Paweł Wilczak

7,5
9 031 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Wilczak

Jestem zdania, że serial Kasia i Tomek popsuły akrowi szyki w dalszej karierze :(
To była pomyłka z jego strony, to była porażna. :((

Jeśli masz ochotę pogadać o tej osobie, to zapraszamy serdecznie na nasz nieoficjalny czat filmweb. Nudzisz się już na filmwebie? Nie ma problemu, zabij czas siedząc na czacie i rozmawiając na każdy temat. My nie mamy tematów tabu.

Oto link na CZAT filmweb (w polchat):
http://www.polchat.pl/chat/?room=Filmweb+-+leb+pelen+filmow

OxxO

"Kasia i Tomek" to jeden z lepszych polskich seriali komediowych, rola Wiczaka w nim świetna. Porównaj sobie to do tej drętwoty typu "Niania" czy... "Faceci do wzięcia".

Orbital_Intruder

Wiesz tutaj raczej nie chodzi o to czy serial jest dobry czy nie. Ten serial go zaszufladkował a trudno z takiej szufladki później się wychodzi :/

Pig_us

jakos nie sadze ze ten serial go zaszufladkował!

cykutia

Ja też nie. Nigdy mi się nie kojarzył tylko z Tomkiem/

Orbital_Intruder

No dokładnie! Nie ma i nie będzie lepszego serialu komediowego.

grotesqua02

I tego się trzymajmy :)

OxxO

GDYBT NIE KASIA I TOMEK MYŚLĘ ŻE MAŁO KTO BY SŁYSZAŁ O WILCZAKU I DOBRZE ŻE GO TEN SERIAL WYPROMOWAŁ PRZYNAJMNIEJ LUDZIE WIEDZĄ KTO TO

Kitsune_4

zgadzam się :)
dzieki temu serialowi WIlczak sie wybił i stał sie rozpoznawalny :)

ja serial Kasia i Tomekbardzo lubie,zawsze można bylo z nich pośmiac :))

ale Wilczak jest nijaki - cały czas bazuje na tej roli, te same gesty, mimika twarzy, modelowanie głosu, nie potrafi sie niestety przebić, a szkoda :)

OxxO

tobie natomiast coś w życiu popsuło w głowie. Nie mam pojęcia co, podziel się z nami. Będzie z całą pewnością tak "fajne" jak powyższy post,
ot co. Dziękuję.

OxxO

'Kasia I Tomek' "zabiły Wilczaka" ??? Jedna z większych bzdur na jakie trafiłem na filmwebie. Paweł Wilczak to znakomity aktor i rolą w "Kasi i Tomku" po prostu to potwierdził. Świetny serial i doskonale zagrany. A Joanna Brodzik i Paweł Wilczak w nim 10/10. :) I 10/10 dla castingu :)

andre_

Przestań k*rwa, Brodzikowa tam gra siebie

oksywianin

A jeśli nawet - to w takim razie 11/10 dla castingu.

oksywianin

zgadza się - Brodzikowa gra siebie, poza tym marnie z jej aktorstwem

OxxO

Niektórzy mają problemy z rozumieniem czytanego tekstu. Niektórzy, jak grotesqua02 , nawet chronicznie...