Swoim aktortwem się w ogóle nie wybija. Jedyne co ma z pewnością to ponadprzeciętna uroda, i tylko tym zaskarbił sobie Waszą sympatię. Wystarczyło zagrać w "Piratach..." i już wszystkim leci po gaciach. Tak samo jest z beztalenciem Knightley. Jak ja bym zagrała to też by Wam leciało?;p (joke!)
Pozdrowienia ze słonecznego Torunia,
Veronica!
Jak dla mnie to Legolas nie był przystojny-no ale to kwestia gustu. Mi osobiście Bloom jest obojętny chociaż chyba jestem po jego stronie. Wiadomo że nie jest jakimś wielce utalentowanym aktorem ale sądze że nie chodzi tylko o jego wygląd. Fakt rola w piratach była jedną z jego najlepszych (jak dla mnie) Ale przecież on miał fanów (jak twierdzisz tandetnych) już wcześniej! A co do Keiry to cie nie kumam??? Masz coś do piratów że twierdzisz że każdy kto w nich zagrał jest sławny od tej pory??? Keira jest moją ulubioną aktorką i lubiałam ją już wcześniej niż pojawili się piraci. Nie chce cie obrażać ale kto dla ciebie dobrze gra? Marilyn Manson? Pytam tylko z ciekawości bo masz go w ulubionych?
POzdRo=)
wraz z Knightly tworzy bardzo marny i bezbarwny duet w Piratach......jedynie jako Legolas był jakiś...ale to pewnie dlatego, że jest mało męski jak elf
Dla mnie może istnieć. Nie przeszkadza mi swoją obecnością i nie zadźgałabym go tasakiem przy pierwszej możliwej okazji, o nie. Zgadzam się jednak z czyjąś powyższą wypowiedzią, że jego aktorstwo naprawdę nie jest powalające na kolana. Jest, owszem, ładny, powiedziałabym nawet, że jego uroda wybija się lekko ponad tłum innych ładnych facetów, ale z drugiej strony: nie przesadzajmy. Są ludzie, którzy są o WIELE przystojniejsi, a po drugie: są o WIELE lepszymi aktorami.
Popatrzecie: w czym on zagrał? We wszystkich częściach trylogii Tolkiena będąc elfem Legolasem, który samodzielnej sceny (z tego, co pamiętam, a swego czasu byłam wielką fanką "Władcy Pierścieni", zatem pamięć chyba mnie nie zwodzi) niestety nie miał. Potem nadeszli "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły", w których mógł olśnić aktorstwem, ale niestety tego nie zrobił. Przebił się za to weteran Depp, którego tym mianem w towarzystwie Keiry i Blooma chyba nazwać żartobliwie (oczywiście!) można. W międzyczasie było "Królestwo niebieskie", który jak znikło z ekranów, tak znikło i z ust, a więc nic wspaniale genialnego. Była chyba jeszcze jakaś komedyjka romantyczna z Kristien Dunst (czy kimś tego rodzaju). Teraz druga część "Piratów...", w której szacowny pan Bloom znowu został przyćmiony ze wszystkich stron i przez Deppa i przez Keirę (moim zdaniem, rozumiem, że ktoś może dyskutować, bo nie każdy ją lubi...). I co? Na podstawie tego mamy dojść do wniosku, że jest NAJLEPSZY i ogółem THE BEST? Chyba zaszło jakieś nieporozumienie. Naprawdę nie taki jest wspaniały aktor. Naprawdę nie jest nim Bloom.
Rozumiem, że ktoś może zasypiać wpatrując się w plakat z jego cudowną twarzą, ale wtykanie takich głupstw a propos jego wybijającej się, wybitnej gry aktorskiej to jedno z takich niedomówień, których się nie zostawia bez obrony.
(tylko mnie nie zabijajcie, drogie fanki Blooma... ^^)
W 100% zgadzam się z Veronica! Uważam Blooma za okropnego aktora, który dodatkowo swoim wizerunkiem pogrąża się jeszcze bardziej. Jego dotychczasowe role utwierdzają mnie w przekonaniu, iż jest on beznadziejny i zyskał sławę nie dzięki swoim umiejętnościom, a wyłącznie z pomocą tandetnych fanów.
Szczęśliwie się składa, że mam znajomą, która jest wielbicielką Blooma. Trafił swój na swego, ona jest również tandetna jak jej obiekt westchnień. W związku z tym teza postawiona w temacie jak najbardziej jest potwierdzona eksperymentalnie i na ludziach.
Na końcu chcę zauważyć, że Bloom pasuje do roli geja (jeśli nie jest nim w prawdziwym życiu, co jest bardzo prawdopodobne!!!), a na pewno nie jest przystojny, jest wręcz obleśny! Nie znoszę go.
z pozdrowieniami
Krzysiek
Moim zdaniem jest bardzo przystojny. Nie jest typem buntownika jak np. Johnny Depp czy współczesnego chłopaczka dresiarza jak Chad Murray (a uważani są powszechnie za przystojnych), ale za to ma własny styl. A to nie oznacza że jest jak go wyzywano gejem czy pedałem. Nie rozumiem za bardzo tych określeń bo ja u niego nic podobnego nie zauważyłam... Widać że bardziej delikatny wygląd u mężyczyzny uważany jest powszechnie za coś złego, ba nawet go od lalusiów nazywają... teraz jak widać super-wielkie mięśnie królują (nie mam nic przeciwko, ale nie można być tak ograniczonym). A aktorem jest dla mnie dobrym, chociaż może nie wybitnym. Uważam że zagrał bardzo dobrze swoje role w Elizabethtown czy Helikopterze w ogniu. Widać, że ma chłopak możliwości duże, tylko lepiej żeby ich nie zaprzepaścił takimi rolami jak np. w Troi.
P.S Jeżeli on jest tandetny, to nie wiem kim jest Shakira, moja droga Veronico....
Dzień dobry Aniołki!:D
Ale brzydka pogoda;/ Słonko mogłoby pojawiać się nieco częściej. Nawet progonozę pogody na TVN trudno zrozumieć jak Omena prowadzi. Wrrr, bambuko;)
Teraz może przejdę do meritum!
Do AimeR:
Nie uważam, że Marilyn Manson gra lepiej, bo nie widziałam go jak do tej pory w żadnym filmie. Uważam za to że tworzy interesującą muzykę (niestety w większości covery;/), dlatego też dodałam go do ulubionych. skoro jest w bazie filmwebu, dlaczego mam go nie dodawać skoro go lubię?:) Do piratów coś mam. Nie podoba mi się zachwyt nad nim, bo to chory zachwyt. Ten film sprawił, że każdy byle aktorzyna stał się teraz idolem mas. I to jest bardzo złe, że ludzie lubią rzeczy drugiej kategorii, że starają naśladować to, co jest naśladowane przez wszystkich. Ten film zpowodaował, że teraz lepiej iść na łatwiznę, obejrzeć parę efektów specjalnych i denną akcję, niż wybrać film bardziej ambitny, skłaniający do refleksji i zacząć utożsamiać się np. z Robertem DeNiro. Brak w tym wszystkim indywidualizmu.
Do lollia:
Legolas nie był "jakiś". Był zdecydowanie nijaki.
Do Madzia:
Jeśli on jest tandetny, to Shakira jest (jak dla mnie) jedną z najpiękniejszych, najbardziej utalentowanych piosenkarek, która jest wrzucana przez 'pewnych' nieznających nie na muzyce do worka z gwiazdkami typu Britney Spears. Mało satysfakcjonująca odpowiedź jak dla mnie, ale mam nadzieję, że Ci starczy:))
Do Ariana:
W ten sposób właśnie się dowartościowuję. Odkryłaś mój sposób, ale nie stosuj go. Chyba, że chcesz:)
To właściwie na tyle, idę na obiad.
Miłego dnia i udanej reszty wakacji Dziubaski,
Miss World Veronica Hasse!
Hmm, sama go nie lubię, uważam, że to bardzo przeciętny aktor. Z wyglądu też mi się nie podoba, ale nie mam zwyczaju jego fanów nazywać "tandetnymi."
Ale cóż, widocznie niektórzy sami siebie dowartościowują, obrażając innych.
Nie powiem kto jest suką, bo wszyscy zaczną mnie pojeżdzać;p A mam mam na myśli osobę która dała Ci ży...;p
Swoją drogą właśnie takie negatywne opinie siedzą w młodych ludziach i to jest bardzo beee! Na przyszłość - czy ja mam podobny styl pisania do Alicii? Chyba nie:D
Pozdrawiam koleżankę z Torunia,
Veronica! ;*
Jak nie lubisz orlanda to nie oglądaj filmów z nim i tyle, chociaż ty pewnie i tak widziłaś tylko piratów
i od******l sie od mojej mamy
Nierozumiem czemu jeśli ktos obraża aktora, obarża również i jego fanów.. Spoko.. Mozna mieć własne zdanie na temat znanej osoby.. Ale czemu oceniać od razu miliony ludzi, ktorym sie podoba?? Ja nie jestem wielką fanką Orlanda, chociaż go lubie... Ale nawet gdybym pala do niego najgorętszą miłością, to i tak nie miałabym nic przeciwko Twoim wypowiedziom Veronico.. Po prostu nie moge zrozumieć, czemu obrażasz też jego fanów?? To nielogiczne..
ja też nienawidzę obrażania na filmwebie. wyszyscy wyzywają się od idiotów jeżeli tylko ktoś ma inne zdanie. ktoś napisze że nie podobał mu się film albo gra jakiegoś aktora to od razu pod tym tematem wypisują teksty np. że jest za mało inteligentny na taki film albo za głupi żeby poznać się na talencie tego aktora.
Dobra, Orlando talentu do filmów nie ma, wychodi z niego tetralny styl grania co w filmach razi, ale wyczaj kobieto, że obrażasz innych ludzi o których nic nie wiesz. Uważasz że to ok?? Jesli tak to żal mi Ciebie, tu w necie możesz być kim chcesz, ale w rzeczywistości założe się że jestes bardzo nieszczęsliwa, samotną osobą. Przykro mi, typowa reakcja zakompleksionych ludzi, dowartosciowywanie się, ubliżając innym. Moje gratulacje i powodzenia w dalszej egzystencji
tyle
Aneczka120 @... nie tylko ty tak masz.
Orlando jest ekstra aktorem - pokazał na co go stać np. w Piratach czy Władca Pierścieni.
Jeżeli ktos się ze mna nie zgadza - nie moja sprawa.
Pozdrawiam.
Wiesz co mogę to samo powiedzieć o tobie :P ze aktor który ty uważasz ze jest świetny napisze ze jest tandetny jak i jego fani czyli ty :P i jak się czujesz miło ci? Tylko ze ja nie jestem taką smarkula jak ty i w tym problem ze tak nie pisze.
Naprawdę obrażaj sobie aktorów ale fanów zostaw spokoju bo CI NIC nie zrobili.
Współczuje tylko twoim rodzicom, że nie potrafili Cię wychować.
Pozdrawiam Jenny i Kalanichta!
NIE dla Blooma, TAK dla Legolasa...w bardziej meskich rolach, taki (bez obrazy) ciotowaty koleś sie nie sprawdza..
Nie rozumiem jednego. Dlaczego tak wielu ludzi nie potrafi wyrazić, że czegoś lub kogoś nie lubi, inaczej jak tylko bluzgając i obrażając wszystko co z tym związane. Po co ta agresja? Można przecież normalnie, kulturalnie stwierdzić - nie podoba mi się, nie lubię bo... Podać konkretne argumenty i finito. Bo np. obrażanie kogoś, że wygląda jak wygląda jest bez sensu. Przecież nie ma się na to większego wpływu. Zawsze tak było i będzie, że coś co podoba się jednym niekoniecznie spodoba się drugim i odwrotnie. Tylko po co do tego dokładać chamskie odzywki.
Ja osobiście lubię oglądać Blooma w filmach i odpowiada mi jego gra. Podoba mi się też jego wygląd. Po prostu najbardziej lubię taki typ urody u facetów. I też nic na to nie poradzę.
Wpadłam tu pierwszy raz, bo zaciekawił mnie temat. Widzę, że niektórzy zachowują się hm... jak 10-letnie maniaczki dodając komentarz etypy "kocham blooma". To jest strasznie płytkie i głupie. Rozumiem, że można go lubiec, bo sama jestem jego fanką, ale szanuję opinie innych i nie obrażam każdego, kto ma inne zdanie niż ja. Ludzie, wyluzujcie trochę, tutaj nie chodzi o to, aby bluzgać i wszczynać kłutnie.
Z drugiej strony nie podoba mi się początkowa wypowiedź autorki tego tematu. Ja osobiście odbieram to jako zaczepkę, i wygląda to, jakby było napisane specjanie, aby wszcząć kłutnię i oburzyć fanki Blooma.Sorry, ale śmieszni jesteście.
pozwole sobie odnieść się do wspomninego chamstwa,przecież to normalne w naszym kraju że trzeba zbluzgać kogoś kto ma odmienne poglądy polityczne,inny gust etc. więc nie dziwcie się,ja się już przyzwyczaiłe,:),a co do fanek(-ów) Blooma,to denerwujące jest gadanie typu:"Kocham Go" i pianie nad delikatnie mówiąc przeciętnym aktorem,więc ja dopuszczam krytykowanie osób za wznoszenie takich nieuzasadnionych peanów,ale chamstwa nie,no ale cóż poradzić,temu chyba się nie da zaradzić
Ja nie porównałam Shakiry do Britney. Shakira ma większy talent, ale Britney znacznie więcej osiągnęła. Co prawda teraz jest uważana za "kicz" ale w swoim czasie była królową popu i jedną z pierwszych blond gwiazdeczek na scenie. Nie przepadam za jej muzyką, ale też do Spears nic nie mam bo coś tam nowego pokazała. A Shakira zmarnowała talent, śpiewając taki "szajs" jak Hips don't lie (które nawet w połowie nie dorównuje Dance like this z DD2). Pozdrawiam...
Ja do niego nic nie mam.Gra przyzwoicie a uroda??Hmm...właśnie.
Co z jego urodą??Jednym się podoba drugim nie bo jedni wolą ślodkich ze az przesłodzonych facetów a jedni bardziej drapieżnych.
Mnie jego uroda nie zachwyca ale jako aktor jest niezły.
Pozdrawiam:)
Acha,zapomniałam co do Keiry.
Nie zgadzam się ze jest beztalenciem.
Jest bardzo dobra.Udowodniła to grając w wielu filmach.Zresztą nie będę nikogo przekonywać...
To chyba już wszystko.
pzdr.
to że gra w wielu filmach nie znaczy że jest dobrą aktroką. może jest zatrudniana dlatego że przyciąga widzów do kin a film z nią jest skazany na sukces...
Wiem,wiem ale mi chodziło o to ze udowodniła to czyli talent grając(no dobra nie w wielu)ale w kilku dobrych filmach...
pzdr.
powiesić za jaja do góry nogami tego pięknisio-pedzika!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Nareszcie ktoś z płci przeciwnej otrzeźwiał!!! ;-)
Veronica ,Szlifara co myślicie o wyprawie do Hollywood aby uświadomić Orliego co o nim myslimy??? To będzie nasza krucjata(lekkie nawiązanie do Królestwa Niebieskiego:])
Popieram Veronike. Tylko nie zgadzam sie z jednym - nie powala z nog 'uroda',
a tak przy okazji Torun rulez! :-p
Cóż, w 100000% was popieram drogie panie ;-)
Ale niestety mój skromny budżet nie pozwala mi w najbliższym czasie myśleć o Hollywood ;-)
Następna tandeta obrazajaca slawnego aktora....az zal mi takich ludzi najpierw ktos obrazal Johnnego teraz Orlanda...ludzie nie umiecie sie opanowac ja rozumiem ze go nie lubicie ale nie mozecie po prostu powiedziec ja go nie lubie trzeba odrazu pisac zabic go, na stos z nim...:/:/;/ bardziej dizecinnego zachowania nie widzialam naprawdeA Orlando nie po Piratach jest tak slawny bo nie wiem cyz wiesz że Orlando w wielu filmach zagral i jakby nie zagral w Piratach pewnie jego ocena by sie nie zmienila. A Keira jak juz gdzie spisalam jest bardzo mloda i jeszcze nie wyrobiona aktorka...jak zaczeli krecic piratow miala zaledwie 17 lat jeszcze nawet nie byla pelnoletnia....wiec czego od niej chcecie......a ty z pewnoscia zagralabys o wiele gorzej od Keiry.....czy Orlanda....po prostu zazdrosc ...bo inaczej tego powiedzie, ciebie by nawet w serialu nie chcieli a co dopiero w filmie :D:D jak kiedys bedziesz moze aktorka i zagrasz przynajmniej w jedyn filmie tak dobrym jak piraci i dostaniesz jedna z glownych rol jak Keira to wtedy pogadamy...chociaz szczerze watpie ze juz na początek swojej kariery zagrasz w czyms podobnym do piratow...:/:/:/
buhahaha, najlatwiej jest wyjechac z tekstem 'nie lubisz go, to znaczy, ze mu zazdroscisz'. po prostu zenujace podejscie do tematu. ja tez go nie lubie, ale uwierz mi, nie mam mu czego zazdroscic. moze on powinien zazdroscic mi? moze ja mam cos czego on tak bardzo by chcial? bo raczej pan bloom niczym mi nie imponuje i mysle, ze wiekszosci uzytkownikow.
Orlando jest piękny na swoj sposob.Może nie jest jakis wg. niektorych meski, ale jednak wiele dziewczyn go kocha.Wiekszosc szuka u niego tylko negatywnych cech, a nikt nie spojrzy na te pozytywne, np. jaką ma delikatną urode ,jakie ma śliczne oczy, czy naprawde tak trudno zobaczyc jego dobre strony ? Rozumie ze ktos go nie lubi i nie chce widziec u niego tego co dobre ale to nie znaczy ze trazeba go obrażać, on jest lepszy i wiecej osiągnął niz wy wszyscy razem wzieci.Napewno troche zazdrosci w tym jest.
Wg mnie jest Orlando to przeciętny aktor. Co do kwestii wizualnej, może sie podobać. Jeśli ja miałabym oceniać go po wyglądzie, nie rozpływałbym się nad nim jak 11-12 latki, ale to ich prawo. Mnie sie nie podoba. To że 12 nastki piszą że go kochają, uwielbiaja, że ma piekne oczy i że jest zajebisty - ha! taki wiek. Nikt mi nie powie że w wieku 12 lat oglądając film z jakimś przystojniakiem zwracał uwage tylko na talent. Dzieciaki skończą odpowiedni wiek (to juz indywidualna kwestia) i zaczną bardziej zwracać uwagę na to co aktor stara się przekazać i jak gra. To czy ktos sądzi że jest tandenty czy nie, jego sprawa. Każdy niech sam oceni.
fakt, moze osiagnal wiecej niz my tutaj razem wzieci, ale dlaczego sugerujesz, ze od razu wszyscy mu zazdroscimy? gdybym chcial byc aktorem, to jasne ze chcialbym byc taki jak on (pod wzgledem popularnosci, bo talentu raczej nie...). ale nie chce byc, wiec nie rozumiem czego mam mu zazdroscic? milosci 12 latek? dziekuje, jakbym byl pedofilem to moze i bym sie skusil. 'on jest lepszy' - moze trudno Ci bedzie w to uwierzyc, ale ja w ogole nie czuje sie gorszy w zestawieniu z panem b.
a jesli delikatna uroda jest rzeczywiscie taka pozytywna cecha, to dziwie sie ze nie dostal za nia oscara, chociaz z tego co mi sie wydaje temat zostal poruszony aby oceniac jego umiejetnosci aktorskie a nie urode. choc juz naprawde nie mam pojecia jakie zamierzenia miala autorka tego tematu... czy aby oceniac jego urode czy talent?
pozdrawiam
Dzień dobry moi mili!
Stęskniliście się za mną? Oj czuje, że tak;)
Przejdźmy do rzeczy:
Do LeeLoo:
Nielogczną wypowiedzia byłoby 'Nie lubię Orlando Blooma gdyż 'zupa była za słona'. Co jest nielogicznego w tym, że utożsamiam z nim jego fanów, że traktuje ich tak jak jego? Niektórzy marzą o tym żeby ktoś powiedział do nich 'jesteś jak orlando Bloom'. Ja im to właśnie mówię, tylko w inny sposób - 'to co jest beznadziejne w nim, jest tak samo beznadziejne w Tobie'. Kropka.
Do becia16:
"nie podobał mu się film albo gra jakiegoś aktora to od razu pod tym tematem wypisują teksty np. że jest za mało inteligentny na taki film albo za głupi żeby poznać się na talencie tego aktora."
Święte słowa. Właśnie przeczytałam komentarz 'zamknij sie suko, orli jest super'. Domyslam sie, ze autor tych slow mnie (oraz Twojego przesłania) nie do konca zrozumial.
Do Jeanny:
Niestety nie wiem czy w ten sposob objawia się jego 'teatralny styl grania' bo nie miałam przyjemności (?) widzieć go na scenie.
Zapytałaś, czy uważam, że obrażanie jest ok. No jasne że jest, dopóki nikt na czyjej opinii mi zalezy nie obraża mnie. Wy wszyscy możecie pisać co chcecie, bo wasze zdanie lata mi koło.. nosa.
Ahhh, odnośnie tego zakładu... Chcesz wygrać? Jak tak to mogę napisać, że wygrałaś, jesli na wygranej ci tak nie zalezy i lubisz dowodzić swoich racji, to napiszę Ci, że przegrałaś. Proste;p I tak tego nie zweryfikujesz;) I przyznam Ci 'w sekrecie' że czuję się zbyt piękna w otoczeniu brzydali;p (to jest mój największy kompleks;p;p;p)
I TeRaZ PoStArAm SiĘ WYCZAIĆ zIąąąąKu Co MiAUUUaŚ na MyŚli PiSzzzzĄc żE ObRaŻam LoooooDQfff KtÓrYcH nIe ZnAm! PeAce, LoVe, ExTasY!! PoZdRo DlA LaSeK z FeRaJnyyyy! czek dyzzz ałt;p
'wyczaj'? Jezus, Maria!
Do Sasiv:
Ej, tak mi wjechałaś na psychikę pisząc, że jestem tandetna jak aktor którego jestem fanką, że nie wiem. Normalnie ta 'obelga' tak mnie poruszyła, że chyba zaraz pójdę na trzepak i pobiję łopatkami okoliczne dzieciaki żeby się wyładować ( o kradzież wiaderek nie wspomnę). Nie jest mi miło, wprost przeciwnie, czuję się zmieszna z błotem. A to, że nie wymieniłaś mnie w pozdrowieniach to już w ogóle jest cios poniżej pasa. Traktuję to jak policzek. A moi rodzice? wychowali mnie tak jak tylko potrafili. Dobrze, że Twój ojciec jest ministrem edukacji a matka oligofrenopedagogiem, i że mają takie cudowne dziecko. Boże błogosław im!
Do Regista:
Gdybym napisała 'Nie lubię go, bo nie podoba mi się sposób w jaki gra' nie byłoby pod tym tematem 90 odpowiedzi. Przynajmniej przykułam w jakiś sposób Waszą uwagę i o to mi głównie chodziło. I chamskie odzywki są właśnie po to.
Do maDzia:
Ja lubię muzykę i jednej i drugiej. Nie uważam, że 'Hip's don't lie' to szajs, wprost przeciwnie, bardzo mi się ta piosenka podobała. Jeśli Ty jesteś innego zdania, to przeciez nie będę Ci pisała, że nie znasz się na muzyce. Po prostu lubisz co innego.
btw: Czy ja wiem, czy robienie z siebie totalnej idiotki to aż takie wielkie osiągnięcie? A królową popu i tak jest Madonna... tak było, jest i będzie;)
Do veni01@...
Zazdroszczę mu wąsów i włosów na klacie.
I tak naprawdę to ja nie chcę być aktorką, co Wy sobie wszyscy ubzduraliście?:) Oczywiście gdybym dostała propozycję zagrania w 'Piratach...' bym musiała być niewiadomo jak głupia, żeby odmówić. Tylko Wy wtedy zamiast Keiry kochalibyście mnie!;p
Do Brave:
Może lepiej przejedź się ze Szlifarem, ja zapisałam się do szkółki bonsai i mam przez to ciekawsze zajęcia niż uganianie się za Bloomem. Poza tym pranie muszę rozwiesić, ogródek podlać... Naprawdę, są ciekawsze rzeczy;);p;p;p Ale miło, że o mnie pomyślałaś:D ;***
Na tym kończę,
z wyrazami niegasnącej miłości,
Miss World Veronica Hasse!
PS1: przeczytajcie sobie cztery odpowiedzi Anki ( wszystkie takie same) i zobaczycie o co mi przez ten cały czas chodziło!
PS2: Narzeczona premiera to bardzo ładna kobieta! Prawda?
Muszę się zgodzić z Bravem, że Mrs. Veronica Hasse rulez :D Fanką Blooma nie jestem, ale trzeba przyznać, że w Piratach wygląda całkiem całkiem :) Ale prywatnie... Te jego apaszki... Brrr... No i to jego aktorstwo, pozostawia sobie wiele do życzenia. Pierwsza część, jak i również druga miały być filmami Blooma. Skoro tak,nie wiem kto wpadł na pomysł by zatrudnić w nim Johnnego Deppa, który swoją znakomitą grą aktorską sprawia, że boski Orlando staje sie postacią drugoplanową, niewiele znaczącą,wręcz nieciekawą. Pierwsza część Piratów, która okazała sie ,oczywiście, sukcesem Deppa (nominacja do Oscara) i porażką Blooma. Tak więc aby II część była filmem Orliego, ten podążył na lekcje aktorstwa! Cóż... Lepiej późno niż wcale :) Zawsze wydawało mi się, że talent aktorski się ma lub nie i nie można się go nauczyć, ale to chyba wynika z tego, że mam 14 lat i jestem jeszcze na tyle naiwna, by wierzyć, że żeby być aktorem trzeba mieć talent. Co prawda po debiucie aktorskim Paris Hilton powinnam zmienić zdanie, ale pan Depp przywraca wiare w to że aktorstwo jest sztuką, a nie rozrywką dla bogatych. Pozdrawiam. Magda
Małe sprostowanie :D Pierwsza część Piratów okazała sie, oczywiście, sukcesem Deppa (nominacja do Oscara) i porażką Blooma.
Droga Mrs Veronico Hasse :)
Osobiście lubie Orlanda Blooma oglądałam większość jego filmów i wcale nie mówie że w każdym zagrał dobrze. Ale nie jest on znowu "tandetnym aktorzyną" ! W trylogii "Władca pierścieni" czy w "Piratach z Karaibów" wg mnie zagrał świetnie. On jest jeszcze młody i jeszcze ma czas na poszerzanie swojej wiedzy o aktorstwie! Zwłaszcza teraz kiedy ma możliwość grania w towarzystwie bardzo dobrych i doświadczonych aktorów ! Więc nie osądzajmy go zbyt pochopnie i dajmy my szanse aby rozwinął skrzydła ;) Nie jestem jego jakąś tam fanką na zabój, która wyznaje mu miłość przy każdej możliwej sposobności ale czymś ten aktor jednak przykuł moją uwagę i wcale nie był to wygląd ! Więc zwracam się z prośbą abyś nie obrażała jego fanów lub tak jak w moim przypadku skromnych wielbicieli :)
Z pozdrowieniami Marta :)
Orlando nie jest tandetnym aktorem....może Depp ma wiekrze doświadczenie ale nie możan powiedziec że Bloom gra źle...i wcale nie zyskał popularności tylko przez piratów...bardzo podobał mi sie także w Troi i Władcy Pierścieni...każdy ma swój gust ale bez przesady....odegrał też świetna role w Elizabethtown...i nie mozna powiedziec że jest beznadziejny
Wolność słowa.
http://www.filmweb.pl/Nie%2Blubisz%2Bjej%2B%2Btemat,Topic,id=466614 [www.filmweb.pl/Nie%2Blu...]
No comment.
Niedługo zablokują i ten temat, więc szybciutko piszcie co macie do powiedzenia na temat pana Blooma, bo później już takiej okazji nie będzie.