Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
61 422 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'

http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1

Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD

Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )

A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p

hoosy21

Zastanawiającym jest 'zjawiskiem' społecznym i psychologicznym. Bo chociażby patrząc na ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=2JFmD9DYWvs
to co te wszystkie laski wyprawiają to ja nie wiem takie szaleństwo że hej i rzucają się na niego, piszczą, gotowe zedrzeć z niego ubranie :]
Współczuję mu biedny ale taka jest cena sławy chyba nie zdawał sobie sprawy co będzie jak zagra 'boskiego' Edwarda bo prawda taka że większośc tych crazy fanek to te co widzą w nim tylko ta postać. Ahh ten dziki szał na niego ciekawe kiedy to przejdzie. Na razie biedaczek musi to wszystko znosić ale jestem zdegustowana i zniesmaczona jak oglądam takie rzeczy :/

hoosy21

Nadtemat załozylas \o/
< sama się zbieralam do tego i zbierałam...>

Co do tych napadów fanek^^ to rzeczywiscie smutne trochę. Ja rozumiem, że wiele nastolatek ma wręcz taki 'fanatyczny' stosunek do jego osoby i gdy już uda im się go spotkać to dostają szału z radości, no ale patrząc na to z jego perspektywy to nie zazdroszczę ;]
Nie wiem jak ja bym się zachowała gdybym go hehe spotkała na ulicy ;p
ale na pewno nie w ten sposob...bez przesadyzmu ;]
Nie rozumiem czemu one reagują aż taaaak...może chcą zwrócić na siebie uwagę, choć trochę bezmyślnie do tego podchodzą.
Taki los czeka go jeszcze długo długo...na pewno dopóki będą powstawać kolejne czesci sagi. Potem, i ile nie bedzie się angażował w tego typu produkcje, ten najwiekszy szał przycichnie. 70 % tych 'najwierniejszych' fanek odpadnie, gdy Roberta bedzie łaczyc z ich pieknym i nieskazitelnym Edwardem coraz mniej. Bo wydaje mi się, że osoby, które interesują się osobą samego Pattinsona a nie tylko tym wyimaginowanym wzorem idealnego chłopaka ze Zmierzchu umiałyby zachować jakieś granice przyzwoitości i umiarkowania w okazywaniu radości na jego widok :]

Shelby1603

heh...widzisz myślałyśmy o tym samym ja też długo się zbierałam ale w końcu się zmusiłam:)

Właśnie zdałam sobie że ja już w sumie nie chciałabym w sumie żeby on grał w następnych częściach po NM takie 'tasiemiec' to śmierć dla aktora moim zdaniem ja z większą niecierpliwością czekam na jego filmy które teraz kręci bo widać że będzie to ON a nie wyimaginowana postać. Wiadomo że NM obejrze też bo jestem bardzi ciekawa jak będzie wyglądać 2 częśc książki która lubie ale co tu dużo ukrywać to czysta komercja będzie nastawiona na konsumpcje... mam nadzieje że w tych 2 następnych i jeszcze dalszych Pattinson się rozwinie jako aktor i z chęcią i 'zachwytem' nad jego grą będzie się go oglądać na szklanym ekranie. Poczekamy zobaczymy:)

By the way Shelby jak trafisz na 'little ashes' to daj mi znać xD
a i czy oglądałaś ten krótkometrażowy film 'Summer House' ? Jest gdzieś w całości? Bo na yt są tylko urywki a wiem że on trwa krótko jakieś 12 minut czy cuś

hoosy21

i wracając do tych 'psychofanek' to nie rozumiem ich zachowania. Ja sama nie wiem jak bym się zachowała jakbym go spotkała na ulicy ale wiem jedno - napewno nie tak 'dziko' jak one. Czy one nie myślą że lepsze by na nim wrażenie zrobiły jakby się kulturalnie zachowały może nawet by pogadał a nie taki szał jaki wykonały tak go tylko straszą bo sprawiaja wraże nieobliczlnych i rzucają sie na niego. Baa nawet ubiarają się w jego stylu co jest już troche ekhm... dziwne ;p

hoosy21

oglądałam tylko to co jest na YT, bo nigdzie tego nie mogłam znaleźć a przekopałam cały internet :f

A z tym Little ashes to też jestem troszkę wkurzona, bo mi znajoma wysłała już dawno temu, a przynajmniej tak twierdzi- ale nie mam podstaw, zeby jej nie wierzyć :>, a tu po przesyłce nie ma śladu :f
jak ją dostanę to wrzucę na jakiś serwer, choć nadal szukam w necie.

Shelby1603

*dziubek*

http://s422.photobucket.com/albums/pp309/twilightmoviegifs/rob/?action=view&curr ent=90616M1_PATTINSON_BGR_04.jpg

xDDD

Shelby1603

haha...no to jest moja droga 'dzubek nad dziubkami' a wręcz 'król dziubków' ;p dobry dobry dziubas a ja znalazłam zdjęcia z planu Remember me day 2 hehe na tym pierwszym to ma dobrą mine tez i ta rączka sprawdzająca stan fryzury miażdży XD

http://www.celebrity-gossip.net/celebrity_gallery/image_full/180320/

cała galeria tyż fajna widac na niektórych że z kimś sie bedzie bił w filmie albo cuś bo poraniony jakiś jest ;p

hoosy21

Swoją drogą...tak patrze na te zdjęcia i się zastanawiam jak to jest myslałam że aktorzy do filmu są ubierani w ciuchy i stylizowani na daną postac co maja grać a na tych fotach z RM Rob ma swoje buty 'najeczki' i koszule z tego co widze. Z reszta w 'how to be' i 'mother's' też miał swoje ciuchy niektóre. Takie ma je super czy po prostu tak do nich przywiązany albo się do niego przykleiły z brudu i nie da sie odkleic już ;p

hoosy21

dopiero teraz zauważyłam te zdjęcia :

http://s422.photobucket.com/albums/pp309/twilightmoviegifs/rob/?action=view&curr ent=gallery_enlarged-remember-me-rob-2.jpg

http://s422.photobucket.com/albums/pp309/twilightmoviegifs/rob/?action=view&curr ent=gallery_enlarged-remember-me-rob-1.jpg

http://s422.photobucket.com/albums/pp309/twilightmoviegifs/rob/?action=view&curr ent=gallery_enlarged-remember-me-robert.jpg

dość niecodzienny widok biorac pod uwagę, że czesciej zdażają się akty napadów na niego ze strony fanek :p
w filmie czy nie w filmie i tak smiesznie to wygląda :p

Shelby1603

No nareszcie! :) kurcze nie było mnie tylko kilka dni a tyle mnie ominęło... :/ jak to jest możliwe ;) Ciekawe dlaczego ta dziewczyna tak zareagowała...? śmieszne to trochę...

hoosy21 Rewelacyjny temat! nareszcie :)

sisi421

cudowne te zdięcia ;d;d
tak patrzeć moge na niego cąłymi dniami ;d

sisi421

wiem wiem jestem 'boska' nie musisz mi tego mówić <żart> ;p nie no na serio to się zbierałam i zbierałam do tego tematu z resztą prędzej czy później któraś z Was też by to zrobiła:)

Shelby1603

To chyba z planu scena...tak mi się przynajmniej wydaje. Poza tym kurcze ale on jest 'hot' na tych zdjęciach wole go takiego niż wypięknionego na Edwarda - nim już 'wymiotować' mi się chce (no prawie ;p ale na NM czekam i tak xD ) wole go właśnie takiego Rob grający jakiegoś tam chłopka ale Rob a nie '(s)twór' stylistów i fryzjerów xD

BTW ten film ma być podobno o trudnej miłości czy to jego wybranka? Ciekawe... poczekamy się przekonamy:)

Shelby1603

Co jak co, ale ta kobieta jest perfidna ;DD Ale jak on sie na nią patrzy i ten jego wzrok .. ;)) Że można kobiecie wybaczyć ten incydent, nawet jeżeli to film ^^
Ja też wole Roba takiego niż wymalowanego Edłarda. ;]

No już nie raz to słyszałaś, o wielka hoosy, ale dziękować Ci za ten temat. ;PP

rattyMonster_

ja jestem całkiem mała 164cm bez kapelusza w kapeluszu ciut więcej ;p i już nie urosne staram jest...

Shelby1603

mi to wygląda na real life :d ta jego minka mnie nadal zachwyca, jest słodki i niezaprzeczalnie uroczy ;)

hoosy21

A tak na marginesie, już miałam dawno spytać ale mi wyleciało, znacie i czy macie jakieś piosenki Roba - oprócz tych co znamy tj. 'let me sign' i 'never think' ? Ja kiedyś na youtube znalazłam jakąś była podkładem do zdjęć czy coś ale za cholere jej nie znajde już teraz... jak ktoś coś wie na ten temat pisać 'dziubaski' ;p

hoosy21

no jest pare innych ciekawych dośc, choć ja się do nich długo przekonywałam xDDD gdyż iż Robert ma bardzo specyficzny sposób wydzielania z siebie dzwięków :p

I'll be your lover too
To roam
...te mi teraz przychodzą do głowy.
pobrałam chyba przez BearShare'a albo Aresa.

Dla mnie Let me sign jest absolutnie bezkonkurencyjne \o/

a co do zdjęcia: minka Roberta ciekawa...to rzeczywiscie jest z filmu, ale mnie się tam wydaje, że może co prawda nie az takie skrajne ignorowanie go :p, ale nieco luzniejsze i bardziej normalne traktowanie ze strony przedstawicielek płci pięknej, bardziej zwróciłoby jego uwagę
<na ewentualną kandydatkę ^^> niż te akty desperackiego uwielbienia :]
Tutaj mina wyraża lekkie zaintrygowanie na jednym ze zdjęc :p

Shelby1603

Też uważam że 'let me sign' rocks! Ale fakt faktem ma specyficzny sposób śpiewania tak fajnie 'wyje' ale spoko za którymś razem to doceniłam :) ja lubie jego akcent czy śpiewa czy mówi nawet jak milczy ;p

hoosy21

http://www.robsessedpattinson.com/2009/06/very-clear-video-of-robert-pattinson-o n.html

filmik z planu który znalazłam całkiem 'nice' posłuchajcie tylko co ci goście co to kręcą mówią...hehe...ale w sumie chyba nie powinniśmy oglądac takich filmików kręconych z nienacka wbrew tym co to kręcą oni się wkurzają bo za dużo by wyszło i nie bezie niespodzianki w kinie ;p

hoosy21

ej a co myslicie o tym hot news'ie?
plota, nie? :>

http://coverawards.com/2009/06/17/news_life_and_style_robert_pattinson_kristen_s tewart_dating_37197/

Shelby1603

Nie jestem pewna czemu ma to służyć.... Jeżeli to prawda... no cóż w sumie do siebie pasują... ale wcale bym się nie zdziwiła gdyby to było tylko po to aby wreszcie przestano ich zasypywać pytaniami typu "spotykacie się?" po czym odpowiedz "nie" po raz setny olać i wciąż zadawać to samo pytanie i tak w kółko....

Shelby1603

Ale nam Shelby 'gorącą bułeczke' zserwowałaś xD
moim skromnym zdaniem to plota póki nie zobacze 'naocznych' dowodów to nie uwierze w to. Jak na razie tylko formą pisaną o tym nas bombardują a nie ma żadnych zdjęć ani filmików potwierdzających ich związek same tylko fotomontaże blee;p nawet gdyby się ukrywali z tym coś by jednak wyciekło poza tym Kristen ma chłopka i to od 4 lat podobno więc nie sądze by go rzuciła dla Roba no ale różnie bywa nie ;p

hoosy21

och to się chłopak nachodzi w tym filmie nie ma co ;p

sisi421

'you'll be my queen
i'll be your king..' <- fajne to xD

własnie przesłuchałam na yt
fajny był moment jak tak wyciągnał w góre mocno i się zasmiał sam z siebie ;p

znalazłam jeszce 'i was broken'
jego głos tez jest 'sexy' czy to wynik palenia papierosów od 16 roku życia? hmm...

hoosy21

ciąg dalszy spekulacji :p
http://pics.livejournal.com/earmuffitforme/pic/0024rd3s

widzę ze wątek z łaczeniem tej pary w parę xD nabrał ostatnio znowu rozpędu ;>

co do piosenki...to hyhy tez uwielbiam ten moment gdy się smieje w trakcie ;p

Shelby1603

No, no, no.... kurcze a może jednak to nie jest plotka.... Chociaż kto ich tam wie te gwiazdy... ;)

sisi421

eee....tam to czasopismo mnie nie przkonuje to jak nasz polskie 'party' czy 'show' na razie nie wierze ;p ale kto ich tam wie w sumie 'chemia' w filmie była ale poza to moim zdaniem są po prostu kumplami:)

hoosy21

prze. oni nie są razem ;d;d
oboje twierdzą, że są tylko przyjaciółmi ;d
ja tam im wierze ;d a wy?.

Kolorowa412

również się włączę do tej dyskusji, wreszcie jakieś 'normalne' osoby, bo
jak czytam te NIBY inteligentne obelgi kierowane do Roberta czy Kristen od
Pani uzależnionej czy jakiejś tam wysokotoksycznej to niemal dostaje
padaczki - to ze śmiechu, to ze wzburzenia :)
powtórzę, dobry temat :) a co do rzekomego związku Kris & Roba to nie wiem
co o tym myśleć ;P na MTV Movie Awards wyglądali niemalże jak para Spider-
man'owska ;P to moje takie prywatne skojarzenie co do ich wspólnej foty i
koloru ubrań :) szczerze mówiąc to wolałabym gdyby nie byli razem a
przynajmniej żeby to dobrze ukrywali :) fajna ta chemia między nimi w
filmie i niech ona będzie dalej taka tajemnicza i delikatna, bo gdy już się
ze sobą spikną to okazywanie uczuć będzie im łatwiej przychodziło również i
na ekranie :) a ja tam z chęcią pooglądam ich takich nieśmiałych :)

Kolorowa412

również się włączę do tej dyskusji, wreszcie jakieś 'normalne' osoby, bo
jak czytam te NIBY inteligentne obelgi kierowane do Roberta czy Kristen od
Pani uzależnionej czy jakiejś tam wysokotoksycznej to niemal dostaje
padaczki - to ze śmiechu, to ze wzburzenia :)
powtórzę, dobry temat :) a co do rzekomego związku Kris & Roba to nie wiem
co o tym myśleć ;P na MTV Movie Awards wyglądali niemalże jak para Spider-
man'owska ;P to moje takie prywatne skojarzenie co do ich wspólnej foty i
koloru ubrań :) szczerze mówiąc to wolałabym gdyby nie byli razem a
przynajmniej żeby to dobrze ukrywali :) fajna ta chemia między nimi w
filmie i niech ona będzie dalej taka tajemnicza i delikatna, bo gdy już się
ze sobą spikną to okazywanie uczuć będzie im łatwiej przychodziło również i
na ekranie :) a ja tam z chęcią pooglądam ich takich nieśmiałych :)

martynekxd

Witamy nowe koleżanki :)

Czyż ta hoosy nie jest boska ;p

Wracając do Roba i Kris ja też nie bardzo chcę żeby byli parą bo to by już było za "słodko" prawie tak jak Zac i Vanessa z HSM.... ;/

sisi421

O feee...tylko nie Zac i Vanessa to by było jak dla mnie takie bleee na siłe i tak żeby trochę film podreklamować ;p 'twilight musical 2 i 3/4 ' xD

jak dla mnie na siłe chcą ich spiknąć czy nie może być tak że dwójka fajnych i 'niebrzydkich' aktorów grająca w filmie parę tylko się przyjaźni? Nie od razu się doszukują romansów :)

już przestancie z tymi 'pochwałami' bo się spale ze wstydu ;p

hoosy21

A tutaj filmiki które dziś znalazłam na dobrą noc dla mnie a dla Was pewnie na dobry początek dnia :)
enjoy;p

http://www.people.com/people/package/video/0,,20283823_20285422,00.html

i ten...fajny jest ta muzyka i zdjęcia super przechodzą jedne w drugie no i ten 'dziki' kot lubie koty i te dzikie i domowe sama mam 3 w domu:)

http://www.youtube.com/watch?v=Vcacur6N1eg&feature=channel

hoosy21

i na zakończenie kolejna plotka że tym razem go wyhaczyli z dwoma laskami i nie było wśród nich Kristen
http://www.radaronline.com/exclusives/2009/06/menage-twilight-robert-pattinson-o ut-two-beauties-ny <- to tylko na poświadczenie że media co chwila wymyslaja co nowego i sie prześcigaja w 'newsach' jak nie romans z Kristen to 'trójkącik' ;p

i kolejny w którym pisze że został potrącony przez auto no prawie...czyżby zamach na roba 'psychofanek' ?

http://www.radaronline.com/exclusives/2009/06/menage-twilight-robert-pattinson-o ut-two-beauties-ny

no to mogę iść spać:)

martynekxd

Witamy witamy serdecznie w naszych 'skromnych' progach xD

hoosy21

oj jak sobie pomyśle ze Pattiś jest jak zack a kristen jak vanessa to zygłam ;d;d hehe

Kolorowa412

nie no bez przesady.... ale oni na szczescie nawet jakby byli razem to są zupełnie inni niż Efron i Vanessa nie są takimi strasznymi lansiarzami jak to maja w zwyczaju gwiazdki pokroju 'disney' i te sprawy to rzeczywiście jest mdłe i jak dla mnie zupełnie nieciekawi są bez charakteru typowi idole dla 12latek tylko ładne buzki i nic wiecej zero talentu...szkoda gadać

hoosy21

masz zupełną racje e gwiazdki Disney'a ale np. zaskoczyła mnie miley cyrus bno myślałam ze bedzie jak demi lovato albo selena gomez (obie to takie purchwy z włosami) a miley bardzo ładnie śpiewa i nienajgorzej jak na 16-latkę gra :)

Kolorowa412

nie no do mnie miley nie przemawia ale może po prostu jestem już za stara na takie młode gwiazdy jak ona...nie widze w niej nic szczególnego pare razy widziałam ten serial z nią i szczerze to wkurzają mnie jej 'minki' a co do głosu to śpiewać może i umie ma talent ale jak już pisałam jej piosenki do mnie nie przmawiają może dlatego że nie jestem już nastolatką i inne teksty piosenek mnie zachwycają.

BTW ile Ty masz lat Kolorowa jeśli mogę oczywiście spytać? Mniemam że masz naście lat :) chciałabym znów też mieć te naście lat wrócić do liceum najlepiej fajne czasy...

hoosy21

naście mam ale w liceum nie wiem jak jest ;d
bo dopiero w gimnazjum jestem ;d (dzisiaj skonczyłam 1 gim x)

Kolorowa412

ahh...no to TYLE przed tobą jeszcze:) ja te czasy -gimnazjum pamiętam jak za mgła ale egzamin gimnazjalny, potem matura oj to było coś tak się człowiek tego boi a to 'pikuś' w porównaniu z egzaminami na studiach:)

Powiem że jestem zaskoczona masz tak niewiele lat a podoba Ci sie Pattinson bo w sumie on ma ciekawa urode powiedziałabym nawet że na pierwszy rzut oka nie jest przystojny ale ma w sobie to 'coś' co przyciaga, jego urode trzeba po prostu dostrzec i docenić nie każdy to widzi i nie każdemu musi odpowiadać. I nie mówie o tym jak wygląda w charakteryzacji na Edwarda tylko o nim na co dzień:)

hoosy21

ja tu nowa.troche stara jestem.nie jestem ta wrzeszczaca fanka,ale jestem pod wrazeniem pana P.

hoosy21

ulala...coś mi się zdaje że ten film będzie całkiem FAJNY xD
nowe zdjęcia ;p

http://robertpattinsonunlimited.com/pics-hq-rob-and-emilie-on-the-beach/

hoosy21

ha! a co do ROberta ma cos w sobie :)

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

Kolorowa412

Ja po 1 klasie gimnazjum szalałam chyba za Affleck'iem, ale pewnosci nie mam ;]

on ma zgrabniejsze nogi niż ta kobieta! toż to skandal! :>
zdjęcie ciekawe...film zapowiada się niezle...^^
bedzie na co czekac.

Shelby1603

no iiiiii....ten, ja bym tam nie chciala wrócić do tych gimnazjalnych lat. Mimo wszystko ;p

a Miley trza wyeksterminować \o/

Shelby1603

Ale nie uważacie, że niedługo (po premierze nowego filmu Pattinson'a) będziemy mieć nową "parkę" ;p

Shelby1603

A co do gimnazjum bym mogła wrócić, ale tylko na chwilkę ;p już bardziej tęsknie za tą beztroską w liceum ;D

sisi421

no no liceum bylo dobrym czasem :> W gimnazjum to człowiek jeszcze taki niewinny, życia nie znał :p
bo studia mają swoje niewątpliwe uroki, ale wad w cholerę równiez ;]

co do parki to rzeczywiscie mozliwe. Choc niewiadomo jaki bedzie charakter tej parki. Bo pewnie nie tak pobudzacy wyobraznie jak Edwarda & Belli...ale pewnie i tak samych aktorów beda ze soba łaczyc. W koncu czym muszą zapełniac te tabloidy.