Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1
Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD
Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )
A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p
Właśnie chodziło mi o przyszłą? "nową dziewczynę" Pattinson'a ;)
Te plotkarskie gazety nie wiem dlaczego, ale strasznie przypominają mi te "nasze" urocze prowokacje na filmwebie... ciekawe dlaczego tak jest...? ;)
Hymmm... tak sobie myślę i doszłam do wniosku, że to i to ma na celu swego rodzaju zamieszanie ;)
No nóżki ma niezłe;p dobrze z w końcu je pokazał ;p
Co do łaczenia w pary to napewno będą próbowali go połaczyć z tą aktorka z która gra teraz w tym filmie i pewnie z każdą następną z resztą robią to z każdą aktorką z którą nawet nie gra w filmie ani nie ma zamiaru ehh..taki jego los że teraz jest jednym z najbardziej znanych kawalerów na których jest wzięcie. Tylko dlaczego pisża o nim byleby co pisac...
to mi przypomina coś w rodzaju
pleć pleciugo byle długo ;d
trzeba wytrzymać to, że dołączają go do każdej dziewczyny ;d
Na to pytanie jest akurat prosta odpowiedz... :)
Piszą o nim byleby coś pisać tylko dlatego, że jak dobrze sama zauważyłaś jest jednym z najbardziej znanych kawalerów na których jest wzięcie... a co za tym idzie gazety maja dzięki "jego fanką" większy nakład i zarabiają większe pieniądze... a wiadomo im większy skandal tym wyższy nakład... ;P
Trafiłaś w samo sedno sisi i na tym własnie zarabiaja te szmatławce a co to za 'fanki' w ogóle co kupuja i wierza w to co tam piszą. Ja tam moge poczytać ale dla mnie przyjemne jest po prostu oglądanie jego zdjęć czy filmików a ostatnio słuchanie tych piosenek które napisał nie dajmy się zwariowac;p no ale ciekawostkami na jego temat i filmów w których gra czy będzi egrał tez nie pogardze:)
Swoja drogą sisi obejrzałaś już jakiś film z Robem z tych 3 co podałam do ściągnięcia?
Zabij, ale nie mam kiedy... :/ kurcze ostatnio mam taki za... , że nie wyrabiam :( jedyną odskocznią jest ta stronka i to jeszcze tylko tak w przerwach :,( nawet nie mam kiedy na neta wejść żeby coś ciekawego znaleźć na jego^^ temat między innymi dlatego tu wchodzę... na forum przynajmniej deser mam podany na tacy ;P
oj bidulko...;p nie no spoko nadrobisz 'zaległości' ja też nie mam w sumie czasu jeszcze dwa egzamy przede mną ale jestem przybita bo wczoraj mi szczeniak 2miesieczny zmarł:( więc nie miałam dziś ani ochoty ani sił na nauke i się obijam cały dzień żeby zając czymś mysli
bardzo mi przykro z powodu szczeniaka wiem co czujesz :(
uczcie się uczcie...egzaminy ważna sprawa ;d
Ja również współczuje z powodu szczeniaka.... ja pamiętam co czułam kiedy zdechła mi moja ukochana kotka... a była taka mądra... :( no ale nic było minęło...
Mam takie pytanko nie na temat... mianowicie był ktoś na wiankach w Krakowie? Pytam bo sama nie mogłam dotrzeć i chciałabym wiedzieć jak było... :)
nie nie byłam...sesja i w ogóle taka pogoda że i tak by mi się nie chciało. Za to oglądałam super film z Judem Law i Michaelem Cainem tylko tytułu nie pamiętam jak znajde to wkleje:)
Się kiedyś może obejrzy... ale znając mnie to będzie pod koniec miesiąca, lub w ogóle w następnym ;D
no tylko ten jeden co zapodałam jakoś na 1 stronie tego tematu na przy początku bodajże co tam jedna mu się na szyje rzuca. 'Kretyńsko' się zachowują te dziewczyny czy one nie myśla? Przecież nie robią na nim dobrego wrażenie wręcz go straszą naprawde żal mi go. Ja bym napewno sie tak nie zachowała jak szalona jakbym go spotkała znaczy napewno byłby szok ale bez przesady zawsze trzeba zdrowy rozsądek zachować. Czy one nie myslą przecież jakby zachowywały się bardziej cywilizowanie to może by on nawet pogadał z nimi mogły by pare słów zamienić poznac go a nie tak jak 'psycholki' ehhh... Nie dajmy się zwariować:) Biedny jest :/
z reszta widac że te dziewczyny to takie crazy fanki bo napewno nie spotkały go tam przypadkiem tylko specjlnie czatowały przy planie Reme,ber me żeby go spotkać nawet się ubierają w jego stylu tj. koszula i ray bany albo torebke jedna miała z Edwardem - no bez przesady ;p
boskie zdjęcie, nie szaleję za nim ale to zdjęcie... rrr ;d
http://robertpattinsonwho.com/wp-content/uploads/2008/11/robert-kristen-11248-12 .jpg
no baa..zdjęcie 'boskie' mina wprost genialna:)
no nie da się go nie lubić ;p
roztacza swój urok dookoła i na zdjęciach to widac xD
wymiekam czasem...
Wklejam coś co znalazłam jakiś czas temu wg. mnie ten wywiad jest świetny... pewnie większość oglądała, ale jeżeli znajdzie się ktoś kto tego nie zrobił to enjoy! :)
http://www.youtube.com/watch?v=6YvRMGYYEK8
ahh...to był pierwszy wywiad jaki widizałam z Robem i Kristen usmiałam się wtedy wszystkie już dawno tej 'babcipszczólki' z youtube oglądałam filmiki;p
fotka jest cudo ;)
woda, okulary i książka w jednej ręce xd
i tych kilka guzików rozpiętych przy koszuli
Mr...
Nie dość że 'dziubek' to cała 'kaczuszka' pełną parą ;p
http://www.lionandlamblove.org/gallery/displayimage.php?album=1458&pos=51
zdjęcie dobre...te nóżki mnie rozwalają
słodki jest:)
Nie powiem, ale on wygląda jakby był w stanie co najmniej "wskazującym" ;p ale do niego to tak bardzo pasuje, że wygląda niesamowicie :)
no nie...jakby nie wiedział co z sobą począć :) w ogóle jego miny mnie rozwalają chyba poprawiła mu się mimika od czasów 'zmierzchu' zobaczymy w jego nowych filmach xD
Nie chce nic mówić, ale czasy "Zmierzchu" jeszcze się nie skończyły... ;D zobaczymy co pokaże w dalszej części sagi i oczywiście w innych filmach z jego udziałem ;p
Zdjęcia może nie pierwszej świeżości ale mnie zaintrygowały bo Rob jest na nich jakiś złym humorze albo po prostu jest zmęczony w każdym bądź razie zdjęcia inne niż wszystkie bo jednak na większości które oglądamy jest usmiechnięty no może czasem poważny ;p
http://www.robsessedpattinson.com/2009/06/3-new-pictures-from-06152009.html
no i ciekawe co on jada:)
też podejrzewam, że to chińszczyzna xd
trzeba by było podesłać mu jakąś książkę kulinarną
ale wątpię, żeby miał czas na przyrządzanie jedzenia ;d
Biedny...;p takim ładnym 'chłopcem' tak ostro o maske radiowozu wstydziliby się panowie policjanci ;)
http://splashnewsonline.celebuzz.com/2009/06/robert-pattinson-remember-me.html?b fm_index=9&bfm_page=1
czyli dalszy ciąg zdjęć z planu RM :)
pewnie wiadomośći takie są 'zakazane' bo byś chciała od razu tam lecieć czy co ;p
jak co to lece z Tobą xD
Oczywiście, że bym od razu wyleciała ;D a tak na poważnie moja siostra mi właśnie mówiła, że pod jej mieszkaniem kręcą jakiś film i musiała przez to czekać godzinę na zewnątrz bo jej nie wpuścili do mieszkania... niestety to jest jakiś film o dwóch policjantach a nie "Remember me" :/
A to tak dla oceny ogólnej... ;) jak myślicie która jest najlepsza? (można oceniać wszystko od mimiki począwszy na fryzurze zakończywszy ;p)
http://static.thefrisky.com/images/uploads/robert_pattinson_hair_c.jpg
Dla mnie B rządzi! ;) po prostu już dawno 'skradło mi serce' no może nie dosłownie ale wiecie o co chodzi B dla mnie najlepsze jeśli chodzi o fryzure i w ogóle;p a mimika to lubie B-wiadomo,D i I ale A najbardziej mi sie z nim kojarzy bo na większości swoich zdjęc ma otwarta buzie - może za dużo przebywał z Kristen xD nie no żart;p
Poza tym popatrz jaki on jest 'pomięty' na tych zdjeciach ta koszulka i w ogóle te spodnie z dziurą na kolanie to chyba jego własne ;p
ale i tak wygląda jak to on zawsze dobrze...no prawie zawsze zdarzały sie czasem wpadki ale zapominamy :)
hej dziewczyny ;) ja też wielbię Pattinsona już od jakiegoś czasu ;p może wstyd się przyznać, bo dosłownie za nim szaleję, a to może nie przystoi 19-latce ;p mogę się dołączyć do waszego zacnego grona? ;D
Jasne jasne pewnie że tak:) im nas więcej tym lepiej xD
Kurcze ja też już mam swoje lata - 21 dokładnie i tez mi może nie wypada poza tym chłopa mam;p ale to nie znaczy że nie moge mieć jakiegoś 'idola' wśród aktorów no nie? :) nie szaleje ale lubie z nim filmy oglądac, zdjęcia i ciekawa jestem jego następnych filmów no i ma to coś jak dla mnie jest 'sexy' i 'sweet' zarazem:)
śmiać sie chcę, raz mnie wywali z jakiegos angielskiego forum, bo napisałam ze niezbyt mi się podoba. W ogole to witam wszystkich :)
Jak mogli wywalić za takie coś? Nie rozumiem przeciez to wolny kraj i każdy ma prawo to własnych opini i osądów. Tak mi się przynajmniej wydaje:) witamy witamy również
Dobra laski ;) Wstyd się przyznać (ze względy na liczne drwiny ze strony nienawistnych przeciwników Roberta P. - widzieli pewnie tylko Twilight, a uważają się za jakieś wyrocznie względem czyjegoś talentu aktorskiego), że również uwielbiam wyżej wymienionego RP ;) I mimo, że mam te 18 latek na karku, to nie wstyd mi, bo i za co się pytam? Więc mam takie zapytanie, czy mogę się przyłączyć?
vanadoo, każdy ma swoje zdanie i tyle, a to, że cię wywalili z tego forum, bo powiedziałaś coś "swojego" to głupota z ich strony.
mnie to tylko rozbawiło, nie przejęlam sie ani trochę, to były same pokemony. Mnie często wywalają chociaż nie używam wulgaryzmow, tylko reprezentuje "swoje" poglądy, dokłądnie tak jak to powiedziałaś.:)
Spoko nie wiem jak inni tu ale ja tego osobnika nie 'wielbie' w jakiś sposób, nie jestem bezgranicznie zaślepiona widzę jego wady znaczy widze to że aktor z niego, jak na razie, słaby widziałam wszystkie filmy z nim prócz 'little ashes' i jakoś nie zachwycił mnie swoją grą ale dałam mu 'kredyt' bo po prostu mi się podoba ma to 'coś' miło się na niego patrzy i budzi moją sympatie...to poczucie humoru i akcent no po prostu lubie:) licze że może w następnych filamch się rozwinie i coś pokaże dlatego go nie skreślam. Może dałam się ponieśc tej 'fali' teraz 'modzie' na niego nie wiem...dziwne to jest i tez czasem się głupio czuje myśle że powinnam być powazniejsza a przez to że np. tu się udzielam czuję sie jak nastolatka;p
heh...witamy nasze nowe liczne grono:) widzę jak tu się zaczyna rodzinnie robić;p no prawie...
ja znam tylko 6 jego kawałków i dla mnie rządzi 'let me sign' i 'i'll be your lover too' xD