Oliver JamesIII

Oliver James Hudson

7,5
644 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Oliver James

http://www.epochtimes.com/i6/4100427341078.jpg [www.epochtimes.com/i6/4 ...]

jai_mee

aha, to chyba fotka z premiery 'material girls'...

jai_mee

no chyba raczej nie Material girls bo on tam nie gra, raczej z premiery Raise your voice :]

Seniorita_Paulita

Ta fotka jest z premiery filmu What a girl Wants (Czego pragnie dziewczyna)
Pozdrawiam!
Kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

A co ma Hilary wspólnego z filmem "Czego pragnie dizewczyna"??? nic! więc to raczej fota z premiery "Raise your voice" jak już ktoś zdążył zauważyć ;)

jai_mee

hej:) ta fotka jest raczej z premiery WHAT A GIRL WANTS popatrzcie tylko na jego wlosy:))) w RAISE YOUR VOICE mial jakies farbowane koncówki:))

jai_mee

hej:) jednak sie pomylilam ta fotka jest z premiery RAISE YOUR VOICE:))) mam dowody:))
http://www.wireimage.com/GalleryListing.asp?navtyp=SRH&str=hilary+duff&styp=&sfl d=C&nbc1=1&sortval=4d&PageNum=100 [www.wireimage.com/Galle...]

jai_mee

Z jakiej racji to miałaby być fotka z premiery ,what girl wants" jeśli on jest na zdjęciu z hilary duff a nie z amanda bynes... coś wam sie pomyliło :P

Seniorita_Paulita

Ale to prawda ta fotka jest z Premiery filmu What a girl Wants w Los Angeles 2 marca 2003 roku wiem bo mam ich jeszcze więcej z Oliverem Jamesem i Amandą Bynes.
A w Raise Your Voice na premierze to on jest w okularach może słońce raziło!!! Podrawiam!!!
kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

Poprawka 27 marca 2003 roku klawiatura się zacieła oto poprawna data premiery!
Kinomanka :-)

jai_mee

kinomanka nie masz racji!
on na zdjeciu jest z Hilary a nie z Amandą!
to jakt o może być fota z pemiery What girl wants?

Seniorita_Paulita

o co sie kłócicie skoro już wszystko się wyjaśniło? fota jest z premiery Raise Your Voice... przecież Aniula dała potwierdzenie.

Seniorita_Paulita

nikt nie morze odpowiedzieć na proste pytanie ... jak nie to ja odpowiem... oliver grał z hilary film "szansa na sukces" i był chwilowo jej chłopakiem ... to wszystko!!!
pozdro

_Anka_

fan hil and chad aleś wymyśliła....bzdury
to że stoją obok siebie na zdjęciu to nie znaczy że byli parą...
to poprostu fota z premiery filmu
jak masz głupio gadać (a właściwie to posać) to lepiej żebyś wogóle nic nie pisała

Seniorita_Paulita

nie zmyślam tylko mówie prawde i nie chodzi mi o zdjęcie gdzieś to pisało że byli parą iprzestań się rzucać czy to źle że byli razem ja ciebie nie rozumiem??:/

_Anka_

Ja się rzucam? :)
Poprostu mówie że parą to oni nie byli. A może podasz gdzie to wyczytałaś? =]

Seniorita_Paulita

nie pamiętam gdzie ale wiem że czytałam chyba w fan clubie .... i kol. mi mówiła

_Anka_

Szczerze to ja ci nie wierze bo ja lubie fan klub i kupuje każdy numer i nie widziałam tego hymmmmm może to nie ta gazeta ???
A jak ta to podaj numer gazety to sama sprawdze czy ją mam a napewno i wtedy wyjdzie cała prawda !!!!
Pozdro kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

ej nie mogli byc razem bo ona od wieku 16 lat jest z joelem maddenem a w filmie miala 17... wiec...