Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 689 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'

http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1

Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD

Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )

A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p

sisi421

Robert też się nudzi :P http://i36.tinypic.com/avjzfm.jpg

Beyond_Birthday

...hehe...dobre;]
...no widać właśnie ze podczas kręcenia filmu 'How to be' mu sie nudziło :p [joke]

sisi421

aaa sisi :)
co tam słychac u Ciebie?
u mnie jedno wielkie kucie praktycznie dzień w dzień
mam dośc tych studiów
ale daje rade jeszcze jakoś

tyle czasu już mineło niedługo już w sumie premiera NM napewno wybiore się do kina na to ( jakoś znajde czas;p ) ciekawa jestem jak to wzystko będzie wyglądać no oczywiście jak Edzio się bedzie prezentował mam andzieje że lepiej niż w Zmierzchu
a tak w ogóle jestem opóźniona bo nie wiem co się dzieje u Roba czy ogólnie jak tam idzie kręcenie Zaćmienia
nie wiem nic ;p
czasu brak

hoosy21

Zakończyli już zdjęcia do "Zaćmienia". Mają tempo, co?

Beyond_Birthday

Powaznie ja nawet nie wiedzialam.... Nie wiem jak tam w Polsce ale tutaj gazety "zyja" czyms w stylu "Rob i Kristin chca sie pobrac....""mieszkaja razem","wzieli potajemny slub" pozniej "zerwali", "wrocili do siebie", "Kristine odeszla od Roba ale on bedzie walczyl aby ja odzyskac...." zalosne normalnie..... jak dla mnie to jest takie "dla slawy"... naprawde przykre...

hoosy21

Wspolczuje... naprawde.... Ja rowniez wybieram sie na NM ale jeszcze nie wiem czy to bedzie zaraz po premierze.... w sumie moje kolezanka chciala mnie wyciagnac na przedpremiere 19 ale chyba nie chce mi sie stac tyle przed kinem i placic wiecej za bilet tylko po to zeby zobaczyc film jako jedna z pierwszych.....

A tak poza tym (troszeczke odchodzac od tematu) bylas moze na "This is it"?? a moze sie wybierasz?? Ja bylam wczoraj i powiem Ci szczerze dla mnie to jest arcydzielo.... ta atmosfera w kinie i w kolejce przezd kinem, muzyka, spiew i osoba Michaela jest niezastapiona :)

sisi421

Nie no;P
Jak to nikt nie zaglądał na forum? Ja zaglądałam,ale że nie było odzewu od Was,a później komp mi się zepsół ;/ to nie mogłam sprawdzać czy coś się ruszyło ;) Fajnie zdj. z NM są. Film pewnie zpobaczę dopeiro za jakieś 3-4 miesiące, bo nie mam jak dojechać do większego misata a u mnie to dopiero wtde będzie NM w kinie "Klaps" (śmieszna nazwa swoją drogą).

Bloody_Lips

kiedy ta premiera u nas? Bo całkiem nie na bieżąco jestem ostatnio :/
Żadnych trailerów, spoilerów, nic.

ale dziś na pudlu Roberta w Vanity fair widziałam. Ładnego :>

Shelby1603

Premiera 20 listopada:)

te foty są przecudne:D

arisa_

...no już niedługo w piątek będzie premiera ;D (i "szał ciał" :P)
Cała sesja Roba - http://www.vanityfair.com/hollywood/features/2009/12/robert-pattinson-outtakes-A -200912#slide=1
Moim zdaniem b.ładnie wyszedł na wszystkich zdjęciach.;]

Odchodząc nieco od tematu co sądzicie o owych artykułach? :
1- http://www.pudelek.pl/artykul/20666/majtki_z_pattinsonem_zalozylybyscie/
2- http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=19441
????

noemi90

W Vabity fair wyszedł rzeczywiscie bardzo korzystnie. Ostatnimi czasy nie miałam za bardzo okazji do podziwiania jego wdzięków, co chyba jeszcze dodatkowo spotęgowało ten efekt zachwytu nową sesją \o/
Ma bardzo ładne włosy ;]

Co do reszty:
majtki to 'lekka' żenada.
Ja bym tam takich nie włożyła, bo a) wolę klasyczna bieliznę, bez tego typu nadruków;
b) zdjęcie dobrali wyjątkowo średnie ;]

Shelby1603

o matko -_-"
co za masakra xD

Ostatnio w ogóle wychodzi bardzo korzystnie ;)

arisa_

http://www.newmoonmovie.org/2009/11/rob-pattinson-kristen-stewart-harpers-bazaar -photo-outtakes/

Beyond_Birthday

http://www.newmoonmovie.org/2009/11/robert-pattinson-and-kristen-stewarts-harper s-bazaar-cover-plus-more-outtakes/

Beyond_Birthday

( co do tej bielizny to również uważam że to "lekka" przesada :/ )

Kolejna b.fajna sesja...i ten wygląd Kristen - dyskusyjny;] ale ogólnie OK...

noemi90

Kristen wygląda beznadziejnie w takim ciemnym odcieniu włosów. Za duży kontrast z 'opalenizną'.
Za to Robert kwitnąco :D

Ładne włosy part 2.

Shelby1603

Wedlug mnie nie wyglada az tak zle... Naprawde wyglada jak wampirzyca.... :D

Milo widziec starych znajomych :)
Powiedzcie mi widzialyscie ostatnia reklame Volvo z Robertem??

sisi421

Nawet trzy. Przyznam, niezły sposób na reklamę :D

Beyond_Birthday

Kurcze a ja ani jednej, ale słyszałam o nich...hmmm...

Ma może któraś link do nich????

noemi90

http://www.youtube.com/watch?v=IpYlzyWId80
http://www.youtube.com/watch?v=21HV-GJOZB0&feature=related

Trzeci gdzieś tam się błąka, ale jest mało ciekawy.

Beyond_Birthday

...
ok...już znalazłam też i trzeci...
dziękuję ^^
...

sisi421

ahh tak kochana byłam na this is it i jestem zachwycona:)
choć z początku byłam w szoku i zmutek powrócił że taki geniusz muzyki odszedł ale przespałam się z tym i następnego dnia stwierdziłam jak Ty - arcydzieło! Te piosenki na żywo co śpiewał normalnie jak za dawnych lat coś wspaniałego xD

kurde ja też taka opóźniona jestem w sprawach robo-kristeno-newmoonowych ;p

dziś tylko widziałam zdjęcia z harper's baazar z nimi
super sesja
super boski rob (jak zwykle)
chyba powróci znów na mój pulpit xD

reklamy nie widziałam i zdjęc z vanity także;p
do nadrobienia...
a w ogóle to witam Was!!! :D

hoosy21

Witam Was moje Drogie!
Hoosy widzę, że Ty też nie 'na czasie' trochę ;p
Ostatnimi tygodniami- jeśli nie miesiącami- trochę dałam sobie spokój z tym około- zmierzchowym/robertowym klimatem i rzeczywiście jestem teraz trochę w tyle ze wszystkimi newsami.

A co tam u Was tak w ogóle? :D

Shelby1603

Siema ;)

No to nie tylko ja taka "do tyłu", ale ostatnio w Twoim Stylu czytałam,że Rob i Kirsten chcę zamieszkać razem po skończeniu zdjęć do Zaćmienia. Oto cała moja ostatnia wiedza o nich.

A tak w ogóle to jestem właśnie 2 dzień po próbnej maturze z matmy - cóż - nie było tak całkiem żle (dzięki Bogu mieliśmy tablice ze wzorami i dzięki nim chyba będę miała to minimum ;D). Czas pokaże coi z tegop wyszło.

Bloody_Lips

Oj nie przejmuj sie bedzie dobrze (to tak odnosnie matury) Co do Roba i spolki ja tez nie bardzo mam czas zeby na bierzaco sledzic ich damsko-meskie sprawy ale z tego co nieraz widze na pierwszych stronach gazet wynika ze u nich bardzo ciekawe dzieje.. podobno po tym jak mieli zmieszkac razem to postanowili zerwac i takie tam... nawet nie chcialo mi sie wiecej czytac na ten temat :D zdjecia jak zwykle bombowe :D ale u mnie na tapecie wciaz widnieje krol :) a poki co nic nie chce zmieniac zobaczy sie jak to bedzie po New Moon... :)

A co tam wiecej u wac moje drogie?? Jak na studiach?? :)

sisi421

Jedyne informacje jakie ostatnio czytałam były zazwyczaj z pudelka, więc można powiedzieć, ze nie czytalam żadnych informacji :>

Szybko mi ten czas leci. Na studiach? Hmmm...uczyć się każą, a mi się nie chce :D

Shelby1603

skad ja znam to uczucie.... :) Ale coz to by bylo za zycie bez nauki ;p

sisi421

Piękne byłoby! :D

Shelby1603

O tak ;]

Ale dziewczyny - jeszcze tylko kilka tygodni i Święta ;)
Totalnie pyszne jedzonko <mniam>, masa wolnego i Sylwester (ja na dodatek mam jeszcze tydzień po Sylwestrze studniówkę ;p)

Jakieś plany odnoiśnie Sywlestra?

Bloody_Lips

Ja poki co nie mam zadnych.... ale jeszcze jest czas zeby cos wymyslic.... :) A Ty masz juz jakies??
Shelby powiedz mi Ty przeczytalas juz New Moon czy wcaz czekasz na film??

sisi421

czekam \o/

ale po drodze naczytałam się tyle spoilerów, że już większego zaskoczenia nie będzie,
ale formalnie rzecz ujmując- czekam ;p

Shelby1603

Gratuluje wytrwalosci :) Ja bym tak nie dala rady :)

Shelby1603

Podziwiam Cie bo ja bym napewno nie wytrzymala.... :)

sisi421

właśnie przeczytałam że dziś o 3 w nocy czasy polskiego(18 w usa) ma być relacja na myspace z uroczystej premiery NM :D będzie Rob i Kris
jednym słowem wszyscy <yami> xD

hoosy21

http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/11/16/robert_pattinson_new_moon_p remiere_in_la.php?img=5&gfmt=m#alpha-inner zaraz mi dupa ze śmiechu odpadnie :D

Beyond_Birthday

http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/11/16/robert_pattinson_new_moon_p remiere_in_la.php?img=25&gfmt=m#alpha-inner
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/11/16/robert_pattinson_new_moon_p remiere_in_la.php?img=63&gfmt=m&gp=8
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/11/16/robert_pattinson_new_moon_p remiere_in_la.php?img=88&gfmt=m#alpha-inner i ta poza

Beyond_Birthday

Do Sissi421:

A nie mam żadnych niestety :(
No może oprócz tego, że na studniówkę trzeba się szykować trochę, powolutku (tydzień później właśnie mam studniówkę - totalny odpał - heh.. przecież niektórzy jeszcze nie wytrzeźwieją ;D)

Ale Swięta są wcześniej i ja się takzastanawiuam - jakja się w sukienkę później zmieszczę, co? Przecież to będzie zupełnie arkadyjsko-utopijne marzenie ;) Czycoś w tym stylu.

Beyond_Birthday

ale boskie minki on strzela...kochany Rob jak zawsze

ale ale...
jak on wyglądał na tej premierze
te włosy
ten garnitur
to poprawianie włosów aaa!!
sam sex xD
i jeszcze ten dwudniowy zarost
po prostu wymiękłam

już sie nie moge doczekać NM w piątek zmierzam do kina na to :)

hoosy21

To jest nie sprawiedliwe wy bedziecie mogli wczesniej to zobaczyc niz ja :/ No ale nie wazne ja tem chyba pojde dopiero w poniedzialek bo w piatek pozno wracam do domu wiec nie ma sensu sie nawet zbierac do kina.... :(

hoosy21

i jak byłyście na filmie?
jak wrażenia:) ?

na razie ja nic nie napisze może
poczekam na Was ;p

hoosy21

ja dopiero w weekend ruszam ;/

czytalam opinie....różne bardzo ;p

Shelby1603

to poczekam jak wszystkie obejrzycie
choć korci mnie żeby napisać opinie ;p
sama czytałam inne i rzeczywiście szroki wachlarz opini:)

hoosy21

no napisz, napisz żesz :D tak ogólnie chociażby,
przynajmniej będę wiedziała czego się spodziewać, samą opinia będzie też bardziej miarodajna, niż te anonimowe, na które natknęłam się do tej pory :>

Shelby1603

hmm...
ok napisze tylko że chyba się za bardzo napaliłam i za bardzo czekałam na ten film bo troszke ale naprawde troszeczke sie zawiodłam
jedno jednak musze przyznać dużo lepszy niż Zmierzch
kolory, postacie wszytko lepiej mi się oglądało niż Zmierzch
ale ale
Rob mnie trochę zawiódł:(
ale wciąż w niego wierze...jeszcze xD
za to Kristen zrobiła duży progres od czasu Zmierzchu naprawdę zaczynam ją doceniać jako aktorkę
na razie tyle ;p

hoosy21

Ja na film ide jutro :) Juz sie doczekac nie moge.... poki co mialam dosc meczoace dni tak wiec milo bedzie miec jakis odpoczynek i czas relaksu zwlaszcza podczas filmu.... :)
Ja rowniez slyszalam od mojej kolezanki, ze jak dla niej jest za duzo akcji jak na jeden film, ale mimo to i tak pojde i sama ocenie bo jak wiadomo kazdy odbiera wszystko inaczej... :)

sisi421

bylam na filmie i musze przyznac ze myslalam iz bedzie gorzej.... Co prawda na Robie sie troche zawiodlam, ale przynajmniej bylo kilka zabawnych momentow... :D

sisi421

ja własnie też sie zwiodłam na nim;p
chciałabym tak nie uważać
ale prawda taka że praktycznie przez cały film miał jedną i tą samą mine 'srającego kota'
a poza tym nie podoba mi sie jego charakteryzacja ale to już nie od niego zależało
jak dla mnie wyglądał ciu za staro jak na te 17 lat co miał Edi
a w ogóle wyglądał za staro na swoje 23 ;p

hoosy21

dokaldnie.... a ogladalas zwiastun do Remember me? jak bylam na new moon to puscili... w sumie w tym zwiastunie nie wygladal az tak zle.... :) mam na mysli ze na tyle na ile byl tam pokazany to nie gral az tak zle.... ;p przynajmniej ja sie doparzylam dwuch calkowicie roznych min :D

Ps. A kto poza nami obejrzal juz ten film??? czekam na jakis odzew :P

sisi421

oł sisi dokładnie to samo miałam napisać
widziałam zwiastun RM i pierwsze co mi przyszło na myśl że w całym tym zwiastynie co trwa niewiele ponad paredziesiąt sekund zagrał lepiej niż w całym zmierzchu i KwN razem wziętych :P
ja nie wiem czy mu kazali grać takiego drewnianego Edwarda czy co
nie wiem
ale wciąż w niego wierze i nie moge sie doczekać RM i innych jego filmów
jestem bardzo ciekawa jak tam sobie poradził
bo zwiastun naprawde niezły

hoosy21

Cóż - muszę się zgodzić z opinią,że w RM zagrał o niebo lepiej - coś mi się wydaje że w NM kazali mu grać jakby kij od szczotki połknął.
W każdym razie musimy poczekać na premirę Remember Me ;)

W każdym razie musimy pocvzekać na premierę Remember Me i zobaczymy.

Czy zauważyłyście, że to już 500postów na naszym forum?
Taka mała rocznica ;)