Ten aktor to dno , gra tragicznie w każdym filmie identycznie wręcz komicznie , gdy widzę jego aktorską grę to ze śmiechu skakać mi się chce ......po co on się pcha do Hollywoodu gdy widzi się jak on gra to można umrzeć z nudów.Gdybym miał go porównaĆDO jakiegoś Polaka to porównałbym go do drewniaka Rasiaka..
no i ja tez wyrażam swoją myśl: Pan Bloom jest dobrym aktorem.
Ja na jego miejscu mial bym wielki zal do swoich fanek,bo wlasnie przez nie przylgnal do niego wizerunek jakiegos lalusia,ktorym nie jest:/ i potem pisza jacys goscie "ten aktor to dno"
i wspolczuje tym co go nie lubia,bo jeszcze uslyszycie o nim w jakiejs produkcji,moze zagra w niej zle,moze dobrze,ale dla was nie ma roznicy,bo taki tam Bloom zagral biednie w jednym,drugim filmie i juz zostaje przez was skazany na wieczne potepienie;/
.....................Dokladnie (cytuje slowa):
"ludziee!DYSTANSU!"
....obrzydziliscie tylko te forum...pozdro dla tych co maja DYSTANS...ja juz mam dosyc kolejnych,bezsensownych klotni...DOWIDZENIA PANSTWU
Jesli uwazasz ze Orlando Bloom gra ,,tragicznie w każdym filmie identycznie wręcz komicznie,, To znajdz mi innego aktora w jego wieku który gra lepiej!!...powiem ci jedno jestes załosny..(rozumiem ,masz prawo wyrazac wlasna opinie)..ale tu prawie kazdy pisze negatywne posty o Bloomie..co to jest forum Antyfanów??..dajcie spokuj ...
pozdro dla normalnych ludzi z tego forum ..którzy popieraja Blooma :))
Ja Ci mogę wymienić aktorów mniej więcej w jego wieku, którzy grają lepiej. Ot na przykład: chociażby Elijah Wood, Ali Larter, Ryan Gosling, Scarlet Johansson, Rachel Mc Adams.. Długo by wymieniać.
Każdy wyraża tu SWOJĄ opinię. A że większość jest negatywna.. Cóż. Pan Bloom mógłby się po prostu bardziej starać.
Dlaczego rozgraniczacie ludzi na 'fanów' i 'antyfanów'? Toż to głupie;P
Nie wspomnę o podziale normalni- nienormalni. Hyhy:D
Aha. Co rozumiesz przez popieranie Orlando Blooma? :D hehe:D
Ave Bloom?
to nie my ich rozgraniczamy,tylko oni sie sami dziela na tych anty-fanow,moze by tak nie bylo gdyby nie te same,bezsensowne:teksty,kłótnie,brak porozumienia,ale jak tu sie porozumiec,skoro trafiaja sie w wiekszosci same uparte osly,ktore ciągną to wszystko...ja bym to juz najchetniej skonczyl wogole temat Bloom'a...ale widac nie,bo trzeba dalej go karac,jak to robia nie ktorzy...co to tylko jeden jest aktor na swiecie???NIE poprostu wam sie nie chce zakichanego tylka ruszyc na inne forum,a zreszta po co mial by ktorys "wielki krytyk Bloom'a" isc na tematy innego aktora/ki skoro tutaj mu dobrze...a jeszcze tam go moga wysmiac za jakikolwiek komentarz,ale to juz jego pech...
yyy.. ciężko zrozumieć Twój post.
Ale nie zauważyłeś, że Wy uparcie atakujecie krytykujących Bloom'a?
Każdy ma swoje zdanie. Moglibyście to uszanować. Wszyscy.
Tyle tutaj.
MY uparcie atakujemy???
to popatrz na takiego Rengaru pisze o mnie bzdety jak jakis palant,tylko dlatego,ze lubie Bloom'a i MAM SWOJE ZDANIE...jesli mamy cos uszanowac to wszyscy...tyle
bloom jest beznadziejny w 100 procentach ale zaloze sie takie scierwo jak daro ma w domu oltarz gdzie codziennie czci osobe blooma
A ty masz laleczkę woodoo wyglądającą jak Orlando Bloom?! Co wy się tak czepiacie daro? Broni swojego zdania, tak jak wy(antyfani Orlando)!
Weź nikogo tu nie obrażaj dobra!!!!!!!!! Obrażając Daro obrażasz również innych którzy mają podobne poglądy do niego( w tym też mnie). Czyli uważam że Bloom jest aktorem dobrym. Ja nie mdleje na jego widok. Nie jestem bezkrytyczna w stosunku do jego aktorstwa i nie pisze postów typu "Orli jest boski więc się odczep" ( taki też post widniał na początku tego tematu). Nie przypuszczam że ludzie o takich poglądach stawiają komukolwiek ołtarze.
Ps. Ten twój post to przegięcie. Tu trwa bezsensowna wojna która do niczego nie prowadzi. Dajcie spokój z tego typu postami.
(Ja chyba jednak pójdę na prawnika)
dzięki dziewczyny ja tez sie z wami zgadzam:*
powinnismy juz wszyscy zakonczyc ta bezsensowna wojne na slowa...
Daro święte słowa tylko czy tamci to zaprzestaną bo coś mi się źle wydaje że tego oni tak tego nie zostawią :( i to mnie martwi niesamowicie:(
..Ej lapsie..co ty masz do Daro..jak ktos juz tu napisał ,,on broni tylko swojego zdania,,.,.
,,bloom jest beznadziejny w 100 procentach,,- a ja załoze sie ze ty jestes fanem Tokio Hotel(wiem ze nie dotyczą oni filmów)..i gdy widzisz tego ciecia Billa ..to spuszczasz sie na jego ogromny plakat ktory powiesiłeś sobie nad łózkiem!!...
,,takie scierwo jak daro,,- weś ty się od niego odwal ..bo bedziesz miał ryj jak pinokio po ataku termitów!!..
Ciesze się że są tacy ludzie na tym forum jak ,,daro , elfik ,lily 27 itp.
którzy sa fanami Blooma a nie takimi ciulami jak TY!!
"Ciesze się że są tacy ludzie na tym forum jak ,,daro , elfik ,lily 27 itp.
którzy sa fanami Blooma" można tylko powiedzieć, że jest was wielu
Rozumiem , żeby lubić Blooma ( wasze zdanie ) ale wy go wręcz kochacie , siedzicie godzinami na komputerze i piszecie te posty w obronie Orlando Blooma , nie możecie znieść tego , że ktoś go nie lubi.
Rozumiem,żeby NIE lubić Blooma,ale żeby go wręcz nienawidzić i siedzieć godzinami na kompie i pisac posty z pretensjami do paru osob,za to ze go lubia.Nie możecie zniesc tego,ze jemu sie w zyciu powiodlo,a wam nie???
Za niedlugo juz po nocach bedziecie rozmyslac jak tu go skarac w kolejnym poscie:/
Ej bezmózgowcu daro skąd ty możesz wiedzieć , że nam wszystkim się w życiu nie powiodło , co ty znasz każdego forumowicza , znasz każde szczgóly z naszego życia ????
Przestańcie się chłopaka czepiać on broni tylko swojego zdania raz mu wychodzi a raz nie (mnie też się to zdarza) ale nie wszyscy święci.
Wystarczy sie domyslec kim jestescie, po tym co piszecie. Myslicie, ze jak macie wlasne zdanie, to moze inteligentni jestescie.
Wasza elokwencja jest taka, jak wy, denna...
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ja bronie swojego przed takim kretynem, jak Ty.
Popieram cie Daro...poprostu bronimy Blooma ..i nie jestesmy tacy jak nie którzy ciule na tym forum..najlepiej to by go spalili na stosie za to ze istnieje!!...Wiec apeluje do wszystkich ANTYFANÓW Orlando Blooma...radził bym wam odpuscic gnojenie jego i nas..bo inaczej bedziemy po was jezdzili ile sie da!!...
PS. jesli znow jakas łajza zacytuje moj tex. w jego poście..to bedzie tylko oznaczac ze jest tępy i niepotrafi sam nic napisac tylko małpowac!!
ANTYFANI TO LAPSY !!!!!!!!!!!
No nie teraz to już widzę , że wy jesteście gotowi umrzeć za tego waszego Bloomasa bedziecie go bronić, aż dotąd az bedzie istniec osoba ktora go nie trawi .
Brawo...gromkie brawa i owacje na stojaco dla tej pani z wąsami (znaczy dla ciebie lapsie)...wkoncu zrozumiałes o co chodzi..i nie przestane karac zadnego pomiota poki nie odpier***** się od Blomma pie***** Antyfani!!
ANTYFANI TO LAPSY !!!!!
"radził bym wam odpuscic gnojenie jego i nas..bo inaczej bedziemy po was jezdzili ile sie da!!... "
-To się nazywa wyrażanie swojego zdania? :D:D
"ANTYFANI TO LAPSY"
no to fajnie masz w domu.
"Przestańcie się chłopaka czepiać on broni tylko swojego zdania"
To jest obrona swojego zdania? :
Daro:"Nie możecie zniesc tego,ze jemu sie w zyciu powiodlo,a wam nie??"
"Rozumiem,żeby NIE lubić Blooma,ale żeby go wręcz nienawidzić i siedzieć godzinami na kompie i pisac posty z pretensjami do paru osob,za to ze go lubia."
Tylko przepraszam, kto tu ma pretensje do tych którzy (nie nie lubią Bloom'a:D) uważają go za kiepskiego aktora?
"weś ty się od niego odwal ..bo będziesz miał ryj jak pinokio po ataku termitów!!.. "
Nie chcę komentować Waszych "kontrargumentów". To się nazywa poziom :D
" tylko czy tamci to zaprzestaną bo coś mi się źle wydaje że tego oni tak tego nie zostawią :( i to mnie martwi niesamowicie:("
Proponuję, żeby wszyscy skończyli tę dyskusję, bo nie wiem Elfiku, czy zauważyłaś, ale posty ktróe tu widzisz nie należą Tylko do tych którzy "piszą posty z pretensjami do paru osób za to że go nie lubią"
Dajcie sobie z tym spokój, bo wygląda to żałośnie. :D
No niby masz racje. Tu się zgodzę że obie strony są winne tylko jak to teraz skończyć bo mi nic do głowy nie przychodzi. Nie wchodzenie nic nie pomoże bo sie nowi znajdą. Dzięki że zwróciłaś na to uwagę.
Widzę, ze ty poczuwasz się do roli , w której zażądzasz którego wpisu nie ma a kory jest , no tak , racja coś trzeba robić .
Spokojnie im właśnie o to chodzi. Takie posty to woda ni ich młyn. A tak w ogóle to my wiemy swoje o oni swoje.
Elfik masz racje..ale wkurzają mnie tacy ludzie którzy próbują zmieszac go z błotem za to ze istnieje..nie wiem o co im chodzi..moze poprostu mu zazdroszczą sławy..i tego wszystkiego :)
przeczytajcie sobie mój post troszkę wyżej.
A tak marginesem.. wytłumaczcie mi, jak można lubić/ nie lubić człowieka którego się nie zna? Z którym nie ma się nic wspólnego.
Nabierzcie trochę dystansu w podejściu do tzw gwiazd filmowych i niefilmowych.
I wy nie mieszajcie się z błotem tylko dlatego, że nie zgadzacie się w ocenie Orlanda Blooma.
Strasznie to gówniarskie. I tyle.
Ludzie, tu się zaczyna robić nie miła atmosfera... Można trochę się pokłócić ale nie obrażać i wyzywać od razu! A poza tym przyznaję rację Elfikowi, Daro i wszystkim którzy są po ich(tzn. naszej) stronie.
Dziękuję.
No, rzeczywiście, nie potrawie napisać niczego sama, tylko Cię małpuję.
Ah, jak strasznie się z tym czuję.
Dajcie sobie siana, co?
-"Dobra, wystarczy wam. Zamknijcie temat."
Ty jestes jakas nie zdecydowana czy co?
Dajmy sobie wszyscy na uspokojenie,bo po co sie bezsensownie klocic...
I tak sie nie mozemy pozabijac,chociaz wszyscy bardzo tego pragniemy-to sie nie wydarzy;p
Zamknijmy ten temat i tyle,ja juz koncze,wiec bezsensowne bedzie teraz odpisywanie mi na ten post;/
........................................................................
Nie lubie Orlando, jest sztywny i sztuczny. Ogladalam wiele filmow z nim i niestety w zadnym do tej pory mnie nie zachwycil...jjak widac łądna buzia to nie wszystko-aczklowiek nawet z wygladu mi nie odpowiada.