Założyłam ten wątek po to, żeby w jednym miejscu zgromadzić wszystkie terminy filmów z udziałem RDJ, które będą leciały w telewizji. Było wcześniej kilka wątków o pojedynczych filmach, ale robił się wtedy bałagan. Zachęcam do informowania ;)
Dokładnie, albo sprawdzają wytrwałość widzów...za późno. O północy mógłby nawet być.
Często znajomi mi mówią dlaczego nie obejrzę sobie filmu w normalnych godzinach na komputerze. Dla mnie najfajniejsze jest to oczekiwanie na film w telewizji i to ma to coś, a nie takie machinalne znalezienie w internecie i kliknięcie PLAY.
Dokładnie , mam tak samo.. lubię po prostu obejrzeć film w telewizji :)
A co do pory to najczęściej dobre filmy emitują po jakiś tandetach ..
ja bym obejrzała ten film w necie, ale nie moge go nigdzie znaleźć, więc musze zafundować sobie pół nocy bez snu :)
http://www.facebook.com/questions/1782969032903/?notif_t=question_forward_succes s#!/media/set/?set=a.160779777271733.52522.131125903570454&type=1
teraz na kanalach npremium reklamuja i jest jakas jedna scena z nim i wlasnie nie wiem co to za film przypuszczam ze jakis horror badz fantasty jesli ktos wie co to za film niech napisze :]
"Ta jedna noc" - dzisiaj(Piątek 24 luty) 22.00 ZONE EUROPA
"Futro, portret wyobrażony Diane Arbus" - Środa 7 marca 23:25 TVN7
http://www.teleman.pl/osoby/Robert-Downey-Jr-3184 tutaj znajdziesz wszystkie najbliższe filmy w tv z Robertem! :D polecam fajna stronka!
Stronka jest super ;D Dla leniwych:
20:10
niedziela, 31 marca
HBO /HD Niedzielna megapremiera: Sherlock Holmes: Gra cieni
jako Sherlock Holmes
11:55
poniedziałek, 1 kwietnia
TVP 2 /HD Gwiazdy w południe: Air America
jako Billy Covington
14:00
poniedziałek, 1 kwietnia
HBO /HD Sherlock Holmes: Gra cieni
jako Sherlock Holmes
20:00
poniedziałek, 1 kwietnia
Polonia 1 Poniedziałek w dobrym humorze: Wszystko jest możliwe
jako Alex Finch
8:10
wtorek, 2 kwietnia
Polonia 1 Wszystko jest możliwe
jako Alex Finch
20:10
środa, 3 kwietnia
jako Sherlock Holmes
23:30
środa, 3 kwietnia
TVN 7 Kiss Kiss Bang Bang
jako Harry Lockhart
11:40
czwartek, 4 kwietnia
jako Sherlock Holmes
Jeśli ktoś ma wszystlie te kanały to tak :) ja niestety nie mam hbo ale sherlocka oglądałam całkiem niedawno :D
Iron Man 12.04 (piątek) godz. 20:00- TVN.
Trochę dziwne, jak puszczali zapowiedzi filmów na wiosnę, to o ile się nie mylę były tam fragmenty Iron Mana 2 a w piątek będzie pierwsza część. Ale lepsze to niż nic ;)
Świetny maraton przed 3 częścią :D Na avengers nawet nie ma co liczyć, ale ważne, że chociaż 2 puszczą.