Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

użytkownik usunięty
kones3r

uwierz, może niekoniecznie chodziło mi o pryszcze, ale paskudną cerę , ziemistą, jakby była palaczką z ponad 10 lat.

zresztą na głównym zdjęciu widać ile ma tapety. gdyby miała ładną cerę, to po co by jej ona była ? ale może tego nie rozróżniasz, bo jesteś facetem.

użytkownik usunięty

taką ma Kristen. I nie szukaj dziury w całym.
Nudzisz ludzi,nie widzisz tego ?

To zdjęcie główne jest dziwne. Co za kretyn je dodał to nie wiem.

użytkownik usunięty

nie dziwne, tylko pokazuje ( prawie ) prawdziwe oblicze megan. ; )

użytkownik usunięty

u. Jaka szkoda,że widzisz w niej tylko plastik. No tak. Pierwsze wrażenie jest mylne. :))
a do ideału kristen bardzo dużo brakuje . ; )

użytkownik usunięty

megan tym bardziej. ; )

użytkownik usunięty

nie,nie bardziej. ona już zrobiła z siebie ideał. Wiem,ze trudno to przyznać,szczególnie taka osoba jak ty.

użytkownik usunięty

dlaczego taka osoba jak ja?
nie żebym miała za wysokie ego, ale cenię się wyżej od megan. :P

użytkownik usunięty

przestań nudzić ludzi. <3

Faceci niekoniecznie są aż tak głupi, na jakich może wyglądają ;)
Akurat osobiście nie lubię, jak zabija się naturalne piękno nadużyciem kosmetyków. Tyle, że w jej wieku (24 lata) dla atrakcyjnej kobiety ciężki makijaż to norma, tak po prostu jest. A już krytykowanie za to wielkiej światowej gwiazdy, to tak, jakby czepiać się rapera o to, że macha rękami.

użytkownik usunięty
kones3r

właśnie. Ja też nie lubię strasznego makijażu,ale w jej przypadku taki makijaż wygląda przepięknie.

użytkownik usunięty

nie powiedziałabym..
ale uważaj sobie jak chcesz. w porównaniu do ciebie szanuję czyjeś odmienne zdanie.

za kilka lat i tak z tego wyrośniesz. ; )

użytkownik usunięty

Och,widziałam jak ''szanujesz'' :*

użytkownik usunięty
kones3r

atrakcyjna.. ha ha, piękno spod noża. każdy byłby po tym piękny. przed operacją wcale taka cudowna nie była. no ale cóż. ja cenię naturę. ;)
i '' wielka światowa gwiazda ''? nie przesadzasz trochę? to nie jest meryl streep lub julie harris. mało kto z dorosłych ją zna. zresztą to, że jest gwiazdą nie zwalnia jej od bycia naturalną. w końcu nie każdemu odbija sodówa do głowy. to też ludzie.

Nie chodzi mi tu o umiejętności aktorskie, a o samą popularność, która w jej przypadku jest ogromna. Zdaje się, że została wybrana najseksowniejszą kobietą świata w którymś tam podsumowaniu czytelników FHM (które to pismo czytają głównie osoby pełnoletnie - to odnośnie tego co piszesz), a tam w dużej mierze liczy się popularność.

http://www.meganfoxmedia.com/albums/Photoshoots/Sixteen/normal_megan-fox-4.jpg - to chyba zdjęcie sprzed operacji? Źle wygląda? Surowo ją oceniasz, choć oczywiście gusta są różne.

użytkownik usunięty
kones3r

http://i37.tinypic.com/1629n9s.jpg

a to zdjęcie widziałeś?

Ślicznie wyszła, choć to chyba nie zdjęcie, a raczej kadr z filmu.
Oczywiście, wierzę, że na pewno jesteś w stanie znaleźć zdjęcia, które ukazują ją w gorszym świetle. Tak już bywa ze zdjęciami. Tylko po co to robić?

użytkownik usunięty
kones3r

właśnie nie mam pojęcia dlaczego.I racja,ślicznie wyszła.Ale bardziej jej pasują ciemne włosy . :)

użytkownik usunięty
kones3r

;o

jak ona na tym zdjęciu jest '' śliczna '' to kristen to chyba miss świata.

użytkownik usunięty

kristen,kristen,kristen. Och,co by to było gdyby Kristen była ładna?
ale nie jest. nawet photoshop nic nie zdziała.

użytkownik usunięty

http://images2.fanpop.com/image/photos/9100000/Elle-outtakes-kristen-stewart-919 3761-640-480.jpg

na pewno photoshop nie zadziała? piękna na tym zdjęciu jest.

użytkownik usunięty

wtedy miała jeszcze długie włosy . ; ) ale już nie mamy o czym mówić.

użytkownik usunięty

włosy nie zęby - odrosną.

chyba, że sobie doczepi tak jak Fox. ;)

użytkownik usunięty

Fox sobie nie doczepia. To raz.
a po drugie... musiałaby się odbarwić. No i włosy rosną co najmniej 2 lata.

Trochę słoneczka by nie zaszkodziło ;)

A co jest z nią nie tak? Ten trochę kartoflany nos? Szczerze pisząc, na początku nawet nie zwróciłem na to uwagi i zupełnie mi to w tym przypadku nie przeszkadza. A u kobiet akurat głównie zwracam uwagę na twarz właśnie.

użytkownik usunięty
kones3r

ja tam lubię jasną cerę. ;)

i mówisz o Megan? Nie, nie chodzi mi o nos. O ogólne wrażenie. Bo dużo osób lubi krytykować Kristen zupełnie bezpodstawnie, podczas , gdy Fox wcale nie jest lepsza.

użytkownik usunięty

owszem,mamy powody,by ją osądzać.

użytkownik usunięty
kones3r

Właśnie!!!!

użytkownik usunięty
kones3r

popularna chyba przez gimnazjalistki.
studenci raczej nie wiedzą kto to jest. no, może nieliczni.

użytkownik usunięty

skąd to wiesz ? : ) znasz wszystkich ludzi z całego świata? wszystkich studentów?

użytkownik usunięty

znam krakowskich studentów. ; - )

użytkownik usunięty

może wolą takie anorektyczki,jak Stewart. założyliście już fanclub Kryśki
? :))

użytkownik usunięty

anorektyczki? dobrą ma figurę. modelki dla ciebie też są anorektyczkami?

użytkownik usunięty

tak. Kobieta powinna mieć trochę krągłości. A nie bez cyca. ; )

użytkownik usunięty

dla mnie modelki mają idealną figurę.
np. moja ukochana gemma ward , choć teraz się jej przytyło..

http://images2.fanpop.com/image/photos/9100000/Elle-outtakes-kristen-stewart-919 3761-640-480.jpg

Wkleiłaś znowu fotkę Stewart. Ale wyszukałem sobie zdjęcia modelki, o której wspomniałaś i... Błagam, nigdy się nie zagłódź do tego poziomu.

użytkownik usunięty
kones3r

bez przesady. nie wygląda na zagłodzoną.
teraz tym bardziej. ; ))

użytkownik usunięty

i sorry. wkleiłam zły link..
chodziło mi o ten..

http://i045.radikal.ru/0804/16/01fd5f042279.jpg

użytkownik usunięty

nie znoszę takich farbowanych blondyneczek.

użytkownik usunięty

ona jest naturalną blondynką.

poza tym : jest booska. :)

użytkownik usunięty

no muszę przyznać,że ładna. A. To ona grała dziewczynę w masce w ''nieznajomi'' u boku Liv Tyler. ;) dobry film. ta fotka jest ładna: http://www.unlulerkervani.com/data/media/789/439px-Gemma_Ward_2.jpg

użytkownik usunięty

no właśnie słyszałam, że teraz rzuciła modeling i poszła na aktorstwo. ale nie widziałam tego filmu.
zresztą jest bardzo podobna do Amandy Seyfried. ; )

użytkownik usunięty

o,to życzę jej szczęścia. Fakt,podobna. :)
A film świetny. Gemma nie pokaże swojej twarzy,ale chodzi w masce. Ogólnie film spoko,trzyma w napięciu do końca.

A to ciekawa obserwacja, bo wydawało mi się, ze to głównie licealiści i studenci ją znają ;)
Po części masz rację, rzeczywiście grając w filmach przeznaczonych dla młodzieży, jest bardziej popularna w tej grupie wiekowej, niż wśród 50-latków. Swoją drogą jesteś studentką? Ile masz lat (nie pytam z żadnej złośliwości).

użytkownik usunięty
kones3r

Nie, ja chodzę do liceum. Ale moje siostry studiują , więc trochę znam to środowisko. ; )

użytkownik usunięty

Owszem,była. :)

Jest sławna. I seksowniejsza od kościotrupa Jolie.Tak myślę.
Owszem,to nie Meryl Streep. Ale ma potencjał. Sama kiedyś powiedziała,że ''na razie gra w słabych filmach,ale kiedyś będzie wielką aktorką. '' :)
mało kto ją zna? jasne,a ja jestem Mała syrenka.
Kristen już odbija.Nie wie jak zrobić,by bardziej o niej mówiono,to ciągle mówi jak jej źle. Kristen jest mniej dojrzała od Fox,więc taki makijaż zwykłej dziewczyny jej pasuje.

użytkownik usunięty

Angelina Jolie jest 100 razy lepsza od Megan - amatorki. Jolie ma klasę, której Megan brakuje.
hahaha '' wielką aktorka '' - nie dla psa kiełbasa. natalie wood , james dean, rita hayworth w jej wieku mieli już szacunek publiczności i w pełni rozwinięty warsztat aktorski. ona ma 25 lat i jeszcze nic.. więc kiedy ten talent pokaże? jak będzie miała 80 lat?
i lepsze to niż takie pseudo - inteligentne wypowiedzi megan by zwiększyć swą popularność.. i to jasne, w końcu ma prawo być mniej dojrzała. jest 4 lub 5 lat młodsza.

użytkownik usunięty

i usta jak u murzyna.
to był dawny hollywood.Teraz jest nowy. Czasy się zmieniły.
A wszyscy jej zazdroszczą urody.przykre.
Może nawet jak będzie miała 80? I co? Lepiej gra od Kristen. Przynajmniej nie jest taka irytująca i nie straszy skwaszoną miną.

użytkownik usunięty

myślałam, że lubisz duże usta? ;)

użytkownik usunięty

tak,lubię pełne usta. ale niestety jej są nieproporcjonalne i nie ładne.