Peter JacksonI

Peter Robert Jackson

8,5
12 880 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Peter Jackson
domino199812

Władca Pierścieni, wszystkie trzy części.

domino199812

Dla mnie ten gość nakręcił tylko jeden film, który jest wart obejrzenia. Reszta cienka jak barszcz.. Pierwsza piątka:

1. Martwica Mózgu 7/10
2. Dystrykt 9 6/10 //chociaż tutaj nie reżyserował
3. Władca Pierścieni 1 3/10
4. Władca Pierścieni 3 3/10
5. Władca Pierścieni 2 3/10

ThePanB

Władca Pierścieni 3/10? Jebnij się czoło

Garildos

w czoło*

Garildos

To moja ocena, nie musisz się z nią zgadzać, nie musisz mnie popierać w tym co mówię, myślę czy robię, ale nie masz prawa mnie obrażać. Różnimy się poglądami, to dobrze. Ale powiedz mi co złego Ci zrobiłem, że mnie atakujesz? A jeśli nic Ci nie zrobiłem, tylko opisałem swoje zdanie, nie atakując nikogo i nie pałając agresją, to dlaczego Ty mi tak odpowiadasz?

ThePanB

Jak można oceniać film jako słaby, który otrzymał 43 inne nagrody i 39 nominacji. ''Władca Pierścieni'' Jacksona pobił rekordy popularności. Film obejrzało już 2 529 799 widzów. Trzeba być idiotą, żeby mówić takie głupoty. Jeśli nie gustujesz w takich filmach, możesz go śmiało porzucić i nie komentować, co więcej nie oceniać.

Garildos

Oceniać wolno mi tylko pozytywnie? Wszystko, co jest popularne jest dobre? To Twoje credo? Wybacz szczurku, ale Pan B tego nie kupuje...
Nie rozumiesz, że nie obraża się innych? Rodzice Cię nie nauczyli tego jak należy się zachowywać? Internet nie będzie korygować ich błędów. Więc wrzuć na luz szczurza mordko, może tym razem coś dotrze do twej główki.

ThePanB

Przestań gadać smuty, niedorostku. Oceniłeś Lucy jako arcydzieło, a film jest żenujący i nie zasługuje nawet na przeciętną ocenę. Zajmij się lepiej czymś innym, bo na kinematografii w ogóle się nie znasz.

Garildos

Wchodzisz na mój profil i sprawdzasz, która ocena Ci się nie podoba? Płycej to się już nie da. Pogadamy za kilka lat, potrzebujesz paru wiosen, aby dojrzeć, nabrać ogłady; generalnie musisz dojść do pewnego poziomu, bo teraz nie mamy jak i o czym rozmawiać.

użytkownik usunięty
Garildos

po licho dyskutujesz z trollem :P

ThePanB

Co za koleś! Usuwa komentarze ;3

użytkownik usunięty
ThePanB

słaby trolling

Następny dziedzic internetowego tronu... gościu oceniłem filmy Jacksona tak jak uważam, zgodnie ze swoim sumieniem i to nie jest trollowanie. LOTR nie musi mi się podobać, film rozdmuchany i nudny; nieszprycowany tylko efektami specjalnymi i za to jest 3. Martwica Mózgu jest za to dobrym filmem, zgadzasz się czy nie, to mnie mało interesuje. Każdy ma swój gust, ja Ci nic nie narzucam.
Jest sporo uznanych filmów do których się nie przekonałem, a są takie o których zmieniłem zdanie np. "Forrest Gump". Więc wrzuć na luz królewiczu.

użytkownik usunięty
ThePanB

nie masz racji kolego wybacz...

ThePanB

''Martwica Mózgu'' Tak, wybitne arcydzieło! Puknij się w to chore czoło.

domino199812

Wladca Pierścieni Powrót króla

domino199812

dla mnie to LOTR i Martwica mózgu najbardziej się wybijają. Bo Nostalgia Anioła to wypadek przy pracy

domino199812

Hobbit :Bitwa Pięciu Armii.

użytkownik usunięty
filmowy03817

NIE!!!!

domino199812

Drużyna pierścienia

użytkownik usunięty
obleh

zgadzam się!

użytkownik usunięty
domino199812