Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Swoim aktortwem się w ogóle nie wybija. Jedyne co ma z pewnością to ponadprzeciętna uroda, i tylko tym zaskarbił sobie Waszą sympatię. Wystarczyło zagrać w "Piratach..." i już wszystkim leci po gaciach. Tak samo jest z beztalenciem Knightley. Jak ja bym zagrała to też by Wam leciało?;p (joke!)

Pozdrowienia ze słonecznego Torunia,

Veronica!

Pussykilla

dzieki ze nazywasz fanow tandetnymi ! sama jestes tandetna .jak ogladalas tylko jeden film z nim to sie zamknij!

Orlando_Bloom

Nie ma za co. Cała przyjemność po mojej stronie. ;)

Pussykilla

I HATE BLOOM I HATE BLOOM NIENAWIIIDZEEEGOOO I HATE BLOOM ZABIC ZABIC GO I HATE BLOOM NIEEENNAAAWIIIDDZZEEEE BLLOOOMMAAAA!!

JaszczurXP

Bloom-brzydal! :Pedal" bleeeeeeee. nA STOS Z NIM! Twarz jak pekinczyk ;9

Mona

Weż się skryj, Mona:/ Orli to najśliczniejszy aktor jakiego w życiu widziałam i weż najpierw spojrzyj na siebie, a później gadaj jaką on ma twarz!! a Orli ma gładką jak dupcia niemowlęcia i bardzo ładna twarz, pozdrowienia dla wszystkich FANÓW Orliego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Orlando_Bloom

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jeżeli doświadczeni ludzie, znający się na aktorstwie, dali mu szanse, znaczy że coś w tym jest. Czemu oceniacie takich ludzi w ten sposób, jeśli nie macie zielonego pojęcia o rolach w filmie? Nie bądźcie dziećmi, a jeśli już nimi jesteście to chociaż zachowujcie się jak dorośli.

Pussykilla

y
a
w
n
http://www.rockingham.k12.va.us/sound_sorting/initial_consonants/y/images/yawn.j pg [www.rockingham.k12.va.u...]

lighthouse

Mrs. Veronica Hasse zgadzam sie z tobą jeżeli chodzi o Bloom'a (oprócz tego o jego urodzie moim zdaniem jest paskudny) jednak to co powiedziałas o Keirze bardzo mnie zaskoczyło gdyby nie była dobrą aktorką niedostałaby nominacji do oskara za "Dume i uprzedzenie". A Orlando jest paskudny głupi i beznadziejny, jego fani (nie ukrywajmy fanki) zamiast patrzeć na to jakim jest beznadziejny (aktorstwo) patrzy sie na jego twarz. Więc jego fanki są naprawde głupie=)
Pozdrawiam fanów Orliego

BraVe

Orlando brzydki nie jest ale i nie ejst super przystojny ale widac ma cos w sobie bo sie wybil :P chcielo go to wzieli :P, jelsi chodzi o aktorstwo to nie popisal sie jak do tej pory, ale dajmy mu szanse :P jakby byl beztalenciem to by go wogole nie angazowali, a Keira hm .. ani ladna ani brzydka, duzo pomaga jej makijaz;P , ale gra nie tak zle i mysle ze duzo nam jeszcze pokaze ze swojego aktorskiego kunsztu , mi osobiscie film Duma i uprzedzenie z jej udzialem sie podobal ale wszystko zalezy od gustu :)

BraVe

Droga Brave,

Cieszę się, że podzielasz moje zdanie na temat pana Blooma. O urodze dyskutować nie wypada, ja w dalszym ciągu uważam, że jest bardzo słodki. Może nawet toszę za bardzo, bo mdło mi się robi czytając wypowiedzi fanek typu "on jest zayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyee eeeeebysty", "Kocham go", "chcę rodzić mu dzieci" itp... To jest straszne:) Talentu ma zero i w tej kwestii nie będę się z nikim spierać.

Odnośnie Keiry - nominacja to jeszcze nie Oscar. Zdarzyło się już wiele pomyłek, np. nagroda dla Halle Berry, Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow itd. Mogłabym tu wymienić trochę więcej kilka przykładów, ale chodzi mi o to, że łaska Akademii na pstrym koniu jeździ. Nie powinno mierzyć się talentu aktorskiego przez ilość Oscarów lub nominacji. Te trzy wymienione powyżej to WEDŁUG MNIE największe Oscarowe pomyłki. Gdyby Keira go dostała to straciłabym resztki szacunku dla Akademii.

Ahh, i na przyszłość "Więc jego fanki są naprawde głupie=)" to nie są moje słowa tylko Twoje, ja się od nich odcinam. To tak z woli wyjaśnienia. Tandeta a głupota to dwie całkowicie różne kwestie;)

Pozdrawiam Serdecznie,

Veronica!

Pussykilla

Mrs. Veronica Hasse co do urody Pana Bloom'a nie sprzeczając sie z moim zdaniem na jego temat mogę powiedzieć że ma coś w sobie (nie jest paskudny).
Moje stwierdzenie iż Keira dostała nominację do Oskara miała tylko podkreślić że nie tylko ja jestem zdania iż ma ona coś w sobie, trzeba jesdnak przyznać że Oskar to najbardziej prestiżowa nagroda filmowa.
Co do ostatniego pisząc to zdanie miałam na mysli fanki które nie znając faceta zapewniają że chcą mieć z nim dziecko, kochają go a na dodatek mówią że ma talent aktorski!!!!
Pozdrawiam
BraVe

Pussykilla

Żal mi Cię, no ale w sumie nie musisz być mądra, nie umrzesz bez tego. Orlando może i najlepszy nie jest ale na pewno nie jest tandetny (może zaglądnij do słownika co to słowo oznacza - sieroto), a ty jestes po prostu zazdrosna. Nazywając fanki Bloom'a tandetnymi okazujesz im brak szacunku a kto nie ma sacunku dla innych nie ma i dla Siebie.

Druga sprawa - jezu co ty chcesz od Resse, jest świetną aktorką, kim ty jestes, że wyrażasz takie opinie, krytykiem filmowym. Podoba ci się dobrze nie podoba tez dobrze. Zarówno Orlando jak i reszta których raczyłaś wymienić jako pomyłki mają w doopie takich jak ty i dalej robią swoje. Jestes dla nich małą cząsteczką społeczeństwa, właściwie nic nie znaczącą. Robią kase, maja fanów i Ciebie mają gdieś

Dziękuje

Jeanny_4

Droga Jeanny.

To miło, że pofatygowałaś się, aby napisać tutaj parę słów.

Jest mi bardzo przykro (;p) że nie uważasz mnie za osobę mądrą. Z tego powodu prawdopodobnie rzucę się do Wisły, a więc jednak od tego umrę. W mojej opinii jest niestety tandetny i nic tego nie zmieni, a już w szczególności nie zmienisz tego Ty. Ktoś już mnie uprzedził, "zaglądł" do słownika i sprawdził co oznacza słowo tandetny i nawet to przeczytalam. Doszłam również do wniosku,że to słowo jest jak najbardziej adekwatne do tego co miałam na myśli.

Sierotą również nie jestem, moi rodzice są cali i zdrowi i Boże błogosław im. Co prawda przebywanie w mojej obecności lekko nadszarpnęło im nerwy, ale mimo psychotropów nadal mają się dobrze;)

Odnośnie zazdrości - nie mam czego temu panu zazdrościć. Pozazdrościć mogę co najwyżej Leonadro DiCCaprio, który jest na liście moich ulubionych, ale już napewno nie panu Bloomowi. A szacunku do siebie nia miałabym wtedy gdybym kłamała pisząc że uwielbiam tegóz właśnie aktorzynę Blooma co byłoby okłamywaniem siebie. A to własnie w mojej opinii jest okazywaniem braku szacunku do samej siebie.

Przejdżmy do Reese. Pomyłka - według mnie nie jest świetną aktorką, ba! Jest mizerną aktorką. Nie trzeba być krytykiem filmowym aby nie darzyć sympatią aktora i mieć jakieś "ale" do jego gry aktorskiej.

"Podoba ci się dobrze nie podoba tez dobrze"

Skoro jest dobrze jakkolwiek by było, to nie rozumiem po co odpowiedziałaś na tego posta. Swój cenny czas mogłaś przeznaczyć lepiej na podrapanie się po "doopie".

A to czy mają mnie w dupie to ich sprawa. Ja również mam ich właśnie tam i nawet straciłam troszkę wolnego czasu aby o tym napisać;) Więc jestem z nimi kwita:) Niech robią dalej to co robią. Przynajmniej będę mogła dalej pisać, że są beznadziejni, a to zawsze jakaś rozrywka;)

Bardzo proszę.

Bez wyrazów szacunku,

Mrs. Veronica Hasse.

Pussykilla

Nie uważam że to zły aktor. Wręcz przeciwnie. Ma za sobą kilka dobrych ról. Władca, genialny. Naparwde, jak na pierwszą filmową role zagrać tak wiarygodnie jak on to zrobił trzeba mieć nie lada talent. Ni oceniaj tak wszystkich. Niektórzy (np ja:D) Bardzo go cenie za jego talent. Uwielbiam jak mówi. Po prostu przemowa w Królestwie niebieskim była... inspirująca :]
A pozatym chyba nie jego wina że tak wszystkie nastolatki się na niego rzuciły? Ba chodzi jak żur, nieogolony iśmierdzący żeby ktoś docenił go za talent, a nie za urode?

A to że jest przystojny to całkiem inna sprawa.

elf_of_darkness

Ty chyba jesteś z północy, u nas są "żule" a nie "żury", żur to taka zupa:D

mindcrasher

Orlando Bloom to totalny suchar.....widaćz e nigdzie i nigdy nie pakował
nie to co Ryan Phillippe ...ale mniejsza oto.....nie cierpiie tego aktora......zawsze przypominal mi pedala ....w kazdym filmie gra tak samo.........zalosny aktor.....

elf_of_darkness

elf_of_darkness

użytkownik usunięty
Pussykilla

buahahahahahahahahahahahahahah ahahaha, bambrze, masz WIELKI problem ze sobą i ze swoimi negatywnymi emocjami...udajesz silną, ale tak naprawdę jesteś bardzo słaba, co pokazujesz tymi bezpodstawnymi atakami przepełnionymi agresją, brakiem klutury i brakiem szacunku przede wszystkim do siebie. Zał mi ciebie, naprawdę...
BEZ pozdrowień

Pussykilla

Musze przyznać, że jego uroda zwala z nóg (przynajmniej mnie), ale nie tylko dlatego go lubie, podobała mi się jego rola w "Władcy Pierścieni", "Królestwie Niebieskim", no i w "Piratach z Karaibów". Uważam, że gra bardzo dobrze i lubie ogladać filmy z jego udziałem, nie tylko po to by sie na niego popatrzeć :)) Keira moim zdaniem jest utalentowaną aktorka, która bardzo lubie i nie zmienie zdania
Pozdro :))

Pussykilla

Rozumiem, że możesz nie przepadać za Orlandem, ale jakim prawem nazywasz jego fanów "tandetnymi" ?
A pomyślałaś, że ktoś może cenić go nie za urodę, lecz za talent...
Myślisz, że swoich fanów zyskał wyłącznie poprzez wygląd?
Powiem Ci jedno, on musi mieć talent inaczej nie zaproponowanoby mu żadnej roli...
Jeżeli docenionoby go tylko za wygląd to na pewno teraz byłby modelem, a nie aktorem!!!
Odegrał naprawdę świetne role, w których udowodnił, że nadaje się do tej pracy.

Laura1992

Lauro zadarzają sie wyjątki takie jak ty. Osoby które w Orlandzie dostrzegają talent anie tylko wygląd. Niestety są one bardzo żadkie, a Orlandem zaczynają sie interesować płytkie nastolatki (które niestety nie zgłębiają filmografi aktora ze względu na talent).
Nie można powiedzieć że jest totalnym beztaleciem, jednak w porównaniu z innymi8 aktorami jest beznadziejny:/ Co prawda nie jestem krytykiem filmowym ale liczy też sie opinia publiczna, a mnie i wiele osób gra Orlanda nie przekonuje.
Pozdro BraVe

BraVe

jestem nastolatkom i sadze ze orlando nie ma cudnej urody i ogladam z nim filmy poniewaz jest jednym z dobrych aktorow ;p pozdro ***][_([])]

Pussykilla

Dobry wieczór Kochani:]

Nie spodziewałam się, że moja wypowiedź będzie taka troszkę kontrowersyjna (chociaz zapewne myslicie, że na to liczyłam;)). Chciałabym jednak udzielić małego sprostowania. Może do każdego z osobna:

elf_of_dar kness@...
Jeśli uważasz, że trzecioplanowa rola Blooma, która właściwie nie wniosiła nic do filmu była genialna, to albo ja mam za wysokie wymagania w stosunku do aktorów, albo Ty nie masz o tym zielonego pojęcia. I przyznam szczerze, że ten drugo wariant wydaje mi się właściwszy...

laura_95@. ..
Ile filmów z Bloomem widziałaś? Dwa czy trzy? Poleć mi proszę jakiś film z jego udziałem po ktorym zmoczę się w majtki, nie będę spała po nocach a serce będzie mi waliło jak opętane. Zapytałaś, czy uważam, że swoich fanów zyskał wyłącznie przez wygląd. Odpowiedź na to pytanie padło na samym początku, ale odpowiem po raz drugi; WŁASNIE TAK UWAŻAM. Jest ładnym, kiepskim aktorem, a to dzisiaj wystarczy żeby być idolem. Napisałaś "Powiem Ci jedno, on musi mieć talent inaczej nie zaproponowanoby mu żadnej roli... " Ehhh właśnie błąd. Znowu będę musiała się powtórzyć, ale np. Drew Barrymore ma na koncie same nominacje do złotych malin. Ale jest piękna i popularna dlatego nie zdecydują się przestać obsadzać jej w filmach, bo ona właśnie przyciąga ludzi do kin. Tak samo jest z Bloomem.

Ethine
Uznałaś, że moja wypowiedź nacechowana jest brakiem kultury. Przeczytaj ją proszę jeszcze raz i porównaj ze swoją wypowiedzią, w której "buahahahahahahahahahahahahaha h ahahaha" stanowi najdłuższe "słowo" które potrafisz wypowiedzieć. Zarzucasz mi, że jestem "bambrem" (to zapewne słowo z tekstu piosenki Enyi, tak głebokie jak i jej muzyka). Ej sorry 'koleżanko', ale po Twojej wypowiedzi stwierdzam (i wydaje mi się, że nie tylko ja) że to Ty jesteś bambrem. Wyrwanym prosto od kosy posadzonym przed komputerem, który rżnie znawcę kina bo widział "Piratów z karaibów" i "Asy z klasy". To co dla Ciebie sufitem dla mnie jest podłogą. Tyle na temat. I nie bądź na tyle bezczelna żeby pisać mi na moim blogu, że jesteśmy z różnych bajek. To ja jestem z bajki. A Ty jesteś...(tu taj długo przyznam myślałam i przyszło mi na myśl..;p) do dupy.

To właściwie wszystko.
Tandetnym 14latkom w różowych miniówkach serdecznie dziękuję.

Bez wyrazów szacunku dla powyższej trójeczki,

Veroniczka!

Pussykilla

Co moge powiedzieć chyba tylko to:
Mrs. Veronica Hasse rulez.

BraVe

Dziękuję Brave, miło, że ktoś docenił to co miałam do powiedzenia:)

Pozdrawiam!

Pussykilla

a poza tym jak sie kogos nie lubi to sie nic nie mowi,omija sie tą osobe ,filmy z nią i czyta sie o kims kogo sie lubi.
tak jak ty robia tylko kiepscy antyfani ktorym sie nudzi

a nie wypisuje jakies rzeczy na internecie niepotrzebnie tracac czas.

bez sensu twoje zachowanie

pzdr

Pussykilla

a poza tym jak sie kogos nie lubi to sie nic nie mowi,omija sie tą osobe ,filmy z nią i czyta sie o kims kogo sie lubi.

pzdr

Pussykilla

pzdr

Orlando_Bloom

Omija, ale posluchaj mnie, ciezko jest przejsc bokiem obok komentarzy Typu"JEST BOSKI KOCHAM GO" albo"REWELACYJNY AKTOR( OSKAR!!" to mnie rozsmiesza, a forum jest po to zeby tam pisac swoje opinie, negatywne :D pozytywne i wszystkie inne. Dlatego powiem co o nim sadze, nie lubie go, denerwuje mnie jego twarz i to jak gra i te nastolatki piszczace na jego widok, eh zalosne.
pozdrawiam

Orlando_Bloom

Ejj, drogi "Orlando Bloomie". Gdyby każdy omijał osoby których nie lubi, to jakby ten filmweb wyglądał? Wszędzie byłyby same słodkie komentarze typu: "jest słodki", "jest piękny", "jest uroczy", "rozlozylabym mu nogi gdyby tylko poprosil". To byłoby bez sensu. A Ty nigdy nie napisałeś komentarza u kogoś kogo nie lubisz? Nie sądzę. Btw. Skoro wszyscy twierdzą, że koło dupy im lata co myślę o takim Bloomie czy takiej Knightley to po co cały czas tutaj odpowiadacie? I proszę mi nie wyjeżdzać "że to forum i macie prawo" bo to wiem. Po prostu gdybyście naprawde uważali mnie za jakąś heretyczkę, która nie ma prawa oceniać aktora to sami ominelibyście ten temat. A jak widze budzi tutaj powszechną sensację. W dodatku nie macie szacunku dla mojego zdania i tyle. Ahh taka rada na przyszłość - nie próbujcie mi tłumaczyć dlaczego Dupek Bloom jest taki boski bo zdania nie zmienię. Chwała Bogu, że nie miał żadnej nominacji do Oscara bo wtedy byście mnie zlinczowali za to, że "się nie znam".

Bez wyrazów szacunku,

Veronica Hasse.

Pussykilla

Ahhh i zapomniałam jednego - to jest mój czas i moge go tracić na pisanie "dyrdymałów" o Bloomie lub na drapanie się po dupie. Nic Ci do tego.

Ahh i swoją drogą, strasznie oryginalny login panie "Orlando Bloom".

Veronica.

Pussykilla

dodam również, że ktoś mógłby ciebie uznać za tandetną tak jak leonarda dicaprio i shakirę. swoją drogą nie rozumiem, co w nich widzisz.
pozdrawiam

Pussykilla

a ja powiem tak: wg mnie jego uroda nie jest ponadprzeciętna, ale przeciętna i mojego zdania nie zmieni nic. to nie mój typ- taki słodziutki chłopina. o jego aktorstwie też nie mogę dużo powiedzieć, bo nie zagrał żadnym w znaczącym filmie (pomijając "piratów...", ale to osobna kwestia, bo wiadomo, że ogląda się ich dla kogo innego :). nie mogę sie jednak zgodzić z tytułem twojego posta "tandetny jak jego fani"- po pierwsze obrażasz jego fanów, którzy mają do tego prawo, a ciebie nikt nie obraża za to, że jesteś fanką kogo innego. po drugie- nie jest tandetny. tandetna jest paris hilton.
pozdrawiam i dodaję, że fanką panicza blooma nie jestem.

dzagucha

Mają prawo do czego ?? Do bycia tandetnym??

Pussykilla

a ja powiem tak: wg mnie jego uroda nie jest ponadprzeciętna, ale przeciętna i mojego zdania nie zmieni nic. to nie mój typ- taki słodziutki chłopina. o jego aktorstwie też nie mogę dużo powiedzieć, bo nie zagrał żadnym w znaczącym filmie (pomijając "piratów...", ale to osobna kwestia, bo wiadomo, że ogląda się ich dla kogo innego :). nie mogę sie jednak zgodzić z tytułem twojego posta "tandetny jak jego fani"- po pierwsze obrażasz jego fanów, którzy mają do tego prawo, a ciebie nikt nie obraża za to, że jesteś fanką kogo innego. po drugie- nie jest tandetny. tandetna jest paris hilton.
pozdrawiam i dodaję, że fanką panicza blooma nie jestem.

dzagucha

hmm Veronica cos tam :
spoko -wiem ze go nie lubisz ale ta strona nie jest przeznaczona do besztania fanow

i nie zmusisz mnie do tego zebym go przestala lubic,ani zeby mi sie przestal podobac i zebym przestala lubic jego specyficzna grę

i mial nominajce do oskara za debiut w LOTR ; ]

pzdr dla tolerancyjnych

uhU zrobie sobie zaraz nick RUShOwy_kfFiaTuszEk bo nick Orlando Bloom jest tandetny,joł ! :D:D

kij-juz nie odpisuje i ty tez nie musisz i tak tego czytac nie bede ;p

Orlando_Bloom

Mrs. Veronica Hasse co z toba nie tak?
Czy ty zawsze wszystkim musisz pojechać?
Zawsze krytykujesz ...

Pussykilla

Aha, oglądałas jeden film z Bloomem, i juz wiesz jakim jkest aktorem? Ja oglądałam takich filmów 6 i nie uważam, ze by był tandetny. A z resztą sympatię zaskarbił sobie, jak zagrał we "Władcy Pierwścieni".

monika_19_03

bloom jest tandetny zgaddzm się w zupełności,naprawde jest słabym aktorem o ile jeszcze w Piratach takie jego różne "minki" które notorycznie powtarza we wszystkich filmach(on może nie we wszystkich bo wszystkich nie widziałem) są na miejscu ,ale w większości wypadków gdy trzeba coś"zagrać" to się wykłada,nie obrażając oczywiśćie jego fanek(fanów?) ale taka jest moja opinia

Dzihad

zdefiniuj "tandetność". wg mnie wasze stwierdzenia, że jest tandetny mijają się z powołaniem. bloom nie jest tandetny. nie przepadam za nim, ale mówiąc, ze jest tandetny, udawadniacie (to do wszystkich, którzy stwierdzili, że jest tandetny), że nie bardzo chyba rozumiecie znaczenie słowa tandetność. takie jest moje zdanie. poraz kolejny powtórzę- tandetna jest paris hilton. no i pamela anderson.
pozdrawiam :)

dzagucha

może masz troche racji
ze słownika pwn tandeta
1. «rzeczy liche, wykonane niedbale, po partacku, z marnego materiału»
wprawdzie tu chodzi o rzecz,ale konwertując do człowieka pasuje:) ktoś gra coś ale z powodu swojego "marnego materiału"-talentu(a raczej w dużej mierze jego braku) wychodzi z tego partactwo:),a poważnie w dużej mierze masz rację,pardon,przepraszam wszystkich fanów(a może co ważniejsze fanki :) ) Blooma,nie jest tandetny:) jest słabym aktorem,również pozdrawiam

Dzihad

jak by to powiedziec lubie go i to jak gra i nie nazwałabym siebie tandetną....proponuje byś najpierw sie zastanowil nim coś napiszesz

pozdr. ze słnecznego KJ

szczupus

Ech... Bloom pierwszy raz dostrzegłam go we ,,Władcy..." i myśle że dopiero ten film otworzył mu drzwi do kariery, przyszłośc pokaże czy orlando umnie korzystać z tego z jakimi aktorami jest dane mu grać: Johnny Depp, Viggo Mortensen, Ian MCKellen. Miejmy nadzieje że się od nich czegoś nauczy lub już nauczył, ponadto mam nadzieje że juz nie będzie grał tak mdłych postaci, przez nie wygląda jak ,,francuzik" czy homoseksualista.....naprawde szkoda chłopaka.

Pussykilla

Ojoj ! Znalazłam aktorkę,ktora mierzy siły na zamiary ! Kochanie zagraj mi coś,to zobaczymy czy jesteś cos warta,bo jak na razie to tylko umiesz się popisać swoją niechęcią do Blooma.Ja sama nie jestem jego wielką fanką,ale nie potępiam go,bo pewnie sama bym lepiej nie zagrała...Poza tym wolę "marnować" czas na coś innego,pożyteczniejszego.Może powinnaś założyć swój fanclub?Przestaniesz tracić czas na potępianie marnych aktorzyn ;)
To może nawet ja sie do niego przyłączę...
I wiesz co? On chyba cos w sobie ma,ze w tak młodym wieku nakcono tyle filmów z nim,a z Tobą żaden...No cóż... Życzę powodzenia we dalszej karierze aktorskiej..;)

shatzi_

Moim zdaniem Orlando to marna aktorzyna, ma jakiś taki dziwny głos, który ładnie brzmiał tylko we władcy. Ale jeżeli komuś podoba się jego wygląd zewnętrzny, to co w tym złego? Jeżeli ktoś lubi oglądać jego zdjęcia to nie widzę w tym nic tandetnego. No, chyba że jak kilka osób wspomniało wypisuje takie dyrdymały jak ,,Oskar dla Blooma!''. Bez przesady. Jest jedna scena w której Bloom wypadł świetnie. To kawałem POTC2. ,,Gdzie jest Jack?! Nie płynę nigdzie bez niego *leci Sparrow* Nie ważne, chodźmy!''. I tyle. Niestety... Zastanawiam się tylko za co dostał to całe stypendium...

Bellatriks

Nie mówie, że jestem jego fanką, ale jednak stane po drugiej stronie- uważam, że Bloom zasługuje na chodziaż troche szacunku. W końcu granie w filmach(dodatkowo takich jak Piraci) wymaga dużo pracy...
Ale nic Wam nie będę tłumaczyć. Sądzicie jak sądzicie...

Pussykilla

dziewczyno co to sie go czepiasz??zazdroscisz ze tyle osiągnął??i to samo z Keirą Knightley... gdyby nie mieli talentu to nie zagraliby w tylu filmach i nie zrobiliby takiej kariery.nie jestem jego fanką i wcale mi "nie leci po gaciach" jak go widzę:/to ze Tobie leci jak oglądasz niektore filmy to nie znaczy ze innym tak samo.
a do niektorych komentujacych, ktorzy deklarują ze go nad zycie nienawidzą i najchgętniej by go zabili, mam pytanko: za co???:/

Pussykilla

powiem tak: nie wszyscy jego fani sa tandetni.ja osobiscie zaliczam sie do osob,ktorych jest obojętny, ale bardzo lubię i szanuję Keirę. na pewno jest lepszą aktorką niż Marilyn Manson,którego masz w ulubionych. a Courtney love byla niezła w jednym filmie. a w reszcie - taka z niej aktorka jak z madonny. takie jest moje,zdanie,moj gust.ty masz inne, szanuje to i prosze bys i ty uszanowala moja wypowiedz,autorko tego tematu.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Pussykilla

jest dla mnie słaby aktorem i nie powiedzialbym ze jego uroda jest ponadprzecientą wyglada jak wielu facetów których spotykamy na ulicach i niczym sie nie wyróżnia, jedyna rola w której przystojnie wyglądał to legolas w władcy pierścieni