jejku trzeba jakoś tą "pomyłkę" z pierwszym miejscem wyrównać =- APELUJE - DAJCIE MU 1 - niech to troche spadnie!!! - wpisujcie sie Ci co taką notę wystawią - POZDRO
Skad ten koles sie urwal ? Nie widzialam go w zadnym filmie a tu nagle wchodze na ranking i jest na pierwszym miejscu :/ Moze ktos mi wyjasni jego fenomen ?? Poki co daje mu 1.....
i co z tego że gra w telenoweli. jest przystojny i jest bardzo dobrym aktorem. a na dodatek jest w jednej czwartej Polakiem bo jego dziadek był Polakiem!
może być nawet 1/4 kosmitą to nie o to chodzi czy jest przystojny. Tu chodzi o to że gra tylko w tasiemcach, nie ma żadnego dorobku filmowego ani nie grał w żadnym wybitnym filmie , więc nie zasługuje nawet na miejsce w 50 :]
ktoś zamawiał 1 ? - ależ proszę bardzo ;)
ps. trochę żal mi tych wszystkich co dają mu oceny wyżej niż 1, bo on nawet w połowie nie jest aktorem !
ja mu dalam 1 bo to rzeczywiscie pomylka musiala zaistniec pierwsze miejsce dla kolesia z telenowel zenda
no nie wiem jak gra. i co z tego?? wazne tez jest w CZYM gra. "Gorzka zemsta"... PHAAAA!!! 1 - i nic tego nie zmieni...
kocham te zazdrosne komentarze :/ jak kros naisze o jolie ze jest brzydka to zaraz najazd ze wszystkich stron! ciekawe od czego zaczynał banderas,czyz nie od jakiegos latynoskiego filmiku? ogladam gorzka zemste i jestem pewna ze michel gra dobrze,zachowuje sie naturalnie ! to ze jest przsytojny to tylko powoduje ze jest dostrzegany to na tyle ;/
To glupie dawac komus 1 tylko dlatego ze gra w telenowelach.Poza tym Michel nagrywa film o Polakach i mam nadzieje ze bedzie fajny film i odniesie sukces.Mam tez nadzieje ze puszcza kiedys "Reinas" z Michelem i J.ABabtista!
Bosch .. :D :D :D Taa .. widać że stereotyp dotyczący telenowel jest nie do pobicia dlatego ludziie ... po cholere tłumaczyć komuś kto i tak uważa swoją myśl za niezłomna the best ..:* Czy oni wiedzą co to znaczy nałóg ? Wiedzą. Mają swój nałóg ? Mają. Od tego jeszcze jeden krok by pojąć dlaczego ogląda się np. Gorzką Zemstę. Ubolewam nad śmiesznością tych którzy ulegli opinii innych ziomków by być TRENDy. Lubisz telenowele ? Gdzie .. co ty .. przecież moja babcia to ogląda .. lol :--# Wasze zdanko jest powierzchowne i płytkie jak nocniczek mojej siostry .. :D Lepiej oglądać telenowele niż jarać po krzakach. Co do Michela to trza przyznać że świetnie się zapowiada :) a jeśli chodzi o Gorzką Zemstę .. Uwierzcie nie żyjemy już w czasach "Niewolnicy Isaury", czy "Luz Marii". Czasami warto poznać coś nowego, a kiedyś przekonacie się że pierwsze wrażenie bywa złudne i przejedziecie na własnej płytkości. Skąd wiesz jak dobry jest film jeśli "skacząc" po kanałach natrafisz tylko na urywek :) :D Czasami warto pomyśleć ..
Jak byłam mała też oceniałam batoniki po opakowaniu .. Śmieszy was tytuł "Gorzka zemsta" ? Żałosne .. Walcie śmiało ..
Telenowele są płytkie i schematyczne. Gra jest tragicznie nienaturalna i niezgodna z metodą Stanisławskiego, która jest de facto obowiązująca w obecnym kinie i teatrze. Poziom realizatorski i postprodukcyjny woła o pomstę do nieba. Dlatego nie lubię tego g***a. Bo to jest obraza kinematografii - umieszczanie takiego fagasa wywindowanego przez zmęczone 'kury domowe' w zestawieniu z takimi tuzami jak Marlon Brando, Jack Nicholson, Robert de Niro, Jerzy Stuhr, Audrey Hepburn etc. To są ludzie, którzy są mistrzami. To tak jak zestawianie malarza pokojowego z Michałem Aniołem - niby obaj od pędzla ale różnice dałoby się zauważyć (chociaż przy poziomie umiejętności rozpoznawania kiczu przez niektóre z osób wypowiadające się na tym forum pewien nie jestem). Po prostu żenada.
może i masz rację że telenowe sa płytkie i schematyczne ale głównie o to w nich chodzi,może i oglądają je w większości "zmęczone kury domowe" ale po 8 godz. pracy,przygotowania obiadu dla męża i dzieci trudno odpoczywać przy takim np."helikopterze w ogniu" czy "mechanicznej pomarańczy" nik nie oczekuje od telenoweli że będzie arcydziełem,ma odprężyć i dać ucieczkę od codzienności, co do "wywindowanego fagasa" większość osób która dała mu wysokie noty przynajmniej widziało jego grę w przeciwieństwie do "kto to jest,dajmy mu 1 bo jest za wysoko"
co do zestawienia Michała Anioła z malarzem pokojowym,każdy maluje swoje ściany na taki kolor jak mu się podoba ale mało kto wiesza na nich prace MA
Strasznie mnie cos takiego denerwuje...jakies dziwne namawianie do oddawania najnizszych ocen...jesli ktos chce to zostawia ocene a jesli nie to nie zostawia i po co takie glupoty...skoro ma taka ilosc glosow i taka srednia to znaczy ze np go lubia i oddaja na niego najwyzsze glosy...nie rozumiem czegos tak bezsensownego jak chcecie to oddawajcie najnizsze oceny ale bez jakiegos glupiego namawiania...normalnie dziecinada!!!
Ludzie jesteście śmieszni! Ten aktor jest bardzo dobry! To że grwa w telenowelach nie znaczy ze jest zły;/ Jezuuuu.....Niektórzy to naprawde maja a to tego kogoś pierwszego co dal 1 to napiszę takie słowow "Skoro go nie nzasz to nie pisz głupio mu ocen;/'
"Skoro go nzasz to nie pisz głupio mu ocen :/ "
No jasne, twoje oceny, polegające jedynie na dawaniu dziesiątek tym, których lubisz, i jedynek tym, których nie lubisz, są zdecydowanie lepsze... Zwłaszcza jedynka postawiona Marlonowi Brando...
dawanie oceny 1 za telenowele jest głupie , żałosne i dziecinne!
jest przystojny i świetnie gra!
dałam 10.
Michael jest super !!
Dlatego dostał ode mnie 10...;-))
Uważam za największą głupote dawac komuś 1 jezeli tej osoby sie nie zna...
Głupia zazdrość...
Michael w "Gorzkiej zemście " wykazał sie talentem...
Nie ogladałam telewizji rok i obejrzałam przypadkiem jeden z odcinków u koleżanki i sie wciągnęłam i to bardzo...
I nie jeste kurą domowa itp a mam 18 lat i potrafie docenic ludzi którzy na to zasługuja....
A ta kampania na dawanie 1 jest poje**** (przepraszam za wyrażenie) ale tego inaczej nie da sie nazwac ;/
www.żal.pl
i tu popieram!!! kazdy ma swoj rozum i wie co mu sie podoba a co nie...a nie wiem po co te kampanie!
Ja tez sie zgadzam z wcześniejsza wypowiedzią.Dawanie komuś 1 za to ze gra telenoweli jest głupotą.Telenowela jest jak serial.Czyli wiekrzosc polskich aktorów nie umie grac, takich jak pan Grabowski lub pan Fronczewski, pani Kownacka tez.Mam pomysł postawmy wszystkim grającym w serialach 1.Tak by było sprawiedliwie.Coza głupota.
słuchajcie każdy od czegoś zaczynał. a te ataki na telenowele to dziecinada. tam przynajmniej jest konkretny scenariusz. a co powiecie o naszych tasiemcach,np. 'M jak miłość', które ciągna sie latami. koncepcja serialu zmienia sie sto razy na minute i nic z niego nie wynika, poza strata czasu. w telenowelach historie są przynajmniej doprowadzone do końca. ogólnie nie lubie tego gatunku, bo nie chce tracić czasu na pierdoły. jednak 'Gorzka zemstę' obejrzalam bo było to dobre odstresowanie po szkole :) a wasze komentarze i uprzedzenia to żenada. wszedzie znajdą się filmy wybitne i te na ktore nie warto nawet zerknac jednym okiem. 'Gorzka zemata' nalezy w swoim gatunku do tej pierwszej grupy. Chociaż widziałam tego faceta tylko w jednej roli to wydał mi się sympatyczny i naturalny. ma przynajmniej pomysł na siebie. ostatnio gdzies wyczytałam ze zaczął także nagrywać muzykę. każdy musi w końcu jakoś zarabiać. ja zawsze wystawiam oceny najpierw ogladając pare filmów w ktorych dany aktor zagrał. nie oceniam nikogo po pozorach. a Michel dostanie ode mnie 7/10 :) bo jest dopiero poczatkujacym aktorem. mam nadzieje ze uda mu sie wybić i nie ugrzęźnie w telenowelach do końca życia.