Patrick Swayze

Patrick Wayne Swayze

8,4
16 318 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Patrick Swayze

Przed chwilką usłyszałem w wiadomościach na niemieckim programie RTL, że Patrickopwi zostało 5 tygodni zycia. Aktor jest chory na raka, a trzy chemioterapi, które przeszedł nie poskutkowały i nowotwór zaatakował inne narządy. Aktor w ostatnim czasie stracił 20 kg i jest sztucznie odżywiany. Narazie sa to niepotwierdzone informacje, jednak ich potwierdzenie ma nastapić na dniach...

:(

pozdro

JustFurious

ja, w przeciwieństwie do ciebie, piszę poprawnie po polsku, używam znaków interpunkcyjnych, próbuję unikać błędów - nie mam się czego wstydzić, bo piszę samą prawdę, dla ciebie chyba bolesną. Ty swoimi wypowiedziami ośmieszasz się, bo twój styl pisania jest na poziomie pierwszych klas szkoły podstawowej, a masz w końcu 17 lat - zapewne chodzisz do szkoły zawodowej, albo jesteś umieszczona w domu pomocy społecznej dla dzieci z porażeniem mózgowym...jedno z dwóch..inaczej nie mogę wytłumaczyć tego co tu wypiszujesz...

Mr_MarQx

i jeszcze coś..jesteś już tak porażona tym co napisałem, że nie wiesz jak się bronić i zaczynasz używać wulgaryzmów - takie zachowanie wykazują zazwyczaj zwierzęta, które znajdując się w niebezpieczeństwie stają się agresywne...

Mr_MarQx

jesteś już tak porażona tym co napisałem, że nie wiesz jak się bronić i zaczynasz używać wulgaryzmów <--- to wlasnie ty jestes tak porazony tym co pisze i nie wiesz jak sie bronic wiec uzywasz wulgaryzmow! ty wszystko o sobie piszesz!!
napisales ze jest6em pojebana nastolatka z opieki spolecznej zakompleksiona
i a wczesniej mnie pouczales ze ja uzywam wulgaryzmow!
to ty uzywasz wulgaryzmow bo nie potrafisz juz sie bronic! w domu cie bili gwalcili nic dziwnego ze teraz tak sie zachowujesz
nie masz przyjaciol ani znajomych i nikt cie nie lubi
ty wlasnie jestes w niebezpieczenstwie i stajesz sie agresywny! dziecko opanuj sie! bluznisz strasznie! bo nie masz innego punktu obrony
juz sam nie wiesz co za glupoty wypisujesz
i wiesz osoba ktora do mnie napisala ze nienormslny jestes to zgadzam sie z nia wykazujesz wszystkie znajki nienormalnosci wspolczuje ci szczerze zgubiles sie strasznie klikasz w te klawiature juz sam nie wiesz co wypisujesz wszystkie wady

:)0
i jeszcze jak sie denerwujesz
wspolczuje ci szczerze
to przykre ze masz tak zle w domu ze musisz sie wyzyc w internecie wirtualnie
moge ci pomoc
oferuje ci swoja pomoc
jedyne co potrafisz to chodzic po internecie i obrazac ludzi
ty przeczytaj co ty za glupoty wypisujesz!

Mr_MarQx

'mam wrażenie, że pisze z osobą' <--- jak juz tak czepiasz sie ortografii to przeczytaj ten fragment i zapamietaj ze ten wyraz powinien 'pisze' powinien yc napisany inaczej a mianowicie "piszę"

jesteś niedowartościowaną nastolatką, której niedawno zdechł pies <--- myslisz ze to bylo mile? i piszesz ze ja cie obrazam :))

Przestan już pisać, bo czytanie gównianych postów nie jest zdrowe.. <-- jak ci sie nie podobaja to ich nie czytaj

Może za bardzo się wkurzyłem, ale nie jest mi z tego powodu wsyd albo przykro <--- sam przyznajesz jak sie zachowales ale to ze nie jest ci wstyd swiadczy tylko o tym ze rodzice zle cie wychowali

. Wiedziałem, że coś z twoją psychą jest nie tak, a stwierdzenie, że twój pies zdechł było czysto ironiczne - a jednak, coś musi w tym być.. <-- ponownie mnie obrazasz a ta czysta ironia nie byla na miejscu

Nie przestanę odpisywać, bo wtedy będzie to oznaczało, że się poddałem i uznałem, że miałaś racje, a tak nie jest <--- z takim podejsciem nie zajdziesz daleko wpakujesz sie w wielkie gowno i nikt ci nie pomoze z niego wyjsc

Nie będę jeszcze raz czytał twoich wypocin, bo dostane oczopląsów. <-- pisze sie 'dostanę' i oczaplasy juz masz a po za tym jak juz tak piszesz to trzymaj sie tego a ty nadal czytasz i odpisujesz

brak mi słów..twoja głupota sięgnęła zenitu <--- kolejny raz mnie obrazasz i slow ci brakuje bo obrazanie to twoja jedyna obrona

wychodzi na to, że jesteś taką samą awanturnicą jak ta Shennen <-- pustaku pisze sie shannen a po za tym skad wiesz ze shannen jest aqwanturnica kawe z nia piles? przeczytales w gazecie uwierzysz we wszystko co ci powiedza to ja ci napisze zebys skoczyl z mostu to mam nadzieje ze skoczysz a po za tym shannen nigdy ne spojrzala by na takiego smiecia jakim jestes ty

musisz zawsze powtarzać to co ja piszę w poprzednim poście i kierować to przeciwko mnie <---- ty to wlasnie robisz :)

wyrosłaś na takiego kulfona <--- znow mnie obrazasz

skoro twoją idolką jest Shannen Doherty <--- skad wiesz?? bo przeczytales ?? ahaa skocz z mostu :)

słyszałem, że wyleciała z "Czarodziejek", bo nie umiała się dogadać ze swoimi koleżankami z planu i jakos od tej pory nie widać jej w TV, to znaczy, że nikt nie chce z nią współpracować..a chyba tez wyleciała z tego samego powodu z "BH 90210"..a kto daje avatar z jej zdjęciem i nick z jej imieniem, to chyba bardzo tą aktorkę lubi i jest w niej zapatrzony.. <--- 'slyszales' bo uwierzysz we wszystko co powiedza

zagrała w kilku filmach w ciągu ostatnich 10 lat <--- dzieciaku zagrala w duzo wiecej niz kilku filmach w ciagu ostatnich 10 lat!!

moja nauczycielka zaproponowała mi zdawanie rozszerzonej matury z języka posliego argumetując to tym, że mam "dobre pióro"(o ile wiesz co to znaczy) i niezły styl pisania <--- nie okazujesz tego robiac bledy w koncowkach ę ą i piszac ze jestem pojebana

ty za to jesteś pojebaną, psychicznie chorą, niedorozwinietą nastolatką <--- masz racje zachowujesz sie jak zwierze ktorw znajdujac sie w niebezpieczenstwie staje sie agresywne :))

Może jestem pusty, smutny, samotny i chuj wie co -nie wiem skąd ci przyszło na mysl, że jestem samotny i smutny z tego powodu - masz chyba jakieś urojenia <---- zaprzeczasz sam sobie :)

nie będę cię przepraszał, bo nic ci nie zrobiłem <-- doprawdy a wczesniej pisales ze sie za bardzo wkurzyles :))) decyduj sie :))

i wez melise przyda ci sie

JustFurious

serio nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tak głupim człowiekiem i nie uznaj tego za obrazę twojej osoby - to jest raczej komplement, bo musisz wiedzieć, że słowo "głupi" to w twoim przypadku słowo bardzo łagodne..nie chce mi się wypisywać wszystkich twoich głupot, bo zajęłoby mi to kilka godzin - jeżeli chcesz je poczytać, to przeglądnij jeszcze raz to co napisałaś we wszystkich dotychczasowych postach...jak już mówiłem - nigdy z nikim na tej stronie w ten sposób nie pisałem, ale ta cała sytuacja zmusiła mnie do tego..Jak jeszcze raz przeczytasz naszą całą rozmowę, to może zauważysz kto tak naprawdę ropetał tą wojnę - to ty pierwsza zaczęłaś mnie obrażać - potwierdzenie tego jest w poście z 6 marca 17:53, gdzie napisałaś, że jestem "pusty" - i tu się wszytko zaczęło..to własnie ty posiadasz te wszystkie wady, który mi wytykałaś...już nie będę więcej pisać, bo i tak to nic nie da, będziesz dalej po mnie powtarzać, obrażać mnie itd. Każdy kto przeczyta naszą rozmowę zrozumie jaka naprawdę jesteś i nie będę pisał już żadnych wulgaryzmów, bo są one w stosunku do twojej osoby i tak zbyt łagodne...żagnam na zawsze..

Mr_MarQx

nie rozumiem czemu ciagle najezdzasz na moja inteligencje gdybym byla glupia to nie poprawialabym twoich bledow bo bym ich nie widziala gdybym byla glupia wypisywalabym jak male dzieci: zebys poszedl odrobic lekcje bo mama bedzie zla
strasznie zalosny jestes nie masz zadnych argumentow i w kolko krecisz sie w okol tego samego
i jaka cala sytuacja zmusila cie do tego? ze wyrazilam swoja opinie ty zaczales mnie obrazac i nie wypisuj tych bzdur bo to ty zaczales te klotnie i jeszcze bezczelnie pozniej pisales ze nie zakonczysz pierwszy tego chociaz wiesz ze przesadziles ale jesli ty zakonczysz pierwszy to znaczyc bedzie ze sie poddales <--- strasznie zalosny byl ten argument i jestem pewna ze wiele osob to potwierdzi i to wlasnie ty posiadasz wady ktore ty mi wytykasz
zachowujesz sie jak male niedorozwiniete dziecko
i dla ciebie te slowa: jestes pojebana zakompleksiona i pies ci zdechl <--- to lagodne slowa?
i uwierz juz ktos do mnie napisal zebym cie ignorowala bo nie jestes wart zeby patrzec na te twoje zalosne posty i tak nie zrozumiesz ze zaczales te klotnie
lubisz sie klocic to ci sprawia przyjemnosc

no ciesze sie ze juz sie zegnasz nooo to

"żAgnaj" na zawsze :)

JustFurious

ja nie mam argumentów??wow, to żeś odwaliła..mam całą masę argumentów, które i tak do ciebie nie docierają i wypraszam sobie, ale to nie ja pierwszy zacząłem cię obrażać ---> spójrz w poprzedni post i preczytaj co w nim napisałem, może za drugim razem to zrozumiesz..

a te słowa, które zacytowałaś nie były łagodne, ale nie mogłem dłużej ci pozwolić na mnie najeżdżać..

Ten ktoś, kto ci napisał żebyś mnie ignorowała, to pewnie jakaś "koffana qmpelka z Filmwebu"..czyż nie?? Zdanie takich osób obchodzi mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg..

Moje ostateczne słowa napisałem już kilka postów niżej...

Mr_MarQx

znowu sie zegnasz wybacz nie chce mi sie czytac tej bzdury ktora napisales wyzej i jak tak zegnasz sie to zegnaj sie na serio i zamknmij sie wreszcie bo strasznie nudzisz

Mr_MarQx

dziecko ja zaczynam uzywac wulgaryzmow?? to ty piszesz na mnie ze jestem pojebana i ja nie robie bledow ortograficznych! ty je robisz a skoro uwazasz ze ja je robie to napisz gdzie to wlasnie ty domu nie masz ani rodziny albo cie bili i gwalcili dlatego masz porazenie mozgowe wyzywasz mnie

JustFurious

kto pierwszy napisał brzydkie słowo??Ja uzyłem wulgaryzmów, bo mnie zdenerwowałas i właśnie jako pierwsza obraziłaś!!!! i powtarzasz po mnie, że ja nie umiem się bronić i uzywam wulgaryzmów..dokładnie wiem co wypisuję, wiem, że piszę prawdę i wiem, że jesteś nienormalna..każdy kto przeczyta naszą rozmowę stwierdzi to..ja się nie denerwuję - po prostu mam niezłe grzańsko, bo nie wiedziałem, że na świecie są ludzie, których poziom inteligencji podobny jest do poziomu inteligencji australopitka...

Mr_MarQx

bo cie zdenerwowalam hehe :) po prostu ''takie zachowanie wykazują zazwyczaj zwierzęta, które znajdując się w niebezpieczeństwie stają się agresywne...''
ja rowniez pisze prawde oczywiscie ze powtarzam po tobie bo ty klamstwa wypisujesz a ja prawde i to nas rozni i owszem denerwujesz sie niesamowicie poczytaj jak nie widzisz tego
aa i pisze sie australopiteka a po za tym nie rozumiem czemu ciagle najezdzasz na moja inteligencje skoro jej nie znasz a z tego jak pisze mozna wywnioskowac ze moj poziom inteligencji jest naprawde wysoki wiec daruj sobie komentarze z tym zwiazane bo nudne to sie robi wymysl cos nowego bardziej interesujacego

aa i jeszcze jedno --> Ja uzyłem wulgaryzmów, bo mnie zdenerwowałas <--- to zaden argument

Mr_MarQx

aa i bledy ortograficzne popelniasz ty wiec jesli zdales juz mature to strasznie to zalosne ze robisz takie bledy ortograficzne :) ja nie robie zadnych

JustFurious

nie robię błędów ortograficznych, tylko przez przypadek nie przyciskam klawisza "alt"..nie wiem po co się wogóle tłumaczę przed tobą..

Mr_MarQx

pisze sie w ogole oddzielnie kolejny blad :) taki z ciebie cwaniak ze niby po maturze i takich rzeczy nie wiesz zalosny jestes coraz bardziej

Mr_MarQx

I jeszcze coś, żebyś nie pomyslała, że się poddaję:
1. Kończę tą, naprawdę denną rozmowę, ale nie z tego powodu, że tobie przyznaję rację, tylko daltego, że głupszemu się ustępuje - bo tylko głupi człowiek może być tak uparty jak ty..i musze tu uzyć obraźliwych słów, bo inaczej nie da się ciebie opisać..
2. Nikt z nas nie może powiedzieć kto w tym sporze miał rację, bo i tak każdy powiedziałby "ja"...czas pokaże. Wiedz tylko tyle, że rak trzustki to nie grypa..

Żegnam

Mr_MarQx

juz tak zegnasz mnie od kilku postow :) nudne to sie robi i znow sie unosisz duma hehe :i nie rozumiem o jakim sporze tu piszesz ty napisales ze zostalo patrickowi 5 tygodni zycia a ja napisalam nastepnego dnia gdzie RZECZNIK PRASOWY AKTORA WYPOWIEDZIAL SIE ZE TO STADIUM POCZATKOWE I PLOTKI O TYM ZE ZOSTALO MU 5 TYGODNI ZYCIA SA NIEPRAWDZIWE! WIEC NIE WIEM O JAKIM SPORZE PISZESZ TO TY NA MNIE NAPADLES I ZROBILES MI AFERE ! TY DOWIEDZIALES SIE Z TELEWIZJI JA PODALAM NASTEPNEGO DNIA NAJSWIEZSZE INFORMACJE GDZIE PODKRESLAM RZECZNIK PRASOWY PATRICKA SIE WYPOWIEDZIAL wiec nie wiem o jakim sporze ty tu pierdzielisz! ja napisalam prawde i nic do ciebie nie mialam! ale widac ze zalezy ci na smierci patricka skoro piszesz ze czas pokaze... ;/ jestes glupi i strasznie pusty! poczytaj jeszcze razm wszystko co wypisales a zwlaszcza jakie bzdury! nara i jak piszesz zegnam! to juz nie odpisuj!!

JustFurious

tak właśnie wygląda karminenie trola, jesteście beznadziejni...

mietku69

Ale oboje byli twardzi, juz myslalem, ze wjada na trzecia strone ;) Stefan Kisielewski stwierdzil kiedys, ze polemika z głupstwem nobilituje je bez potrzeby, ale widac nie wszyscy wzieli sobie to do serca:)

trish1984

Hej trish1984 oni chyba wejda na te trzecia strone :):)

zniesmaczony

"Dobrzy umierają młodo"... tak zawsze było, jest i będzie...

Mr_MarQx

ja czytałam jeszcze na angielskiej Wikipedii

Mr_MarQx

W takim razie bardzo sie ciesze :) A skoro wraca do pracy to znaczy że chyba nie może być aż tak źle :D

k19k93

Pfff....chemioterapia gówno dała. Aktor wyłysiał, schudł i pewnie zaraz kopnie w kalendarz. Szkoda gościa, bo to był taki amerykański amant. Lubiłem oglądać z nim filmy...

sqbany

niestety to jest prawdopodobne. Rozmawiałem ze znajomym onkologiem na ten temat. Postępowaniem pierwszego rzutu jest resekcja guza. Chemioterapia w przypadku raka trzustki daje mierne rezultaty. Nie mówię że nie ma jakichś eksperymentalnych metod, znajdujących się w fazie badań którym mógł się Swayze poddać ale na cuda bym nie liczył. Niestety jeśli jego rzecznik określił chorobę jako będącą w stadium terminalnym to jest bardzo źle. W takim przypadku życzyłbym mu krótkich cierpień bo ból przy raku trzustki jest niewyobrażalny. No ale to tylko gdybanie, stan zdrowia Patricka zna jego lekarz i tylko on może rokować co do jego stanu zdrowia. Nam pozostaje mieć nadzieję że nie jest bardzo źle.

zniesmaczony

Marek007, Shannen - dajcie spokój, kłótniami mu nie pomożecie... lepiej zapodajcie sobie Dirty Dancing...

zniesmaczony

juz widziałem kilka razy :P

nie moja wina, że Szanen jest taka jaka jest..xD

zniesmaczony

masz racje tylko ze spojrz on na mnie napadl bo ja podalam informacje ;/;/ no ale bede go ignorowac mam nadzieje ze Patrick jakos z tego wyjdzie fantastyczny czowiek fantastyczny aktor utalentowany kurcze zycie nie jest fair

JustFurious

każdy ma taką nadzieję... najpierw Swayze, potem się dowiedziałem że Holoubek nie żyje.. kiepski dzień...

zniesmaczony

Tja, a ja do uzupełnienia złapałem trojana i musze na laptopie pisać...

sqbany

Straszne mam nadzieje, że mu się uda, ale jak słyszałam to jest rak trzustki :-( Moja kuzynka chorowała, ale nadzieja zawsze jest, trzymam kciuki aby z tego wyszedł

użytkownik usunięty
Mr_MarQx

LUDZIE !!! To że pozostało mu 5 tyg. życia to najbardziej podły z możliwych wymysłów prasy brukowej, która jest dla kretynów. Nie powielajcie tych bzdurnych informacji, bo czegoś takiego po prostu nie wypada robić. Nie życzyłbym czegoś takiego temu idiocie dziennikarzynie który wykorzystuje chorobę Patricka, inaczej mówiąc ludzką tragedie do zbicia na tym kasy. Zapewniam was że lekarze lepiej znają się na medycynie od dziennikarzy.

zgadzam sie z toba w 100 % !!!!! i napisalam to wyzej!! a tamten koles ktory ze mna sie kloci zrobil mi o to afere ;/ pozdrawiam cie goraco :)

użytkownik usunięty
JustFurious

Ja również pozdrawiam :D A Patrick niech jak najszybciej wraca do zdrowia.

No właśnie nie powielajcie tych bzdur, bo nie zostało mu wcale pięć tygodni, tylko cztery!

Mr_MarQx

najgorsze jest to, że rak trzustki to jeden z najgroźniejszych i najbardziej śmiertelnych rodzajów raka-na 27 tysięcy osób, które zachorują, zwykle 26 tysięcy umiera;(

ale trzeba mieć zawsze nadzieję...ta umiera ostatnia.

Przemek

Nadzieja matką głupich

a_kwitek

głupi umierają ostatni ;)

domik1

<< Ostatni będą pierwszymi >>

Sayeer

a pierwsi ostatnimi

a_kwitek

"Nigdy, nikomu nie zabieraj nadziei, bo możliwe, że to wszystko, co posiada."

trish1984

Jak długo istnieje życie, tak długo będzie istnieć nadzieja.

Mr_MarQx

Boże nie wiem dlaczego tak pozno się o tym dowiedziałam :((
Nie wyobrazam sobie tego..:((

Boże .. :((

CzarnaKrwinka

Właśnie obejrzałem mój jeden z lubionych filmów z Patrickiem - Point Break trzymam kciuki za ciebie chłopie . Też kiedyś kogoś straciłem przez tą cholerna chorobę Nadzieja umiera ostania...

predator895

Czyżby Patrick wyrabiał nadgodziny? To coś, jak główny bohater w filmie "Gattaca - szok przyszłości".

Albo te wyliczenia to było jedno wielkie gówno, jak i ich autor. Któż to wie?

Morgan_Mortimer_Graff

wreszcie ktoś to zauważył ;)) pozdro

Morgan_Mortimer_Graff

ja tylko podałem informację, którą słyszałem w telewizji, a wyliczanki też sobie nie wymyśliłem. Cieszę się, że Patrickowi idzie lepiej, bo nikomu śmierci nie życzę i nigdy nie życzyłem. A komentarz na mój temat mogłeś sobie już zachować, bo nie znasz mnie. Jednocześnie pokazałeś, że brak ci kultury i szacunku dla innych ludzi...

Mr_MarQx

ty piszesz o kulturze? o proszę cię za grosz jej nie masz a ja myślę że morgan ma rację gdyż ty również nie omieszkałeś mnie obrazić twierdząc że moja informacja że bzdurą jest że Patrickowi zostało 5 tygodni życia jest tak prawdziwa jak to że pingwiny potrafią latać

JustFurious

No nic, ja już mu swieczkę stawiam (w razie czego będę pierwszy) [*]

JustFurious

zacytuj, jak ja cię obraziłem!! Stwierdziłem tylko, że twoja informacja, do której nie podałaś źródła, może być tak prawdziwa jak stwierdzenie, że pingwiny potrafią latać..czy napisałem coś wulgarnego lub obrażającego twoją osobę?? Po prostu wszystko, co jest krytyką twojej osoby uważasz za obraze ciebie - sama napisałaś na swoim blogu, że nie lubisz jak cię ktoś krytykuje - w jakim świecie ty żyjesz?? Myslisz, że wszyscy będę cię całe zycie głaskać po główce?? W takim razie jesteś juz stracona - życie to wzloty i upadki, nie ominą cię także krytyki...

Mr_MarQx

tak bardzo wulgarnego dlaczego tak stwierdziłeś tak apropo? w końcu podałam informację dokładnie tak jak ty gdzie w rezultacie zostałam zaatakowana
i gdzie ja napisałam na blogu że nie lubię jak ktoś mnie krytykuje? zacytuj bo nie wiem....

?? Myslisz, że wszyscy będę cię całe zycie głaskać po główce?? W takim razie jesteś juz stracona - życie to wzloty i upadki, nie ominą cię także krytyki... <--- rzeczywiście krzty obrazy tu nie ma no pewnie.... a po za tym czy ja oczekuję że będą mnie po główce głaskać jak to napisałeś? oczekuję szacunku! dokładnie takiego jak ty!

a po za tym jeśli ja jestem stracona ty również ponieważ Morgan nic takiego nie napisał "w jakim ty świecie żyjesz myślisz że wszyscy będą cie całe życie po główce głaskać?" hehe

uwaga a teraz cytaty że zostałam obrażona (dzieci prosimy o odejście od komputera bądź laptopa)

"ty za to jesteś pojebaną, psychicznie chorą, niedorozwinietą nastolatką" <-- no i gdzie ja tu widzę obrazę ? ojej!\

"wyrosłaś na takiego kulfona" <-- no spójrz tu też nie ma obrazy!

"brak mi słów..twoja głupota sięgnęła zenitu" <-- no cóż tutaj również jest jakże "delikatnie" -- ironia kotku wyczuwasz?

"jesteś niedowartościowaną nastolatką, której niedawno zdechł pies" <--- myślę że w tym momencie napisałeś ZA DUŻO i każdy to potwierdzi

jeszcze mnóstwo cytatów by się przydało ale brak mi czasu na ciebie aha i pamiętaj "takie zachowanie wykazują zazwyczaj zwierzęta, które znajdując się w niebezpieczeństwie stają się agresywne..."

no cóż ty zapewne teraz zaczniesz cytować kiedy ja cię obraziłam :) ale jak doczytasz pierwsze swoje zdanie w tym oto poście na który odpowiadam to zobaczysz że to ty potrzebowałeś cytatów :) ale sądzę że spostrzegawczość nie jest nie jest twoją mocną stroną

no to teraz czekam z niecierpliwością żeby zobaczyć co wydukasz tu na tej swojej pięknej klawiaturze pewnie coś pewnie o inteligencji :) w końcu tyle potrafisz

a może tak spróbuj się przyznać do winy albo już w ogóle zamilcz
spuszczanie tu wypocin z twojej strony nie będzie przyjemne dla wielu tutaj odwiedzających

aa bystrzacho spójrz jeszcze na mój pierwszy post i sprawdź czy jest tam cokolwiek co by cię uraziło... wątpię że to znajdziesz (tylko czytaj uważnie PIERWSZY POST) gdyż to ty zacząłeś mnie obrażać a raczej to że wypowiedziałam się

pozdrawiam cię gorąco misiaczku pysiaczku :)(ironia oczywiście hehe) no to teraz czekam... zapewne jutro tu wejdę i zobaczę mnóstwo nie potrzebnych cytatów gdzie ty zapewne wspomnisz że ja też się bez nich nie obyłam ale pamiętaj sam mnie o nie prosiłeś

jaa wstrętna podła i okrutna ohh wzruszające :)