Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

pokazuje sie w gniotach dla osob ponizej 20roku zycia :
Piekielna zemsta,
Uczeń czarnoksiężnika,
Zapowiedź ,
Ghost Rider,
Skarb narodów 1 i 2...

sa to filmy calkowicie nie trafiajace w moj gust filmowy,

chcialbym czesciej go widziec w takich filmach jak
Zły porucznik,
Prognoza na życie ,
Adaptacja ,
60 sekund ,
miasto aniolow,
face off,
con air twierdza,
Pocałunek vampira (ktory to dalem rade obejrzec dopiero za 3 podejsciem jako dorosly juz czlowiek),
Red Rock West
Dzikość serca

Grisza30

Chciałbym czesciej (...)
+Kick Ass

Skarp narodów 1 był nawet ok ;)

bisban

oj tak tak kick ass byl calkiem fajny, co prawda nickolas gral tam bardzo poboczna role ale nie zmienia to faktu ze film dobry i dobrze zagrany :) zdr.

Grisza30

Moim zdaniem Zapowiedz nie jest gniotem, ale zależy kto co lubi.
Aktor musi umieć grać wszystko, więc i on próbuje ;D

Kamachikuru

Jeśli Zmierzch Zaćmienie ma u ciebie 8/10 a Uczeń Czarnoksiężnika 10/10 to oczywiście że dla ciebie to nie jest gniot ;)

bisban

Nie, to nie tak. Jak coś lubię, dodaje do ulubionych, to daje nieszczere 10 zeby podwyższyć średnią =P
U mnie Zaćmienie ma 5/10, nie 8/10, dlatego, że jest tam trochę humoru.

Kamachikuru

zle czynisz..

Grisza30

Hehehe.
Zapomniałeś o Pan Życia i Śmierci.
Dude.

mk34

fakt, tez niezly

Grisza30

Swego rodzaju dziwne jest to że takie filmy jak Con Air czy Twierdza nie są wybitnymi filmami, zwłaszcza w porównaniu z resztą filmów Cage'a sprzed ok 2006 roku, to jednak w jakiś sposób są o niebo lepsze od większości raczej przeciętnych gniotów do jakich się ostatnio zniżył. Widocznie nawet te filmy maiły swego rodzaju klimta którego pozbawione są prawie wszystkie filmy po 2005 (tj. po świtnym Panu życia i Śmierci).

Najgorsze jest to że nadal nie zanosi się na poprawę, patrząc po zapowiedziach na najbliższe 2-3 lata. Smutne, ale prawdziwe:(.

tc1987

Rzeczywiście dawniejsze produkcje były lepsze:( Staram się oglądać tez nowości z Nicolasem ale nie mogę powiedzieć by któraś naprawdę mi się spodobała:( Ale i tak jest jednym z moich ulubionych aktorów. Jego stare filmy mogę oglądać na okrągło:)