Zero!!!! Kazik Staszewski robi lepszą muzykę niż ty, karzełku. Jedynym raperem który mi się podoba ze wszystkich raperów Polskich i zagranicznych jest Eminem
A to jedna z najlepszych piosenek Eminema który bije na głowę tą miernotę z Poznania:
http://youtu.be/jW5f5OQSdsM
Peja to taka sama miernota jak ci obecni "raperzy". W swoich tekstach umie tylko pierdzielić o "szacónku" ludzi ulicy. Tak samo słaby jak Firma i jej pierdzielenie o JP 100%
Albo nie rozumiesz przekazu polskich raperów, albo jesteś marną prowokacją. Dla twojej informacji, nie słucham i nie jaram się Firmą.
Przynajmniej z tego ścierwa, jakim jest Firma wyrosłeś. Być może piosenki Pei mają przekaz, ale większość coraz głupszej młodzieży gówno z tekstu zrozumie. Tylko będzie się jarała tym jak Peja kur... na lewo i na prawo w tekstach. Ale Peja mi sie nie podoba i co ty na to powiesz?
Ja nigdy nie słuchałem Firmy debilu i nie zamierzam. I co z tego, że jacyś gówniarze tekstu rapera nie ogarniają ? Oni się nie zaliczają do słuchaczy rapu. Są prawdziwi fani rapu, którzy rozumieją teksty i nie słuchają rapu dla wulgaryzmów.
Dobra, kończę z Tobą dyskusję, bo widać, że rap nie jest dla Ciebie. Idź włącz Biebera, Lady Gagę albo Dodę.
Bimber to dno dla moherós, Lady Gaga dla prawiczków (zwolenników PiSu) a Doda dla tej głupiej młodzieży. Pop to takie same gówno jak Peja.
Powiedz mu prosto w twarz, że jest jak Ty to napisałeś gówno. Zobaczymy czy będziesz taki mocny hejterze
On mocny w gębie i tylko dlatego że kupował amerykański puder na mięśnie. Widać że jesteś typowym agresywnym moherem który wielbi Peję ponad wszystko i pisze głupoty typu "Zabiję cię". Peja jest słaby za to dobry dla moherów!!!
Nie jestem agresywny, nie jestem też moherem, ale jak Ci się Peja nie podoba to daj mu 1/10 i nie hejtuj
A ty nie narzucaj innym swojego zdania. Nie musisz lubić rapu, ale nie masz prawa mówić, że jest dla debili i że raperzy są beznadziejni.
Nie, kiedyś jak byłem młodszy to rap nie był taki zły. Ale jak zobaczyłem lepsze zespoły lub lepszych artystów to doszedłem do wniosku że większość raperów to dno.
Nie myślę tu o gwiazdkach Popu bo to jeszcze gorsze gnioty niż Peja czy Tede.
Prowokujesz?
Bo porównanie Peji do Kazika to bluźnierstwo.
Posłuchaj ostr, kalibra44, luca, fisza to się przekonasz że polski hip hop jest wartościowy.
aa i ten link do youtube- porażka, Eminem sobie może nagrywać z Ryjaną to mu najlepiej wychodzi:)
A Ty sobie Jezusa posłuchaj lepiej, bo obrażasz najwspanialszą osobę ever - tj Rihannę. Co ona Tobie zrobiła, Ty zepsuta do cna istoto. Przepadnij w ognie piekielne. Kto podnosi dłoń lub głos na anioła mego - zginąć musi. holla!
No, nie gniewaj się już na mnie jestem tylko szatańskim pomiotem z filmwebu
pozdrowionka dla Ciebie od pussycat:*
Mam gdzieś Twoje pozdrowienia. Za arogancję, która wylewa się z Twoich postów, zostaniesz sowicie ukarana. Właśnie wpisuję Ciebie na moją listę "1001 podłych osób, które zginąć przed końcem roku 2012 muszą". Niechaj nauczką to będzie dla kolejnych śmiałków, obrażających Rihannę i moje inne księżniczki. Pozdrawiam.
Wiem, wiem:) Jego posty traktuję z przymrużeniem oka, ale uważam, że to całkiem udana prowokacja z rihanną, bo sporo osób się na to nabiera.
Peja za dużo przeklina w piosenkach dlatego pokazuje, że Polska to właśnie ten kraj zero wychowania, a Peje słuchają tylko nastolatkowie, którzy kochają rozwal w biały dzień to Ci kozacy co imponują wszystkim, opowiadają jak to uciekają przed policją i ile to nie wypiją. To jest żenada. Szkoda takich ludzi. Kto słucha polskiego rapu. Już nawet lepszy jeden osiem L lub ten Mezo
W końcu ktoś kto podziela zdanie o tym beztalenciu z Poznania. Być może traktuję hip hop przez pryzmat nastoletnich fanów co kozaczą w internecie a w świecie realnym są nikim. Może jeszcze zmienię zdanie na temat hip hopu.
Miałem kumpli ze szkoły, którzy słuchają Peje. Teraz ich już nie mam i święty spokój skończyłem szkołę. Ich temat był taki wiesz Ja wczoraj byłem w klubie kur** uciekaliśmy przed radiowozem ale była siara i do tego 5 flaszek na 4 po prostu miazga była. Tak jest naprawdę i smutne
Eminem Lose Yourself otrzymała Oscara zajefajna nuta. Not Afraid, Hailes song, Beatifiul nie lubie zbytnio hip hopa, ale on jest wporzo
Ani razu nie uciekałam przed policją, nie ćpam, nie palę, pije tylko okazjonalnie, do klubów chodzę bardzo rzadko, nie klnę prawie w ogóle. Tak, słucham Peji i jestem normalnym człowiekiem.