Patrick Swayze

Patrick Wayne Swayze

8,4
16 076 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Patrick Swayze

Przed chwilką usłyszałem w wiadomościach na niemieckim programie RTL, że Patrickopwi zostało 5 tygodni zycia. Aktor jest chory na raka, a trzy chemioterapi, które przeszedł nie poskutkowały i nowotwór zaatakował inne narządy. Aktor w ostatnim czasie stracił 20 kg i jest sztucznie odżywiany. Narazie sa to niepotwierdzone informacje, jednak ich potwierdzenie ma nastapić na dniach...

:(

pozdro

Mr_MarQx

Ponoć to prawda. Smutne :( Miał kilka bardzo fajnych ról i wydaje się być ok człowiekiem.

Lady_Kumiko

Oficjalnie przyznano, że jest chory, ale rewelacje o rzekomych pięciu tygodniach to totalna ściema. Rak jest w początkowym stadium i są szanse na pokonanie go, tymbardziej, że chemioterapia (czy naświetlanie, nie pamiętam dokładie) dają rezultaty. Mniejsze niż się spodziewano, ale dają. To są słowa lekarze Patricka, więc chyba można im wierzyć...

Mr_MarQx

schudl 10 kg ale zreszta to nie wazne ;( wspanialy aktor mam nadzieje ze to jakas glupia plotka ;/ bo to mlody czlowiek w koncu jest! fantatstyczny aktor :/ moim zdaniem to nie fair nie zasluzyl na to czasem los plata takie figle mam nadzieje ze to glupia plotka i oczywisci pomodle sie o cud

JustFurious

ja słyszałem, że 20 kg...ale jak powiedziałaś - to nie jest ważne..

JustFurious

Nikt nie zasłużył, dziwny ten argument.....

JustFurious

marek czy panna ma racje czy nie i co by nie gadala trzeba umiec szanowac a nie wyzywac bo sie zdenerowales dziewczyny trzeba szanowac bez dziewczyn zycie by nie mialo sensu wiec to uszanuj a nie chyba ze jestes jakis inny

Mr_MarQx

Miejmy nadzieję, że mu się uda :(

<za krótki>
<za krótki>

agusiek303

Wiecie jak to jest - w każdej plotce jest ziarnko prawdy;( ale miejmy nadzieje, że w tym przypadku jest to pomyłka. Z tego co się orientuje rak trzustki nie jest łatwy do wykrycia i dlatego bardzo często odkrywa się go jak już sa przerzuty;((

Mr_MarQx

to bardzo przykre bo to naprawde mlody czlowiek! przeciez ile przed nim zycia jeszcze jest! jesli to prawda a mam nadzieje ze nie wesprzyjmy go modlitwa

Mr_MarQx

O kurcze! A to są potwierdzone informacje? Jak tak to szkoda, bardzo szkoda. Patrick to dobry aktor i świetny tancerz. :(

Mr_MarQx

z tego co wiem ta informacja została już przekazana dla mediów i o przebiegu choroby pisała gazeta National Enquirer

k19k93

http://www.pudelek.pl/artykul/8707/zostalo_mu_5_tygodni_zycia/

WIELKA SZKODA

piotreq_3

ale poza tym glupim plotkarskim pudelkiem nigdzie niepisze o chorobie Patricka wiec miejmy nadzieje ze to nie prawda bo w przeciwnym razie świat straci wspaniałego aktora jak i tancerza :(

sebastian22221

Oczywiscie ze jest o tym wspomniane na wielu stronach, wystarczy poszukac w google (Patrick Swayze is dying / going to die / has a cancer). Owszem, wsrod nich malo jest opiniotworczych rzetelnych stron, ale kilka z nich bez watpienia potwierdza autentycznosc tej informacji, nie stety... :(

vicekk

kurcze jesli to prawda to bedzie mi go fest szkoda, uwielbiam uwierz w ducha, mam sentyment do tego filmu, zagral w wielu swietnych filmach a w komedii Tata na wagarach byl swietny, pasuja mu komedie, mam nadzieje ze nie znajdzie sie jutro informacja dajmy na to na onecie ze Patrick Swayze nie zyje. :(

sebastian22221

Dzisiaj przeczytałem na Onecie:

"U Patricka Swayze wykryto raka trzustki – jedną z najbardziej śmiertelnych odmian nowotworu. Obecnie aktor jest poddawany leczeniu – dowiadujemy się z oświadczenia jego rzecznika. (...)
Rzecznik aktora podkreślił, że Swayze nadal normalnie pracuje. Jego lekarz orzekł, że doniesienia o zbliżającej się śmierci aktora są bezpodstawne. – Choroba Patricka jest w stadium początkowym. Aktor dobrze reaguje na leczenie. Jesteśmy pełni optymizmu"

ale... to rak trzustki, wredne bydlę, słabo reaguje na leczenie, szybko daje przerzuty... niestety nie rokuje długiego przeżycia i w takich przypadkach trzeba zawsze być przygotowanym na najgorsze...

cytat z podręcznika onkologii: odsetek 5-letniego przeżycia u chorych leczonych przez radykalne wycięcie guza, wynosi 3-18%. Jednak radykalne (całkowite, z marginesem zdrowej tkanki) wycięcie jest możliwe jedynie u ok. 20% pacjentów, pozostali mają wycinany mniejszy lub większy fragment guza, aby polepszyć jakość życia. Niestety jest to wtedy zabieg czysto paliatywny - nie leczy tylko wydłuża życie.

cholera zawsze się zastanawiam czemu akurat tacy fajni ludzie mają takie problemy.. słyszeliście żeby jakiś dyktator/morderca/psychopata umarł na raka? a akurat on... don't give up mr Swayze!

zniesmaczony

wydaje mi sie ze mam wiadomosc dla was: Rzecznik prasowy aktora potwierdził oficjalnie te doniesienia:

Patrick Swayze ma raka trzustki i obecnie poddaje się leczeniu.

Jest też dobra wiadomość. Lekarz gwiazdora wydał oświadczenie, w którym wyraźnie mówi, że terapia przynosi pożądane skutki:

Choroba Patricka nie jest w stadium terminalnym, a leczenie przynosi efekty. Wszystkie prognozy dotyczące długości jego życia są absolutnie nieprawdziwe. Jesteśmy dużo bardziej optymistyczni.

Aktor nie rezygnuje z pracy i ma zamiar sfinalizować rozpoczęte projekty.

KTO PRZECZYTAL TEKST POWYZEJ TEN WIE ZE PLOTKI O 5 TYGODNI ZYCIA SA NIEPRAWDZIWE A AKTOR NADAL PODDAJE SIE LECZENIOM I WRACA DO PRACY. MYSLE ZE TO DUZO LEPSZA WIADOMOSC A MEDIA WYWOLALY TYLKO CHORE SPEKULACJE ZEBY WIECEL LUDZI KUPILO ICH GAZETE
PATRICK TRZYMAJ SIE!!! JESTES FANTASTYCZNYM CZLOWIEKIEM!!!!

JustFurious

to daj mi potwierdzenie tego, że informacja, którą ty podałaś jest prawdziwa, bo Twoje stwierdzenie "KTO PRZECZYTAL TEKST POWYZEJ TEN WIE ZE PLOTKI O 5 TYGODNI ZYCIA SA NIEPRAWDZIWE A AKTOR NADAL PODDAJE SIE LECZENIOM I WRACA DO PRACY" jakoś nie przekonuje mnie, że są to informacje z jakiegoś rzetelnego źródła..ja nie czytałem tego w żadnej gazecie, tylko słyszałem w kilku programach informacyjnych na różnych kanałach telewizyjnych...Twoja informacja może być tak samo prawdziwa jak stwierdzenie, że pingwiny potrafią latać..

Mr_MarQx

nie wiem dlaczego na mnie napadasz i widze ze wolisz nie byc dobrej pomysli przeczytalam to na polskiej stronie i dwoch amerykanskich wiec zastanow sie co piszesz bo piszesz tak jakby nie zalezalo ci podaje informacje jaka przeczytalam a ty masz do mnie pretensje a w gazecie nie mogles tego przeczytac bo gazety wychodza raz na tydzien czy dwa! wiec jak chcesz to przeczytac w jakiejs gazecie skoro ta informacja obiegla swiat wczoraj! i nie miej do mnie pretensji ! chce dobrze i twoja informacja rowniez moze byc tak samo prawdziwa jak to ze pingwiny potrafia latac!!!!!!!!

JustFurious

"MYSLE ZE TO DUZO LEPSZA WIADOMOSC A MEDIA WYWOLALY TYLKO CHORE SPEKULACJE ZEBY WIECEL LUDZI KUPILO ICH GAZETE" - to ty zaczęłaś pisać o gazetach - ja stwierdziłem, że nie przeczytałem tego w żadnej gazecie, które Twoim zdaniem narobiły szumu - ja napisałem, że dowiedziałem się tego z telewizji, która uważana jest przeze mnie i zapewne przez wielu innych za najwiarygodniejsze źródło informacji, naucz się więc czytać ze zrozumieniem...a dobre myśli raczej też nic nie zmienią..

Mr_MarQx

www.onet.pl tam są dokładne informacje, sprostowanie rzecznika, lekarza itp. w sprawie o rzekomej śmierci za 5 tygodni.

Mr_MarQx

czytam ze wspanialaym zrozumieniem to ty wyrazasz sie niezrozumiale! napadles na mnie! a media robia szum a po za tym jak sam zauwazyles napisalam o gazetach nie telewizji! a dobre mysli wiele zmieniaja! pozytywna postawa ! myslisz ze to nie jest wazne? to ty sie naucz czytac ze zrozumieniem bo wdiac masz z tym problem! a twoim zdaniem media nie robia szumu?? no widac masz inne zdanie na ten temat! ale nastenym razem troche grzeczniej sie zachowuj w sytuacji kiedy ktos stara sie informowac na biezaco! i zegnam!

JustFurious

ja wyrażam się niezrozumiale?? chyba ty!!..nawet nie wiesz co to sa znaki interpunkcyjne, bo ich nie używasz..

czy ja się niegrzecznie zachowałem??

Mr_MarQx

'Rzecznik aktora podkreślił, że Swayze nadal normalnie pracuje. Jego lekarz orzekł, że doniesienia o zbliżającej się śmierci aktora są bezpodstawne'

taka informacja jak ta powyzej pojawila sie onecie i kilku innych stronach internetowych! zapewne dla mnie jak i dla wielu to wiarygodne zrodlo! a w wiadomosciach to jak chcesz sie dowiedziec skoro sa wieczorem? i oni rowniez wiedza z internetu! nastepnym razem zastanow sie co piszesz! i ajk to formulujesz! i wypadaloby napisac przeprasza!!

zegnam!!!!!!

JustFurious

dziewczynko..ja wczoraj oglądałem wiadomości, w których była mowa, że Swayze ma 5 tygodni do życia i zapewne te informacje były z internetu, ale że pojawiły się w TV to znaczy, że jakaś prawda musiała w nich być..informacja, że z aktorem nie jest źle pojawiła się dopiero dzisiaj..

JustFurious

P.S. Zaprzeczasz sama sobie - najpierw mówisz, że media narobiły dużo szumu, żeby ich gazety się lepiej sprzedawały, a potem twierdzisz, że ta informacja nie mogła pojawić się w gazetach, bo wychodzą według ciebie raz na tydzień bądź dwa tygodnie...ehh

Mr_MarQx

chlopczyku wkurzasjacy jestes w telewizji dowiedziales sie wczoraj z internetu dzis sa nowe informacje!! strasznie pusty jestes bo wczorajsze informacje nie byly potwierdzone dzisiejsze sa wiec to co pisze to racja i naucz sie czytac ze zrozumieniem chlopczyku i nie szukaj teraz dziury bo jej nie znajdziesz ladnie przepros i i idz juz spac pora na ciebie CHLOPCZYKU

Mr_MarQx

aa i jeszcze jedno chlopczyku napisalam ze media robia szum gdzie w tym momencie chodzilo mi o to ze ty masz do mnie pretensje
wiec nie piszesz ze ja zaprzeczam sobie
bo ty sam zaprzeczas sobie :)
CHLOPCZYKU

Mr_MarQx

aa chlopczyku jeszcze jedno :) wiadomosci sa wieczorem wczoraj dowiedziales sie z wiadomosci ktore wiedza z internetu i wcale nie koniecznie t musi byc prawda widac nie ogladales wiadomosci do konca poniewaz powiedzieli ze te informacje nie sa jeszcze potwierdzone widac ze zasnales na nich chlopczyku a dzisiejsze informacje sa najswiezsze wiec ogladaj i dzisiaj bo dzis tez pewnie o tym powiedza ze to nieprawda ze zostalo mu 5 tygodni zycia a jak sie skoncza to grzecznie wejdz na forum i przepros ladnie i mozesz isc spac chlopczyku :)

JustFurious

mam wrażenie, że pisze z osobą, która ma co najwyżej 12 lat..w pierwszym poście napisałem, że te informacje nie sa jeszcze potwierdzone..więc wiadomości oglądałem do koćna, przekazałem je na tym forum i napisałem, że nie są potwierdzone i że powinny być potwierdzone w najbliższych dniach...i rób przecinki i kropki, bo nie wiem o co ci chodzi w niektórych wypowiedziach ---> "," - to jest przecinek, a to "." kropka, którą stawia sie na końcu zdania. aha...zapoznałem się z najświeższymi informacjami..I tak wogóle nie chodziło mi o to, że nie podałaś źródła tej informacji, którą tu zamieściłaś - chodziło mi o to, że napisałaś, że nie ma co się martwić, bo Patrickowi idzie dobrze i że wczorajszą informację należy traktować jako plotkę. Ja napisałem, że skoro moją informacje uważasz za plotkę (chociaż podałem żródło), to przez Ciebie podana informacja może być tak samo plotką, a do tego nie podałaś żadnego źródła..Nie będę Cię przepraszał, bo nie mam za co, a to że Bóg Cię mądrością nie obdarzył, to już nie moja wina...

Mr_MarQx

tak sie wymadrzasz a sam popelniasz bley ortograficzne napisales: mam wrażenie, że pisze z osobą <--- powinno byc piszę skoro juz tak lapiesz za slowka

ja rowniez napisalam na ym forum najswiezsze informacje ktore myslalam ze zadowola co niektorych niestety ciebie nie zadowolily poniewaz napadles na mnie pewnie byles zly ze to nie ty doniosles o tym jako pierwszy

i mi rowniez nie chodzilo o to ze nie podalam zrodla ty miales pretensje do mnie o to ze podalam informacje

ja nie napisalam ze nie ma co sie martwic! czytaj ze zrozumieniem napisalam: MYSLE ZE TO DUZO LEPSZA WIADOMOSC <--- widzisz tu jakobym pisala ze nie ma co sie martwic? naucz sie czytac!

i nie napisalam ze trzeba traktowac jako plotke : PLOTKI O 5 TYGODNI ZYCIA SA NIEPRAWDZIWE <--- tak napisalam klania sie twoje czytanie bez zrozumienia

i dlaczego twierdzisz ze ja uwazam ze twoj post byl plotka! absolutnie nie! napisalam ze plotki czytaj ze zrozumieniem!!

i wcale nie napisales ze: Ja napisałem, że skoro moją informacje uważasz za plotkę <--- takie zdanie z twojej klawiatury nie zostalo wyklikane wiec nie klam!!! napisales tak:::: to daj mi potwierdzenie tego, że informacja, którą ty podałaś jest prawdziwa, bo Twoje stwierdzenie "KTO PRZECZYTAL TEKST POWYZEJ TEN WIE ZE PLOTKI O 5 TYGODNI ZYCIA SA NIEPRAWDZIWE A AKTOR NADAL PODDAJE SIE LECZENIOM I WRACA DO PRACY" jakoś nie przekonuje mnie, że są to informacje z jakiegoś rzetelnego źródła..ja nie czytałem tego w żadnej gazecie, tylko słyszałem w kilku programach informacyjnych na różnych kanałach telewizyjnych...Twoja informacja może być tak samo prawdziwa jak stwierdzenie, że pingwiny potrafią latać..

i w ogole to po co mam ci dawac zroxlo skoro i tak masz do mnie pretensje! wystarczylo grzecznie napisac ze skad mam te informacje a ty od razu na mnie napasles

a to że Bóg Cię mądrością nie obdarzył, to już nie moja wina... <--- mysle ze w tym momencie to ty wykazujesz sie brakiem madrosci i nie mieszaj w to Boga bo to ze masz problemy ze soba to nie jego wina

a przepraszam wypada napisac bo sam sobie zaprzeczasz czlowieku! zastanow sie co ty wypisujesz! bzdury bzdury i bzdury!

zegnam

JustFurious

gdy czytam twoje posty, to wogóle nie wiem o co ci chodzi. zanim je wyślesz, to przeczytaj co napisałaś i wtedy chyba zaczniesz stosować znaki interpunkcyjne..np. o co chodziło Ci w tym zdaniu: "i dlaczego twierdzisz ze ja uwazam ze twoj post byl plotka! absolutnie nie! napisalam ze plotki czytaj ze zrozumieniem!!" - mam czytać plotki ze zrozumieniem??.. twój post składa się co najmniej w 90% z takich zdań..

piszesz jakbyś była w przedszkolu, dosłownie tak samo się zachowujesz - jesteś niedowartościowaną nastolatką, której niedawno zdechł pies i dlatego każesz mi cię przeprosić? Nic Ci przecież nie zrobiłem, a jeżeli nie wiesz co to jest ostra wymiana zdań, to już nie moja wina. Gdy cie przeproszę będziesz się czuj lepiej, może poczujesz się ważniejszą osobą..Przestan już pisać, bo czytanie gównianych postów nie jest zdrowe..

Mr_MarQx

o co mi chodzilo w tym zdaniu? bo ty twierdzisz ze ja pisze do ciebie zlosliwie co jest nie prawda! nie bedziesz mna rzadzil i decydowal a jak ci sie cos nie podoba to sie stad wynos! zachowujesz sie jak nie wiadomo kto przyszlam tu napisalam komentarz a raczej nowinke ktora myslalam ze zadowoli niektorych ty jednak na mnie za to napadles! i uwierz jestem dowartosciowana nastolatka i tak owszem moj pies zdechl i uwierz bardzo za nim tesknie i to bardzo boli ;/ wiec odpierdoool sie od mojego psa ty szmato wstretna brudna! zachowujesz sie jak maly dzieciak ktory nie ma rodziny i przyjaciol i jestem pewna ze tak jest! i owszem zrobiles bo napadles na mnie za to ze ja napisalam komentarz kretynie! i nie przestane pisac bo to ty wywolales burze! i klotnie! ktora w ogole jest tutaj nie na miejscu! skoro moje posty sa dla ciebie gowniane to ich nie czytaj! nikt ci nie kaze! a widac ty chcesz je czytac bo boisz sie ze napisalam tutaj jakas prawde ! jestes glupim smierdzacym gowniarzem ktorego nikt nie lubi i frajerem ktory nie ma przyjaciol ! a nie przepraszam! ty masz przyjaciela jednego! mozilla firefox!!! i odwal sie i przestan odpisywac!
przeczytaj najlepiej wszystko jeszcze raz i nie musisz przepraszac bo ty nie potrafisz przyznac sie do winy! i zamknij wreszcie tego spasionego dzioba bo nudny jestes powtarzajac i broniac sie w kolko tym samym! jestes zerem nara i zamknij wreszcie morde

JustFurious

1. Może za bardzo się wkurzyłem, ale nie jest mi z tego powodu wsyd albo przykro
2. Twój język i styl naprawdę nie świadczą pozytywnie o towjej inteligencji - "ty szmato wstretna brudna", "jestes glupim smierdzacym gowniarzem"..
3. Wiedziałem, że coś z twoją psychą jest nie tak, a stwierdzenie, że twój pies zdechł było czysto ironiczne - a jednak, coś musi w tym być..
4. Obraziłaś mnie kilkakrotnie i to ty powinnaś mnie teraz przepraszać..
5. Nie używam Mozilla Firefox, tylko Internet Explorer, o ile wiesz co to jest..a nie byłbym tego taki pewien, bo zakładając że ja mam Firefoxa, przyznajesz się do tego, że ty go używasz, i że nie znasz innych przeglądarek internetowych..
6. Nie przestanę odpisywać, bo wtedy będzie to oznaczało, że się poddałem i uznałem, że miałaś racje, a tak nie jest.
7. Nie będę jeszcze raz czytał twoich wypocin, bo dostane oczopląsów..
8. stwierdzenie: "jestes zerem nara i zamknij wreszcie morde" nie dość, że jest obraźliwe, to jeszcze na poziomie dziecka wychowanego na ulicy..

Jak nie chcesz pisać, to nie pisz..wiedz, że zawsze coś odpiszę, jak ty coś napiszesz..

Mr_MarQx

po pierwsze skad wiesz ze moja idolka jest shannen doherty? pomysl troche!
po drugie skad wiesz ze ona jest awanturnica bo co gazeta napisala?? uwierzysz we wszystko co przeczytasz?? to skoncz z mostu i powiedz jak bylo
po trzecie nie masz prawa obrazac moja inteligencje i nie dziw sie ze nie wytrzymalam gdyz ty obrazasz mojego psa wstretny brudasie!
po czwarte ta ironia byla zupelnie nie na miejscu! wstydz sie!
po piate nie przeprosiles ty mnie ja niwe przeprosze ciebie ty rowniez obraziles mnie kilkakrotnie
po szoste uwierz ze mam mozille ty masz explorera znam explorera ale oni nie sa moimi przyjaciolmi jak twoimi bo ty innych nie masz
po siodme ja tez nie przestane odpisywac bo to ty zaczales i nie unos sie duma! bo i tak dla mnie jestes przegrany
po osme oczoplasy juz dawno masz od tego wysiadywania przed komputerem i nikt nie kaze ci czytac moich 'wypocin' wiec tego nie rob
po dziewiate przeczys sam sobie
po dziesiate jesteszerem to fakt i jedynym dzieckiem z ulicy tutaj jestes ty

'Jak nie chcesz pisać, to nie pisz..wiedz, że zawsze coś odpiszę, jak ty coś napiszesz..'

JustFurious

powiem tylko tyle - brak mi słów..twoja głupota sięgnęła zenitu..zero argumentów, same obraźliwe zwroty - ja tylko stwierdziłem fakt, że musisz być małointeligentna, że piszesz takie głupoty, a ty do mnie od razu z grubej rury..Ci, którzy nie potrafią się poprawnie wysłowić i prowadzić dyskusje z samymi epitetami nie mogą być mądrzy. I wychodzi na to, że jesteś taką samą awanturnicą jak ta Shennen, czy jak jej tam...Avatar i nick jak najbardziej do ciebie pasują...z mojej strony to już wszystko..

Mr_MarQx

to tobie brak argumentow i uwierz to ty nie potrafisz sie poprawnie wyslowic uwazasz sie za wszystkowiedzacego i najlepszego jestes pusty i jestes egoista przeczysz sobie w coraz to kolejnych postach raz piszesz tak a pozniej tak wez zastanow sie troche nie dziwie sie czemu przyjaciol nie masz to ty jestes awanturnikiem bo to ty zaczales klotnie i jak sam twierdzisz nie chcesz sie poddac jestes strasznie pusty i glupi tylko bys sie klocil ale widocznie tak zostales wychowany i pisze sie shannen naucz sie pisac jestes bezwartosciowym smieciem ktory do niczego sie nie nadaje jestes tak zalosnie glupi ze nie dobrze sie robi jak sie patrzy na te niczym nie podparte argumenty przeczysz sobie w kazdym poscie ciesze sie ze z twojej strony to juz wszystko t zamilcz juz bo strasznie nudny jestes nie potrafisz sie do winy przyznac i nie dziwie sie ze nie masz przyjaciol
kto by wytrzymal z takim sekutnikiem jak ty ktory nie widzi niczego bo za czubkiem wlasnego nosa

JustFurious

musisz zawsze powtarzać to co ja piszę w poprzednim poście i kierować to przeciwko mnie..nie chesz przyjąc do wiadomości, że jesteś jak taka papuga, która powtrarza słowa poprzednika?? I skąd Ci przyszło do głowy, że nie mam przyjaciół - chyba ty ich nie masz i dlatego piszesz takie bzdury - a to, że piszę prawedę, która cię boli nie znaczy, że jestem pusty albo egoistyczny. Naprawdę produkujesz tu takie gówno, że szok..

Mr_MarQx

aa i jeszcze jedno niedoczytany moj nick brzmi Shannen a nie szanen troszeczke sie zachowuj bo wywolanie klotni przez ciebie jest zupelnie nie na miejscu tutaj! egoisto!

JustFurious

I nie dziwię się, że wyrosłaś na takiego kulfona, skoro twoją idolką jest Shannen Doherty - największa awanturnica w Hollywood...

Mr_MarQx

wiesz co i napisze ci jeszcze jedno bo nie mam dla ciebie czasu nie zaslugujesz na poswiecenie czasu jestes zalosny bezczelny i zaden z ciebie facet jestes ciota i to jest w pelni obraza i nie zaluje ze to napisalam jestes zalosnym tchorzem i widze ze twoje hobby to klocenie sie jestes glupi pusty i nie masz serca zal mi ciebie naprawde bardzo szczerze daruj sobie swoje glupie komentarze bo bede je po prostu ignorowac twoje obelgi w stosunku do mnie sa nie na miejscu glupszym sie ustepuje
jestes zalosny i tyle mam dla ciebie
jestes ciota po prostu ciota

zegnam zycze ci zeby ktos udzielil ci pomocy bo nie radzisz sobie sam ze soba i swoimi problemami to przykry ze poznaje sie takich ludzi jak yu i swoje glupie komentarze zachowaj dla siebie ja nie mam czasu dla takich kretynow jak ty zegnam

JustFurious

a no tak bo gazety napisaly i uwierzyles, brawo i kto w ogole powiedzial ze shannen jest moja idolka? lecz sie ! a po za tym co spisz z nia albo na kawie z nia byles ze wiesz kim jest shannen?

JustFurious

nie gazety, a telewizja - słyszałem, że wyleciała z "Czarodziejek", bo nie umiała się dogadać ze swoimi koleżankami z planu i jakos od tej pory nie widać jej w TV, to znaczy, że nikt nie chce z nią współpracować..a chyba tez wyleciała z tego samego powodu z "BH 90210"..a kto daje avatar z jej zdjęciem i nick z jej imieniem, to chyba bardzo tą aktorkę lubi i jest w niej zapatrzony..

Mr_MarQx

to zle slyszales bo nie dlatego wyleciala z czarodziejek i w ogole co za bzdury! jak to nie widac jej! ciagle gra w nowych filmach! normalny jestes?
uslyszales z gazet i uwierzyles 'bo gazety napisaly' tak samo jak uwierzyles w to ze Patrickowi zostalo 5 tygodni zycia totalna bzdura! uslyszales to uwierzyles strasznie pusty jestes a z beverly hills odeszla zupelnie z innego powodu i w opgole czemu twierdzisz ze jest moja idolka? bo mam jej zdjecie i nick z imieniem zalosny jestes i smieszny tych twoich zalosnych postow czytac sie nie chce
nie ptorafisz przyznac sie do winy
i zakonczyc tej klotni jak facet
jestes tchorzem
i bydlakiem
:))

JustFurious

zagrała w kilku filmach w ciągu ostatnich 10 lat, a te filmy są znane na całym świecie..lol. Napisałem przeciez, że w gfazecie tego nie czytałem, ale do ciebie chyba to nie dociera. i skończ juz pisać, że jestem pusty i egoistyczny, bo napisałaś to chyba juz z kilkadziesiąt razy w kilku postach..Może nie jest twoją idolką, ale napewno ją bardzo lubisz i ubóstwiasz, ale nic mi do tego - każdy lubi co innego.
Jak zakończyłby facet tę kłótnię?? i jeszcze coś do Patricka Swayze - rak trzustki to bardzo, bardzo poważna sprawa i szanse na przeżycie są niewielkie, nawet jak się wykryje to we wczesnym stadium..

Mr_MarQx

wybacz jakos nie chce mi sie czytac tych twoich durnych postow sa tak glupie jak ty sam nie ptorafisz nic wymyslec nie potrafisz sie wyslowic :) nawet nie zamierzam czytac twoich postow jestes kretynem i tylko tyle mam dla ciebie :)) nie rozumiesz prostych spraw i rzeczy nie masz zadnych pomyslow to przykre ze istnieja jeszcze tacy ludzie jak ty zadufani w sobie pusci i egistyczni :) zal mi ciebie niesamowicie :))

JustFurious

i znów potwierdza sie moja teza - "sam nie ptorafisz nic wymyslec nie potrafisz sie wyslowic" - własnie pisałem to o tobie w poprzednim poście i ty jak ta papuaga powtarzasz to..i dziwne, że nie zamierzasz czytać moich postów, a nadal to robisz - znów potwierdza się teza, że zaprzeczasz sama sobie..."nie masz zadnych pomyslow" - to samo napisałem o tobie w ostatnim poście - papuga, papuga, papuga - nic więcej..
Co do wysławiania się - moja nauczycielka zaproponowała mi zdawanie rozszerzonej matury z języka posliego argumetując to tym, że mam "dobre pióro"(o ile wiesz co to znaczy) i niezły styl pisania..Jeżeli mówi, to nauczycielka polskiego, to musi cos w tym być. Słowa wiele mówią o człowieku. Twoje słowa wyraźnie odzwierciedlają brak czegokolwiek poza sianem w twojej głowie...mi jest żal ciebie, bo zapewne tępakowi trudno jest przechodzic przez życie..

Mr_MarQx

wybacz nie czytam tych glupot ktore wypisujesz jednak odpowiadam ci ciagle : jestes pusty i w ogole nie masz przyjaciol t smutne nikt cie nie lubi nawet rodzina sie od ciebie odwrocila pewnie smutno ci z tym ja ci jednak nie pomoge i nikt ci nie pomoze :) to przykre naprawde jestes sam jak palec pogodz sie z tym

Mr_MarQx

nie będę cię przepraszał, bo nic ci nie zrobiłem, a poza tym nie jesteś warta moich przeprosin..nie dość, że ośmieszasz siebie, to jeszcze prowokujesz mnie i przez to piszę rzeczy, których jeszcze nigdy na tej stronie nie wypisywałem..

Mr_MarQx

'Może za bardzo się wkurzyłem, ale nie jest mi z tego powodu wsyd albo przykro' <--- to sa twoje slowa pisales mi rowniez ze jestem pojebana
to wlasnie y siebie osmieszasz
pisales rowniez ze nie zakonczysz tej klotni bo to bedzie znaczyc ze sie poddales
to wlasnie ty tymi slowami sie osmieszasz
i to ty mnie prowokujesz
jetses bezwartosciowym smieciem
JA cie do niczego nie prowokuje to ty pokazujesz swoimi slowami jakim kretynem jestes i jakies robisz z siebie posmieowisko
zachowujesz sie jak gowno ktore nie dostalo zabawki
jestes nic nie warty :)
i to nie ja cie prowokuje pokazujesz po prostu jak zostales wychowany