Naprawde polecam .. ma świetny głos a jego piosenki są jeszcze lepsze... ten kto oglądał WAGW lub Raise Your Voice to zapewne je znaja ...co prawda na razie ma ich mało ale są świetne ... jak komuś też się podobają to podaje tytuły co prawda mam ich tylko trzy ale są supcio oto i one :
- Half Life
- You and me
- Long time coming
Jeżeli ktoś zna inne prosze podawać tytuły!!
zgadzam się, oliver świetnie śpiewa :) a nie wiesz czy można skądś ściągnąć jego piosenki? ciekawe czy ma swoją stronę :P
strasznie dużo jego piosenek jest w programie Bearshare...tzn sie no trzeba taki porgram miec i wpisac Oliver James i wyskoczy tego w miare dużo ;)
Justynko 13 co z tego że w tym programie jest dużo jego piosenek jak połowa to nie jest jego? Ja też się kilka razy już nacięłam - pisało że wykonawcą jest Oliver James ale śpiewał ktoś zupełnie inny.
Oświadczam głośno i wyraźnie - [z tego co mi wiadomo] Oliver nagrał tylko dwie piosenki (do filmu "What girl wantys")
;]
,,inne" czyli jakie? przecież żadnych ,,innych" nie ma...[oprócz ''Long Time coming" oraz ''Greatest story ever told"] Ile ja jeszcze razy to napiszę? ;]
ale On przecież śpiewał jeszcze w Szansie na sukces.I wydaje mi się, że z tego filmu są jego piosenki.Ale mogę sie mylić. Pozdrowionka
;]
W Szansie na sukces śpiewał jedną piosenkę, a właściwie to tylko kawałek ;] Było to ,,You and me" W necie możesz to znaleźć ale trwa ok.20 sekund i jest strasznie niewyraźnie i cicho ;]
Szkoda że Oliver nie dokończył tej piosenki...napewno byłaby świetna ;]
upss... teraz zauważyłam, że Ride of your life nie śpiewa on o_O no nic, ale Greatest Story Ever Told i Long Time Coming też świetne ;)