Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
uwierz, może niekoniecznie chodziło mi o pryszcze, ale paskudną cerę , ziemistą, jakby była palaczką z ponad 10 lat.
zresztą na głównym zdjęciu widać ile ma tapety. gdyby miała ładną cerę, to po co by jej ona była ? ale może tego nie rozróżniasz, bo jesteś facetem.
taką ma Kristen. I nie szukaj dziury w całym.
Nudzisz ludzi,nie widzisz tego ?
To zdjęcie główne jest dziwne. Co za kretyn je dodał to nie wiem.
u. Jaka szkoda,że widzisz w niej tylko plastik. No tak. Pierwsze wrażenie jest mylne. :))
a do ideału kristen bardzo dużo brakuje . ; )
nie,nie bardziej. ona już zrobiła z siebie ideał. Wiem,ze trudno to przyznać,szczególnie taka osoba jak ty.
dlaczego taka osoba jak ja?
nie żebym miała za wysokie ego, ale cenię się wyżej od megan. :P
Faceci niekoniecznie są aż tak głupi, na jakich może wyglądają ;)
Akurat osobiście nie lubię, jak zabija się naturalne piękno nadużyciem kosmetyków. Tyle, że w jej wieku (24 lata) dla atrakcyjnej kobiety ciężki makijaż to norma, tak po prostu jest. A już krytykowanie za to wielkiej światowej gwiazdy, to tak, jakby czepiać się rapera o to, że macha rękami.
właśnie. Ja też nie lubię strasznego makijażu,ale w jej przypadku taki makijaż wygląda przepięknie.
nie powiedziałabym..
ale uważaj sobie jak chcesz. w porównaniu do ciebie szanuję czyjeś odmienne zdanie.
za kilka lat i tak z tego wyrośniesz. ; )
atrakcyjna.. ha ha, piękno spod noża. każdy byłby po tym piękny. przed operacją wcale taka cudowna nie była. no ale cóż. ja cenię naturę. ;)
i '' wielka światowa gwiazda ''? nie przesadzasz trochę? to nie jest meryl streep lub julie harris. mało kto z dorosłych ją zna. zresztą to, że jest gwiazdą nie zwalnia jej od bycia naturalną. w końcu nie każdemu odbija sodówa do głowy. to też ludzie.
Nie chodzi mi tu o umiejętności aktorskie, a o samą popularność, która w jej przypadku jest ogromna. Zdaje się, że została wybrana najseksowniejszą kobietą świata w którymś tam podsumowaniu czytelników FHM (które to pismo czytają głównie osoby pełnoletnie - to odnośnie tego co piszesz), a tam w dużej mierze liczy się popularność.
http://www.meganfoxmedia.com/albums/Photoshoots/Sixteen/normal_megan-fox-4.jpg - to chyba zdjęcie sprzed operacji? Źle wygląda? Surowo ją oceniasz, choć oczywiście gusta są różne.
Ślicznie wyszła, choć to chyba nie zdjęcie, a raczej kadr z filmu.
Oczywiście, wierzę, że na pewno jesteś w stanie znaleźć zdjęcia, które ukazują ją w gorszym świetle. Tak już bywa ze zdjęciami. Tylko po co to robić?
właśnie nie mam pojęcia dlaczego.I racja,ślicznie wyszła.Ale bardziej jej pasują ciemne włosy . :)
kristen,kristen,kristen. Och,co by to było gdyby Kristen była ładna?
ale nie jest. nawet photoshop nic nie zdziała.
http://images2.fanpop.com/image/photos/9100000/Elle-outtakes-kristen-stewart-919 3761-640-480.jpg
na pewno photoshop nie zadziała? piękna na tym zdjęciu jest.
Fox sobie nie doczepia. To raz.
a po drugie... musiałaby się odbarwić. No i włosy rosną co najmniej 2 lata.
A co jest z nią nie tak? Ten trochę kartoflany nos? Szczerze pisząc, na początku nawet nie zwróciłem na to uwagi i zupełnie mi to w tym przypadku nie przeszkadza. A u kobiet akurat głównie zwracam uwagę na twarz właśnie.
ja tam lubię jasną cerę. ;)
i mówisz o Megan? Nie, nie chodzi mi o nos. O ogólne wrażenie. Bo dużo osób lubi krytykować Kristen zupełnie bezpodstawnie, podczas , gdy Fox wcale nie jest lepsza.
popularna chyba przez gimnazjalistki.
studenci raczej nie wiedzą kto to jest. no, może nieliczni.
skąd to wiesz ? : ) znasz wszystkich ludzi z całego świata? wszystkich studentów?
dla mnie modelki mają idealną figurę.
np. moja ukochana gemma ward , choć teraz się jej przytyło..
http://images2.fanpop.com/image/photos/9100000/Elle-outtakes-kristen-stewart-919 3761-640-480.jpg
Wkleiłaś znowu fotkę Stewart. Ale wyszukałem sobie zdjęcia modelki, o której wspomniałaś i... Błagam, nigdy się nie zagłódź do tego poziomu.
i sorry. wkleiłam zły link..
chodziło mi o ten..
http://i045.radikal.ru/0804/16/01fd5f042279.jpg
no muszę przyznać,że ładna. A. To ona grała dziewczynę w masce w ''nieznajomi'' u boku Liv Tyler. ;) dobry film. ta fotka jest ładna: http://www.unlulerkervani.com/data/media/789/439px-Gemma_Ward_2.jpg
no właśnie słyszałam, że teraz rzuciła modeling i poszła na aktorstwo. ale nie widziałam tego filmu.
zresztą jest bardzo podobna do Amandy Seyfried. ; )
o,to życzę jej szczęścia. Fakt,podobna. :)
A film świetny. Gemma nie pokaże swojej twarzy,ale chodzi w masce. Ogólnie film spoko,trzyma w napięciu do końca.
A to ciekawa obserwacja, bo wydawało mi się, ze to głównie licealiści i studenci ją znają ;)
Po części masz rację, rzeczywiście grając w filmach przeznaczonych dla młodzieży, jest bardziej popularna w tej grupie wiekowej, niż wśród 50-latków. Swoją drogą jesteś studentką? Ile masz lat (nie pytam z żadnej złośliwości).
Nie, ja chodzę do liceum. Ale moje siostry studiują , więc trochę znam to środowisko. ; )
Owszem,była. :)
Jest sławna. I seksowniejsza od kościotrupa Jolie.Tak myślę.
Owszem,to nie Meryl Streep. Ale ma potencjał. Sama kiedyś powiedziała,że ''na razie gra w słabych filmach,ale kiedyś będzie wielką aktorką. '' :)
mało kto ją zna? jasne,a ja jestem Mała syrenka.
Kristen już odbija.Nie wie jak zrobić,by bardziej o niej mówiono,to ciągle mówi jak jej źle. Kristen jest mniej dojrzała od Fox,więc taki makijaż zwykłej dziewczyny jej pasuje.
Angelina Jolie jest 100 razy lepsza od Megan - amatorki. Jolie ma klasę, której Megan brakuje.
hahaha '' wielką aktorka '' - nie dla psa kiełbasa. natalie wood , james dean, rita hayworth w jej wieku mieli już szacunek publiczności i w pełni rozwinięty warsztat aktorski. ona ma 25 lat i jeszcze nic.. więc kiedy ten talent pokaże? jak będzie miała 80 lat?
i lepsze to niż takie pseudo - inteligentne wypowiedzi megan by zwiększyć swą popularność.. i to jasne, w końcu ma prawo być mniej dojrzała. jest 4 lub 5 lat młodsza.
i usta jak u murzyna.
to był dawny hollywood.Teraz jest nowy. Czasy się zmieniły.
A wszyscy jej zazdroszczą urody.przykre.
Może nawet jak będzie miała 80? I co? Lepiej gra od Kristen. Przynajmniej nie jest taka irytująca i nie straszy skwaszoną miną.