nie zgodze sie
nie zgodze sie ze nicolas jest aktorem za dyche....jest bardzo dobrym aktorem i potrafi zagrac kazda role. tylko nie wyobrazam go sobie grajacego jakiegos typowego glupola jak jim carrey czy np Seann william scott.ojn po prostu wrecz stworzony jest do rol albo romantycznych, zakochanych czy smutnych czy walecznych. mowisz ze jest sztywny hmmmm moim zdaniem po prostu jest soba ale potrafi tez rozbawic a ten jego spokojny sposob bycia to jak dla mnie plus.podobaja mi sie faceci tacy romantyczni.i na pewnoo nie jest malo przekonujacy... wlansie zagral swietnie kazda role ktora widziam a z jego NOWSZYCHfilmow(jest ich okolo17)widzialam 10! a skoro jest aktorem za dyche(wg ciebie) to czemu jest tak rozchwytywany i lacznie ma na koncie okolo 40 filmow?
ciesze sie ze podzielasz moje zdanie o nicolasie...nie wiem jak ktos moze twierdzic ze jest sztywny, malo przekonujacy a juz najbardziej ze jest wstretny!! nic jest swietny.uwielbiam go i zazdroszecze tej dziewietnastolatce,ktorej sie ostatnio oswiadczyl..:)
pisalas ze nic ma tatuaz...nie wiedzialam o tym. napisz mi gdzie ma ten tatuaz i jaki? zalezaloby mi na tym. dzieki
pozdrowionka
majandra
polecam leaving las vegas do oglądniecia...i jak tam jest sztywny ii mało przekonujący to ja zostawie to może bez komentarza :|
Dokładnie „Zostawić Las Vegas” - tam po prostu świetnie odegrał swoją role. A w miasto aniołów dodał do swojej roli dusze.
A co do wcześniejszych wypowiedzi to się nie zgadzam, że może zagrać wszystko. Bardzo dobry aktor nie jest od wszystkiego, wszystkiego on właśnie nie gra wspaniale role złych postaci. Ale jako romantyczny bohater jest wyśmienity, że tak powiem ma w oczach iskierki.
A jeszcze „Adaptacją” to on mnie rozwalił, świetnie, nie powtarzalny, talent!!!
zgadzam sie w 100%, ten gosc ma tylko 1 minę i zawsze wygląda jakby płakał, ma tylko fuxa że występuje w dobrych filmach,(chociaż połowa jest nudnych-City of angels itd)
cage jest beznadziejny i już, jak tylko widzę jakiś film z jego udziałem zaraz odechceiwa mi się go oglądać, jak możecie go lubić, on jest po prostu do duuuu..........!!
cage jest beznadziejny i już, jak tylko widzę jakiś film z jego udziałem zaraz odechceiwa mi się go oglądać, jak możecie go lubić, on jest po prostu do duuuu..........!!
TAK!!! To prawda że jest sztywny.. To jednak wcale mu nie szkodzi a jedynie dodaje uroku. Umie sie wczuć w rolę, a gra... na prawdę całym sobą... A wogóle to jest kochany i słodziutki... ;-)
Odwal sie baranie!Jest swietny!Moze i sztywny ale to plus!Jest spokojny i opanowany,moze zagrac wszystko!
Wlasnie La Pier. Sztywny i mało przekonywujący jest Bloom!! I odwal się od Cage'a! Co prawda nie mam go w ulubionych, ale w zyciu bym sie nie odwazyla powiedziec, że to aktor za dyche!!
Nicolas Cage jest batdzo dobrym aktorem jednym z moich ulubionych. Podoba mi się że nie jest zaszufladkowany w jakimś jednym gatunku filmowym on poprostu umie zagrać wszystko.
Ty idioto!!!!! Jak ja bym Cię teraz spotkała to bym Ci niezle w dupe nakopała...!!!! A Twoim ulubionym aktorem jest pewnie MICHAL WIŚNIEWSKI!!!!! totalne bezguście i totalne dno!!!!!!
Cage jest zajebistym aktorem, kiedy gra to widac ze wkalada w to cała swoja dusze, ma do tego cudowny głos i przepiekne oczy, a jego ustaaa mmmm, to prawdziwy talent, co co mówia ze jest sztywny i nie umie grac nie wiedza czym jest dobry film i dobry aktor :)
To prawda! Według mnie Nicolas jest jednym z najlepszych (jeśli nie najlepszym) obecnie aktorem. Mało kto może z nim konkurować. Nie rozumiem dlaczego jego ocena to tylko 7.929. Nie wiem kto tutaj głosuje. Może nie oglądali "Zostawić Las Vegas". Ten film to jeden z najlepszych obrazów jaki dane mi było obejrzeć. Polecam, naprawdę! Na uwagę zasługują także "Miasto aniołów", "Bez twarzy" (pomimo prostego scenariusza), "Adaptację", "Family man", "Kapitan Corelli", "Ptaśka". Nie oglądałem jezscze "Naciągaczy" więc nie wiem jak to jest z tym filmem. Może ktoś mi powie??
Ja oglądałam Naciągacze -świetny Fillm. Zostawić Las Vegas i Adaptacja też była super. Bez Twarzy oglądałam niedawno .Zagrał extra.
Ja oglądałam z Nim narazie 14 filmów. Wrzystkie mi się podobały i polecam je obejrzeć.Pozwólcie że wymienie.
1.Twierdza
2.60 sekund
3.Amos i Andrew
4.Peggy Sue wyszła za mąż
5.Zagubieni w Raju
6.Zostawić Las Vegas
7. Rumble fish
8.Adaptacja
9.Szyfry wojny
10.8 milimetrów
11. Naciągacze
12. Oczy węża
13.Pocałunek śmierci
14.Bez twarzy
Ja oglądałam Naciągacze -świetny Fillm. Zostawić Las Vegas i Adaptacja też była super. Bez Twarzy oglądałam niedawno .Zagrał extra.
Ja oglądałam z Nim narazie 14 filmów. Wrzystkie mi się podobały i polecam je obejrzeć.Pozwólcie że wymienie.
1.Twierdza
2.60 sekund
3.Amos i Andrew
4.Peggy Sue wyszła za mąż
5.Zagubieni w Raju
6.Zostawić Las Vegas
7. Rumble fish
8.Adaptacja
9.Szyfry wojny
10.8 milimetrów
11. Naciągacze
12. Oczy węża
13.Pocałunek śmierci
14.Bez twarzy
A ja do niego nic nie mam... Według mnie jest dobrym aktorem dostającym dobre role... Chociaż jak widać nie każdemu przypadł do gustu... Jest wiele filmów z jego udziałem zasługujących na uwagę np. "Miasto Aniołów" czy "60 sekund"... A to że jest sztywny to nic na to nie poradzi... Tak się urodził i już tego nie zmieni :)
Pozdrawiam :)))
hmm. co mnie zastanawia, to to, ze osoba, ktora ma naprawde dobrych aktorów (moze poza tą niedawno zmarla piosenkarka) i naprawde dobre filmy w ulubionych, tak ocenia Nicka Cage'a. to nie jest kwestia tego, ze on jest sztywny. on jest po prostu dystyngowany. nie powiedzialabys pewnie o Meryl Streep, ze jest sztywna i nieprzekonujaca, a w wypadku tych dwoje znakomitych aktorow, to wlasnie chodzi o ich lekka nieprzystepnosc, co b y c m o z e nigdy nie pozwoli im stac sie osobowoscia na miare Brando, ktory potrafil zagrac - tym razem naprawde - wszystko, co w kinie dramatycznym wazne, ale sa swietnymi aktorami. a moze chodzi o jakas wrodzona awrsje do tego aktora? to nieuleczalne i lepiej sie tem nie zajmowac. bywa i tak.
Nicolas Cage jest świetny. W filmie BEZ TWARZY, gdy dowiaduje się o obudzeniu sie ze śpiączki swego wroga to ma taki słodki wyraz twarzy jak kotek ze Shrek'a. Po za tym on gra z klasą, a mało jeat takich aktorów( i nie chodzi mi tu o 007 zgłoś się).
Aniu jak widzę ty wszystkich aktorów komentujesz tylko po to, żeby powyzywać sobie tych, którzy go nie lubią... Zrozum, że każdy ma swoje zdanie i ma prawo wypowiadać je głośno...
Pozdrawiam tych co Cage'a lubią i tych co go nie lubią :)
Cage jest swietny jeden z najlepszych aktorow wspolczesnych, i potrafi zagrac jesli nie wszystko to b duzo, zaciekawil mnie z poczatku wystepem w pocalunku wampira (bedzie emitowany na jedynce jutro) gdzie zjadl zywego karalucha niech ktos teraz powie ze jest sztywny, i z czasem im wiecej filnow z jego udzialem ogladalam tym za lepszego aktora go uwazalam, niewazne czy graj w wielomilionowych produkcjach typu bez twarzy, miasto aniolow czy w niskobudrzetowkach typu zostawic las vegas, zawsze jest swietny i daje z siebie wszystko. Dla tych co watpia w jego talent polecam filmy
ptasiek
zostawic las vegas
dzikosc serca
pocalunek wampira
raising arizona
ciemna strona miasta
miasto aniolow
oczy weza
bez twarzy
iwiele wiele innych
aby zadosuczynic twadycji w tym watku dodam od siebie ze widzialam jego 23 filmy.
pozd
cholera tyle tu o 'Zostawić Las Vegas' a ja tego jeszcze nie widziałam. aż mi głupio. lecę do wypożyczalni
zamknij swoja niewyparzona morde sama jestes malo przekonujaca jesli podajesz takie argumenty do psiej dupy. i odwal sie od najlepszego aktora na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
no to sobie nie lub :P a ja tam sobie go bede lubic :P a wstretny nie jest, ma talent aktorski iiiiiiiiiiiiiiiii cudowny głos, w którym sie zakochałam!
No wreszcie ! Chociaż ktoś z trzeźwym spojrzeniem na rzeczywistość! Być może Cage nie jest akurat aktorem "za dychę" ale sama za nim nie przepadam. A sztywny i mało przekonywujący rzeczywiście jest! I cieszę się, że ktoś oprócz mnie to zauważył, bo wkurzają mnie te komentarze typu: "jaki on słodki, zakochałam się w nim, jest cudowny, boski!" Ludzie, trochę powagi!
jak by był sztywny i mało przekonywujący to nie miałby na swoim końPcie takich ról jak we Wpływ księżyca, Ptasiek ,Pocałunek wampira ,gdzie gra całym sobą , odziera się emocjonalnie dla potrzeb roli. i co złego jest w tym ,że ktoś pisze ,że on jest słodki... itp. każdy ma prawo wielbić kogo chce.
Virginia wal sie,nie znasz sie na grze aktorskiej,wszyscy sie nie znacie twierdzac ,ze on umie grac!!!!!