Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Czy mogę wiedzieć?

użytkownik usunięty

Ile lat mają fani Meryl??
Ja osobiście mam 14 lat i jestem jej wielką fanką.

Ja mam 13 i też ją uwielbiam :) Nie potrafię pojąć, czemu dostała tylko 3 Oscary, zasługuje na zdecydowanie więcej, powinna odbierać nagrodę za każdym razem, gdy była do niej nominowana.

mam 18 lat i fanką Meryl jestem od prawie 1,5 roku ;) uwieeeeeeeeeeelbiam ją ♥ Uwielbiam jej głos ! Potrafię słuchać cały dzień jej wywiadów, które oglądałam już 100razy !

użytkownik usunięty
severeuse

Też lubię jej słuchać. Robię to samo.

Lat 17, fanką jestem od dosyć niedawna - kilku miesięcy :)

Ja mam 16. Meryl uwielbiam odkąd pamiętam : )

Hm... Ja niedługo skończę 14 lat i już od prawie roku jestem zafascynowana osobą Meryl Streep. Jest po prostu cudowna. Pierwszy raz ujrzałam ją w filmie 'Mamma Mia!' i tak oglądała, oglądałam i tak mi się spodobała jej gra aktorska, że zaczęłam oglądać inne filmy.. <3 Teraz jestem po prostu uzależniona od niej i od jej filmów. Każdy film z jej udziałem ma w sobie to 'coś' i w każdym grana przez nią postać (jakby to nazwać) 'Ożywa' i wyróżnia się na tle innych postaci... Kocham ją! <3

Dzięki niej zrozumiałam także, że warto spełniać swoje marzenia i w przyszłości pragnę pojechać do Ameryki i zostać 'kimś'. Wiele osób mi mówi, że mi się nie uda, ale mnie to nie obchodzi. Muszę walczyć :)

*Meryl Streep Forever* <3

Ja mam 13 i kocham ją może od 2/3 lat :D zrobię też taka małą "autoreklamę" (czy jakoś tak :)) moja stona na fb i mój tumblr :
https://www.facebook.com/MerylStreepPoland
http://meryls-boobs.tumblr.com/

Mieszka ktoś ze streeperów w Katowicach albo gdzieś w pobliżu ?

17 mi niedługo stuknie :D

22, od osiemnastego roku życia, wierny fan ; )

Ja również mam 14 lat i jestem jej wierną fanką :-D Zaczęło się to rok temu i to wszystko dzięki mojej wspaniałej mamie,która zaprosiła mnie do wspólnego oglądania musicalu pt. "Mamma mia!",który leciał bodajże po raz pierwszy w tv na TVP1,w piątek. Haha pamiętam ten wieczór :-) Wprost zakochałam się w Meryl :-))) Obejrzałam z nią wiele filmów,lecz zostało mi jeszcze parę do obejrzenia. Moim zdaniem Meryl powinna dostać oscary za takie filmy jak "Wątpliwość" czy "Diabeł ubiera się u Prady",zagrała w nich fenomenalnie. No i oczywiście film-arcydzieło "Dom Dusz" <3 Cieszę się, że nie jestem jedyną fanką w tym wieku :-)
Pozdrowienia dla wszystkich Streeperów!!!

użytkownik usunięty
meryl_streep1

Ja też cieszę się, że nie jestem sama ; )

ja osobiście mam 20. a jej fanką jestem chyba od 6 :)

karolyn17

Dlaczego ja jej szybciej nie zauważyłam?:/ Nie mogę tego zrozumieć;)

kamanata22

chyba nie jesteś na tyle stara żeby nie zdążyć z obejrzeniem wszystkich filmów z jej udziałem :P

karolyn17

To nie o to chodzi;) Tylko o to, że Ty już od 6 lat możesz śledzić poczynania Meryl na bieżąco i to nie tylko filmy, ale jakieś gale itp. Na żywo - na bieżąco, to całkiem coś innego, ale nie ma co narzekać. Z filmów to zostały mi 2 do obejrzenia już także zdążyłam;) A jestem starsza 3 lata od Ciebie;P

kamanata22

aż 3? :D i tak dobrze ze nie jestem najmłodsza :p ale w sumie to masz trochę racji :) jej biografię to chyba znam na pamięć :) a najlepsze jest to że jedną z jej córek dopiero zauważyłam w filmie "wieczór" a drugą w :dom dusz" :D więc i tak jestem dobra :D

użytkownik usunięty

15 lat. Pierwszy raz Meryl zobaczyłam w "Mamma mia", co najciekawsze w szkole. A za oglądanie jej filmów wzięłam się jak obejrzałam na początku wakacji "Diabeł ubiera się u Prady", więc moje szczere zainteresowanie się jej osobą i filmami z nią zaczęło się tak na prawdę 2-3 tygodnie temu. Obejrzałam zaledwie kilka filmów z jej udziałem, ale na razie nic nie pobiło jej roli w "Mamma mia". Jest to mój ulubiony film, być może też ze względu na to, że piosenki ABBY też są świetne, a w wykonaniu Meryl, Pierca i tych wszystkich aktorów brzmią cudnie.

13 lat. Zaczęłam interesować się Meryl jakieś 3 lata temu po obejrzeniu Mamma Mia. Widziałam prawie wszystkie filmy z jej udziałem, ona jest niesamowita. Mam nadzieję, że kiedyś ją spotkam i będę mogła jej powiedzieć jak bardzo ją kocham. :)

Ja mam 15lat Meryl zaczełam sie nią interesować od jakiś 2lat po obejrzeniu Diabeł ubiera sie u prady,widziałam wszystkie jak narazie filmy,uwielbiam ją *___*

Też mam 14 lat i uwielbiam Meryl za jej charakter i niebywały talent. Zwróciłam na nią uwagę podczas Mamma Mii już dawno temu, ale dopiero teraz potrafiłam zobaczyć jej talent aktorski i to co ona wyprawia z widzami, gdy gra. Nie oglądałam na razie dużo filmów z nią(w moim mniemaniu), ponieważ nie pozwala mi na to mój dość wolno działający Internet. Muszę więc filmy kupować, bo że ściąganiem też trudno. No ale cóż; czego się nie robi, aby zobaczyć największą gwiazdę w historii kina?