Oliver JamesIII

Oliver James Hudson

7,5
644 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Oliver James

Mam kolegę masakrycznie do niego podobnego (tyle że on ma 15 lat). Gdzie nie spojrze tam on. Dosłownie mam tego dość nie chcę go już więcej na oczy widzieć. (no ale Olivera James'a chętnie zobaczę w jakimś nowym filmie). Pozdrawiam

Chobi_2

wow! to może dasz mi nr tego chłopaka? jak cos to moje gg 7027684 pozdrawiam ;)

tamarkkka

Wow jestem pod wrażeniem drugi Oliver to jest to .
A jak ma na imie !!!
Odpisz !!!
Pozdro kinomanka 15 :-)

Chobi_2

ewasami, fajnych masz kolegów :]

Seniorita_Paulita

nie wiem czy mogę podać nr. gg. Ma na imię Wojtek :)

Seniorita_Paulita

nie wiem czy mogę podać nr. gg. Ma na imię Wojtek :)

89_Paulinka_89

Jak coś to ja jestem ewasami :) Tylko piszę z innego konta

89_Paulinka_89

hejka :) wiesz może napisz mi na gg, bo podalam mój nr :) albo podaj mi jego numer kom lub swój tylko napisz mi to na gg 7027684 z góry dzieki pozdrawiam

tamarkkka

Wiesz podałabym, ale by mnie za to zabił :/ Sama nie wiem. Stawiasz mnie w trudnej sytuacji :P

Chobi_2

heh po pierwsze on nie musi sie o niczym dowiadywac. A po drugie, na pewno cie nie zabije, raczej bedzie wdzieczny (serio!) no nie daj sie prosic

tamarkkka

Dobra podam Ci, ale udasz że przypadkiem znalazłaś jego nr. Ani słowa o mnie, ani o tym że jest podobny do wiadomego aktora.To ma wyglądać jak najbardziej przypadkowo :) prześle ci nr. na e-meila. Pozdrawiam

Chobi_2

Kochana, jesteś wielka! czekam na maila :) mam nadzieję ze niedlugo go wyslesz :) buźka

tamarkkka

hmm jeszcze mi nic nie doszlo moj mail to tamarkkka@poczta.fm spróbuj wysłac pozdrawiam

Chobi_2

Cześć!!jestem magda i mam 15lat.Uwielbiam olivera jamesa jest taaaaki słodki,najbardziej podobał mi sie w filmie "szansa na sukces"Mam pytanko czy tak naprwade ten twój kolega jest az tak łudząco do niego podobny?A skąd jest?odp pozdro!

mada_z13

Wygląd nie tylko się liczy, no i co z tego, że jest do niego podobny. Umieżcie mi jednak, nie chciałybyście go poznać, to niesamowity palant. Ma zdecydowanie za wysoką samoocenę... PS Sorry, że nie wysłałam ci meila tamarkkka, ale chciałam cię uchronić przed nim :) Pozdro