Założyłam ten wątek po to, żeby w jednym miejscu zgromadzić wszystkie terminy filmów z udziałem RDJ, które będą leciały w telewizji. Było wcześniej kilka wątków o pojedynczych filmach, ale robił się wtedy bałagan. Zachęcam do informowania ;)
Avengers oglądałam już kilka razy online, także bardzo nie ubolewam, jednak tam jakość nie jest zniewalająca, a przy takich efektach jakość daje dużo ; ) HBO nie posiadam i bardzo żałuję.
Ja też, na "The Avengers" byłam 2 razy w kinie i ostatnio kupiłam DVD. ;) Ale gdy oglądam na telewizorze (a nawet duży mam telewizor) to efekty nie są tak dobre jak w kinie na dużym ekranie. Ja HBO mam i polecam często lecą premiery. ;)
Zauważyłam, że TVN zawsze emituje filmy których kolejne części są w tym czasie puszczane w kinach :)
Jeszcze jedno :) Jutro w Dzień Dobry TVN wywiad z Robertem ok. godz. 9. Jeśli nie będziecie mieli jak obejrzeć odsyłam na stronę dziendobry.tvn.pl i tam popołudniu znajdziecie materiały ;) Chyba od poniedziałku codziennie wychodzi jeden wywiad. Wszystko w archiwum.
Dokładnie -chyba tylko dla tych, którzy mają wakacje (a i to nie zawsze, bo ja tam lubię spać przed północą- zwykle się nie udaje :)). Godziny filmów, które zwykły człowiek chciałby obejrzeć są chore (a z drugiej strony te największe badziewia są puszczane wtedy, gdy większość ma czas -,-).
zgadzam się, czasem dobre filmy są o tragicznych porach
Polsat zamiast beznadziejnej Kac Wawy , mógłby puścić Charlie Bartlett
O 23:00 10 września albo o 21:00 11 września ;)
"Jaja w Tropikach" TVN7 Czwartek (12.09) godzina 20:00 ;)
hmmm Jaja w Tropikach na TVN7 i Sherlock Holmes o 20.00 w ten piątek bodajże. Tylko nie wiem kiedy Jaja.. Być może w czwartek o 20.00
:P
"Wydział pościgowy"
Dzisiaj godz. 20:00 TVN
"Sherlock Holmes: Gra cieni"
13 stycznia (poniedziałek) godz. 08:05 -HBO2
"Rok 1969"
19 stycznia (niedziela) godz. 19:25 -MGM
"Avengers"
18 stycznia godz. 07:55 i 19 stycznia godz. 18:05 -HBO2
Nie wiem, czy ktoś jeszcze zagląda do tego wątku, no ale...
sobota (29.03) TVN godz. 21:30 IRON MAN 2
czwartek (03.04) TVP2 godz. 21:40 SOLISTA