Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Rose jest ulubioną aktorką Quentina Tarantino i Briana DePalmy !!! DePalma obsadził ją w "Czarnej Dalii" jeszcze rok przed rozpoczeciem zdjęć..... A Tarantino napisał rolę Pam w "Death Proof" specjalnie dla niej. Ma dziewczyna szczęście !!! po za tym myślałam że po serialiku "Czarodziejki" wylądauje do końca życia w tandetnych serialach a tu prosze !!! rola w "Death Proof" była znakomita. Coś mi się wydaje ze to ona zagra tytułową role w nowym filmie Rodrigueza "Barbarella" i być może Tarantino też zadba o nowe dobre role ;)

Ms__Party

Nooo masz całkowitą racje, ja myślałem że po "Czarodziejkach" będzie już grała tylko w tandetach. Jednak dobra passa zaczeła się od roli w "Elvisie" ;D była tam świetna, w "Czarnej Dalii" to samo mimo iż był to tylko epizod... z ta Barbarellą też tak sądze ;D ona albo Marley Shelton

Ms__Party

no a popatrzcie Shannen Doherty, Holly Marie Combs i Alyssa Milano albo ich kariera stoi w miejscu albo grają w telewizyjnych produkcjach a wszystkie są pięknymi kobietami. Cóż gratulacje Rose.

Ms__Party

A ja zawsze myślałem, że ulubioną aktorką Tarantino była zawsze Uma Thurman (Kill Bill i Pulp Fiction - główna rola i jedna z głównych ról). A Rose McGowan zagrała zaledwie epizod w Death Proof (swoją drogą świetny epizod!). Dużo większą zagrała w Planet Terror, i idąc tym tokiem myślenia to jest ona raczej ulubioną aktorką Rodrigueza a nie Tarantino.

PacMan

http://imdb.com/name/nm0000535/ tu na serio jest napisane że jest ich ulubioną aktorką ;D