Ile lat mają fani Meryl??
Ja osobiście mam 14 lat i jestem jej wielką fanką.
Ja mam 13 i też ją uwielbiam :) Nie potrafię pojąć, czemu dostała tylko 3 Oscary, zasługuje na zdecydowanie więcej, powinna odbierać nagrodę za każdym razem, gdy była do niej nominowana.
mam 18 lat i fanką Meryl jestem od prawie 1,5 roku ;) uwieeeeeeeeeeelbiam ją ♥ Uwielbiam jej głos ! Potrafię słuchać cały dzień jej wywiadów, które oglądałam już 100razy !
Hm... Ja niedługo skończę 14 lat i już od prawie roku jestem zafascynowana osobą Meryl Streep. Jest po prostu cudowna. Pierwszy raz ujrzałam ją w filmie 'Mamma Mia!' i tak oglądała, oglądałam i tak mi się spodobała jej gra aktorska, że zaczęłam oglądać inne filmy.. <3 Teraz jestem po prostu uzależniona od niej i od jej filmów. Każdy film z jej udziałem ma w sobie to 'coś' i w każdym grana przez nią postać (jakby to nazwać) 'Ożywa' i wyróżnia się na tle innych postaci... Kocham ją! <3
Dzięki niej zrozumiałam także, że warto spełniać swoje marzenia i w przyszłości pragnę pojechać do Ameryki i zostać 'kimś'. Wiele osób mi mówi, że mi się nie uda, ale mnie to nie obchodzi. Muszę walczyć :)
*Meryl Streep Forever* <3
Ja mam 13 i kocham ją może od 2/3 lat :D zrobię też taka małą "autoreklamę" (czy jakoś tak :)) moja stona na fb i mój tumblr :
https://www.facebook.com/MerylStreepPoland
http://meryls-boobs.tumblr.com/
Mieszka ktoś ze streeperów w Katowicach albo gdzieś w pobliżu ?
Ja również mam 14 lat i jestem jej wierną fanką :-D Zaczęło się to rok temu i to wszystko dzięki mojej wspaniałej mamie,która zaprosiła mnie do wspólnego oglądania musicalu pt. "Mamma mia!",który leciał bodajże po raz pierwszy w tv na TVP1,w piątek. Haha pamiętam ten wieczór :-) Wprost zakochałam się w Meryl :-))) Obejrzałam z nią wiele filmów,lecz zostało mi jeszcze parę do obejrzenia. Moim zdaniem Meryl powinna dostać oscary za takie filmy jak "Wątpliwość" czy "Diabeł ubiera się u Prady",zagrała w nich fenomenalnie. No i oczywiście film-arcydzieło "Dom Dusz" <3 Cieszę się, że nie jestem jedyną fanką w tym wieku :-)
Pozdrowienia dla wszystkich Streeperów!!!
To nie o to chodzi;) Tylko o to, że Ty już od 6 lat możesz śledzić poczynania Meryl na bieżąco i to nie tylko filmy, ale jakieś gale itp. Na żywo - na bieżąco, to całkiem coś innego, ale nie ma co narzekać. Z filmów to zostały mi 2 do obejrzenia już także zdążyłam;) A jestem starsza 3 lata od Ciebie;P
aż 3? :D i tak dobrze ze nie jestem najmłodsza :p ale w sumie to masz trochę racji :) jej biografię to chyba znam na pamięć :) a najlepsze jest to że jedną z jej córek dopiero zauważyłam w filmie "wieczór" a drugą w :dom dusz" :D więc i tak jestem dobra :D
15 lat. Pierwszy raz Meryl zobaczyłam w "Mamma mia", co najciekawsze w szkole. A za oglądanie jej filmów wzięłam się jak obejrzałam na początku wakacji "Diabeł ubiera się u Prady", więc moje szczere zainteresowanie się jej osobą i filmami z nią zaczęło się tak na prawdę 2-3 tygodnie temu. Obejrzałam zaledwie kilka filmów z jej udziałem, ale na razie nic nie pobiło jej roli w "Mamma mia". Jest to mój ulubiony film, być może też ze względu na to, że piosenki ABBY też są świetne, a w wykonaniu Meryl, Pierca i tych wszystkich aktorów brzmią cudnie.
13 lat. Zaczęłam interesować się Meryl jakieś 3 lata temu po obejrzeniu Mamma Mia. Widziałam prawie wszystkie filmy z jej udziałem, ona jest niesamowita. Mam nadzieję, że kiedyś ją spotkam i będę mogła jej powiedzieć jak bardzo ją kocham. :)
Ja mam 15lat Meryl zaczełam sie nią interesować od jakiś 2lat po obejrzeniu Diabeł ubiera sie u prady,widziałam wszystkie jak narazie filmy,uwielbiam ją *___*
Też mam 14 lat i uwielbiam Meryl za jej charakter i niebywały talent. Zwróciłam na nią uwagę podczas Mamma Mii już dawno temu, ale dopiero teraz potrafiłam zobaczyć jej talent aktorski i to co ona wyprawia z widzami, gdy gra. Nie oglądałam na razie dużo filmów z nią(w moim mniemaniu), ponieważ nie pozwala mi na to mój dość wolno działający Internet. Muszę więc filmy kupować, bo że ściąganiem też trudno. No ale cóż; czego się nie robi, aby zobaczyć największą gwiazdę w historii kina?