Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1
Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD
Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )
A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p
dziewczyny chyba się zgodzą ;d
ja czytałąm na pudelku właśnie o tym, że ponoć jest 'cudowny w łóżku jak mówi jego była' hahah ciekawe czy to prawda (nie chcę wiedzieć xd)
Ehhh;D Uwielbiam pudelki itd xD Ja pierdziu:] Może nie długo będą spekulować np czy goli pachy (chociaż wiem, że chyba nie;p) ^^ Ręce opadają;p
witam, witam :>
co do pudla to ja nie czekam na news o goleniu włosów pod pachami, ale raczej tych łonowych, bo tego chyba jeszcze nie było :p
ale i tak odwiedzam tą stronkę regularnie. Rano jak piję kawę, potem czasem wpadnę w ciągu dnia, podobnie jak tutaj, dzien bez pudla to dzien stracony :p oczywiscie wszystko co tam przeczytam dziele przez 3, bo wiadomo :]
macie jakies nowe wywiady moze z Robertem albo jakies fotki albo cóś? Bo sie znowu zapusciłam w tych sprawach,a na livejournalu nie byłam ze 100 lat chyba :<
witam nową koleżankę :)
a propos Michaela to ja juz mam dośc tego co się dzieje dokoła niego. Nie bylam jego fanka, pewnie większośc ludzi takze nie, gadzety na allegro z Michaelem sie swietnie sprzedają.
To zdjęcie z pachami na wierzchu jest okropne a on na nim jakiś taki...nijaki
Co do Michaela to czytałam właśnie, że jego córka Paris chce nagrać dla ojca płytę ^^ Wspaniałomyślnie ;] Ciekawe w jakiej ilość się sprzeda i czy pokryje zadłużenie, które odziedziczyły po nim. Komercja, komercja, komercja...
Jego muzyka wspaniała, chociaż nie słuchałam go jakoś specjalnie to znam większość kawałków.
a niech nagrywa
biedne dzieci pozbawione ojca jaki by nie był. Bardzo mi ich szkoda.
na Roba jest ogromne zapotrzebowanie, plotki sie powtarzają, a nie ma już chyba o czym pisać...
No to trzeba było uruchomić sprawy seksualne, to zawsze fascynuje,
Hmmm nie wiadomo jak to naprawdę było. Podobno był wspaniałym ojcem, nie chcąc być jak jego własny. Ale co miał w głowie, to miał. ^^
Tjaaaa;D Tylko czy Robertowi się to będzie podobało;D
Nom nie ma xD Ja jestem w II klasie liceum i uważam Roba za męskiego;D Ma w sobie to coś;) Nie jest jak np Zac, który ma dziecięcą twarz ^^
I chyba nikt nie ma prawa kwestionować :))
no jest męski, jest :]
a Zac to taka panienka przeciez :<
nie nie jestesmy lesbijkami przeciez, c'nie? Więc dalsze dyskusje na temat tej pani są zbędne :)
I ta Jego naturalność jest taka urocza :)) I ta rączka;)
Nom, nie jesteśmy xD Nie poruszamy już jej kwestii:D
ja chyba zaraz umre xD
wychodzę sobie na dwór (na huśtaweczke z siostunią) a tu jakiś chłopak idzie (okazuję się, że gdzie mieszka? w klatce obok!!) i oczywiścia w 80% wygląda jak Pattinson!
koszula w kratk XD (oh te koszule w kratkę)
włosy latające na każdą stronę
z plecakiem szedł xD
i te pattinsonowe okulary
ah ;buja w obłkoach;
było zarywać :<
chyba też zacznę chodzic na huśtaweczkę jak takie okazy sobie w takich miejscach pomykają hehe
ale co z twarzy choc podobny coś? czy tylko z 'oprawki', a buzka koczkodana?
hustaweczki rzadzą
ja też zacznę chodzić w oczekiwaniu,
że spotkam Pattinsona
w ogole, Kolorowa miała szczęście, że Pattinsonopodobnego spotkała
Ja się nigdzie nie przeniosłam :) wciąż tu zaglądałam, ale nic się nie działo więc postanowiłam troszeczkę poszaleć na innym forum poza tym aż coś mnie trafia jak czytam te głupoty które piszą na temat MJ :(
taaa,był bardzo podobny 'dalej buja w obłokach;
ale nawet nie wiem jak się nazywa, wyszpieguje, bo moja 'mała' kumpela wyszpieguje ;d;d
jutro jeszcze zobaczę ;d #333.
okey ;d
chciałam mu dziś zrobić zdjęcie xd
ale co jak tak idiotka podejde i walnę 'mogę ci zrobić zdjęcie xd'
ale jest 'śliiiiiiiczny'!!
Witam witam nowa koleżanke:)
Sisi wiem przecie że nas nie opuściłaś jakże byś śmiała ;p
Co do kwesti MJ to zauważyłam teraz ten cały szał 'pseudofanów' na jego temat zwłaszcza na tym forum na filmwebie dziewczyny które maja po naście lat ledwo znaja jego twórczość a teraz jak umrał oglądają filmiki z nim słuchaja jego muzyki i sie 'podniecaja' jaki to był boski i śliczny jak był młody dla niektórych nawet i później i pisza że go kochają że mogłyby za niego wyjść to już przesada słabo mi jak czytam takie rzeczy. Był ślcznym dzieckiem potem chłopakiem o pięknym uśmiechu nie przecze ale przede wszystkim miał ogromny talent i tylko to się liczy bo niestety fakt faktem ze ślicznego chłopaka stał się własną karykaturą:(
przepraszam za off top
ostatnio o Robie też mało czytam tylko to o 'łóżku' mi się rzuciło;p
jak któraś nie czytała
http://www.twilightseries.fora.pl/b-biblioteka-b,43/jadowita-bella-z,2395-50.htm l
zaczynac od 1 strony (parodia) Zmierzchu ;d;d
;zaśmiana na śmierć' apropos tego 'robopodobnego' przechodził przed chwilą pod moim oknem xD
nie! dzisiaj jestem zachłanna ;p
nie podzielę się tym pięknym panem
ciekawe jak ma na imie?
może Robert albo Edzio xDDD hahaha
coz w takim razie my zrobimy najazd na Ciebie
Hoosy z tym "łóżkiem" to się chyba wszystkim rzuciło w oczy:)
no dobra dobra wy mozecie zabrać ubrania, ja zabieram jego xd
o własnie poszedł ze smieciam Ah.....:*
pomyśl jak to mrocznie i tajemniczą być ugryziona przez pattinsonopodobnego osobnika w ciemnym zaułku. Pewnie byś jie cierpieła nawet :D
oj chłopcy z Lublina a najbardziej z felina, są 'mało uważający na kobiety' wiec nie zdziwiłabym się gdyby dogryzł się do mojej krwi ;d
;on jest taki ***;
O kurczę. Mlodzik :<
ale dla Ciebie chyba akurat, wiec zarywaj, zarywaj hehe ;>
tylko tak wiesz...'z pazurkiem' :p
ale zarost jaki ma chociaż?
Mi ostatnio wpadl w oko gość który we wrzesniu konczy 50tkę :<
fix a dramat.
no tacy są najlepsi :]
od 30tki w górę jest ciekawiej :p
ale spoko, spoko, ten akurat pochodzi tylko z ekranu mojego komputera :>
heh jako, że ostatnio zrobiłam sobie rajd z 'Californication', w oko wpadł mi < w sumie, gdy oglądałam raz też :p > gość, który w 2 sezonie gra postać Lew Ashby'ego.
I to chyba właśnie przez tą charyzmatyczną postać taka mała manianka mi się zrodziła, że podoba mi się człowiek starszy od mego ojca \o/
dramat. dramat.
Haha:)) Ładnie, ładnie;D Mam koleżankę w moim wieku, która gustuje właśnie w starszych o jakieś 30-40 lat;D Ładna maniana;)
Właśnie skończyłam czytać V część, która wyciekła i nie mogę się doczekać dalszego ciągu ^^ Niestety Meyer stwierdziła, że wyda je może za rok, może za więcej ;/ Więc muszę czekać chociaż na filmy z Robem;D
ludzie wy jesteście jacyś chorzy na jego punkcie czy co? wali? zwykły przeciętny aktorzyna. Wyższa ocena od Toma Cruisa żal. Tutaj i na forum zmierzchu są tak poje***e tematy. Zróbcie sobie forum ODDZIELNE!!!!!! o nazwie "Fanclub Pattisona" lub "Kochamy zMIERZCH". Rozumiem każdy ma swój gust, ale to przesada. K***a jak taki fanclub jest to powiedzcie mi o których godzinach on sra i sika i gdzie. Idiotyzm.