj jest forum na temat tej dziewczyny? Kto dał Ci prawo do oceniania jej wyglądu? Wydaje mi się, że nikt. Pokaż swoją twarz, ocenimy czy Ty masz tą urodę, czy nie. Tylko dla osób pustych, i bez wartości liczy się wygląd. Dziewczynko, wygląd i uroda to etap przejściowy, wszystko przeminie, nikt do końca życia nie będzie piekny i idealny. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. A co do Twojej cioci, może problem nie tkwi w jej urodzie, tylko w czymś innym, może ma odpychające zachowanie, może jest podobnie jak Ty zgorzkniała np. Zresztą, nie zaczynajmy tematu o Twojej cioci, bo jak już mówiłam, mieszanie rodzin, przyjaciół do tak głupich rozmów, jest nie na miejscu.

Camilla3

I jeszcze jedno, to, że wchodzisz tutaj, dla zabicia czasu, i prowokujesz wszystkich po koleji, nie usprawiedliwia obrażania, bo gadaj sobie o Kristen, ona i tak tego nie przeczyta, ale jak już zaczynasz mieszać zwykłych ludzi, to jest po prostu chamskie.

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja nie prowokuję. I nie dla zabicia czasu. To jest czysta przyjemność,wchodzić tutaj i się trochę pośmiać. Dobre na chandrę,polecam. :) !
I to mówi osoba,która ma na avaku Brendę Song? O Jezus.

Oj, to musisz mieć smutne życie, skoro ciągle masz chandrę, wnioskuję po tym, że codziennie tu jesteś :)
Skończ z tą Brendą, bo zaczynasz zamulać.
A co do niedorozwoja, jak staniesz przed lustrem i to powiesz, wtedy będzie miało prawdziwe znaczenie, bo innego tutaj nie widzę.
Nie, temat, jest o Megan, a nie o tamtej dziewczynie, radzę zakupić okularki.
I żegam Cię, bo zaczynasz mnie nudzić :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie jestem tutaj codziennie. Ale ilekroć wejdę na filmweb zawsze tutaj jesteś. : )
Pewnie nie masz co zrobić ze swoim życiem?
To jest dobre,KIEDY mam chandrę. Teraz akurat nie mam.

Prawda Cię boli? No tak.
Buu. Ale pojechałaś,słodziutka. :< Zaraz będę płakać!

Nie mam wady wzroku,ale ty chyba masz.
Żegnasz mnie? Nie,to ja Ciebie. ;)