Patrick Swayze

Patrick Wayne Swayze

8,4
16 318 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Patrick Swayze

Przed chwilką usłyszałem w wiadomościach na niemieckim programie RTL, że Patrickopwi zostało 5 tygodni zycia. Aktor jest chory na raka, a trzy chemioterapi, które przeszedł nie poskutkowały i nowotwór zaatakował inne narządy. Aktor w ostatnim czasie stracił 20 kg i jest sztucznie odżywiany. Narazie sa to niepotwierdzone informacje, jednak ich potwierdzenie ma nastapić na dniach...

:(

pozdro

JustFurious

"strasznie pusty jestes" - wyrażanie z postu, który napisałaś 6 marca 2008 17:53...jest to pierwsza obraza mojej osoby - przed tym postem nie powiedziałem na temat twojej osoby złego słowa

potwierdzenie, że nie lubisz krytyki - "Bradzo proszę o nie krytykowanie mnie bez powodu." - pierwszy temat na twoim blogu...Ja cię skrytykowałem, bo miałem ku temu powód, a ty mi wyrzucasz, że na ciebie napadłem...

Więcej nie będę pisać, bo nie chcę zaczynać tego od nowa..

Mr_MarQx

wspaniale że nie będziesz już pisać to teraz:

potwierdzenie, że nie lubisz krytyki - "Bradzo proszę o nie krytykowanie mnie bez powodu." <-- widzisz co piszesZ? czy ja tu gdziekolwiek napisałam że nie lubię krytyki?
a ty za to skrytykowałeś mnie a twój powód jaki był? tylko taki że wyraziłam swoją opinię inteligencie... tobie to przeszkadzało i myślę że każdy inteligenty stwierdziłby to samo że to twoja informacja była tak prawdziwa jak stwierdzenie że pingwiny potrafią latać!
ty napisałeś bo zakręcił cię ten szum a że ktoś się odezwał niż po twojej myśli ty stwierdziłeś że nie! "moje na wierzchu"
no to masz swoje na wierzchu ale myślę że to ty wyszedłeś na kompletnego błazna :))

nie powiedziałem na temat twojej osoby złego słowa <--po pierwsze kotku tu się pisze a nie mówi :) po drugie to nie wiem czy to widzisz ale strasznie przeczysz sobie gdyż w następnym że tak to określę akapicie już piszesz że "Bradzo proszę o nie krytykowanie mnie bez powodu." - pierwszy temat na twoim blogu...Ja cię skrytykowałem, bo miałem ku temu powód" a po trzecie to ty jako pierwszy mnie obraziłeś wypisując o wiarygodności tego co piszę... i to ty pierwszy mnie zaatakowałeś "chłopczyku"

a teraz: napisałam że jesteś strasznie pusty co jest 100% racją! na co uzyskałam taką odpowiedź :mam wrażenie, że pisze z osobą, która ma co najwyżej 12 lat..w pierwszym poście napisałem, że te informacje nie sa jeszcze potwierdzone..więc wiadomości oglądałem do koćna, przekazałem je na tym forum i napisałem, że nie są potwierdzone i że powinny być potwierdzone w najbliższych dniach...i rób przecinki i kropki, bo nie wiem o co ci chodzi w niektórych wypowiedziach ---> "," - to jest przecinek, a to "." kropka, którą stawia sie na końcu zdania. aha...zapoznałem się z najświeższymi informacjami..I tak wogóle nie chodziło mi o to, że nie podałaś źródła tej informacji, którą tu zamieściłaś - chodziło mi o to, że napisałaś, że nie ma co się martwić, bo Patrickowi idzie dobrze i że wczorajszą informację należy traktować jako plotkę. Ja napisałem, że skoro moją informacje uważasz za plotkę (chociaż podałem żródło), to przez Ciebie podana informacja może być tak samo plotką, a do tego nie podałaś żadnego źródła..Nie będę Cię przepraszał, bo nie mam za co, a to że Bóg Cię mądrością nie obdarzył, to już nie moja wina... <-- przeczytaj to sobie i spójrz że już na amym początku zostałam obrażona ale nie martw się! to wynika jedynie z tego że jesteś niedowartościowanym 12-latkiem! :D :) potrzebowałeś się wyżyć postanowiłeś tu ale jedyne co mi przeszkadza to to że używasz przy tym niestosownej broni : agresji

trzymaj sie ostatniego zdania pustaku : i tyle dla ciebie

JustFurious

Piękny post... Patrick pochłonął mnie całkowicie w filmie "Point Break". Jest genialny a jego styl życia, buddyzm, spadochroniarstwo oraz życie na krawędzi, oraz sprzeciwstawianie sie wszystkiemu idealnie odbilo sie w tym filmie. Jest mi naprawde go szkoda, chyba pierwszy raz wzruszylem sie czyjas choroba tak mocno jesli chodzi o aktora. Nie ruszyl mnie zmarly Marlon Brando, nowy Joker ani tym bardziej Brandon Lee... Wiem, ze to zmarli aktorzy, ale gdy poczytalem o jego chorobie tak wlasnie sobie go wyobrazilem. :( Bede trzymac kciuki za niego, bo to jedna z ikon lat 80-tych i 90-tych, najlepszego w historii okresu kinowego i swiat straci naprawde wiele jesli on odejdzie... Niezaleznie od tego czy on sam sobie to zrobil czy nie.

Golan

Patrick Swayze ma sie dobrze i zaczyna prace nad nowym filmem. Przynajmniej tak wyczytałem w jakiejś gazecie powołującej sie na magazyn People (raczej wiarygodne źródło informacji)...

Mr_MarQx

HAHA BYŁA WOJNA ALE NIE CHCE MI SIE CZYTAC :)

5 TYGODNI MINEŁO A ON NADAL ŻYJE

CHYBA KTOŚ MIAŁ ZŁE INFO

CZY TEN KTOŚ ZMARTWIŁ SIE TYM FAKTEM?

Bzium_3

Nie sądzę, aby wiadomości, które są podawane w telewizji były "złe"..Ja sam Swayze stwierdził, to ogromny cud że jeszcze żyje....

Mr_MarQx

pokaż mi wywiad, w którym Patrick Swayze twierdzi, że to ogromny cud, że jeszcze żyje.
uzasadnij swoją wypowiedź, a następnym razem człowieku opanuj się i troszkę grzeczniej próbuj wypowiadać swoje poglądy

JustFurious

nie wiem jaką opinią cieszy się ta stronka, ale jest jedną z wielu, gdzie można przeczytać, jak Swayze sam stwierdza, że cudem jest to, iż nadal żyje...

http://www.laif.co.uk/art,patrick_swayze_8220jestem_cudem8221,2101.html

Mr_MarQx

sorry, że tak poźno, ale dopiero teraz przeczytałem odpowiedź na moj post sprzed miesiąca...

Bzium_3

słuchaj. nawet najwybitniejszy lekarz specjalista nie jest w stanie określić ile życia człowiekowi zostało. tego się po prostu nie da zrobić. powinniśmy się cieszyć, że Patrick żyje, a nie odmierzać czas, jak klepsydra.

Mr_MarQx

Na szczęście 5 tygodni minęło, ba nawet więcej niż 5 miesięcy a Patrick ma się dobrze :)

Aless

Podobno ma przerzuy do wątroby i teraz już naprawde jest zle:(
Biedny, taki młody człowiek.

Mr_MarQx

Ja czytałam na pudelku, ale wiadomo nie wszystko na tym portalu to prawda.
Faktycznie miał kilka dosyć dobrych ról. No szkoda, bardzo.
Najprawdopodobniej rak zaatakował już wątrobę, miejmy nadzieję, że z tego wyjdzie, chodź nie wiem czy jest taka możliwość.

to jest link, tam to przeczytałam:

http://www.pudelek.pl/artykul/13971/zostalo_mu_kilka_tygodni_zycia/

Mr_MarQx

Na początku maja 2008 szkoci też dawali Patrickowi 5 tygodni życia, jednak nie udało im się w tym okresie go usmiercić. Mam nadzieje, że to tylko plotki i Patrick zwalczy chorobę, w innym przypadku będzie to wielka strata.

werewolf_81

Niestety jest z nim coraz gorzej :(
Przeczytałam dzisiaj ten artykuł:
http://www.film.wp.pl/id,93009,title,Stan-Patricka-Swayze-sie-pogarsza,type,news ,wiadomosc.html

elizka7

marek czy panna ma racje czy nie i co by nie gadala trzeba umiec szanowac a nie wyzywac bo sie zdenerowales dziewczyny trzeba szanowac bez dziewczyn zycie by nie mialo sensu wiec to uszanuj a nie chyba ze jestes jakis inny

okon247

O tej gwieździe Disneya chyba z dwa razy plotkowali, że zginęła w wypadku samochodowym, a w rzeczywistości była cała i zdrowa. Równie dobrze ta informacja o Patricku może być bzdurą. Ja mam tylko nadzieję, że to głupia plotka.

violet_bunny

watpie zeby to byla plotka bo duzo razy juz o tym w telewizji gadali i nawet jakis wywiad z jego lekarzem byl.

okon247

okon247 - niezłe bzdury wypisujesz.

Mr_MarQx

ok jak jestes chamem to inna sprawa i to sa bzdury tylko cie cche trosszke kultury nauczyc d o dziewczyn

okon247

ok jak jestes chamem to inna sprawa i to sa bzdury dla ciebie chce tylko troszke kultury ciebie nauczyc do dziewczyn

okon247

a ja mysle ze szanowac trzeba zarowno kobiety jak i mezczyzn, to ze ktos jest kobieta to nie znaczy ze ma wieksze prawa od innych.

mladic_2

tylko zauwaz ze kobiety to plec slabsza

okon247

no i co, że słabsza?? To znaczy, że nie można już nic złego na ich temat napisac, bo są pod ochroną?? Jeżeli kobieta mnie obraża, to czemu miałbym ja jej nie obrażać, szczególnie gdy jest młodzszą gówniarą..?

Mr_MarQx

;)) no cóż... przepraszam, wspomnę tutaj coś, Ty pierwszy mnie obraziłeś, zaatakowałeś czy jak to ująć inaczej, coś jeszcze? następnym razem po prostu zastanów się co piszesz i upewnij kto zaczyna, dziękuję

Mr_MarQx

Oboje jesteście beznadziejni i Ty i Shannen. Zapewne nie interesuje Was
moja opinia, ale skoro wypisujecie takie bzdury na publicznym forum, to
mogę podzielić się moimi przemyśleniami. Byłoby lepiej dla wszystkich
gdybyście wymienili się mailami i nie śmiecili na forum, bo Wasza
dyskusja już dawno przestała być merytoryczna. Shannen to według mnie
emocjonalna i intelektualna dwunastolatka, zresztą Twoje wypowiedzi też
nie świadczą o szczególnej dojrzałości i kulturze osobistej. Zastanawiam
się dlaczego jesteś tak zawzięty. Masz za dużo wolnego czasu, czy tylko
w internecie potrafisz tak ostro wyrażać swoje opinie? Jeśli nawet uważasz, że jest głupsza, to tym bardziej nie powinieneś zniżać się do jej poziomu...

trish1984

no cóż, jak to łatwo jest oceniać ludzi, ulżyło Ci prawda?

JustFurious

Wcale nie łatwo, musiałem zadać sobie sporo trudu, żeby przebrnąć przez te Wasze wypociny (dodam, że przez Twoje szczególnie).

trish1984

Ten wątek o chorobie Patricka zamienił się w śmietnik. Wypociny ludzi, którzy nie potrafia ustąpić.

trish1984

może lepiej zajmij się swoimi 'wypocinami', moje zostaw w spokoju, nikt nie kazał ci poświęcać jakże 'cennego' czasu na moje 'wypociny', moja dyskusja z markiem została już dawno zakończona, ale widzę pan zainteresowany musiał dorzucić swoje trzy grosze i odświeżyć dawne żale, następnym razem troszkę uważniej zerkaj na 'datę ważności' dyskusji, bo w tym momencie to ty tu wywołujesz nikomu niepotrzebną i nieprzyjemną dyskusję

JustFurious

ja kilkakrotnie probowałem zakończyć tę beznadziejną dyskusję, ale dziewczyna kilkakrotnie wyprowadzała mnie z rownowagi i nie mogłem zostawić tej sprawy bez wyrażenia swojego zdania. Przepraszam, że musieliście znosić dosyć nieprzemyślane wypowiedzi, ale jak już pisałem, nie mogłem tego tak zostawić. Szczerze żałuję, że zniżyłem się do jej poziomu i to jeszcze na forum aktorka, ktory choruje na raka.. Może i robiłem to też z nudow, ale to już jest teraz nie ważne.

Mr_MarQx

"nieważne", oczywiście..

Mr_MarQx

ty zniżyłeś się do mojego poziomu? bezczelny jesteś, to ja żałuję, że zniżyłam się do twojego poziomu, od samego początku mnie zaatakowałeś! zerknij na pierwszą stronę to ty pierwszy zacząłeś mnie obrażać! takiego chama jak ty w życiu nie poznałam! nie mam siły do ciebie jesteś bezczelny i chamski, odsyłam cię na pierwszą stronę tego tematu, TY pierwszy mnie zaatakowałeś i zacząłeś obrażać do tej pory mnie obrażasz! naucz się szacunku dla drugiego człowieka! przydaje to się w życiu, na takiego chama jak ty w życiu nie trafiłam, dziękuję nie mam nic do dodania, do poziomu takie prostaka i do poziomu głupoty jaką sobą prezentujesz zniżać się nie będę! i oczywiście cieszę się, że nie życzyłam ci wesołych świąt, a uwierz taki miałam zamiar, bardzo dobrze, że nie upokorzyłam się do tego stopnia, zmądrzej człowieku, kłóć się dalej i uważaj się za lepszego, znakomicie ci to wychodzi

JustFurious

no comment :D

JustFurious

Po prostu wyluzuj i tyle. Jeśli piszesz coś na forum, to musisz się liczyć z tym, ze ktoś się z Tobą nie zgodzi i nie powinnaś traktować wszystkiego jako personalnych ataków na Twoją osobę. Nie reaguj tak histerycznie. Jeśli tego nie potrafisz, to zrezygnuj z pisania na forum. Zresztą zasada powinna dotyczyć wszystkich, bo później wygląda to tak jak powyżej.

trish1984

trish, ale powiedz szczerze, czy ja ją zaatakowałem lub obraziłem w pierwszym moim poście bezpośrednio skierowanym do niej?? Chyba nie..;>

Mr_MarQx

dziewczyna ma jakieś halucynacje..

trish1984

Według mnie nie, po prostu zakwestionowałeś wiarygodność źródeł na których się oparła. Trudno tu mówić o ataku i obrażaniu, dlatego dziwię się jej reakcji. Niemniej myślę, że możemy już obiektywnie stwierdzić, że informację o 5 tygodniach życia nie były prawdziwe, więc życzmy Patrickowi zdrowia, a sobie mnóstwa dobrych filmów z jego udziałem;)

trish1984

Wiadomo, że media chciały zrobić sensację, dlatego też napisałem w temacie słowo "podobno". A Patricka jako aktora to średnio lubię:P

Mr_MarQx

apropo tej obecnej twojej powyższej wypowiedzi: " "MYSLE ZE TO DUZO LEPSZA WIADOMOSC A MEDIA WYWOLALY TYLKO CHORE SPEKULACJE ZEBY WIECEL LUDZI KUPILO ICH GAZETE" - to ty zaczęłaś pisać o gazetach - ja stwierdziłem, że nie przeczytałem tego w żadnej gazecie, które Twoim zdaniem narobiły szumu - ja napisałem, że dowiedziałem się tego z telewizji, która uważana jest przeze mnie i zapewne przez wielu innych za najwiarygodniejsze źródło informacji, naucz się więc czytać ze zrozumieniem...a dobre myśli raczej też nic nie zmienią.. "

wiadomość przekopiowana z pierwszej strony, napisana przez marka007

Dziękuję.

JustFurious

Tak, ale poza tym, że media (w tym telewizja) zrobiły szum wokół tych rzekomych 5 tygodni, informacja o chorobie Swyaze była prawdziwą, a ja użyłem słowa "podobno". Ty za to w ten sam dzień, czy dzień później napisałaś, że nie można im wierzyć, i że informacja przez ciebie podana jest to jedyną prawdziwą.

Nie zaczynaj od początku, bo nie mam ochoty na kolejną dyskusję.

Mr_MarQx

tą*

Mr_MarQx

nigdzie nie napisałam, że informacja przeze mnie podana jest tą jedyną prawdziwą,
nie zaczynam, ty wciąż to robisz zaczepiając mnie na moim blogu, zajmij się swoimi sprawami, a mi daj żyć, może lubisz się kłócić, ale to już twoja sprawa

JustFurious

Shannen i Mark007....MOAR!! :-/

JustFurious

Widzę, że pani wylogowanej aka "Shannen" znudził się FilmWeb. Wiadome było, że to dziecko prędzej czy później zrozumie, że to nie miejsce dla takich jak ona..Na szczęscie zdała sobie z tego sprawę wcześniej.

Mr_MarQx

18 lat to też dziecko. a czy siedzenie na filmwebie i śledzenie przez rok jednego wątku to nie zachowanie dziecinne? filmweb chłopcze to nie całe życie. idź przespaceruj się bo ładna pogoda się robi - polepszy ci się.

zapytacz

Strzał w dziesiątkę, nic dodać nic ująć :)

zapytacz

nudziło mi się, więc wszedłem na tę stronę żeby przeczytać nowe informacje na temat stanu zdrowia Patricka Swayze. a prócz filmwebu spacerki to też nie całe życie. I jest mi trochę wstyd, że zniżyłem się rok temu do poziomu tego tępaka.

Mr_MarQx

Mi jeszcze większy wstyd, że zniżyłam się, dwa lata temu tak analogicznie twój post biorąc, do poziomu takiego kretyna jak ty. Podrośnij kilka centymetrów, kurdupel z ciebie.

Mr_MarQx

Szkoda mi go biedny człowiek wie kiedy umrze. Życzę mu aby to wszystko co go dopadło nagle zginęło i aby Patrick wrócił do zdrowia. WRACAJ DO ZDROWIA JESZCZE WIELE ŻYCIA PRZED TOBĄ. To że lekarze powiedzieli mu 5 tygodni nie znaczy że on już się poddał i nie walczy...