Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1
Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD
Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )
A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p
Nie jestem pewna ale jeśli to dzięki było za tą piosenkę to nie ma za co ;)
I za co miałybyśmy Cię bić? Wiesz - gorzej by było, gdybyś powiedziała, że np. Brad Pitt jest zaj**isty (jak dla mnie porażka ;))
Ja mam wszystkie części (i Midnight Sun też) jako e-booki.
wiesz nigdy nic nie wiadomo-czasem trafiaja się szalone fanki gotowe bronic jak lwice :D (sama kiedyś taką byłąm, ale to błędy młodości) Moja obsesja byla straszna-ale oplacila sie bo mam autograf:D
A któż był tym szczęśliwcem? Tzn. czyją fanką dawniej byłaś? Ja bym oddała życie, żeby dostać autograf od członków zespołu Billy Talent ;) Ale przynajmniej byłam na ich koncercie w Polsce rok temu <jupi>
pokrewnej postaci w sumie bo bylam dzika fanką flmowego Harrego P. :)
ale to byly lata 12-14... takie są najgorsze-wychodzą straszne potwory :) oczywiscie nie chcę urazić zadnej mlodszej kolezanki
http://cgi.ebay.com/Twilight-Robert-Pattinson-Edward-Cullen-Autograph-3_W0QQitem Z220435074050QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3352f44c02&_trksid=p 3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C240%3A1318%7C301%3 A1%7C293%3A1%7C294%3A50
ciekawe do ilu dojdzie:)
Hm. hm. hm. czas pokaże,ale ciekawa jestem czy meksykańskie fanki Roba wiedzą,że ten autograf jest na ebay'u ;)
moja mama wlasnie sobie ogląda zmierzch. skonczyla czytac ksiązki i jej sie podobaly, więc zapytam ja o wrazenia na temat Pattinsona.:):)
Moja siostra najpierw przeczytała książkę a później obejrzała film i powiedziała, że to było głupie z jej strony... że najpierw mogła obejrzeć film bo wszystko sobie inaczej wyobrażała i bardzo się zawiodła jak oglądała ekranizacje....
aha... i jaszcze powiedziała, że Pattinson jest "za brzydki jak na Edwarda, że przecież on miał być piękny a nie przeciętny" szczerze ja też tak myślałam po przeczytaniu książki, ale teraz troszeczkę zmieniłam zdanie.... głównie właśnie przez jego oczy, dłonie i osobowość i uważam, że właśnie dlatego nie powinno się oceniać człowieka tylko po tym jaki jest na ekranie i po roli jaką odgrywa bo to w końcu tylko gra aktorska... :)
ja nie miałam problemu bo narzeczona (no co ja sie tak tej narzeczonej czepiłam jak oni małżeństwo xd) ma i sobie pożyczałam ;d;d
Muse <3. kocham zespół i własnie jak tylko dowiedziałam się, że ich piosenka 'supermassive black hole' bedzie w zmierzchu dostałam szoku nieźle ... uwielbiam ich tak samo jak czarne duszki (the black ghost) juz tyle lat ich słucham xd
Ciekawe ile Pattinsowa mania jeszcze potrwa..
wspólczuję mu.. bo przez te jego psychofanki on też zgłupieje i sława mu do głowy uderzy..
hahaha nie podoba jej sie!
po rodzinie nic nie ginie :D
jak sobie pomysle o tej slawie to zawsze Heath Ledger mi sie przypomina. Nie mogę tego znieśc ze jego juz niema..
Jeżeli będzie miał do tego takie podejście jak ma do tej pory to raczej mu to nie grozi... gorzej jak się przez to nabawi mani prześladowczej, zrezygnuje z tego swojego "luźnego" stylu życia i zacznie chodzić wszędzie tylko z ochroną.... :/
Psychofanki z filmiku na wrzucie sa przerazające
ale
wiedzial o tym
taka cena slawy.
Little Ashes raczej nikt nie uwzala go za przystojnego...
No... i może wreszcie te jak to określiłaś "psychofanki" dadzą sobie wreszcie spokój z tymi napadami... :/
Zdałam wszystkie egzaminy:) najgorsza była anatomia ale zdałam wszystkie 4 egzamy jakie miałam w tej sesji i jestem studentką drugiego roku! jupiii xD
miałam co czytać tutaj jak teraz weszłam ahh dziewuszki jesteście boskie;p
Jam też jest brunetka tak poza tym ;p
I skolei jak jestem w Grecji, choć była dopiero dwukrtonie, to zawsze myslą że jestem ichszą ;p że napewno Greczynka a jak mama mówi że nie z Polski to oni oczy ale ja tam nie wiem w zimie blada jestem
Mi za to mówią, że mam portugalską urodę i głos (cokolwiek to nie znaczy) ;)...
Wracając do sprawy "rzekomego" romansu Kristen i Roberta to nawet pudelek nie traktuje tych rewelacji poważnie....
http://www.pudelek.pl/artykul/17986/brad_pitt_do_pattinsona_nie_ujawniajcie_sie/
czyżby to był rachunek za ostatnią imprezę ;p
http://robertpattinson.org/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=-533&pos=15
ja tam nie wierzę w ten ich romans.. wydaje mi się że piszą o nich dla zysku a im większa sensacja tym lepiej a teraz w ciul ludzi się nimi interesuje.. poza tym ja już nie wiem jak to jest z tym chłopakiem Kristen, jest z nim od 5 lat bodajże, czytałam już chwilę temu że ze sobą zerwali i co do tego to nie jestem pewna też.. niby nigdzie ich razem nie widać, zdjęć nowych w necie nie ma hmm.. a na MTV Movie Awards też była raczej sama, a przecież mogła przyjść z nim napewno.. co o tym myślicie? aha a na kolejnym plotkarskim portalu widziałam że już łączą w parę Roba z Emilie De Ravin, z którą teraz kręcą 'Remember me' ale to już przesada ;p
a co do biblioteki to tak pani sobie zapisała że jak wróci 'Księżyc w nowiu' to idzie do mnie, tylko co gorsza zapisała mnie gdzieś w połowie maja a książki jak nie było tak nie ma ;( a ze znajomych to tylko jedna koleżanka ma te książki, ale już ma jakieś kolejnych 10 osób w kolejce więc bym się do końca roku nie doczekała :/ ehh chyba muszę zacząc kasę oszczędzać i sobie kupić ;p
Ja mam wszystkie swoje na pólce stoją:) jakbyś była w krk to bym pożyczyła jak coś ;p
Też nie wierze w ten ich romans zwłaszcza że teraz go łaczą z Emily a ona z tego co wiem ma męża więc te wszystkie ploty są bez sensu...
kurde nie mogłam wejść wczoraj na filmweb ok 12 w nocy więc poszłam spać ;p
Nie wierze że Michael Jackson nie żyje...:(
Jak byłam mała z 5 czy 6 lat miałam może mniej to moja mama puszczała jego kawałki lubiła jego muzyke a ja do nich tańczyłam jako brzdąc i pamiętam jak na mtv leciały jego teledyski 'Remeber the time' czy 'Thiller' dla mnie to one były jak filmy takie fajne i ciekawe kurde przykro to był prawdziwy 'Król popu'
wlasnie nie wierze ze on nie żyje :(
ja po prostu zamarłam jak sie dowiedziałam
jak on mógł w ogole coś takiego zrobić?
nie wiadomo co było przyczyną zawału serca wieczorem maja podac jak sekcje przeprowadzą. Ja jak słyszałam w informacjach rano jak mama oglądała to aż sie z łóżka zerwałam i wybiegłam z pokoju zobaczyc co się dzieje i co ja w ogóle słyszę że Michael nie żyje...nie wierze
miał wrócić ostatnie koncerty dać a tu taka wiadomość...
oj bo on miał 1 jakąś tam chorobe genetyczną po dziadkach i to mu skróciło życie no i ten cholerny rak xd
kurcze a ja dzisiaj rano wchodzę na neta a tu taki news :( a ja taka mina ;O normalnie uwierzyć nie mogłam że on nie żyje.. coś strasznego taka nagła śmierć, coś o tym wiem niestety bo niedawno nagle mój młody wujek zmarł w 1 dzień :( pewnie cały świat jest wstrząśnięty, ale niestety takie życie i zdarza się, gwiazd też taki los nie omija..
a ja przed chwilą wróciłam z biblioteki, chodzę mniej więcej co tydz żeby pytać czy nie oddał ktoś 'Księżyca w nowiu', wchodzę, kobieta tylko mnie zobaczyła i już od progu woła "ojj, przykro mi ale książki dalej nie ma" :/ kurcze pewnie już mnie ma za jakąś nawiedzoną jak nawet nic nie musze mówić a ona wie po co przyszłam ;p a swoją drogą ludzie są strasznie egoistyczni - laska trzyma książkę od 16 lutego i jeszcze nie zdążyła przeczytać :/ strasznie wkurzające, ja to trzymam książki góra 3 tygodnie.. powinien być jakiś rygor w tych bibliotekach że trzymasz książki góra miesiąc np. a jak nie oddasz to płacisz karę.. niby jest coś takiego ale nikt i tak nie przestrzega :/
ja nie jestem z krk ale moja siostra tam mieszka więc wszystko możliwe że niedługo będę, byłam gdzieś 3 tyg temu.. a wogóle może będę studiować w krk jak się dostanę heh ;)
kurde jaki długi post mi wyszedł - sorki za to moje paplanie ale czasem tak mam że się nagadac nie mogę i mi się buzia nie zamyka hah ale to tylko czasami ;p
haha sisi421 na jednym zdjęciu wygląda jakby byl wstawiony
jadę do Londynu za miesiąc
w przerwie kręcenia "księzyca w nowiu, moze go spotkam?:D
Jak coś to się na niego nie rzucaj ;) Żartuję ofc, ale tak serio to fajnie byś miała - tak sobie pomykasz po Londynie a tu Robert Pattinson z kubkiem kawy na wynos (załóżmy). Fajna perspektywa.
Codo M.J.'a to jak dziś wstałam rano to szok - on nie żyje. Wszędzie jego piosenki itd. Ja mam w domu 4 jego płyty (oryginalne) i wszyscy go lubimy (w sensie, że jego twórczość).
Matko - strasznie się gadatliwa robię ;)
Wiem, że cały czas pije Colę, a kawę to chyba też - kofeina jest wszędzie ;)
Mnie osobiście kawa usypia więc nie pijam.
http://www.youtube.com/watch?v=jIsGy-rN8fE
http://www.youtube.com/watch?v=sY6Pr05htsk&feature=related
A oto potwierdzenie moich słów ;]
Ja się dowiedziałam wczoraj a raczej dzisiaj o po 1 w nocy.... przeczytałam na mojej poczcie na yahoo i nie mogłam w to uwierzyć!!! na początku myślałam, że to żart czy jakaś plotka tak więc weszłam na stronkę RMF-u i tam nic nie było wiec troszeczkę zaczęłam się pocieszać, ale o 2 w faktach na RMF-ie powiedzieli, że to już potwierdzona informacja... ja nie mogłam w to uwierzyć :( miałam napisać tą informację na filmwebie, ale uznałam, że nie ma sensu bo prędzej czy później i tak wszyscy będą o tym wiedzieć... Dla mnie Michael to coś więcej niż tylko "Król popu" on swoją twórczością naprawdę próbował zmienić świat a przynajmniej w takim stopniu jakim tylko mógł wpłynąć na to jak powinniśmy postrzegać siebie nawzajem, oraz naszą planetę.... Każda z jego piosenek była/jest wyjątkowa i świadczy o jego geniuszu... To co teraz prezentuje sobą "POPkultura" jest dla mnie po prostu śmieszne... Prawie każda piosenka jest tylko po to, aby się sprzedać, zrobione są na "jedno kopyto" (jak mówi moja mama) i nie maja do przekazania nic poza rytmem wpadającym w ucho! to jest po prostu przykre...:(
Reasumując według mnie świat wiele stracił po odejściu Michaela dobrze, że przynajmniej pozostała po nim jego muzyka...
Dla mnie perełkami w jego twórczości są miedzy innymi "Give in to me", "Thriller" "Remeber the time", "Who is it", "Will you be there", "Liberian girl" itp. nie piszę wszystkiego bo tak naprawdę za dużo tytułów musiałabym wymienić, gdyż praktycznie każdy jest klasyką gatunku :)
Ps. zgadzam się z hoosy..."Thriller" i "Remeber the time" to są takie filmy :)
vanadoo nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że jedziesz do Londynu... dla mnie to to by było spełnienie z jednego z moich marzeń :) ale i tak on jest teraz chyba w NY :)
dobra ale tu ma mamusie i tatusia, co nie? :D
usmiechne sie i powiem ze naleze do forum na ktorym obsesyjnie o nim gadamy:D pewnie ucieknie i dobrze zrobi
Ja bym chciałam i tak najpierw Londyn zwiedzić..to moje marzenie od dziecka:) w ogóle myśle że mogłabym na stałe tam mieszkać;p
ale NY też z chęcią bym zobaczyła ale to nie priorytet:)
To kiedy jedziemy do Londynu?? ;) ja mam nadzieje kiedyś się tam wybrać, ale kiedy to nastąpi to czas pokaże :)
Hej,dziewczyny!Macie może jakieś linki do filmików na których RoB śpiewa?Była bym wdzięczna za każdy.
http://www.youtube.com/watch?v=OQG-5lCKfD8
http://www.youtube.com/watch?v=OSQeZdbEBgs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jocy7Qei35w&feature=related
Niestety słaba jakość obrazu, ale raczej trudno znaleźć filmiki, gdy Rob śpiewa, z dobrą jakością. Ale mam nadzieję, że Ci się na coś to przyda.
Bo jednak o wiele łatwiej znaleźć po prostu piosenkę gdzie wklejone są jego zdjęcia.