Oliver JamesIII

Oliver James Hudson

7,5
640 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Oliver James

Czy ktoś może wie czy Oliver nagrał tylko te dwie pioseniki, które można usłyszeć w "Czego pragnie dziewczyna"? Jeśli tak to wielka szkoda, bo naprawdę fajnie sie go słucha.

monika_2601

tak, tak nagrał z tego co mi wiadomo tylko ,,Long time coming" i ,,Greatest story ever told" (w tym opisie na fw jest pomyłka bo on nie spiewa ,,Half life")
;]

monika_2601

Ale Oliver ma nagrane dwa single na których jest dużo jego piosenek m. in. "My love", "The distance" czy "Without a song" naprawdę fajne//:):)

anetusia28

heja a moglabys mi podac wiecej jego piosenek na jego singlach . Z gory ThS

kitka92

Np. "Out Of Place", "Greatest Story Ever Told", " Leaving on a Jetplane", "Ride Of Your Life", "The Distance", "When I'm With You"

anetusia28

Anetusia mogłabyś podać gdzie wyczytałaś że ma nagrane dwa single? Czy jak słuchasz ,,Ride of your life" albo ,,The distance" to nie wpadło ci na myśł że to nie on?
.............

Seniorita_Paulita

No jasne, że "Ride of your life" nie śpiewa Oliver.

Seniorita_Paulita

Może i "Ride of your life" nie śpiewa Oliver ale reszte tak... Jak nie to sobie sama pochodź po jego stronkach i poczytaj...

monika_2601

Czy może kotś jakieś mp3 Olivera Jamesa?? Jak to proszę o przesłanie na tofik005@wp.pl
Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkich fanów Oliviera.

olka005

hejka jeżeli ktoś ma jakies jego pioesnki oprocz "long time coming" mogly by mi pezeslac na emaila z gory dziekuje baczulek@buziaczek.pl

anusya

ja mam kilka piosenek Olivera..probowalam wyslac ale nie wyszlo wiec jak chcecie to piszcie na mojim blogu.jakos sie zgadamy:)

Pzdr 4all