Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Okropny aktor. Tragedia. Jest chyba tylko kilka filmów, w których się dobrze zaprezentował:
Leaving Las Vegas, Dzikość serca i pewnie coś tam jeszcze się by znalazło, ale ogólnie
koleś gra tak żałośnie, że zepsuje chyba każdy obraz.

użytkownik usunięty
goslawa25

No, tak. Ostatnia dekada, to ledwo trzy niezłe role wiecznie zbolałego Nicka : ''Zły porucznik'', ''Pan Życia i Śmierci'', ''Adaptacja''. A po za tym dno i dwie warstwy mułu.

Określenie zbolały pasuje chyba do zdecydowanej większości jego ról.

użytkownik usunięty
goslawa25

''Zbolały'', fakt. To chyba jego stałe aktorskie emploi. Non stop ta mina jakby miał ropiejący wrzód na zadku. A może on zwyczajnie ma gdzieś widza i tak od niechcenia odwala chałturę, by tylko mieć kasę na utrzymanie blednącego gwiazdorskiego image'u.

Ja myślę, że jakby odwalał chałturę, to wyglądałoby to naturalniej. On ciśnie na siłę co daje efekt, srającego na puszczy kota.

użytkownik usunięty
goslawa25

Hmm. ''Srający kot na puszczy''. Podoba się to stwierdzenie. I to bardzo, jeśli chodzi o tego pana ;))) Jak myślisz? Czy Cage może stoczyć się niżej niż jest teraz?

Stwierdzam, że da rade bo Nicolas Cage

użytkownik usunięty
tihomax

Ja wierzę, że Nick ma wszystko potrzebne do stoczenia się niżej i na pewno da radę. Wierzę w niego :)

Nick Cage jest bogiem.

Moondog

dlaczego?

Troublesome

http://www.theshiznit.co.uk/feature/101-reasons-to-love-nicolas-cage.php

użytkownik usunięty
Moondog

Styropianowy bożek obciachu i tandety, to prawda.

Ojej, jak to ładnie powiedziane! Haha, pasuje jak ulał. Denerwuje mnie jego wieczna mina 'zjadłem za dużo bigosu i zaraz muszę...' z dodatkim spojrzenia pobitego basseta. Moja znajoma uważa, że jest seksowny...
Ekhm, w którym miejscu, bo ja nie wiem.....?

użytkownik usunięty
cwaj

Nawiązując do twej znajomej...Cage ma być sexy? Cóż są gusta i guściki, ale on się mi kojarzy z za chudzoną chabetą.I jak dla mnie jest totalnie aseksualny Brrrr!

Mnie tak samo... dałam jej to już do zrozumienia, ale cóż..... De gustibus...

cwaj

Ja stwierdzam że jest seksowny, plus ten głos mmm :P
Ale by mu się przydała jakaś dobra rola bo jak dalej tak pójdzie to ludzie go zapamiętają jako słabego aktora.