Robert HoffmanX

Robert James Hoffman III

7,5
1 041 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Hoffman

Naprawdę facet ma talent w rewanzu świetnie tańczył i przygotowal swietną choreografię naprawdę szaczunek dla niego . Nie moge doczekać się filmu step up 2 the streets

użytkownik usunięty
monisia45

Zgadzam się. Jest znakomitym tancerzem :D
Ma talent i to ogromny, trzeba mu przyznać...
:)

Ma talent , ma pomysł na siebie,ma świetne ruchy i jest przystojny czego więcej do szczęścia potrzeba....

sandra_rose

ma jeszcze dystans do siebie, co pokazuje w tych filmikach na you tube. większośc gwiazdek by czegoś takiego nie zrobiła. niezwykle kreatywny człowiek z niego :)

karina87

URBAN NINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ot. Tyle.

Ulufful

w step up 2 jak grupa z MSA robi ten żarcikowy filmik, to kim jest Chase? NINJA !!!! :D

karina87

dokładnie^^ to mój ulubiony fragment filmu. chyba jedyny w miarę zabawny:) Film całkiem, całkiem, pod względem tanecznym wymiata. Fabuła siada, ale to chyba nie o to chodziło :P
Hoffman jest świetny, zabawny, z dystansem do siebie, przystojny, pracowity. A to co robi na youtubie to szaleństwo ;] Urban Ninja, Gustav, Dancer Face i Soulmate wymiatają w 100%. Facet ma pomysł i świetnie go realizuje. Kto wie, może za jakiś czas okaże się, że jest też dobrym aktorem. Póki co nie zachwyca aktorsko w filmach, ale dzięki popularności Step Up może podłapać jakąś ciekawą, nie-taneczną propozycję i pokazać się z nowej strony. :)
Pozdrawiam.

aska_b0

Otóż to.

Ulufful

jestem za

sandra_rose

Jest po prostu baaaaaaaaaardzo przystojny i ten jego usmiech mnie rozbraja a poza tym swietnie tanczy......
p.s. sympatyczni koledzy tańczcie, kobiety to uwielbiaja:)

monisia45

zgadzam się, Robert jest po prostu GENIALNY.
jestem nim zachwycona. jego tańcem, jego wyglądem, jego poczuciem humoru ;)) boże, filmiki są świetne ! ;]