Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1
Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD
Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )
A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p
Ja też nie jestem - wolę dobrą książkę czy film od imprezy na której i tak większość ludzi się spije, albo w każdym razie większości z nich nie będę znała. Po prostu ta "impreza" była po to, żeby mnie trochę oderwać od zmartwień.
No i poza tym to jakoś wolałabym uniknąć swoich 18-tych urodzin - dorosłość wcale nie wydaje mi się taka wspaniała.
Ja również nie robiłam większej imprezy na 18tkę. Odchodzę urodziny w marcu, wiec miałabym 2 wyjscia:
1. wynajac lokal- za drogo ;p
2. urzadzic cos w domu- nie lubię sprzątać, a znając moją dawną klasę, która wypadaloby zaprosić, miałabym dużo roboty ;]
Co nie znaczy, że jestem taka zupełnie nietowarzyska^^ Chyba podobnie jak Wy, wolę bardziej kameralne, w dobrze dobranym gronie, spotkania. Ale spić się na nich lubię-przynajmniej wstyd mniejszy ;p
Shelby no, no to jest coś :D a tak przy okazji urodzin to ja mam je w grudniu to i tak nie można za bardzo imprezować bo co jak się spijesz a później będziesz musiał marznąć bo Cię mama za kare do domu nie wpuści... :) a tak na poważnie ja nie mam co narzekac na znajomuch bo przynajmniej mogę na nich w każedj chwili liczyć.... :)
Ps. nie wiecie co się dzieje z hoosy??
urlopuje
a szkoda, więcej by nas było :)
odczuwam ból istnienia, nie mam ochoty się z nikim widzieć więc bunkruje w pokoju :)
alienacja? ;p
Ja też tak mam, choć bardziej z przymusu, bo sie tak cholernie przeziębiłam, że przez katar ledwo widzę klawiaturę :<
Wolałabym mieć rak jąder niż katar ;p
kazda kobieta chcialaby miec raka jader :D
nie no po prostu mam dość wszystkich i robie urlop od swiata zewnetrzego (do jutra)
Widzę, że wykazujesz podobne skłonności co ja :>
Bo w swoim towarzystwie czuje się najlepiej.
Tylko uważaj z roku na rok to się nasila ;p
u Was też taka ponura pogoda?
chociaż może to i dobrze, nie ma upału, to nie cierpię tak przez ten katar;/
A to taka straszna wizja? :>
Prywatna 'bezludna wyspa' nawet w domu pełnym ludzi jest czasem bardzo użyteczna : )
O - pokrewne dusze widzę ;)
A myślałam, że tylko ja taka wariatka co siedzę sama w pokoju i się sobą zajmuję ;) Lub jakąś kreatywną działalnością na rzecz garderoby i pokoju ;)
A niech się Ci inni męczą ;)
Samotność wcale nie jest taka zła :) ja to byłam szcześliwa jak mogłam sobie sama w pokoju posiedzieć... wtedy zwykle czytałam, spałam, i oglądałam sobie co chciałam... to jest dopiero coś :)
no wiem wstyd mi ale rzadko tu bywam
i w ogóle na necie
nie wakacjuje jeszcze dopiero od 1 września na 11 dni jade autem do Chorwacji a tak to zajeta jestem albo załatwianiem spraw z wyjazdem, albo praca w barze ojca albo uczelnia i szukaniem mieszkania...
ale już coraz mniej spraw jest i coraz bliżej odpoczynku:)
zaniedbałam bardzo dużo jak widze i mam dużo zaległości z tym forum i innym też;p
zmęczona już jestem marze by sie byczyć na plaży w końcu xD
Oooo ;)
Czyli nie tylko mi się to marzy ;]
Widmo matury nade mną - jeszcze ta cała matura z matmy obowiązkowa - też wymyślili.
Chorwacja - super, na dodatek autem ;) Tylko pozazdrościć. Najważniejsze, żebyś się świetnie bawiła.
ufff nie bylo mnie... oglądałam Tsubase przez...no dlugi czas i zmiotłam 4 serie, mam wyzarte gałki oczne, migrenę ale jestem szcześliwa :)
...witam wszystkich ;]
od paru dni obserwuje ten temat wiadomo dlaczego :P a raczej przez kogo ;]
mam nadzieje ze przymniecie mnie do swego grona...
nie wiem czy już go oglądałyście ale uważam ze jest bardzo fajny : http://www.kozaczek.pl/teledysk.php?idmov=12260&b=1&u=robert+pattinson
pozdrawiam ...
No i dziewczyny - skończyło się dobre ;( Tzn. nie dla studentów, ale i na Was przyjdzie pora <hahaha> Zaczęła się szkoła, w moim przypadku za 8 miesięcy matura ;/ Z matmy na dodatek (co za debile wymyślili coś takiego ja się pytam!!!)
A tak poza tym to od wczoraj mój podpis ma pełną moc ;) Stuknęła mi 18-tka ;) Czuję się staro i w ogóle ;)
Ale jak to mówią starość nie radość, młodość nie wieczność ;]
Wracając do tematu - pokażcie się kochane, bo nudno trochę...
Klasa maturalna to jedno wielkie opierniczanie :> ale też okres wielkiej próby Twojej silnej woli i umiejętności zmobilizowania rozleniwionego tyłka to nauki...taka mała refleksja z własnego doświadczenia ;p
A co zdajesz oprócz tej matmy i polskiego...i obcego rzecz jasna? :D
No i wszystkiego najlepszego : )
Cóż - zdaję polski, matmę (;/;/;/;/;/), angielski i biologię.
Taaak - wiem co masz na myśli z tą silną wolą - ob początku liceum obiecuję sobie, że regularnie będę się uczyć itd. i na obietnicach się kończy ;)
Z lekka mnie przeraża matura z matmy, ale razem z przyjaciółkami mamy nadzieję, że będzie niesamowicie niska zdawalność tejże matury z matmy, odwołają ją przyszłym rocznikom,a nam unieważnią ;)
Ale damy radę ;]
Nie tacy idioci zdawali maturę i nam ma się nie udać? Niieeee ;]
Na moje oko to może i nie zmienia swojej decyzji o obowiązkowej matematyce, ale będzie ona baaaaardzo, bardzo prosta- zwłaszcza ta najbliższa. W ich interesie też nie jest uwalenie 90% maturzystów i to w pierwszej edycji. Na pewno zdawalność będzie niska, ale i tak- jeśli ktoś się w miarę orientuje o co chodzi- da sobie radę. A nawet jak ktoś nie wie o co chodzi, to zawsze jakieś częściowe pkt się dostaje ;p
Ja w maturalnej klasie bardzo się rozleniwiłam. I dopiero koło marca się zmobilizowałam...a było ciężko ;p Nie polecam nikomu takiej metody, szkoda nerwów ;D
ale dzisiaj pogoda ;|
Jesien na całego.
Ale do matury jeszcze trochę czasu, więc nie będę się stresować ;) To jeszcze przede mną - nie żebym się nie denerwowała wcale, ale co będzie to będzie - wszystko zależy ode mnie i niech tak zostanie.
Oby pogoda się polepszyła, ponieważ:
a] we wtorek zdjęcia klasowe w plenerze mają być
b] nie chcę się depresjonować już na samym początku roku szkolnego
A jak tam reszta wolnego mija?
ha! sorry, że się tak długo nie odzywam ale
jestem w sanatorium i nie ma za bardzo dostępu do internetu ;d
kurde ile bym dała żeby już wrocić, ale już niedługo 12 wracam ;d
ciekawe co w szkole...jak tylko weszłam zauważyłam że zmienili patiśiowy fotke, O-o może być naawet ładna ;)_
Dziewczyno ja rowniez tak sobie poowtarzalam, ze sie przyloze do matury i ostatecznie na chwile przed egzaminem zdalam sobie sprawe, ze nic sie nie uczylam (nawet godziny w ciagu roku nie poswecilam na nauke do samej matury jako egzaminu. Jak sie uczylam to tylko do testow), ale mowie Ci w tym szalenstwie jest metoda bo mature zdalam lepiej niz kolezanki ktore braly korki przez caly ostatni rok.... :)
Z wlasnego doswiadczenia moge Ci tylko doradzic zebys nie uczyla sie na pamiec tylko starala sie to zrozumiec bo na tej nowej maturze nie wystarczy znac samych regul, trzeba sie znalesc, poniewaz w wiekszosci odpowiedzi sa ukryte w tekscie... Ja tak mialam nie tylko z polskim, ale tez z angielskim i biologia... w ogole z polskiego to ja mialam niesamowite zdarzenie, ale to juz dluzsza historia... :D
ps. wszystkiego najlepszego z okazji urodzine (wiem ze spuznione ale jak to mowia "lepszy rydz niz nic" ;>)
Dzięki ze te życzenia (prawda - lepsze spóźnione, niż żadne;])
Cóż - znając mój zapał do nauki - szczególnie w tym roku to pewnie będzie tak, że na ostatnią chwilę się będę uczyć ;)
Wciąż sobie powtarzam jak mantrę "uda się, nie jesteś aż tak głupia, i nie Ty pierwsza zdajesz maturę" - nic innego mi nie pozostaje jak w to wierzyć, bo przecież tylu ludzi zdawało maturę więc czemu ja mam oblać? Będę pozytywnie nastawiona ;)
Wróciłam xD
co prawda w sobote pzrepraszam że dopiero teraz sie odezwałam ale zapracowana jestem ;p
wakacje w chorwacji bardzo udane polecam ten kraj na miejsce wypoczynku ;)
wchodze tu patrze a tu naszemu robercikowi zdjęcie zmienili
no całkiem sympatyczne ono jest :D
Alez nic nie szkodzi.... ja tez bylam w szoku jak zobaczylam to zdjecie bo musze przyznac, ze tamto wczesniej bylo tragiczne 9podkreslam,ze nie pisze o tym pierwszym :p) widzialyscie ostatnie rozdanie MTV?? byl pokazany nowy zwiastun do Ksiezyca w nowiu :) szczerze ze zwiastuna wynika ze duzo poznieniali... zobaczymy czy na lepsze czy gorsze o ile to njie bylo tylko zludzenie... :D ja zaluje ze nie bylam na Times Square kiedy to bylo a nie zebym okazji nie miala bo akurat bylam na dolnym manhattanie, ale mojej siostrze sie nie chcialo i powiedziala mi ze i tak bym go nie zobaczyla bo ich wyprowadzali tylem a nie wejsciem glownym :/ mimo to nie moge tego przebolec :(
nie oglądałam całej ceremonii widziałam tylko wystep janet na necie
a trailer nowy of course że oglądałąm i nie powiem super!
jak dla mnie dużo lepszy niż pierwszy jakoś bardziej mnie zachęcił i nie moge sie doczekać już listopada i tego filmu
przynajmniej ze zwiastuna widać że pozmieniali dużo i chyba na lepsze tak myśle nawet mi pasuje taki Edzio pozmieniany;p
i volturi też ekstra mam nadzieje że dużo mroczniejsza i ciekawsza bedzie ta cześć
co było na Times Square? Oni tam byli?! o jezu kobieto ale Ci fajnie może w końcu ich spotkasz tam no znaczy Roba nie ;p ;>
wczoraj widziałam zdjęcia z krecenia Eclipse i Rob oczywiście ładnie jak zawsze ale Kristen jakoś dziwnie wygląda rozumiem że ma peruke bo włosy ma krótkie ale jakoś dziwnie w niej wygląda taka pyzata na buzi sie wydaje nie służy jej ta peruka od razu widac
Cala ceremonia byla na Times Square :) wiesz co ja w sumie juz chyba stracilam nadzieje na spotkanie ich... :( no ale nic zostalo jeszcze troszeczke czasu i super by bylo gdyby pokazali sie na premierze w NY...
A nie mogla bys przeslac kilku linkow do zdjec z Eclipse.... prosze bo ja mam tak wolnego neta ze chyba bym zbzikowala zanim bym cos znalazla :/ ale tak to jest miec laptopa i miec dostemp do internetu tylko dzieki "uprzejmosci ktoregos z sasiadow" ;p
wow sis to Ty nie wracasz do Polski jakoś teraz tylko łużej zostajesz? że mówisz o premierze w NY? a co ze studiami ;>?
powodzenia w ich spotkaniu!!! ;p
sisi zaczaj się tam gdzieś na Roberta, oczaruj go naszym narodowym- wrodzonym ;p urokiem i ściągnij do Krakowa :>
A tak z innej czapy - słyszałyście o Polańskim? Co o tym sądzicie? Bo ja osobiście jestem za jego uwolnieniem - gość się już nacierpiał w życiu. A rząd szwajcarski tworzą debile - tylko tyle Wam kochane powiem.
Takwiem - to termat o Roberciku, ale tak mnie dotknęła sparawa Romana, że pytam się Was ozdanie.
Ja sądzę, że Szwajcarzy pokazali ładnie, że chcą się przypodobań USA i wyszło im to świetnie ;]
A wymiar sprawiedliwości powinien mieć na uwadze nie tylko suche fakty, ale wszystkie okoliczności sprawy.
Głupia sprawa.
No - rozpoznaję tu głos rozsądku. Osobiście uważam, że Polański w zasadzie nie zrobił niczego złego - no wiadomo - miałstosunek z 13-latką, ale ta go okłamała i jak sama przyznała to nie był gwałt.
Polański to biedny facet - tyle już przeżył, a ludzi znów zaczną na nim psywieszać. Szkoda go.
Co jak co, ale fotka z "miną do seksu" mnie rozwaliła :D
http://bookish.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=682:parodie-zmier zchu-1&catid=83:twilight-news&Itemid=162
Mi też go szkoda i szczerze nie wiem o co im chodzi przecież ta dziewczyna sama prosiła sąd żeby go uniewinnili... no , ale to jest cholerna polityka amerykańska (sorry za zwrot)...
Co do Robcia to ja juz nie wiem gdzie się mam przyczaić moze wy wiecie gdzie przebywa?? :)
Wracając do tematu Roba i innych takich ;) Nie wiem czy był już tutaj ten link, ale ostatnio gdzieś znalazłam w "ulubionych" na YT tą oto parodię sióstr Hindi -
http://www.youtube.com/watch?v=2MKz0gkcgAo
Dziewczyny są niesamowite ;) Zobaczcie też ich parodię "Dark Knight" i zwiastun do "New Moon" ;]