Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Jako Will w 3 części Piratów był super:D Ten film jest po prostu pieeeeeeeekny:)) A Orlando w każdej następniej części grał coraz lepiej i coraz lepiej wyglądał:D Tak jak w 1 wydawał mi sie jeszcze troszkę lalusiowaty, tak w drugiej juz mniej, a w trzeciej po prostu był boski, silny i wspaniały <lol>:D Naprawde, nawet kolczyk w uchu mu pasował:D a na koniec ta bandana i zdecydowane, twarde spojrzenie... :D aaaaaach:D

Siwa_6

szczerze to moja pani od polaka bo z ciekawosci sie jej zapytalam jak to sie poprawnie wymawia i powiedziala mi ze imie orlando jest nieodmienne tak samo jak kakao czy kiwi

ida55_2

kakao można odmieniać. Są przyjęte dwie wersje. Jak z Orlandem nie wiem, ale radzę pani polonistce poczytać słownik.

ida55_2

abrakadabra, pokaż się mój poście?
(filmweb czasem zawodzi)

Siwa_6

ale powiedz szczerze chyba nie wyobrazasz sobie mowic ide z orlandem mowie o orlandzie a co do kakao to wybacz ale nie mowie nie ma kakaa albo o kakale no nie swiat schodzi na psy mowie wam na psy

ida55_2

może Ty nie mówisz, ale fakt faktem, ze w słowniku języka polskiego JEST JAKO FORMA DOPUSZCZALNA. A język po prostu ewoluuje.

dr_Szajkalove

Zgadzam się z poprzedniczką! Sama sprawdzałam w słwonikach... Orlando -można odmieniać.
A to, że ktoś mieszka w Stanach Zjednoczonych, to już stek bzur? =/

AnnLee

Ehej, sorka, ale tu są fanki OrlandO, które lepiej wiedzą, jak się odmienia jego imię. Tak więc prosiłabym raczej głupie, nieznające się na JĘZYKU POLSKIM Szajki, o wyrozumiałość i nie objawianie swej niewydolności półkul.

AnnLee

AnnLee- jeśli to do mnie, to co ma piernik do wiatraka?

Cyanide

tyle samo sylab? oj Cyanide!!

czemu? czemu? czemu za krótki?!?!

dr_Szajkalove

A wcale, że nie!
Wiatraka ma więcej sylab niż piernik!
Ehej <dlatego właśnie nad tym główkuję>