Jej dotychczas najlepszą płytą jest "Folklore". Jej debiutancka płyta jakoś wrażenia na mnie nie zrobiła, a "Loose" to już troche inna Nelly. Ale "Maneater" jest fajne :)
mhm mhm... :) po częsci się zgadzam. Też uważam że jej najlepszą płytą jest jak narazie "Folklore", i tak samo jej pierwsza płyta nie zrobiła na mnie wrażenia (praktycznie nie zwróciłam na nią uwagi) a teraz to juz caaaałkiem inna Nelly.... i pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam teledysk do "Maneater" to szczena mi opadla bo to nie było w stylu Nelly, no ale cóż - po prostu ona swój style zmieniła razem z kolejną płytą ;)
Nie zgadzam się jedynie z tym że "Maneater" jest fajne... mi się zdecydowanie nie podoba. Z nowej płyty najbardziej lubię "Afraid" i "Prom... girl" (heh nigdy nie nauczę się tego pisać ;p) a no i teledysk do tej drugiej bardzo mi się podoba :D Ale nie zmienia to faktu że i tak "Folklore" wymiata ;) teraz jest po prostu do posłuchania - nic nadzwyczajnego
ps. mówiąc nic nadzwyczajnego miałam na mysli płytę "Loose" oczywiście ;)
ehhh zawsze zapominam najpierw przeczytać post i poprawić błędy, a dopiero potem go wysłać... ;)
krytycy jednoglosnie uznali LOOSE za najlepsz aplyta w karierze nelly i ..zaraz po justinie timberlacku najlepsza plyta roku a maneater jest genialbym singlem na swiatowym poziomie chyba nie bylo duzo wiecej lepszych pisoenek w tym roku wydanych teraz all good things kolejny po promiscous girl genialny singiel z tej rewelacyjnej plyty
Ja również zgadzam się z Wami. Przywykłam do Folklore Nelly, a nie do takiej, jaka teraz jest. Uważam, że te piosenki są trochę.. Nie wiem jak to ująć, ale w każdym razie dla mnie to nie jest żadna rewelacja. Narazie podoba mi się tylko Maneater.
Piosenki sa nawet ok, ale teledyski to masakra.Zawsze cenilam Nelly bo wyrozniala sie od tysiaca innych gwiazdek.A teraz jej styl coraz bardziej upodabnia sie do typowej panienki z MTV.Szkoda.
dokładnie - zawsze się wyrózniala a teraz robi się z niej kolejna nadmuchana lala... :/ ale i tak jej plusem jest że nawet bez makijażu jest ładna ;)
nelly jest obecnie najlepsz apisoenkarka na swiecie poza tym chyba cwicyzla wokal bo fajnie na zywca leci poza tym nie ejst juz wiesniara ktora spiewa sobie KANADYJSKIE COUNTRY jakis folklor ok plyta FOLKLORE byla rewelacyjna ale zmaiany stylu na bardziej KOMOERCYJNY nie koniecznie szkodza nelly to dama muzyki teraz kazdy sie z nia liczy ma nominacje do grammy platynow aplyte duzo wyroznien za ten rok i to jest styl wktorym sie sprzwdza a jej ostatni isngiel ALL GOOD THINGS bije na leb wsyztskie single tegoroczne
Dla mnie płyta "loose" jest najlepsza :D. I w teledysku "say it right" Nelly świetnie wygląda z grzywką :). Pozdrawiam
Zgadzam się z większością :) Płyta Folklore jest moim zdaniem jej najlepszą płytą. A co ans obchodzą krytycy?! Każdy ma takiego krytyka w sobie, i to chyba on się liczy, nie? Loose.. no cóż.. jak to już ktoś powiedział, zmieniła styl.. a ja jednak wolałam tamten poprzedni :( chociaż i na tej płycie jest pare fajnych kawałków, chociażby:
*All Good Things (to chyba każdemu się podoba ^^)
*Afraid
*Showtime
*In God's hands
*Say it right
plyta folklore byla najbarzdiej NIEKOMERCYJNYM albumem Nelly co nie znaczy ze najlepszym ja od tera znie porownuje 3 albumow Nelly bo kazdy jest inny WHOA NELLY to swietne pomieszanie kultur i rytmow FOLKLORE to plyta utrzymujaca folkowo popowy styl a Loose to podobnie jak 1 album wybitne pomieszanie kulturowe i doskonale melodie i siwetne slowa