Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Czy mogę wiedzieć?

użytkownik usunięty

Ile lat mają fani Meryl??
Ja osobiście mam 14 lat i jestem jej wielką fanką.

To naprawdę fajne i rzadko spotykane, że w tak młodym wieku jesteś w stanie docenić talent i kunszt aktorski Meryl Streep:) Ja mam 22 lata i dopiero w zeszłym roku zwróciłam na nią uwagę, aż dziwię się, że tak późno:) ale lepiej późno niż wcale;P O Meryl można by pisać i pisać... Pozdrawiam!:)

Ja w tym roku 17 :P a Meryl zaczęłam uwielbiać jak miałam 13 lat, gdy zobaczyłam Mamma Mia, :D No a teraz widziałam już prawie wszystkie jej kreacje, a wciąż z taką samą niecierpliwością czekam na nowe :P pozdrawiam wszystkich fanów :D

użytkownik usunięty
iwona1996

Odnosiłaś się z tym czy zostawiłaś to dla siebie?
Chodzi mi o to czy jak ktoś pytał np.:o ulubioną aktorkę to odpowiadałaś bez wahania Meryl Streep czy wymyślałaś jakąś młodą gwiazdkę.

Raczej nikt się nie pytał kto jest moja ulubiona aktorka ale mogę ci powiedzieć ze moja koleżanka wie ze mam na jej punkcie fiola i sama nazywa mnie Meryl haha :) no ale raczej odpowiedziałabym Meryl jak już, bo nie widzę powodu żeby ukrywać to ze ją naprawdę lubię :)

23, a fanką Mer zaczęłam być mniej więcej w Twoim wieku :):) również pozdrawiam fanów :)

Ja mam 20. Moja przygoda z Meryl zaczęła się gdy miałam 15 lat :) i myślę, że się nigdy nie skończy ;)

użytkownik usunięty
Hustla166

A od jakiego filmu się zaczęło?

U mnie od Mamma Mia. Byłam w kinie i się totalnie zakochałam! Wcześniej chyba byłam za młoda, by tak zachwycić się Meryl. Teraz mam już na obejrzane wszystkie Jej filmy :)

To ja widzę, że jestem fanką Meryl z najkrótszym stażem:) ale za to bardzo intensywnym bym powiedziała;) W 2 czy 3 miesiące obejrzałam większość filmów z Meryl w roli głównej - pochłaniałam je w zasadzie;) Pozdrawiam!

kamanata22

Chyba moja Droga odbiorę Ci tytuł fanki z najkrótszym stażem. ;) U mnie zaczęło się... jakoś półtorej miesiąca temu w trakcie sesji. :P Generalnie początki sympatii przypadają na jakieś 2 lata wstecz po obejrzeniu "To skomplikowane". Ale, że właśnie w trakcie sesji wróciłam do tego filmu tym razem zakochałam się w Meryl na amen. Rany, ta kobieta jest wspaniała! Nadrobiłam już (a może i dopiero) 37 filmów, niektóre po kilka, kilkanaście razy a teraz przyłapałyście mnie na "Dwoje do poprawki". :) I wciąż mi mało, wprost nie mogę się doczekać "August: Osage County".
Pozdrawiam!
PS mam 21 lat. ;)

WaitForMe

Miło mi wiedzieć, że nie jestem jedyną fanką z krótkim stażem;) Mnie również ciągle mało, dzisiaj zabieram się po raz setny za "Co się wydarzyło w Madison County":) Pozdrawiam fanów, a w szczególności fankę z najkrótszym stażem;P

kamanata22

Och, och dziękuję ;P
Mam takie pytanko do Was ogólnie, czy macie jakieś miejsce gdzie sobie rozmawiacie typu forum albo grupa na FB? Pytam, bo mam nadzieję, że może mój internet do czegoś takiego po prostu jeszcze nie dotarł, bo wszelkie fora jakie przejrzałam niestety już nie żyją... :(

WaitForMe

Ja często zaglądam na to forum:http://merylstreep.freeforums.org/index.php - z polskich forów to nic mi do głowy nie przychodzi, jedynie filmweb i facebook.

kamanata22

To może ja tutaj dokonam "autoreklamy" i podam wam link do mojego fanpage'a o Meryl na facebooku ;)
https://www.facebook.com/WeLoveMerylStreep...................................... .....................

maggie14

Tutaj też zaglądam;)

kamanata22

Miło słyszeć ;)

kamanata22

dobra jesteś :D

karolyn17

Po prostu tak się wkręciłam, że nie mogłam przestać;) A ostatnio trochę Meryl zaniedbałam, jeśli chodzi o filmy, ale postaram się to nadrobić niedługo:) Chciałam wszystkie jeszcze raz dokładnie obejrzeć, niektóre widziałam już po kilka razy, ale nie wszystkie.

kamanata22

mi obejrzenie 17 filmów zajęło ponad 4 miesiące :) ale staram się jak mogę :D i aż nie możliwe ze są młodsi fani ode mnie :D

karolyn17

Ja też nie mogłam uwierzyć, że jest tyle młodszych fanów ode mnie i to niektórzy dużo młodsi;) Nie ukrywam, że jest to miłe zaskoczenie:)

kamanata22

córeczka mojej kuzynki która ma 5 latek też ją lubi właśnie z "mamma mia" :) oglądając go zeszła z moich kolan i zaczęła tańczyć jak Meryl podczas Dancing Queen :)

karolyn17

Fajnie, od małego wie, co dobre;) Ale się rozpisałyśmy dzisiaj;)

kamanata22

wyjątkowo :D dobrze przynajmniej fani mogą się w jakiś sposób porozumiewać :)

karolyn17

Też jestem za to wdzięczna, tak nie miałabym, z kim porozmawiać o Meryl, bo wśród znajomych to nie bardzo;)

kamanata22

wśród moich tez nie bardzo :D wszyscy komentują moje zainteresowanie osobą Meryl, ale każdy ma swoich idoli i tego się trzymam :)

karolyn17

Dokładnie i niech każdy przy swoich zostanie:)

15, a ciągnie się to już długo, bo od szkoły podstawowej. Zaczęłam uwielbiać Meryl gdy miałam jakieś 12-13 lat :)

Mam 23 a od kiedy to trudno powiedzieć. Od kilku lat :)

P1a2n3

Ja mam trochę więcej lat niż wy i cieszy mnie to że takie młode osoby odkryły się jaką świetną Aktorką jest Meryl Streep. Cieszę się tym bardziej że z pośród wielu 'gwiazdek' doceniliście Meryl która nie jest aktorką waszego pokolenia , nie zagrała w filmach które dla was młodych byłyby hitem. Po raz pierwszy Meryl zobaczyłem z Łowcy jeleni i już wtedy coś mnie w niej zafrapowało co dało początek mojemu wielkiemu zainteresowaniu tą aktorką i jej kreacjami, . Obecne nie ma już takich aktorek które są prawdziwe w tym co robią , którym się wierzy wzbudzają najgłębsze emocje, wielki szacunek dla GWIAZDY !!

użytkownik usunięty
lionel

U mnie zaczęło się rok temu kiedy na internecie zobaczyłam "To skomplikowane" Meryl była tam po prostu świetna, jak zresztą w każdym filmie!

a moje serce podbiła po obejrzeniu "Domu Dusz" :)
Pozdrawiam Was wszystkich.

25 a od czego się zaczeło nie pamiętam :) Uwielbiam filmy z nią, szczegolnie podobała mi się w dwoje do poprawki, diabeł ubiera sie u prady i mamma mii

edit: no i genialna rola w wątpliwości!

użytkownik usunięty
monika1797

No w "Wątpliwości" to dała pokaz, tak jak zresztą w "Żelaznej damie".

Taaak, "Wątpliwość" to mistrzostwo. Uwielbiam scenę, w której jedzą posiłek i ta młoda wypluwa kawałek jedzenia. Wystarczyło jedno spojrzenie, którym powiedziane było dosłownie wszystko.

WaitForMe

Też ten moment najbardziej lubię:) Meryl często tak ma, że jedno jej spojrzenie mówi wszystko;) A tam jest po prostu genialna!

17 :D a Meryl ubóstiwiam od jakichś 5 i 4? nie jestem pewna :P

kasiunia1599

Ja mam 15 i ją uwielbiam, ale nie tylko jako świetną aktorkę, również jako wspaniałą osobę, widziałam wiele wywiadów, podziwiam Meryl!!

O Matko, jakie Wy wszystkie młodziutkie.. Zaczynam podejrzewać, że jestem najstarszą fanką w całym filmwebie. 36 lat. I kocham Meryl od zawsze.

Corderosa

Szczerze mówiąc to Ci zazdroszczę. :) Ja musiałam wszystko nadrabiać a Ty od tylu lat możesz na bieżąco śledzić jej karierę, wyczekiwałaś z dreszczykiem tylu filmów... To musiało byc cudowne.

użytkownik usunięty
Corderosa

Po prostu starsi raczej nie korzystają z takich portali, a jeśli nawet to nie bawią się w zakładanie konta:) Np moja babcia jest fanką Meryl.

Kto się nie bawi, ten się nie bawi... Filmweb nie istnieje od "dzisiaj". Zakładałam konto w 2006 r. Z każdym rokiem Was przybywa, co raz to młodszych. I czasem czuję się, jak w przedszkolu -bez urazy :)

18 lat :) przygodę z Meryl zaczęłam 2-3 miesiące temu i cały czas się zastanawiam czy nie wysłać listu z prośbą o autograf ;p mam nawet fajny pomysł na niespodziankę, którą zamierzam dołączyć do listu :)

Anita1994

to radzę się zastanowić nad "niespodzianką" :):) bo Mer może nie dostać Twojego listu, wszystko jest dokładnie sprawdzane.
nie wiem co prawda co masz na myśli, ale max coś co z łatwością zmieści się do koperty :):) i powodzenia w wysłaniu :D

kam001

a szkoda ;/ miałam taką fajną wizję :D kupiłabym 'oscara' z plastiku z dedykacją dla Meryl xD wiem, wiem tandeta ale wtedy byłoby większe prawdopodobieństwo, że w ogóle zobaczy mój list ;p

Anita1994

:D:D hah dostałaby od Ciebie czwartego ... no ale niestety paczka nie przejdzie :(:(
to narysuj jej oscara z odręczną dedykacją, to będzie coś co zrobiłaś sama

kam001

myślisz, że dostałabym list zwrotny wraz z autografem?

Anita1994

myślę, że masz szansę :D czas oczekiwania może być długi, ale może dostaniesz :)
warto spróbować

użytkownik usunięty
Anita1994

Rozczaruję cię, ale gwiazdy nie czytają listów od fanów. Mają od tego sztab ludzi, którzy otwierają i czytają ich korespondencję.

ale może by dostała list zwrotny z autografem :) o tego sztabu ludzi

użytkownik usunięty
kam001

Pewnie tak, po kilku miesiącach. Ale mnie świadomość, że moja idolka nawet nie przeczytała mojego listu skutecznie mnie zniechęciła.