Założyłam ten wątek po to, żeby w jednym miejscu zgromadzić wszystkie terminy filmów z udziałem RDJ, które będą leciały w telewizji. Było wcześniej kilka wątków o pojedynczych filmach, ale robił się wtedy bałagan. Zachęcam do informowania ;)
heh, no ja niestety też nie mam ale za niedługo (mam taką nadzieje) będe mieć ten film ;)
za to znalazlam gdzieś, że:
2 czerwca 23.45 - Fałszywa ofiara na TVN7 i dzień później o 20.05 również na TVN7
oraz kolejny raz na Ale Kino Wakacje w domu (nareszcie obejrze) 5 czerwca o 18
;))
Te "Wakacje w domu"-to prawdziwy koncert gry aktorów-sama śmietanka!takie..rodzinne,świąteczne piekiełko-trochę mozże przypominać"Kotkę na rozgrzanym...",ale jest inne..Inny czas;inna konwencja..Niesamowite sceny..indycze..Polecam ten film!
No i cytat:"Robert Downey Jr. publicznie przyznał, że zażywał heroinę w trakcie realizacji tego filmu. Jodie Foster napisała do niego list w tej sprawie, w którym zachwalała jego pracę, ale ostrzegała jednocześnie, że aktor nie może nadal stosować tych praktyk przy innych filmach. ".
no i jak to na Ale Kino będą często powtarzać ;)
Jak ktoś nie da rady obejrzeć w sb to może też w śr za tydzień o 16.25 ;))
dziś Iron Man, część pierwsza, na TVN o godz 20, szczęśliwi ci którzy mają ten kanał, ja... nie mam!!!:(
to nie telewizja, ale... czy ktoś to już wcześniej widział?
http://www.youtube.com/watch?v=Ik_5ns8RF1g
http://www.youtube.com/watch?v=-ty3FEJ4HWk
Wakacje w domu - dla szczęśliwców posiadających kanał MGM
dzisiaj 22.12. o 17:35
i za 3 dni - 25.12 o 13:40
6 styczeń - czw - TVP2 - 15:25 - Na psa urok
9 styczeń - niedz - TV4 - 21:00 - Na skróty
(dzień wcześniej w środku nocy)
Wielka heca Bowfingera - sobota (5 lutego), godz. 16:30, Comedy Central
tylko epizpod (dostepny zreszta na youtube)
Środa 16 marca; " Charlie Bartlett'' na Polsacie o godz. 23.45, strasznie późno zwłaszcza ze mam potem na 8 rano ale sie poświęce bo nie widziałam tego filmu:)
Piątek 1 kwietnia ,,Kiss Kiss Bang Bang'' na TVN7 o godz. 22.55, śmieszny film,który potrafi poprawić humor:)
8 kwietnia na club TV godz. 19.30 "Jak być gwiazdą i nie oszaleć" odc.9 było całe 30 min o Robercie załapałam się na ostatnie 2 minuty. Parę tygodni temu ta seria była na Zone Club, więc może za jakiś czas będą powtórki. Warto śledzić.